Ausencia'nın Gözüyle ...Nerede Kalmıştık ?

selam ahretim, selam bütün canlar :)
nasılsınız bakalım, geçmişi okuyamadım ama direk yazayım dedim...
ne var ne yok bakalım, sınavlar bitti yayıldık mı :)
ben öyle oldum valla :)

ebushcum bu arada geçmi,ş olsun sevindim bebişin durumuna...

selam ahretim, selam bütün canlar :)
nasılsınız bakalım, geçmişi okuyamadım ama direk yazayım dedim...
ne var ne yok bakalım, sınavlar bitti yayıldık mı :)
ben öyle oldum valla :)

ebushcum bu arada geçmi,ş olsun sevindim bebişin durumuna...

selam gazel
hoşgeldin:KK54:
naber nasılsın
sınav bittiğinden beri ilk mesajım bu benim
aöf ve sen bağlıyormuşsun beni buralara:KK9::KK9::KK9:
arada bakıyorum öyle pek birşey yok takılmıyorum pek
sınav bitti öyle bir rahatlama hissi var ki bende
birde açıklansada iyice yayılsak:KK53:

benim 1-2 ders muallakta onlara içim sıkılıyor inşallah kalmaz hiç dersimiz
birde bizim bölümde 1 kredi sorunu vardı bir dersin kredisini yükseltmişlerdi geçen sene başında
o dersten dolayı 3 senede mezun olma hakkımız gidiyordu bir dönem daha uzayacaktı
onlarla uğraşıp duruyorum
dilekçeler faxlar telefonla görüşmeler
en sonunda dekan video konferan yoluyla görüşücem sizlerle demiş
ne diyecek ne zaman görüşücez meraktan çatlayacağım artık
inşallah hallolurda önümüzdeki yaz mezun olurum:21::21::21:

Efendim gelenler hoşgelmişler , bu aralar buralara bakamıyorum pek.Gareng de yazmasa unutacaktım topiği geçen gün.

Gazelcim sınavlar bitince geyiğin dibine vururuz diyordun .Pazartesiden itibaren bekliyorum.

Biberon bir sonraki dönemim derslerine çalışmaya başladığı için ona ses etmiyorum :KK9:

Gözde canım morallerin düzeldi umarım :KK16:

Ebushhhhhhhh bir hafta sonra bomba gibi arkadaşım :KK52::KK52::KK52:

Benim birde ilk göz ağrısı kuzum var , ablasına buralardan selam vermez oldu artık :KK19:

selam gazel
hoşgeldin:KK54:
naber nasılsın
sınav bittiğinden beri ilk mesajım bu benim
aöf ve sen bağlıyormuşsun beni buralara:KK9::KK9::KK9:
arada bakıyorum öyle pek birşey yok takılmıyorum pek
sınav bitti öyle bir rahatlama hissi var ki bende
birde açıklansada iyice yayılsak:KK53:

benim 1-2 ders muallakta onlara içim sıkılıyor inşallah kalmaz hiç dersimiz
birde bizim bölümde 1 kredi sorunu vardı bir dersin kredisini yükseltmişlerdi geçen sene başında
o dersten dolayı 3 senede mezun olma hakkımız gidiyordu bir dönem daha uzayacaktı
onlarla uğraşıp duruyorum
dilekçeler faxlar telefonla görüşmeler
en sonunda dekan video konferan yoluyla görüşücem sizlerle demiş
ne diyecek ne zaman görüşücez meraktan çatlayacağım artık
inşallah hallolurda önümüzdeki yaz mezun olurum:21::21::21:

ah gözdem hiç sorma valla bende hiç giremiyorum :) sen olmadan ahretim biberonum garengim olmadan hiç tadı yok buranın, tuzsuz pilav gibi :KK52:
bende sınav bitti biteli henüz kendime gelebilmiş değilim :KK60: halen sabah uyanınca elimde bi boşluk var gibi kitaplarım olmadan bomboş gibiyim :KK60: bugün mesela evi temizledim, temizlik bitti sanki aklımda yapmam gereken şeyler var gibi :KK60:
eşim diyor ki boş durmak sana yaramıyor :KK60: çünkü 2 gündür üfff canım sıkılıyor deyip duruyormuşum :)
şükür benim sınav iyi geçti ama bir iki dersim çok zorladı hep iki şık arasında kaldım o yüzden tedirginim...bilgisayar zaten berbattı o neydi öyle yaa höhh oldum resmen soruları görünce :KK53::KK53:
neyse açıklansın inşallah da dananın kuyruğunu koparacakmıyız görecez bakalım :KK51::KK51::KK51:

Efendim gelenler hoşgelmişler , bu aralar buralara bakamıyorum pek.Gareng de yazmasa unutacaktım topiği geçen gün.

