Ausencia'nın Gözüyle ...Nerede Kalmıştık ?

Kaç gündür bende girmiyorum tatlım , girsemde siyaset gündeminde durup çıkıyordum .
Konunu okumadım , geçmişdir umarım sorun her ne ise.
Ahhh evet ya , hep bu gazelin gazına gelip açtım orayı ama o da bir mantı bir börek yaptı gerisi yok.Bekliyorum canım yaa , koy da şöyle gözümüz gönlümüz açılsın.
Selam vermeyene anında telepatik hislerim gitmiş canım :KK9:Çok sevdiğim bir fıstık o da.

Hadi daa , toparlanamadın mı hala ? :KK52:

Hoş bu ara lak lak modunda değilim hiç ama olsun , iki gülsek fena olmaz :KK6:

Ben gayet kendime geldim şekerim , bir gün afalladım şöyle , boşluğa düştüm şimdi bomba gibiyim .Bir açıklansa da iyice rahatlasam , tek bir ders kafamda soru işareti, çana güveniyorum ama bakalım.

:KK8:Aynen adacım .:KK8:

Havalarda misss.

Sen neler yaptın , yazdın mı okumadım ama taşındın mı sen ?

Sen olmaz olur musun kuzum benim :KK16:

Hadi artık tam gaz çalışmaya devam , hatırlatmak istemezdim ama az kaldı biliyorsun :KK52:

Yok canım daha taşınmadım... Ev toplamam lazım önce :KK52: Ben eşyaları toplayacağım temmuzun başında ist. gideceğim. Eşim ve eşyalar temmuz sonunda gelecek ama evi yerleştirmeden bir tatile gideceğiz döndükten sonra da evi yerleştirmeyi düşünüyorum. Önce gezme :KK52: Yani kısacası ağustosun ortasını bulur benim yerleşmem...

Huuu huuuu ben geldiiiiim :)))

Aus hanım aus hanıııım, gelecek dönemin derslerini çalışmıyorum, buralardayım işteee. :))))

Nasılsınız canım arkadaşlarım benim, hepinizi çok özledim. :KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:

Hoş geldin canım seninle de görüşemiyoruz ne zamandır. Nasılsın?

Off seninkide çekilmez çileymiş valla ben eşimin memleketine gidince ne mutfağa giriyorum ne iş yapıyorum. Diyorum valla iş yapıcaksam buraya niye geliyorum otururum evimde ben buraya gezmeye geliyorum diyorum. Herşey ayağıma geliyor valla. Hep eşimle beraber geziyoruz. Avm olan çevre illere gidiyoruz (eşimin memleketi küçük avm yokta:KK52:) Giderken kimseyi çağırmıyoruz bile kafamıza göre takılıyoruz... Benim gibi olacaksın baştan öyle alıştıracaktın :KK52::KK52:

ah ah adacım yaramı deşme :KK43: bunca hizmetin karşılığında hala memnun olmuyorlar, birde öyle senin gibi yapsam neler olur kimbilir :)
açıkçası ben hiçbirzaman öyle düşünmedim, yani gelinsem yapıcam elbet dedim, ama yaranılmıyormuş meğerse...
annem hep der ki sen eşek olursan binen çok olur diye :) çok doğru vallahi...:)

Huuu huuuu ben geldiiiiim :)))

Aus hanım aus hanıııım, gelecek dönemin derslerini çalışmıyorum, buralardayım işteee. :))))

Nasılsınız canım arkadaşlarım benim, hepinizi çok özledim. :KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:

ooooo biberon gelmiş hoşgelmiş canım benim hoşgeldin nerelerdesin özlettin artık yahu...sınavlar bitti kaynatırız dedik ama malesef kazanın altına odun atan yok :KK60: unutma bizi buralarda ona göre...:)

Ya bana daha gelmedi :KK14:

Galiba benimkinin çerçeveletip gönderecekler.:KK14:

Eeee , havalarda güzelleşti ne zaman gidiyoruz inegöle ?

biri inegöl mü dedi :KK55: yettim yettim :)
bu inegöldeki şahsiyet dört gözle bekliyor sizi ona göre....:)

Benimki de geç geldi canım benim, arasana bir aöf'yi, hem şu sonuçları da ne zaman açıklayacaklar onun için de bir sıkıştırırsın. :))

Valla, havalar güzel, eşim işlerini bir ayarlasın, ben de tatil moduna gireceğim inşallah...

tebrikler biberonum, benimkinide tam biz memleketten döndüğümüz gün yollamışlar annemgile :) gıcıklar....
hayır yani çok lazım olduğundan değil ama şöyle accık kasılaydım iyi olacaktı....:KK60:

Yok canım daha taşınmadım... Ev toplamam lazım önce :KK52: Ben eşyaları toplayacağım temmuzun başında ist. gideceğim. Eşim ve eşyalar temmuz sonunda gelecek ama evi yerleştirmeden bir tatile gideceğiz döndükten sonra da evi yerleştirmeyi düşünüyorum. Önce gezme :KK52: Yani kısacası ağustosun ortasını bulur benim yerleşmem...

Hadi bakalım önce iyi tatiller , sonra da hayırlı taşınmalar sana.
Yardım lazımsa el atalım gazelle , yakınız ne de olsa:KK34:

ah ah adacım yaramı deşme :KK43: bunca hizmetin karşılığında hala memnun olmuyorlar, birde öyle senin gibi yapsam neler olur kimbilir :)
açıkçası ben hiçbirzaman öyle düşünmedim, yani gelinsem yapıcam elbet dedim, ama yaranılmıyormuş meğerse...

ooooo biberon gelmiş hoşgelmiş canım benim hoşgeldin nerelerdesin özlettin artık yahu...sınavlar bitti kaynatırız dedik ama malesef kazanın altına odun atan yok :KK60: unutma bizi buralarda ona göre...:)

tebrikler biberonum, benimkinide tam biz memleketten döndüğümüz gün yollamışlar annemgile :) gıcıklar....
hayır yani çok lazım olduğundan değil ama şöyle accık kasılaydım iyi olacaktı....:KK60:

Geldim geldim kazanın altını körüklemeye :KK52:

Yahu gazelim ülke gündeminden geyiğe dalamıyorum.Sanki ben kurtaracağım vatanı.:KK76:

Sözü verdik bir kere geleceğiz İnegöl e ama ne zaman olur bilemem :26:

Bu arada karaciğer mr sonuçlarımda dün açıklandı , tahliller daha önce açıklanmıştı zaten .

Temiz :KK14:

Daş gibiymişim evvelallah.

herkese selam:KK71:

öğrenciler sınav nasıl geçti ne oldunuz diye sormayalı çoook zaman oldu.yazmayalı da..yazdınız mı?çok ender okumaya çalışıyorum...

ortalık epeyi karıştı...sonumuz aydınlık olsun.....

aus daş gibiymişsin.:nazar:ameliyat iptal mi şimdi...

hasta bebeğimiz daha iyi mi?

herkese çok selam:KK3:

Hadi bakalım önce iyi tatiller , sonra da hayırlı taşınmalar sana.
Yardım lazımsa el atalım gazelle , yakınız ne de olsa:KK34:

Geldim geldim kazanın altını körüklemeye :KK52:

Yahu gazelim ülke gündeminden geyiğe dalamıyorum.Sanki ben kurtaracağım vatanı.:KK76:

Sözü verdik bir kere geleceğiz İnegöl e ama ne zaman olur bilemem :26:

Bu arada karaciğer mr sonuçlarımda dün açıklandı , tahliller daha önce açıklanmıştı zaten .

