SELAM ALABAMA....
canım evet görünce boşalttım..çalışıyorsan bulamazsın zaman..evde olunca kaçamak ya da gece yarıları ben gibi girebilirisn ancak..hortlak gibim:))
evet alabama,süperiz çokkk şükür..yeni evin hayırlı olsun,güle güle oturun ağız tadıyla..ikiyi doldurdu ha mert.biz de iki buçuk olduk.eh çok değil 4 ay var aramızda...
herşeyin başı sağlık...sağlık olsun da herşeyin hallolur.
denizin bez işi tamamdır son bir aydır.çok süper bişey oldu.hiç iananmıyordum asla söylemez gibi geliyordu.hatta kendimi alıştırıyordum okula gidene kadar bezle yaşayacağimıza.heh.ütopik geliyordu.herşey kendiliğinden oldu.bizim töt hikayemizi yazayım sana...
geçtiğimiz yaz alıştırmak istemiştim.sağlık ocağındaki ebemiz birbuçuk yaşında çişe alışması gerektiğini söylemişti.gece uyuduktan 1buçuk saat sonra kaldırıp çişe tutmamızı salık verdi.denedik.çok ağladı.biz alışkın değiliz denizin ağlamasına.şükür pek ağlamaz.ama o gece çok ağladı yapmak istemedi.çığlık atarcasına..baba kızdı.ben şaşırdım.sonra kıyamadık.bir de oturak almıştım ona..nerde gördüyse nasıl anladıysa dılarıda deterjancının önünden geçerken gösterdi çişş dedi. ben de hemen almıştım.fakat ilk gününde hemmen çatıya kaldırdım...olacak gibi değildi.oyun oynamak istiyordu onunla...neyse alabamacım...yaz fiyasko oldu.sonra kendi haline bıraktk.hiiiç oralı olmadık .beze devam..bezlerken konuşuyordum hep onunla annecim sen ne zaman bizim gibi tuvalete yapcaksın?anne gibi,baba gibi teyze gibi,anane gibi?hep yaaarın derdi.
o yarın ,bir ay öncesiymiş.!
bir hafta sürekli soyundu,üstünü çıkardı.hatta çoğu kez üryan gezdi.kış günü.ev sıcak ya...hadi dedik bekleyelim bakalım.belki söyliyecek.birkaç gün çişim geldi deyip sürekli wc yw götürdü bizi.nerdeeee...
bir gece babası götürmüştü ben uyukluyordum.baba, yaptı dedi..hadii yaaa dedim fırladm yerimden.bir alkış bir alkışşşş
ertesigün çatıdan indirdik oturağını...o gün bugündürkızıma....
tabiii ilk günler bayağı bir kaçaklarımız oldu..bişr hafta gibi.üst baş hiçbişey kalmamıştı.şimdi rahatız..
gece de hiç bağlamadım.alarm kuruyorum kaldırıyorum yaptırıyorum.öook atlı oluyor uykulu uykulu....
kaka da,ilk altına yaptı yakalayamadık.o çok üzüldü.olsun annem olur olur bi daha ya yaparsın oturağa dedik.çok üzüldü ağladı.sonrasında yaptı...
dışarı çıkarken de tembihledim.annecim dıları çıkıyoruz çişimizi tutacğız.çiş yapmak yok altımıza..istersen bez bağlıyayım eve gelince çıkarırız.istemedi bezi.tutu ya dışarıda çişini.
biraz moktan bi muhabbet oldu..ama ne yapayım.sen istemişsin....özeline ayrıca yazacağım....sevgiler...oğlanı öp yerime.
KARTOPU344, dilekagaci ve sumeyye008 bu mesajı beğendiler.
gazel....aus istemez belki....sana naçizane kopyaladım kızımın wc hikayesini.
sevgiler herkese