Ausencia'nın Gözüyle ...Nerede Kalmıştık ?

bu sabahın günaydını benden olsun.günaaaydıınnn:KK16:

:KK71: :KK71: :KK71:

bu aralar neredeyse nefes aldırmayan kızımdan nete girmek zor...alıntı yapamıyorum ama okuyorum.

aus..kız az daha büyüsün...inşallah...bebeği hasta olan bir arkadaş vardı.daha iyimi şimdi

gözde ..o kadar öpüyorum ki herkesin yerine oluyor:KK1:

Allahın her günü mübarek....hepimizin gönlüne göre versin...önce sağlık...

gönülden sevgiler.

bu sabahın günaydını benden olsun.günaaaydıınnn:KK16:

:KK71: :KK71: :KK71:

bu aralar neredeyse nefes aldırmayan kızımdan nete girmek zor...alıntı yapamıyorum ama okuyorum.

aus..kız az daha büyüsün...inşallah...bebeği hasta olan bir arkadaş vardı.daha iyimi şimdi

gözde ..o kadar öpüyorum ki herkesin yerine oluyor:KK1:

Allahın her günü mübarek....hepimizin gönlüne göre versin...önce sağlık...

gönülden sevgiler.

Yahu senin bu Deniz nasıl bir canavar :KK55::KK52::KK55:

Bebekle beraber yurt dışından Ankaraya geldiler , anne eğitim alıyor hastalık için .

Günaydın topiğiniz eskiymiş çok sayfa ilerlemiş ama yenileri kabul ediyomusunuz aranıza:26:

Günaydınnnnnnnnnn , sessiz sakindir bizim buralar canım . Selam sabah , günlük atraksiyonlar , az biraz çoluk çocuk konuşulur.

Uyarsa buyur gel :KK42:

kimsecikler yok muuu:21:
acayip canım sıkılıyor benim bugün:KK31:
sabah erken kalktım yaramadı bana:KK52:
bir daha kalkmaaaaaaaaaaammmm:KK53:
sabah erkenden kalktım müstakbel kayınvalideme kahvaltıya gittim:KK9:
ordanda motorla gezdik sevdiceğimle:KK16:
ama yoruldum ya
evde otura otura içim geçmiş benim
bu da annemin lafı:KK52: içim geçmiş miiişşşş sokağa çıkıncada gezdin mi gene gez sen gez sınavlarda ben giricem olur:KK52::KK52:
daha her işim duruyor
mutfak birbirinde
çamaşırlar makinadan çıkacak asılacak
başka kirliler yıkanacak
yemek yapılacak
ooyyy oyyy hadi ben kaçar kendi kendime konuştum sıkıntıdan gidiyorum:KK60::KK60::KK60::KK60:
aa bu arada unutmadan
yemek yarışmasına katılan yok mu
ben katılcam ama kimsede tık yok yalnız kaldım:KK50:
içinizden biri katılsada kategori kapanmasa:KK9:

tv 2 de incir reçeli adlı film var 9 30 da....methini duydum.kaçıran varsa diye yazdım.uğrayana.......

Uymaz mı? :KK16: Naber ablam nasılsın? Sen ameliyat olacaktın oldun mu? :26:

Yok canım , bir sürü prosedür sonrasında sıra vs... Pazartesi anestezi görüşmem var , ameliyat olabilir mi bu bünye ona bakılacak , en erken de Haziran sonu ameliyat. Çok araştrdım Kocaelinde iki özel hastanede güvenilir değil bu konuda , mecbur üniversite araştırma hastanesini bekliyorum .

Sen neler yaptın ? Koşturmaca devam mı ?

Yok canım , bir sürü prosedür sonrasında sıra vs... Pazartesi anestezi görüşmem var , ameliyat olabilir mi bu bünye ona bakılacak , en erken de Haziran sonu ameliyat. Çok araştrdım Kocaelinde iki özel hastanede güvenilir değil bu konuda , mecbur üniversite araştırma hastanesini bekliyorum .

Araştırma hastanesinde de oranı buranı kurcalamasınlar? :26: Bir an önce sağlığına kavuş da :21: Ağrıların var mı?

