Ausencia'nın Gözüyle ...Nerede Kalmıştık ?

Aus ablam sen nasılsn iyimisin sanada cok dua ediyorum bir an önce saglıgına kavuşcaksn inşallah
1haziranda randevm var demşsn
sınav 2,3haziran degilmiydi
Yoksa benim kafam mı karıştı yine :):)
Hemen bakcam takvime :)
Çok öpuyorum seni

Canım benim sağol duaların için :KK16:

1-2 Haziran sınavlar gözdem , biran önce çalışmaya başlasak iyi olacak :KK52:

Sınav günü ama saat 17:00 de mr randevum , sınavdan üstün başarı ile çıkıp , oraya gideceğim kuzum :KK76:

Günaydınlaaaaaaaaaaaaaaar :KK3:

Ausencidan geyiğimin güzellerine :KK19::KK16::KK19:

Gazel bugün gelirsen gün içinde bana sor , aus çalıştın mı de , hayır dersem kov beni :KK4::KK4:

Ebushh canım arkadaşım , konuşuyoruz seninle zaten ama burayada yazayım , ben seni çok özledim :KK14:

Günaydınlaaaaaaaaaaaaaaar :KK3:

Ausencidan geyiğimin güzellerine :KK19::KK16::KK19:

Gazel bugün gelirsen gün içinde bana sor , aus çalıştın mı de , hayır dersem kov beni :KK4::KK4:

Ebushh canım arkadaşım , konuşuyoruz seninle zaten ama burayada yazayım , ben seni çok özledim :KK14:

Ausencia güzellerinden biri olarak benden de günaydın :KK16: Herkese güzel bi gün diliyorum

Sağol canım , yusufu öpülmüş bil , daha uyanmadı bu sabah :KK16:

Gzdky dünya tatlısı kuzum benim canndanncım , hep onu ve yazdıklarını görünce aklıma ''hayırlı evlat '' diye geliyor. Allah böyle gençlerin sayısının zaman geçtikçe azaldığı şu ortamda ,gözde gibi kardeşlerime ayakta sağlam kalabilme ve değişmeme gücü versin.

Günaydın Ausenciacığım

Ah beni O'nu ta buradan uzaklardan bile öpüyorum gibi hissediyorum zaten şu an yazarken bile. :)

Uyusun paşa, güzel güzel, uyusun da büyüsün... Tatlı uykuları olsun, O'na sağlık ve mutluluk olsun inşallah...

Evet, öyle değil mi? Sen benden çok daha iyi tanıyor olduğun için benden çok daha fazla yönlerini de biliyorsundur muhakkak.

Gerçekten güzel özetlemişsin. Ben de aynen katılıyorum, senin son derece manalı bu tespitine ve dileklerine.

Allah tüm gençlerin ve çocukların bahtlarını açık etsin, sıkıntısız ve bol şanslı hayatlar nasip etsin inşallah. Görüşmek üzere.

Sevgimle

Herkese merhabalar,

Öncelikle ebushh; yeni gördüm ve okudum, acil acil şifalar diliyorum, her şey yoluna girecek, bütün dualarım sizinle....Eğer yapabileceğim, elimden gelen bir şey olursa lütfen söyle, ben her daim yardıma hazırım...

Ben derslere gömüldüm ama bitmeyecek biliyorum, nasıl yetişecek, nasıl tekrar yapacağım hiç bilmiyorum...Bir nefes almak ve hayattayım demek için geldim, yine derse dönüyorum, hepinizi çok seviyorum...:KK16::KK16::KK16:

biberoncum hoşgeldin güle güleye döndü bu iş resmen :)
hepimiz aynıyız kuzum bir ceee deyip kaçıyoruz malum....benimde yetişmeyecek gibi, daha doğrusu üniteleri kıt kıta yetiştirsem bile test çözmeye vaktim olmayacağı için okuduklarım boşa gidecek çünkü ben testle öğreniyorum konuyla değil :KK43:
29 ünitem kaldı bakalım hayırlısı zaman kısa olunca hepimiz dumura uğradık resmen....allah yardımcımız olsun....ama arada sırada uğra bak merak ediyoruz....çok öpüyorum seni canım, sarpişimi de öp benim yerime :KK34:

auscum çalıştın mı??????? olmayacak böyle yolacam saçlarını artık :KK4::KK4::KK4:
kuzum çok az kalmış valla elimizden kitap düşmemesi lazım..bugün 3 ünite niyetim var ama nerdeeeeee :KK76::KK76:

Ausencia güzellerinden biri olarak benden de günaydın :KK16: Herkese güzel bi gün diliyorum

Fıstıksın sen fıstıııık :nazar:

Naber şekercim :KK12:

Günaydın Ausenciacığım

Ah beni O'nu ta buradan uzaklardan bile öpüyorum gibi hissediyorum zaten şu an yazarken bile. :)

Uyusun paşa, güzel güzel, uyusun da büyüsün... Tatlı uykuları olsun, O'na sağlık ve mutluluk olsun inşallah...

Evet, öyle değil mi? Sen benden çok daha iyi tanıyor olduğun için benden çok daha fazla yönlerini de biliyorsundur muhakkak.