Temiz :KK14:

Daş gibiymişim evvelallah.

ah be ahretlik bana sorsaydın ya, ne diye doktorlara mr lara falan gidiyorsun, ben söylerdim daş gibi gacı olduğunu vesselam :)
ne gerek vardı onca zahmete, bu ekşına sende hastalıkmı kalır allahını seversen...:KK76::KK76::KK76:
maşallah kuzum çok sevindim, hayırlısıyla inşallah...allah sıhhat eksikliği vermesin...peki ramazanda ameliyat olacakmısın yine, bi bağı varmı ikisinin....

herkese selam:KK71:

öğrenciler sınav nasıl geçti ne oldunuz diye sormayalı çoook zaman oldu.yazmayalı da..yazdınız mı?çok ender okumaya çalışıyorum...

ortalık epeyi karıştı...sonumuz aydınlık olsun.....

aus daş gibiymişsin.:nazar:ameliyat iptal mi şimdi...

hasta bebeğimiz daha iyi mi?

herkese çok selam:KK3:

Amin canım , hayırlı dualara ihtiyaç var bu ara .

Benim sınavlar sanki iyi geçti :KK9:Sankinin altını çiziyorum burada .

Ameliyat var canım , bu başka bir tetkikti şüphelendikleri o temiz çıktı şükür.

Deniz nasıl :KK16:

ah be ahretlik bana sorsaydın ya, ne diye doktorlara mr lara falan gidiyorsun, ben söylerdim daş gibi gacı olduğunu vesselam :)
ne gerek vardı onca zahmete, bu ekşına sende hastalıkmı kalır allahını seversen...:KK76::KK76::KK76:
maşallah kuzum çok sevindim, hayırlısıyla inşallah...allah sıhhat eksikliği vermesin...peki ramazanda ameliyat olacakmısın yine, bi bağı varmı ikisinin....

:KK60::KK60::KK60::KK60:

Zaten mr makinesinden normalden acayip sesler çıktı ben içindeyken , o bile dayanamadı benim bünyeye :KK9:

Ameliyat var canım , hazırla kolonya ile bisküvimi ziyaret için :KK9::KK9:

Senin konuyu gördün bugün ama yüzüm yok oralara yazmaya , yusuf malum :KK52::KK52::KK52:

Ayy kapat kapat hiç açmayalım bu bahsi.

Eeeee daha daha nasılsın :KK6:

Hoş geldin canım seninle de görüşemiyoruz ne zamandır. Nasılsın?

Canım benim iyiyim, sen nasılsın, umarım iyisindir. :) Taşınma var sanırım, kolay gelsin canımın içi, bir çırpıda toplanırsın inşallah...

Gazelim, sen de hoşgeldin. :) Evet, kaynatalım yahu, gülmeyi özledim cidden sizinle beraber...

Sana da tebrikler canımın içi, merak etme sen, anneciğin gereken herkese gösterir, hani seni gıcık edenlere...:)))

Canım benim iyiyim, sen nasılsın, umarım iyisindir. :) Taşınma var sanırım, kolay gelsin canımın içi, bir çırpıda toplanırsın inşallah...

Gazelim, sen de hoşgeldin. :) Evet, kaynatalım yahu, gülmeyi özledim cidden sizinle beraber...

Sana da tebrikler canımın içi, merak etme sen, anneciğin gereken herkese gösterir, hani seni gıcık edenlere...:)))

sorma biberonum ilk benimde aklıma geldi ay çok güldüm :) anneme espri yaptım anne bizim kapının üzerine as da, merak edip sorup durmasın dedim, yazık annem diyor ki kızım onda öyle bi fesatlık var ki bu belge sahte der çıkar diyor :KK60: annem haklı valla, kesin bunda ıslak imza yok diye, naylon fatura misali naylon belge basmış diye şikayet bile edebilir beni hahaha :KK60:
aman allah nasıl biliyorsa öyle yapsın, arayıp sorduğu yok beni, nedense artık, var bi çekemezlik durumları ama çözemedim..oysa hergün arardı :)
neyse biberonum sen nasılsın anlat biraz, misafir durumların nasıl malum senin ev pek boş kalmıyor :)
sarpişim napıyor...haaa bu arada siz o dönemi geçmişsinizdir, wc eğitimi hakkında püf noktaları bekliyorum...burakla 2. günümüz bitti, halıları bi görsen :KK43:
aus'a da baskı yaptım daha önce gel beraber başlayalım diye ama pek niyeti yok...:) bizim sıpacıklar eşşkcik oldular :)
ausum duy sesimi sen ne zaman başlıyon, kapatma konuyu :KK55:

sorma biberonum ilk benimde aklıma geldi ay çok güldüm :) anneme espri yaptım anne bizim kapının üzerine as da, merak edip sorup durmasın dedim, yazık annem diyor ki kızım onda öyle bi fesatlık var ki bu belge sahte der çıkar diyor :KK60: annem haklı valla, kesin bunda ıslak imza yok diye, naylon fatura misali naylon belge basmış diye şikayet bile edebilir beni hahaha :KK60:
aman allah nasıl biliyorsa öyle yapsın, arayıp sorduğu yok beni, nedense artık, var bi çekemezlik durumları ama çözemedim..oysa hergün arardı :)
neyse biberonum sen nasılsın anlat biraz, misafir durumların nasıl malum senin ev pek boş kalmıyor :)
sarpişim napıyor...haaa bu arada siz o dönemi geçmişsinizdir, wc eğitimi hakkında püf noktaları bekliyorum...burakla 2. günümüz bitti, halıları bi görsen :KK43:
aus'a da baskı yaptım daha önce gel beraber başlayalım diye ama pek niyeti yok...:) bizim sıpacıklar eşşkcik oldular :)
ausum duy sesimi sen ne zaman başlıyon, kapatma konuyu :KK55:

Doğru söylüyorsun, içinde fesatlık olanın bahanesi de çok olur. Yazık, Allah ıslah etsin ne diyeyim. :))

Ben bu aralar pek misafir ağırlamıyorum, biz bizeyiz. :) Zaten sınavlar anca bitti, dediğim gibi eşim işlerini ayarlar ayarlamaz tatil moduna gireceğiz ama biraz daha var gibi gözüküyor.

Sarp iyi ve de azgın. :)) O da çok sıkıldı, mümkün olduğunca parka çıkarmaya gayret ediyorum ama her gün gidemiyoruz, hava da sıcak, onun da evde canı sıkılıyor...Tuvalet eğitimi için bizde de kaka biraz problem, onu tuvalete yaptırmak zor, istemiyor pek. Onun dışında bizim de hem kıyafetler hem de yerler epey battı, ama şimdi gelir gelmez söylüyor Allahtan. :)

Sizin kuzucuklar da yaramaz mı benimki gibi? İkisinin de yanaklarından kokluyorum, mislerim benim...:)

Son düzenleme:
Doğru söylüyorsun, içinde fesatlık olanın bahanesi de çok olur. Yazık, Allah ıslah etsin ne diyeyim. :))

Ben bu aralar pek misafir ağırlamıyorum, biz bizeyiz. :) Zaten sınavlar anca bitti, dediğim gibi eşim işlerini ayarlar ayarlamaz tatil moduna gireceğiz ama biraz daha var gibi gözüküyor.