Dün işte o çok korktuğum sunumu atlattım, sizler de dahil bir sürü kişiden dualar alarak :KK9: Neyse ki bitti gitti, 3 tane daha sunumum ve finallerim var ama en korktuğum buydu. :KK31: Bugün tatil ilan ettim kendime ama ne tatil: kpss için 1 ünite tarih 1 ünite coğrafya çalıştım, kütüphaneye gidip kitaplarımı iade edip yenisini aldım, okuduğum kitaptan bir bölüm daha bitirdim, evi süpürdüm, ütü yaptım. :KK9: Ama hepsi sunum hazırlamaktan daha güzel. :KK16:

Araştırma hastanesinde de oranı buranı kurcalamasınlar? :26: Bir an önce sağlığına kavuş da :21: Ağrıların var mı?

Dün işte o çok korktuğum sunumu atlattım, sizler de dahil bir sürü kişiden dualar alarak :KK9: Neyse ki bitti gitti, 3 tane daha sunumum ve finallerim var ama en korktuğum buydu. :KK31: Bugün tatil ilan ettim kendime ama ne tatil: kpss için 1 ünite tarih 1 ünite coğrafya çalıştım, kütüphaneye gidip kitaplarımı iade edip yenisini aldım, okuduğum kitaptan bir bölüm daha bitirdim, evi süpürdüm, ütü yaptım. :KK9: Ama hepsi sunum hazırlamaktan daha güzel. :KK16:

Harbiden tatil olmuş yahu :KK52:

Eşimde 4 dersten ödev hazırladı , bugün birinden 90 almış diye suratı düştü :KK4::KK4: Hiç bana çekmemiş bu adam yaa :KK1:

Yok canım , merak etme kurcalatmam ben oramı buramı , al safrayı bas git derim doktora :KK1:

Harbiden tatil olmuş yahu :KK52:

Eşimde 4 dersten ödev hazırladı , bugün birinden 90 almış diye suratı düştü :KK4::KK4: Hiç bana çekmemiş bu adam yaa :KK1:

Yok canım , merak etme kurcalatmam ben oramı buramı , al safrayı bas git derim doktora :KK1:

Haha iyi o zaman. :KK34: Valla ben o kadar gergindim ki bu sunum için ne not alacağım umrumda değil yeter ki bitsin gitsin dedim. Ama beğendi hayret verici bir şekilde. :KK53: Daha önce sunum yapanların bazılarını yarıda kesip olmamış bir daha yap demişti.

Haha iyi o zaman. :KK34: Valla ben o kadar gergindim ki bu sunum için ne not alacağım umrumda değil yeter ki bitsin gitsin dedim. Ama beğendi hayret verici bir şekilde. :KK53: Daha önce sunum yapanların bazılarını yarıda kesip olmamış bir daha yap demişti.

Sunum + senin caziben eklenmiştir güzelim :KK12::KK12:

Sıkıysa beğenmesin hadi :KK14:

Ben de merak ediyordum.Soracaktım.Sen yazmışsın.Hayırlısı Ausenciam.

Ben de merak ediyordum.Soracaktım.Sen yazmışsın.Hayırlısı Ausenciam.

Sağol canım :KK16::KK16:

Gelişmeleri bildiririm ben size.

Sabah sizin topiğe kahveye geldim , yoktun ama , jeloyu yakaladım son anda :KK4::KK4:

Günaydınlar , keyifli hafta sonları herkese.

Hava harika :21::21::21::21:

Enerji süper :KK76::KK76::KK76:

selam eyy dostlar, selam olsun hepinize....
ausuma, biberonuma, gözdeme, garengime...ve adı aklıma gelmeyene tüm dostlarıma...selam üstüne selam olsun....öyle bir selam olsun, sepselam olsun,...:)
hatta ekstra selam olsun, öyle böyle değil yani :) yüzünüz gözünüz selama bulaşsın :) :KK33::KK33::KK33::KK33::KK33:
ben gideyim en iyisi, yoksa soğuk espriden hepiniz üşüyeceksiniz :KK60: :KK60: :KK60: :KK60:

X