Gazelcim sınavlar bitince geyiğin dibine vururuz diyordun .Pazartesiden itibaren bekliyorum.

Biberon bir sonraki dönemim derslerine çalışmaya başladığı için ona ses etmiyorum :KK9:

Benim birde ilk göz ağrısı kuzum var , ablasına buralardan selam vermez oldu artık :KK19:

hoşbulduk efenim:KK52:
hep bakıyorum yazmıyorsun ablacım buraya
bende girip çıkıyorum siz birşey yazmayınca
iyiyim çok şükür
bugün tatsız bir olay yaşadım biraz onun gerginliği var üstümde bdv ye konu açtım sıkıntıdan
sınavıda atlattık çok şükür
rahata kavuştum
7/24 evdeyim
günün tamamı temizlik bulaşık çamaşır ütü yemek şeklinde geçiyor:KK52:
günün yarısı mutfaktan çıkmıyorum deli gibi yemek pişirip tatlılar yapıp öküz misali yiyip şişiyorum:KK53:
bizim bir yemek topiğimiz vardı o geldi dün aklıma garip kaldı zavallım
ona bu ara can katmayı planlıyorum:KK1:
bu arada selam vermeyen kim:KK1:

hoşbuldum ausum hoşbuldum :) dibine vuracaz tabi ama önce bi toparlanalım dimi :KK60:
az önce gözdeye yazdığım gibi henüz kendime gelemedim ben :KK60:
nevrim döndü sanki, bi çimdik atın da gerçek olduğunun farkına varayım :) çünkü arapça krizinden sonra ben benlikten çıktım sınavda :KK60: sevindirik oldum resmen :KK60: sınav bitiminde yüzümde salakça bir tebessüm, saftirik saftirik sağa sola sırıtıyordum :KK60:
halen de sırıtmaktayım :KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76:

Selam kızlar. Bende sınav bittikten sonra yazacaktım buraya kimsecikler yok diye yazmadım... Ne var ne yok bakalım. Ne güzel böyle boş boş ders olmadan oturmak :KK52::KK52:

ah gözdem hiç sorma valla bende hiç giremiyorum :) sen olmadan ahretim biberonum garengim olmadan hiç tadı yok buranın, tuzsuz pilav gibi :KK52:
bende sınav bitti biteli henüz kendime gelebilmiş değilim :KK60: halen sabah uyanınca elimde bi boşluk var gibi kitaplarım olmadan bomboş gibiyim :KK60: bugün mesela evi temizledim, temizlik bitti sanki aklımda yapmam gereken şeyler var gibi :KK60:
eşim diyor ki boş durmak sana yaramıyor :KK60: çünkü 2 gündür üfff canım sıkılıyor deyip duruyormuşum :)
şükür benim sınav iyi geçti ama bir iki dersim çok zorladı hep iki şık arasında kaldım o yüzden tedirginim...bilgisayar zaten berbattı o neydi öyle yaa höhh oldum resmen soruları görünce :KK53::KK53:
neyse açıklansın inşallah da dananın kuyruğunu koparacakmıyız görecez bakalım :KK51::KK51::KK51:

aynı durum bende de var
geçen sabah kalktım
kendi kendime diyorum kahvaltımı yapayım kardeşim gelene kadar ders çalışayım
sonra bi kaldım öyle ayakta
ne dersi ya diyorum ders mi kaldı:KK1:
valla gülceksiniz ama 1 ay dinlendikten sonra benim deli gibi ders çalışasım geliyor çok sıkılıyorum
zaten kayıtlar başlamadan giidp yardımcı kitap alıp çalışmaya başlıyorum ben ilk dönem:KK52:
kitap falan aldım geçen gün gidip
en azından onlarla oyalanıyorum akşam başlıyorum gece 1e 2ye kadar kitap okuyorum
arada böyle boşluğa düşmek güzel birşeymiş aslında:KK1:

iyiyim çok şükür
bugün tatsız bir olay yaşadım biraz onun gerginliği var üstümde bdv ye konu açtım sıkıntıdan
rahata kavuştum
7/24 evdeyim
günün yarısı mutfaktan çıkmıyorum deli gibi yemek pişirip tatlılar yapıp öküz misali yiyip şişiyorum:KK53:

hahahaha gözdem sen ölme emi :KK60:
şu yiyip şişmeyi bana da bi öğretin yahu, millet yiyip şişiyor ben yedikçe soluyorum fısssss :KK35::KK35::KK35:
annem bir ton laf etti konyadayken :) :KK35: accık canlan kızım, yediklerin nereye gidiyor senin diyor bana :)
asıl mesele burda zaten çok yiyip kilo alamayanlardanım :KK51::KK51: sevinsemmi üzülsemmi bilemedim :KK76::KK76::KK76:
benimde aklıma geldi geçen gün, yemek topiğine tekrar geri dönüş yapalım hakkaten...
bugün nohutlu yahni yapıcam nasipse, çekip koyayım hemen...:KK51::KK51:

Selam kızlar. Bende sınav bittikten sonra yazacaktım buraya kimsecikler yok diye yazmadım... Ne var ne yok bakalım. Ne güzel böyle boş boş ders olmadan oturmak :KK52::KK52:

selam adacım nerelerdesin sende kayboldun :)
hiç sorma valla böyle bi göbek atma modunda gibiyim bende :KK60: içimde anlamsız bi rahatlık ve yüzümde manasız bir tebessüm, beynimde saftirik bir duruş var :KK60:

aynı durum bende de var
geçen sabah kalktım
kendi kendime diyorum kahvaltımı yapayım kardeşim gelene kadar ders çalışayım
sonra bi kaldım öyle ayakta
ne dersi ya diyorum ders mi kaldı:KK1:
valla gülceksiniz ama 1 ay dinlendikten sonra benim deli gibi ders çalışasım geliyor çok sıkılıyorum
zaten kayıtlar başlamadan giidp yardımcı kitap alıp çalışmaya başlıyorum ben ilk dönem:KK52:
kitap falan aldım geçen gün gidip
en azından onlarla oyalanıyorum akşam başlıyorum gece 1e 2ye kadar kitap okuyorum
arada böyle boşluğa düşmek güzel birşeymiş aslında:KK1:

yapma gözdem sende yanee, accık tadını çıkaralım kuzum :)
ben birkaç kitap sipariş etmiştim onlar geldi, tarihi roman tarzında...onlara başlıcam, bende bi huy var elime kitabı bi aldımmmı dünyadan kopuyorum :) bitmeden rahat edemiyorum :) o yüzden onlar beni epey oyalar gibi, sonrasına bakarız artık, rabbim sıhhat versin de evde çamaşır bulaşıkla uğraşmaya razıyım...

selam adacım nerelerdesin sende kayboldun :)
hiç sorma valla böyle bi göbek atma modunda gibiyim bende :KK60: içimde anlamsız bi rahatlık ve yüzümde manasız bir tebessüm, beynimde saftirik bir duruş var :KK60:

yapma gözdem sende yanee, accık tadını çıkaralım kuzum :)
ben birkaç kitap sipariş etmiştim onlar geldi, tarihi roman tarzında...onlara başlıcam, bende bi huy var elime kitabı bi aldımmmı dünyadan kopuyorum :) bitmeden rahat edemiyorum :) o yüzden onlar beni epey oyalar gibi, sonrasına bakarız artık, rabbim sıhhat versin de evde çamaşır bulaşıkla uğraşmaya razıyım...

Sınav bittiğinden beri dışarılardayım ya eşimle ya arkadaşımla... Tabii evde olduğum zamanlarda ev topluyorum malum taşınacağız. Sende memleketindeydin herhalde ooh ne güzel gezmişsindir

eger bu İlk göz agrı ben değilsem :KK53: ki öyle bir ihtimal yok ama :KK14:
üstüme alındım koştummmm :KK55:

kuzuş siyaset miyaset derken dersleri nasıl boşladığımı bir bilsen :KK5:
bu durumları düşünmekten herkes gibi bende de uyku haram oldu az az düzene sokuyorum şimdilerde :97:

tesaddüfen okudum da yazdığını bak kan çekiyor ha :KK19:
öperim seni mucuk yaparımmm:KK54:
ebuşumu da öperim mucukk:KK54:
kızlara da çokk selam verirr derslerime geçerimm :KK12:

Sınav bittiğinden beri dışarılardayım ya eşimle ya arkadaşımla... Tabii evde olduğum zamanlarda ev topluyorum malum taşınacağız. Sende memleketindeydin herhalde ooh ne güzel gezmişsindir

sorma canım öyle gezdim öyle gezdim ki anlatamam yani :KK37: pehhh...
ne gezmesi kuzum yaa, kv gönlü yapmaktan gezmeye zamanmı kaldı ki...yok şuraya gitmek lazım, yok ayıp olur şunları çağıralım...
ev temzile bulaşık yıka....gelen gideni ağırla....
var gel, sen yorum yap nasıl bi memleket gezmesi olmuş :KK43:
bir arkadaşım var çok ısrar eder her seferinde nolur 10 dakka bile olsa eşinle uğrayın, eşleri tanıştıralım gidelim gelelim diye, hep söz veririm tamam derim, ama memlekete gidince beş dakka bile fırsat bulamıyorum...en çok buna üzüldüm...çünkü hergün arayan dostum, kaç gündür ne aradı ne sordu...kız haklı..ben olsam bende gücenirdim...
ah ahhh gelin oldunmu hayat biter derler ya çok doğru demiş diyen :)

sorma canım öyle gezdim öyle gezdim ki anlatamam yani :KK37: pehhh...
ne gezmesi kuzum yaa, kv gönlü yapmaktan gezmeye zamanmı kaldı ki...yok şuraya gitmek lazım, yok ayıp olur şunları çağıralım...
ev temzile bulaşık yıka....gelen gideni ağırla....
var gel, sen yorum yap nasıl bi memleket gezmesi olmuş :KK43:
bir arkadaşım var çok ısrar eder her seferinde nolur 10 dakka bile olsa eşinle uğrayın, eşleri tanıştıralım gidelim gelelim diye, hep söz veririm tamam derim, ama memlekete gidince beş dakka bile fırsat bulamıyorum...en çok buna üzüldüm...çünkü hergün arayan dostum, kaç gündür ne aradı ne sordu...kız haklı..ben olsam bende gücenirdim...
ah ahhh gelin oldunmu hayat biter derler ya çok doğru demiş diyen :)

Off seninkide çekilmez çileymiş valla ben eşimin memleketine gidince ne mutfağa giriyorum ne iş yapıyorum. Diyorum valla iş yapıcaksam buraya niye geliyorum otururum evimde ben buraya gezmeye geliyorum diyorum. Herşey ayağıma geliyor valla. Hep eşimle beraber geziyoruz. Avm olan çevre illere gidiyoruz (eşimin memleketi küçük avm yokta:KK52:) Giderken kimseyi çağırmıyoruz bile kafamıza göre takılıyoruz... Benim gibi olacaksın baştan öyle alıştıracaktın :KK52::KK52:

iyiyim çok şükür
rahata kavuştum
7/24 evdeyim

Kaç gündür bende girmiyorum tatlım , girsemde siyaset gündeminde durup çıkıyordum .
Konunu okumadım , geçmişdir umarım sorun her ne ise.
Ahhh evet ya , hep bu gazelin gazına gelip açtım orayı ama o da bir mantı bir börek yaptı gerisi yok.Bekliyorum canım yaa , koy da şöyle gözümüz gönlümüz açılsın.
Selam vermeyene anında telepatik hislerim gitmiş canım :KK9:Çok sevdiğim bir fıstık o da.

hoşbuldum ausum hoşbuldum :) dibine vuracaz tabi ama önce bi toparlanalım dimi :KK60:
az önce gözdeye yazdığım gibi henüz kendime gelemedim ben :KK60:
nevrim döndü sanki, bi çimdik atın da gerçek olduğunun farkına varayım :) çünkü arapça krizinden sonra ben benlikten çıktım sınavda :KK60: sevindirik oldum resmen :KK60: sınav bitiminde yüzümde salakça bir tebessüm, saftirik saftirik sağa sola sırıtıyordum :KK60:
halen de sırıtmaktayım :KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76:

Hadi daa , toparlanamadın mı hala ? :KK52:

Hoş bu ara lak lak modunda değilim hiç ama olsun , iki gülsek fena olmaz :KK6:

Ben gayet kendime geldim şekerim , bir gün afalladım şöyle , boşluğa düştüm şimdi bomba gibiyim .Bir açıklansa da iyice rahatlasam , tek bir ders kafamda soru işareti, çana güveniyorum ama bakalım.