Sarp iyi ve de azgın. :)) O da çok sıkıldı, mümkün olduğunca parka çıkarmaya gayret ediyorum ama her gün gidemiyoruz, hava da sıcak, onun da evde canı sıkılıyor...Tuvalet eğitimi için bizde de kaka biraz problem, onu tuvalete yaptırmak zor, istemiyor pek. Onun dışında bizim de hem kıyafetler hem de yerler epey battı, ama şimdi gelir gelmez söylüyor Allahtan. :)

Sizin kuzucuklar da yaramaz mı benimki gibi? İkisinin de yanaklarından kokluyorum, mislerim benim...:)

çiş konusunda bir arpa boyu yol aldık gibi sanki, en azından zar zor oturtunca lazımlığa yapıyor çişini...fakat çişi geldiğinde kendiliğinden söylemiyor :KK43: çişe okadar takılmıyorum bi şekilde çözecek gibiyiz ama kaka konusu çok moralimi bozuyor canım yaa :KK43:
asla kakanın çişle bağlantısını kuramıyor, kakayı apayrı bişeymiş gibi görüyor sanırım....
kakayı hiç bilmiyor söylemiyor eya oturtunca yapmıyor...nasıl alıştırcam bilmiyorum, söylemesi ayıp tiksine tiksine yıkadım kakalı pantolonlarını, :KK43: makineye de atamıyorum içime sinmiyor makinenin içinde kalıntı kalır diye...biraz incik cinciğim ben bilirsin :)
valla tıkanmış durumdayım biberonum kaka meselesini çözecek fikirlere ihtiyacım var :KK43::KK43:

SELAM ALABAMA....

canım evet görünce boşalttım..çalışıyorsan bulamazsın zaman..evde olunca kaçamak ya da gece yarıları ben gibi girebilirisn ancak..hortlak gibim:))
evet alabama,süperiz çokkk şükür..yeni evin hayırlı olsun,güle güle oturun ağız tadıyla..ikiyi doldurdu ha mert.biz de iki buçuk olduk.eh çok değil 4 ay var aramızda...
herşeyin başı sağlık...sağlık olsun da herşeyin hallolur.
denizin bez işi tamamdır son bir aydır.çok süper bişey oldu.hiç iananmıyordum asla söylemez gibi geliyordu.hatta kendimi alıştırıyordum okula gidene kadar bezle yaşayacağimıza.heh.ütopik geliyordu.herşey kendiliğinden oldu.bizim töt hikayemizi yazayım sana...
geçtiğimiz yaz alıştırmak istemiştim.sağlık ocağındaki ebemiz birbuçuk yaşında çişe alışması gerektiğini söylemişti.gece uyuduktan 1buçuk saat sonra kaldırıp çişe tutmamızı salık verdi.denedik.çok ağladı.biz alışkın değiliz denizin ağlamasına.şükür pek ağlamaz.ama o gece çok ağladı yapmak istemedi.çığlık atarcasına..baba kızdı.ben şaşırdım.sonra kıyamadık.bir de oturak almıştım ona..nerde gördüyse nasıl anladıysa dılarıda deterjancının önünden geçerken gösterdi çişş dedi. ben de hemen almıştım.fakat ilk gününde hemmen çatıya kaldırdım...olacak gibi değildi.oyun oynamak istiyordu onunla...neyse alabamacım...yaz fiyasko oldu.sonra kendi haline bıraktk.hiiiç oralı olmadık .beze devam..bezlerken konuşuyordum hep onunla annecim sen ne zaman bizim gibi tuvalete yapcaksın?anne gibi,baba gibi teyze gibi,anane gibi?hep yaaarın derdi.

o yarın ,bir ay öncesiymiş.!
bir hafta sürekli soyundu,üstünü çıkardı.hatta çoğu kez üryan gezdi.kış günü.ev sıcak ya...hadi dedik bekleyelim bakalım.belki söyliyecek.birkaç gün çişim geldi deyip sürekli wc yw götürdü bizi.nerdeeee...
bir gece babası götürmüştü ben uyukluyordum.baba, yaptı dedi..hadii yaaa dedim fırladm yerimden.bir alkış bir alkışşşş
ertesigün çatıdan indirdik oturağını...o gün bugündürkızıma....
tabiii ilk günler bayağı bir kaçaklarımız oldu..bişr hafta gibi.üst baş hiçbişey kalmamıştı.şimdi rahatız..

