Sağol güzelim , sana da hayırlı kandiller .Dualarımız kabul görsün inşallah. Bana dua edin de tahlillerim temiz çıksın :26:
İnşallah ablacım, ederim tabi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağol güzelim , sana da hayırlı kandiller .Dualarımız kabul görsün inşallah. Bana dua edin de tahlillerim temiz çıksın :26:
bu sabahın günaydını benden olsun.günaaaydıınnn
bu aralar neredeyse nefes aldırmayan kızımdan nete girmek zor...alıntı yapamıyorum ama okuyorum.
aus..kız az daha büyüsün...inşallah...bebeği hasta olan bir arkadaş vardı.daha iyimi şimdi
gözde ..o kadar öpüyorum ki herkesin yerine oluyor
Allahın her günü mübarek....hepimizin gönlüne göre versin...önce sağlık...
gönülden sevgiler.
Günaydın topiğiniz eskiymiş çok sayfa ilerlemiş ama yenileri kabul ediyomusunuz aranıza:26:
Kimse yok mu?
Buyur canım kime bakmıştın ? :82:
Ben varım uyar mı :86::86::86:
Uymaz mı? Naber ablam nasılsın? Sen ameliyat olacaktın oldun mu? :26:
Yok canım , bir sürü prosedür sonrasında sıra vs... Pazartesi anestezi görüşmem var , ameliyat olabilir mi bu bünye ona bakılacak , en erken de Haziran sonu ameliyat. Çok araştrdım Kocaelinde iki özel hastanede güvenilir değil bu konuda , mecbur üniversite araştırma hastanesini bekliyorum .
Sen neler yaptın ? Koşturmaca devam mı ?
Araştırma hastanesinde de oranı buranı kurcalamasınlar? :26: Bir an önce sağlığına kavuş da Ağrıların var mı?
Dün işte o çok korktuğum sunumu atlattım, sizler de dahil bir sürü kişiden dualar alarak Neyse ki bitti gitti, 3 tane daha sunumum ve finallerim var ama en korktuğum buydu. Bugün tatil ilan ettim kendime ama ne tatil: kpss için 1 ünite tarih 1 ünite coğrafya çalıştım, kütüphaneye gidip kitaplarımı iade edip yenisini aldım, okuduğum kitaptan bir bölüm daha bitirdim, evi süpürdüm, ütü yaptım. Ama hepsi sunum hazırlamaktan daha güzel.
Harbiden tatil olmuş yahu
Eşimde 4 dersten ödev hazırladı , bugün birinden 90 almış diye suratı düştü Hiç bana çekmemiş bu adam yaa
Yok canım , merak etme kurcalatmam ben oramı buramı , al safrayı bas git derim doktora
Haha iyi o zaman. Valla ben o kadar gergindim ki bu sunum için ne not alacağım umrumda değil yeter ki bitsin gitsin dedim. Ama beğendi hayret verici bir şekilde. Daha önce sunum yapanların bazılarını yarıda kesip olmamış bir daha yap demişti.
Sunum + senin caziben eklenmiştir güzelim
Sıkıysa beğenmesin hadi
Yok canım , bir sürü prosedür sonrasında sıra vs... Pazartesi anestezi görüşmem var , ameliyat olabilir mi bu bünye ona bakılacak , en erken de Haziran sonu ameliyat. Çok araştrdım Kocaelinde iki özel hastanede güvenilir değil bu konuda , mecbur üniversite araştırma hastanesini bekliyorum .
Sen neler yaptın ? Koşturmaca devam mı ?
Ben de merak ediyordum.Soracaktım.Sen yazmışsın.Hayırlısı Ausenciam.