Ausencia'nın Gözüyle ...Nerede Kalmıştık ?

Merhaba :KK8::KK8:

Naber fıstık ?

:KK17::KK17::KK17::KK17::KK17::KK17:

Sen geldin de ben yapmadın mıııı:63::63::63:

Kargo ile mi göndereyim şekerpareleri :KK1:

He valla ama iyi olur , sen okusun , sonra yanında uyuyakalırsın , şekerpareleri de ben yerim :KK76::KK76:

Hıııı bende biliyorum şerbet yapıp içmeyi :KK53:
Sakın ha kargoya falan vereyim deme :KK53:

Adamlar kargo ücreti olarak benim şekerparelerime el uzatırlar, oyarım onları ha :KK47::KK47:

Aylardan beri , Aus'un peşinde 'şekerpare yap şekerpare yap'' diye koşan , ve sadece koşmakla kalan , Oğlu Yusuf'la kendini bir tutan ve yeri geldiğinde onu kıskanan , eski nicki ''margarikotin' üyeyim :KK53::KK53::KK53:

Ausum , bu cümlemdeki isyanımı anlıyorsun demi :KK53:

Dibine kadar aldım mesajı :KK53:

Aylardan beri , Aus'un peşinde 'şekerpare yap şekerpare yap'' diye koşan , ve sadece koşmakla kalan , Oğlu Yusuf'la kendini bir tutan ve yeri geldiğinde onu kıskanan , eski nicki ''margarikotin' üyeyim :KK53::KK53::KK53:

Ausum , bu cümlemdeki isyanımı anlıyorsun demi :KK53:

Haha bildim galiba şimdi :KK9: Ahh Aus abla ah. :KK53:

Günaydınnnnnnnnnnn :KK3::KK3::KK3:

Güzel hafta sonları herkese :KK16: Eşim sınavlarda bugün , haftaya da ben :18::18::18: O güzel çalıştı ama ben :KK8::KK8::KK8:

Margaaaaa benden bu kadar ısrarla şekerpare istedin diye mi ceza aldın kuzum :KK1:

selam canlar nsılsınız

Tembel bir hafta sonu benden , senden ne haber ?

selam ahret napıyon yaaa..uğrayamaz oldum geyiğe :26:
geçmişi okumadım ne var ne yok sen bi özetleyiver :KK14: kimler uğradı kmler kaçak?

Gazel yaaa , bitse de şu sınavları(nız):KK1::KK1: iki lafın belini kırsak yahuuu.

Herkes kaçak :KK52:

Gareng var ben varım .

Naber ne yaptın tatlım ?

Gel beni arapça çalıştırıvereyim .Arapça arapça olalı böyle eziyet görmez :KK60::KK60:

Hiç başlamadım gazelim yaaa , cidden sen ne kadar stres yapdıysan ben o kadar yaydım . Akşam kitabı elime aldım , aaa ne güzelmiş dedim kapadım .

Oyyy oyyy ne olacak benim bu halim :KK37:

Geçecek kadar not almaya endeksledim ya kendimi ondan heralde .

Tembel bir hafta sonu benden , senden ne haber ?

Gazel yaaa , bitse de şu sınavları(nız):KK1::KK1: iki lafın belini kırsak yahuuu.

Herkes kaçak :KK52:

Gareng var ben varım .

Naber ne yaptın tatlım ?

Gel beni arapça çalıştırıvereyim .Arapça arapça olalı böyle eziyet görmez :KK60::KK60:

Hiç başlamadım gazelim yaaa , cidden sen ne kadar stres yapdıysan ben o kadar yaydım . Akşam kitabı elime aldım , aaa ne güzelmiş dedim kapadım .

