- 11 Ocak 2012
- 10.411
- 2.199
Oyy oyyy gazelim ...
Gelmişte sitemler mi etmiş bana
Tatlım arada giriyorum ama denk gelemiyoruz bir türlü.
Benim wc başlığına bir kaç gelişme yazdım geçen gün okudun mu ?
Sende durumlar ne ?
ederim tabi aöf topiği işlevden düşünce bizim faslı muhabbet de işlevden düştü, evde öyle lök gibi oturuyorum canım sıkılıyor napıyım çatacak yer arıyorum
çiş durumunu hallettik çok şükür rabbime, iki hafta olacak bez olayı bitti, sadece çarşıya markete giderken bezliyorum çünkü çarşıın göbeğinde nerden wc bulayım diye :) yolun kenarına da oturtamam yaaa birde gece bezliyorum,
evde daimi bezsiz artık oğluşum :) bir hafta daha çarşıya giderken bezlicem sonra onu da çıkaracam inşallah...şimdi babasıyla dışarda geziyor :) bezlemedim :) eşime dedim çiş varmı sor :) artık baksın başının çaresine :)
bir selam vereyim
sonrada alıp başımı gideyim buralardan
iş güç beni bekler
canavar kardeşimi yaz okuluna postaladım
o gelene kadar evi toplayıp yemek falan yapayım bari
ah gözdem bende vallahi bugün aklımdan seni geçirdim :)
senin profiterol tarifi bendekinden çok çok daha basit...:) seninkinden yapıcam nasipse bugün :) kaç gündür tatlı krizim tuttu :)
hemen aklıma geldi tarifi sen paylaştığında incelemiştim hem kolay hem az malzemeli...bendeki çok zor aşamalı ve çok malzemesi var, yapınca eklerim topiğimize :) haa bu arada sen de paylaşmaz oldun topikte, pasta işiyle uğraşıyon dimi hıhh unuttun topiğimizi :) kabak dolmaları, patlıcan közlemeleri isteriz isteriz isteriz