gece de hiç bağlamadım.alarm kuruyorum kaldırıyorum yaptırıyorum.öook atlı oluyor uykulu uykulu....
kaka da,ilk altına yaptı yakalayamadık.o çok üzüldü.olsun annem olur olur bi daha ya yaparsın oturağa dedik.çok üzüldü ağladı.sonrasında yaptı...

dışarı çıkarken de tembihledim.annecim dıları çıkıyoruz çişimizi tutacğız.çiş yapmak yok altımıza..istersen bez bağlıyayım eve gelince çıkarırız.istemedi bezi.tutu ya dışarıda çişini.

biraz moktan bi muhabbet oldu..ama ne yapayım.sen istemişsin....özeline ayrıca yazacağım....sevgiler...oğlanı öp yerime.
KARTOPU344, dilekagaci ve sumeyye008 bu mesajı beğendiler.

gazel....aus istemez belki....sana naçizane kopyaladım kızımın wc hikayesini.:KK9:

sevgiler herkese:KK3:

SELAM ALABAMA....

canım evet görünce boşalttım..çalışıyorsan bulamazsın zaman..evde olunca kaçamak ya da gece yarıları ben gibi girebilirisn ancak..hortlak gibim:))
evet alabama,süperiz çokkk şükür..yeni evin hayırlı olsun,güle güle oturun ağız tadıyla..ikiyi doldurdu ha mert.biz de iki buçuk olduk.eh çok değil 4 ay var aramızda...
herşeyin başı sağlık...sağlık olsun da herşeyin hallolur.
denizin bez işi tamamdır son bir aydır.çok süper bişey oldu.hiç iananmıyordum asla söylemez gibi geliyordu.hatta kendimi alıştırıyordum okula gidene kadar bezle yaşayacağimıza.heh.ütopik geliyordu.herşey kendiliğinden oldu.bizim töt hikayemizi yazayım sana...
geçtiğimiz yaz alıştırmak istemiştim.sağlık ocağındaki ebemiz birbuçuk yaşında çişe alışması gerektiğini söylemişti.gece uyuduktan 1buçuk saat sonra kaldırıp çişe tutmamızı salık verdi.denedik.çok ağladı.biz alışkın değiliz denizin ağlamasına.şükür pek ağlamaz.ama o gece çok ağladı yapmak istemedi.çığlık atarcasına..baba kızdı.ben şaşırdım.sonra kıyamadık.bir de oturak almıştım ona..nerde gördüyse nasıl anladıysa dılarıda deterjancının önünden geçerken gösterdi çişş dedi. ben de hemen almıştım.fakat ilk gününde hemmen çatıya kaldırdım...olacak gibi değildi.oyun oynamak istiyordu onunla...neyse alabamacım...yaz fiyasko oldu.sonra kendi haline bıraktk.hiiiç oralı olmadık .beze devam..bezlerken konuşuyordum hep onunla annecim sen ne zaman bizim gibi tuvalete yapcaksın?anne gibi,baba gibi teyze gibi,anane gibi?hep yaaarın derdi.

o yarın ,bir ay öncesiymiş.!
bir hafta sürekli soyundu,üstünü çıkardı.hatta çoğu kez üryan gezdi.kış günü.ev sıcak ya...hadi dedik bekleyelim bakalım.belki söyliyecek.birkaç gün çişim geldi deyip sürekli wc yw götürdü bizi.nerdeeee...
bir gece babası götürmüştü ben uyukluyordum.baba, yaptı dedi..hadii yaaa dedim fırladm yerimden.bir alkış bir alkışşşş
ertesigün çatıdan indirdik oturağını...o gün bugündürkızıma....
tabiii ilk günler bayağı bir kaçaklarımız oldu..bişr hafta gibi.üst baş hiçbişey kalmamıştı.şimdi rahatız..