Oyyy oyyy ne olacak benim bu halim :KK37:

Geçecek kadar not almaya endeksledim ya kendimi ondan heralde .
ah aus ah..senin aynından birde bizim evde var :) sağolsun eşim de aynı sen gibi daha var yaa çalışırız bakalım diyo :)
hiç umurunda değil yayıldı iyice...:)
bende arapçanın ikinci ünitesini az önce bitirdim, 50 civarı da soru çözdüm diğer derslerden...bugünkü malumat bu benden..gece yatana kadar 200 daha çözmeye niyetliyim bakalım artık :KK14:

ah aus ah..senin aynından birde bizim evde var :) sağolsun eşim de aynı sen gibi daha var yaa çalışırız bakalım diyo :)
hiç umurunda değil yayıldı iyice...:)
bende arapçanın ikinci ünitesini az önce bitirdim, 50 civarı da soru çözdüm diğer derslerden...bugünkü malumat bu benden..gece yatana kadar 200 daha çözmeye niyetliyim bakalım artık :KK14:

Hadi bakalım canım yaa , zihnine kuvvet :KK16:

Bak aöf topiğine gereken açıklamamı yaptım , eşine okut , o da az daha yaysın :KK52::KK52:

Ufaklık ne yapıyor bu arada :KK55::KK55:

Hadi bakalım canım yaa , zihnine kuvvet :KK16:

Bak aöf topiğine gereken açıklamamı yaptım , eşine okut , o da az daha yaysın :KK52::KK52:

Ufaklık ne yapıyor bu arada :KK55::KK55:

ufaklık ne yapsın anasına iş çıkarmaktan başka :) sabahtan beri mızıl mızıl hiç durmadı, dışardan içeri girmek istemiyor...zar zor soktum içeri marsuplami var onu izliyor :)
altını doldurmuş mis gibi kokular geliyor :KK60:
şu sınav bi bitse inşallah tekrar çişe başlayacam ama ben bu stresle zor çıkarım bu işin içinden üfff aus temmuz da dörde gircek yahu :26::26:

ufaklık ne yapsın anasına iş çıkarmaktan başka :) sabahtan beri mızıl mızıl hiç durmadı, dışardan içeri girmek istemiyor...zar zor soktum içeri marsuplami var onu izliyor :)
altını doldurmuş mis gibi kokular geliyor :KK60:
şu sınav bi bitse inşallah tekrar çişe başlayacam ama ben bu stresle zor çıkarım bu işin içinden üfff aus temmuz da dörde gircek yahu :26::26:

mis kokular ha....güleyim az.:KK1:

selam gazel....kimi kime söylüyorsun.:KK1:kendime biraz bir pay çıkarayım da az kendimi iyi hissedeyim....yorgunum morgunum ama koku yok.heh heh!:21:

şaka bir yana.....inşallah sizinkiler de yakında söyler...

4 yaş ta çok ama yaaaaaaa:KK53::KK53::KK37:

deniz iyi aus...çok şükür cadı mı cadı!
sevgiyle kalın.:KK3:

Günaydın topik güzelleri uzun bir aradan sonra yazıyorum.:KK16:
Hastanede 10 gün kaldıktan sonra İstanbul'a geldik.
Dün resmen ev tuttuk. Eşyalarımızı aldık. Bugün beyaz eşyamı alacağım. Diğer ıvır zıvırlar falan.
Yarın faturalar en geç hafta içi perşembe gibi yerleşiriz herhalde.
Belinay evde olduğu sürece şekeri süper gidiyor. Ufak bir seyehatte bile şeker bir düşüp bir yükseliyor. Malum havalarda çok sıcak mutlaka günde 2 defa dışarıdaysak 350 ye fırlıyor şeker. Neyseki kontrol altına alabiliyoruz. Onun dışında morali çok güzel koşup oynuyor fıstığım.
Geçmiş olsun dileklerinin hepsine teşekkür ederim.
Aus'um sen nasılsın? Nasıl oldu rahatsızlığın? Ameliyat oldun mu? Özledim çok ya. Bir yerleşeyim yine skypeyi çatlatırız:KK52:
Bu arada ben numaranı yine kaybettim ya. Hakan kırdırmış telefonu tüm numaralar gitmiş. Anneminkini bile bi defa soruyorum. Kaydetmeyi unutuyorum. Bir dinlenemedim ki kafam bir dünya. Bana bir mesaj atsana kayıtediyim:KK53:

Dün resmen ev tuttuk. Eşyalarımızı aldık. Bugün beyaz eşyamı alacağım. Diğer ıvır zıvırlar falan.
Belinay evde olduğu sürece şekeri süper gidiyor. Ufak bir seyehatte bile şeker bir düşüp bir yükseliyor. Malum havalarda çok sıcak mutlaka günde 2 defa dışarıdaysak 350 ye fırlıyor şeker. Neyseki kontrol altına alabiliyoruz. Onun dışında morali çok güzel koşup oynuyor fıstığım.
Aus'um sen nasılsın? Nasıl oldu rahatsızlığın? Ameliyat oldun mu? Özledim çok ya. Bir yerleşeyim yine skypeyi çatlatırız:KK52:
Bu arada ben numaranı yine kaybettim ya. Hakan kırdırmış telefonu tüm numaralar gitmiş. Anneminkini bile bi defa soruyorum. Kaydetmeyi unutuyorum. Bir dinlenemedim ki kafam bir dünya. Bana bir mesaj atsana kayıtediyim:KK53:

Ve ebusshhhh sahalara döner :KK52::KK52::KK52::KK52:

Hoşgeldin canım arkadaşım :KK16:

Ayyy nasıl mutlu oldum bak şimdi .:KK19:

Bende geçen günkü konuşmamızdan sonra ev sordum söylediğin yerlerde ama hep uçuk fiyatlarla geri dönüş aldım .

Mesaj yazarım şimdi sana canım , iyi kaydet bu sefer yaldızlı harflerle :KK1:

Belinaycığımı da öpüyorum .

Ben en geç Ramazan da olacağım ameliyat , sıraya alındım şuan , malum üniversite hastanesi.

Günaydın güzeller :KK16::KK16:

sanada günaydın canı nasılsın
Yeni çok keyifliyim , hıhhhh :KK24::KK24::KK24:

canım iyi olmana çok sevindim canım

İyi akşamlar ablalar,kardeşler. Kimseler yazmamış 10 gündür. Kandiliniz mübarek olsun.

Canım sağol , seninde kandilin mübarek olsun . Güzel dilekler içinde bu gece dualarımız daha bir anlamlı olacak .

Kaç gündür yokum evet , önce ders çalışma kampı , sınavlar , ardından ülke gündemi derken geyiğe dalmaya moral kalmadı sanki.

Nasılsın sen ? Sınavların nasıl geçti ?

Canım sağol , seninde kandilin mübarek olsun . Güzel dilekler içinde bu gece dualarımız daha bir anlamlı olacak .

Kaç gündür yokum evet , önce ders çalışma kampı , sınavlar , ardından ülke gündemi derken geyiğe dalmaya moral kalmadı sanki.

Nasılsın sen ? Sınavların nasıl geçti ?

Aman işte ben de aynı gerilim içindeydim. :KK14: Bir de finallerim var bu hafta, çalışabildiğim kadar çalışıyorum. Bugün bir tanesini atlattım çok şükür. Cuma da var sonra dönem bitiyor. Ben de rahat bir nefes alacağım inşallah. :KK31:
Sen nasıl oldun abla ameliyat olacaktın? Sorup duruyorum arada yazdıysan kaçırmışımdır diye.

Aman işte ben de aynı gerilim içindeydim. :KK14: Bir de finallerim var bu hafta, çalışabildiğim kadar çalışıyorum. Bugün bir tanesini atlattım çok şükür. Cuma da var sonra dönem bitiyor. Ben de rahat bir nefes alacağım inşallah. :KK31:
Sen nasıl oldun abla ameliyat olacaktın? Sorup duruyorum arada yazdıysan kaçırmışımdır diye.

Ameliyat için biz sizi arayacağız dediler :KK52:

Üniversite hastanesi bu konuda en iyi tercih olacaktı bulunduğum ilde , dosyalarımı verdim , prof.la görüştüm , şimdi hastaneden gelin demelerini bekliyorum , en geç Temmuz dediler .

Ağrım sızım yokken beklemek kolay tabii , yoksa dayanamazdım .Hadi bakalım seninde az kalmış nefes almana , inşallah sorunsuz geçer son sınavında.

X