:KK8:Aynen adacım .:KK8:

Havalarda misss.

Sen neler yaptın , yazdın mı okumadım ama taşındın mı sen ?

eger bu İlk göz agrı ben değilsem :KK53: ki öyle bir ihtimal yok ama :KK14:
üstüme alındım koştummmm :KK55:

kuzuş siyaset miyaset derken dersleri nasıl boşladığımı bir bilsen :KK5:
bu durumları düşünmekten herkes gibi bende de uyku haram oldu az az düzene sokuyorum şimdilerde :97:

tesaddüfen okudum da yazdığını bak kan çekiyor ha :KK19:
öperim seni mucuk yaparımmm:KK54:
ebuşumu da öperim mucukk:KK54:
kızlara da çokk selam verirr derslerime geçerimm :KK12:

Sen olmaz olur musun kuzum benim :KK16:

Hadi artık tam gaz çalışmaya devam , hatırlatmak istemezdim ama az kaldı biliyorsun :KK52:

Huuu huuuu ben geldiiiiim :)))

Aus hanım aus hanıııım, gelecek dönemin derslerini çalışmıyorum, buralardayım işteee. :))))

Nasılsınız canım arkadaşlarım benim, hepinizi çok özledim. :KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:

Huuu huuuu ben geldiiiiim :)))

Aus hanım aus hanıııım, gelecek dönemin derslerini çalışmıyorum, buralardayım işteee. :))))

Nasılsınız canım arkadaşlarım benim, hepinizi çok özledim. :KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:

O kadar da satır arasında yazdım yine de gözünden kaçmamış :KK52:

Nasılsın canım arkadaşım ?

Mesajını aldım canım , tekrar Allahtan rahmet diliyorum .

Ne olsun canım , bu aralar gündem takibinden başka bir hal içinde bulunamıyorum .:KK14:

O kadar da satır arasında yazdım yine de gözünden kaçmamış :KK52:

Nasılsın canım arkadaşım ?

Mesajını aldım canım , tekrar Allahtan rahmet diliyorum .

Ne olsun canım , bu aralar gündem takibinden başka bir hal içinde bulunamıyorum .:KK14:

Aslında bir alıntıda tesadüfen gördüm desem, temiz kalpliyim desem..:))))

Sağolasın canım benim, kalanlara sabır, ben de her gün yokluyorum arkadaşımı, bugünlerde yalnız kalmaması lazım....

Ben de sıkı gündem takibindeyim, ama kk'da bununla ilgili bir bölüm olduğunu da yeni farkettim. Malum, bu tip konular açılmıyor diye hiç bakmamıştım kk'ya...

Bu arada benim onur belgem bugün geldi, sağolsun postacı arkadaş biraz buruşturmuş ama çerçevelenmeye engel değil. :))))

Aslında bir alıntıda tesadüfen gördüm desem, temiz kalpliyim desem..:))))

Sağolasın canım benim, kalanlara sabır, ben de her gün yokluyorum arkadaşımı, bugünlerde yalnız kalmaması lazım....

Ben de sıkı gündem takibindeyim, ama kk'da bununla ilgili bir bölüm olduğunu da yeni farkettim. Malum, bu tip konular açılmıyor diye hiç bakmamıştım kk'ya...

Bu arada benim onur belgem bugün geldi, sağolsun postacı arkadaş biraz buruşturmuş ama çerçevelenmeye engel değil. :))))

Ya bana daha gelmedi :KK14:

Galiba benimkinin çerçeveletip gönderecekler.:KK14:

Eeee , havalarda güzelleşti ne zaman gidiyoruz inegöle ?

Ya bana daha gelmedi :KK14:

Galiba benimkinin çerçeveletip gönderecekler.:KK14:

Eeee , havalarda güzelleşti ne zaman gidiyoruz inegöle ?

Benimki de geç geldi canım benim, arasana bir aöf'yi, hem şu sonuçları da ne zaman açıklayacaklar onun için de bir sıkıştırırsın. :))

Valla, havalar güzel, eşim işlerini bir ayarlasın, ben de tatil moduna gireceğim inşallah...

X