gece de hiç bağlamadım.alarm kuruyorum kaldırıyorum yaptırıyorum.öook atlı oluyor uykulu uykulu....
kaka da,ilk altına yaptı yakalayamadık.o çok üzüldü.olsun annem olur olur bi daha ya yaparsın oturağa dedik.çok üzüldü ağladı.sonrasında yaptı...

dışarı çıkarken de tembihledim.annecim dıları çıkıyoruz çişimizi tutacğız.çiş yapmak yok altımıza..istersen bez bağlıyayım eve gelince çıkarırız.istemedi bezi.tutu ya dışarıda çişini.

biraz moktan bi muhabbet oldu..ama ne yapayım.sen istemişsin....özeline ayrıca yazacağım....sevgiler...oğlanı öp yerime.
KARTOPU344, dilekagaci ve sumeyye008 bu mesajı beğendiler.

gazel....aus istemez belki....sana naçizane kopyaladım kızımın wc hikayesini.:KK9:

sevgiler herkese:KK3:

ah canım szde baya macera yaşamışsınız :)
bizde çiş meselesini accık accık hallediyoruz kaçaklar oluyor tabi olacak okadar,
kaka konusunda biraz korkuyorum ortalık yere bırakıverecek diye :)
inşallah yol alıyoruz bakalım...aman nazarlar olmasın :nazar::KK1:

selam kızlar ne alemdesiniz bakalım...
herkes iyidir inşallah...burda çok kötü bi hava var, yağmur sel götürüyor...allah afetinden saklasın...
kimseler uğramamış :) nerelerdesiniz :)

aus ahretim sen nerelerdesin topikte in cin top oynuyor :)
bu arada sipariş ettiğim kitaplar gelmiş bugün gidip teslim aldım, gece 3 lere kadar kitap elimde dolanırım artık :)
auscum senin kitaplar ne alemde bitirdinmi??
kitaplarım bunlar...özellikle KANUNİ'yi tavsiye ederim çok güzel bi kitap, tahla uğurluel'in kitabı....
birde boleyn kızını aldım...

$Fotoğraf0443.jpg $Fotoğraf0442.jpg

Güzeller , güzellikler :KK19:

Evet bu aralar pek bakamıyorum buralara , baktığımda da siz olmuyorsunuz .

Denizcim okudum maceralarınızı , cidden bu konu ötelediğim bir hal aldı o yüzden öyle yazdım , yoksa neden istemeyeyim tecrübelerinizi :KK16:

Biberon sen yaramaz mı dedin :KK52::KK52::KK52::KK52:

Gazel şekerparem , denk gelelim de laflayalım yahu hepinizle , böyle ayrı gayrı zamanlarda giriyoruz hep

Selam kızlar ne var ne yok keyifler yerindedir umarım... Sonuçları da açıklamadılar daha... Geçtiğimizi birde dünya gözüyle görsek :KK52:

Selam kızlar ne var ne yok keyifler yerindedir umarım... Sonuçları da açıklamadılar daha... Geçtiğimizi birde dünya gözüyle görsek :KK52:

Hoşgeldin adacım , keyifler gayet yerinde de o dünya gözünü bizde dört gözle bekliyoruz tatlım .

Hele gazelle gözde , aöf sayfasını tacizden göz altına alınacaklar artık :KK9:

Hoşgeldin adacım , keyifler gayet yerinde de o dünya gözünü bizde dört gözle bekliyoruz tatlım .

Ben o kadar ilgiliyim ki aöf sayfasına uğramıyorum bile :KK52: Şimdi benim kpss maratonu başlayacak ona hazırlık yapıyorum kısmetse lisans kpssye gireceğim 2014 teki sınava tabii :KK52:

hahahahahahahahahahahahahaha:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:
aaaaaaaaayy hiç gülesim yoktu:KK52::KK52::KK52::KK52:
görende birşey yapıyoruz sanacak
kibar davranıyoruz sayfaya biz merak etmeyin:KK53::KK53::KK53::KK53::KK53:

X