Gerçekten güzel özetlemişsin. Ben de aynen katılıyorum, senin son derece manalı bu tespitine ve dileklerine.

Allah tüm gençlerin ve çocukların bahtlarını açık etsin, sıkıntısız ve bol şanslı hayatlar nasip etsin inşallah. Görüşmek üzere.

Sevgimle

Amiiiin canım :KK16:

Hemen hemen o dakikalarda uyandı zaten , bende önce kendi öpücüklerime boğdum sonra da vekaleten öpücüklere . Yarım yamalak günaydın demesi yok mu zaten dünyalara bedel :KK16:

Görüşelim canım , zevkle , keyifle :KK34:

Sevgimle (aynen seninki gibi dolu dolu)

sen dersin de ben diyemez miyim:KK19:

günaydın aus ve güzelleri, muhabbet dolu bir gün diliyorum sizlere:KK16:

:KK60::KK60::KK60:

Ben bayılırım size yahuuu :KK19:

Meddah ustaları sizi :KK1:

Herkese merhabalar,

Öncelikle ebushh; yeni gördüm ve okudum, acil acil şifalar diliyorum, her şey yoluna girecek, bütün dualarım sizinle....Eğer yapabileceğim, elimden gelen bir şey olursa lütfen söyle, ben her daim yardıma hazırım...

Ben derslere gömüldüm ama bitmeyecek biliyorum, nasıl yetişecek, nasıl tekrar yapacağım hiç bilmiyorum...Bir nefes almak ve hayattayım demek için geldim, yine derse dönüyorum, hepinizi çok seviyorum...:KK16::KK16::KK16:

Kolay gelsin canım arkadaşım benim . Yine 90 ları gözümüze gözümüze sokarsın :nazar:

Yetirşi tatlım yaa , yapmayın bu kadar stres , tamam benim kadar da rahat olmayın ama böylede bozmayın moralinizi.

Ebushla ilk konuştuğumda herkesin dualarını ve iyi dileklerini ileteceğim. En son yavrumuz şeker hastalığı dışında hastanede enfeksiyon da kapmıştı .

biberoncum hoşgeldin güle güleye döndü bu iş resmen :)
hepimiz aynıyız kuzum bir ceee deyip kaçıyoruz malum....benimde yetişmeyecek gibi, daha doğrusu üniteleri kıt kıta yetiştirsem bile test çözmeye vaktim olmayacağı için okuduklarım boşa gidecek çünkü ben testle öğreniyorum konuyla değil :KK43:
29 ünitem kaldı bakalım hayırlısı zaman kısa olunca hepimiz dumura uğradık resmen....allah yardımcımız olsun....ama arada sırada uğra bak merak ediyoruz....çok öpüyorum seni canım, sarpişimi de öp benim yerime :KK34:

auscum çalıştın mı??????? olmayacak böyle yolacam saçlarını artık :KK4::KK4::KK4:
kuzum çok az kalmış valla elimizden kitap düşmemesi lazım..bugün 3 ünite niyetim var ama nerdeeeeee :KK76::KK76:

Yol beni gezelim yol saçımı başımı .Hepsini hakkediyorum .Sabahtan beri gezdim , şimdi de laklağa geldim :KK52:

Benimde 25 ünite var canım , seni bekliyorum bana yaklaş beraber başlayalım (bahaneler bitmez aus da):KK37:

sadece bir selam :KK16: herkese çoooooooook sevgiler.........

Sana da selamlar sevgiler canım :KK16:

Bu sefer ki pek kısa oldu ama :26:

ebushcumun bebeğine allah acil şifalar versin inşallah...auscum ilet benim adıma da...çok üzülüyorum çocuk denilince yüreğim sızlıyor..onlar melek yaa...allah kimsenin yavrusyla sınamasın....

bu arada ausum senin üniteler azmış :) ben 11 tane ünite bitirdim hala 28 ünitem var....:) sen daha başlamadan bu kadar ünite hıhh :63:

bizler iyiyiz canım ciğerim san nasıl oldun iyimi sin ? Gözüm üzerinde fadıl takipteyim yani :KK23:

öpüyorum seni :KK54:

ebushcumun bebeğine allah acil şifalar versin inşallah...auscum ilet benim adıma da...çok üzülüyorum çocuk denilince yüreğim sızlıyor..onlar melek yaa...allah kimsenin yavrusyla sınamasın....

bu arada ausum senin üniteler azmış :) ben 11 tane ünite bitirdim hala 28 ünitem var....:) sen daha başlamadan bu kadar ünite hıhh :63:

Tamam işte 25 olunca haber var bana , şartlar eşitlenince beraber başlarız :KK34:

Vizelere geri dönmeyeceksin sen değil mi ?
Benim onlarada dönmem lazım çünkü hiç çalışmadan sınava girdiğim 10 ünite vardı vizeden :KK52:

bizler iyiyiz canım ciğerim san nasıl oldun iyimi sin ? Gözüm üzerinde fadıl takipteyim yani :KK23:

öpüyorum seni :KK54:

Gözün üzerimde olmazsa küserim zaten :63::63:

İyi güzelim , ağrı , sızı , dert , tasa yok , :KK12:

Tamam işte 25 olunca haber var bana , şartlar eşitlenince beraber başlarız :KK34:

Vizelere geri dönmeyeceksin sen değil mi ?
Benim onlarada dönmem lazım çünkü hiç çalışmadan sınava girdiğim 10 ünite vardı vizeden :KK52:

Gözün üzerimde olmazsa küserim zaten :63::63:

İyi güzelim , ağrı , sızı , dert , tasa yok , :KK12:

yok ausum yaa, vizelere bakmayacam hemde hiç bakmayı düşünmüyorum..bunları bile yetiştiremem ki, birde vizeye nasıl bakayım :KK14:

Günaydınnnnnnnnnnnnn :KK3:

Holaaaaaaaaaa :KK8::KK8::KK8::KK8::KK8:

Yağmur içimdeki sabah enerjisini benden alamayacaksın , hiç boşa uğraşma :KK52:

gözdecim hoşgeldim kuşum :) iyiyim elhamdülillah sağlığımız yerinde çok şükür rabbime...
sen nasılsın bakalım yerleştinizmi iyice...bu arada masayı merak ettim naptınız :)

gazelcim merhaba:KK16:
ben geldim bu sefer kalıcı geldim bugün netim açıldı modemimi de kurdum tamamdır:KK52:
sınavlar yaklaştı net de açıldı ooohhh ne güzel di mi banaaaa:KK52::KK52:
netcez biz bu sınavı ben bilmiyorum
bugün hiç ders çalışamadım moralim bozuk biraz barut gibiyim valla sinirden kitap falan göresim yok
gece oturup kolay bir dersim var onun özetlerinden okuyarak 4 ünitesini bitircem inşallah
sende maşallah takip ediyorum baya iyisin nazar değmesin:nazar:
bu arada evet yerleştik tüm işlerimiz bitti çok şükür
yeni evimizede alıştım gibi 1 ay olacak haftaya
ama inan çok zor oldu doğup büyüdüğüm 22 yılımı harcadığım yuvamdan ayrılmak ama kısmet böyleymiş napalım
masamız da çok iyi selamları var sana:KK52::KK52::KK52:
ben fotoğrafını çekip eklemiştim sen bakmıştın sanırım yanlış mı hatırlıyorum bilemedim şimdi
hem benim odamın eşyalarınıda eklemiştim ilk geldiklerinde iç mekan tasarımı bölümüne ona bakmadın ama onu biliyorum bak:KK20::KK1::KK1:
bir ara evin son halinide çekip yükleyeceğim o zaman toptan görürsün
ufacık tefecik bir evimiz oldu ama şirin oldu:KK16::KK16:

Ausencia sana da merhaba diyerek başlayayım.

Yemek yarışmasında bu cici kızı gördüğümden beri kendi kendime diyorum ki; Bana aşina geliyor ama nereden? Bir türlü çıkaramamıştım.

Şimdi anladım. Muhtemelen daha önce de büyük bir ihtimalle buradan veya senin yazıştığın başka bir başlıktan aşinayım demek ki.

Sevgili (umarım adınızı doğru yazıyorumdur) Gözde;

Siz ne tatlı, ne cici bir insansınız böyle. :) Maşallah, gerçekten hayran olmamak elde değil.

Sanırım Ausencia dahil, diğer arkadaşlar da bu konuda en az benim kadar aynı fikirdeler zaten. :)

Herkese ayrı ayrı hiç atlamadan yazmışsınız, üstelik beni de eklemişsiniz. Çok teşekkür ediyorum. Çok naziksiniz.

Ayrıca; ben size yarışma topiğinde de cevap verdim bir kaç satırla da olsa, siz bana yazdıktan sonra. Onu da hatırlatayım istedim buradan.

Ausencia;

Sana ve diğer topik sakinlerine de iyi geceler ve sevgilerimi gönderiyorum. Yusufu da çok ama çok öpüyorum sevgimle. Görüşmek üzere inşallah.

Candan hanım merhaba:KK16:
o güzel sözleriniz için çok teşekkür ederim
bence siz daha tatlı daha cici bir insansınız:KK16:
yarışmada sonraki yorumunuzu görmedim nedense gözümde kaçmış olmalı
ordaki yorumlarınız içinde ayrıca yine çok teşekkür ederim
insan 4 gözle bekliyor öyle bir ortamda beğenilmeyi yorum almayı
helede benim gibi heyecanlı ve telaşlı olunca:KK1:
kısmet olursa bu seferki yarışmayada katılmayı düşünüyorum Allah'ın izniyle
eğer katılırsam değerli yorumlarınızı yine görürsem çok çok sevinirim:KK16:
sevgiyle kalın:KK16:

Sağol canım , yusufu öpülmüş bil , daha uyanmadı bu sabah :KK16:

Gzdky dünya tatlısı kuzum benim canndanncım , hep onu ve yazdıklarını görünce aklıma ''hayırlı evlat '' diye geliyor. Allah böyle gençlerin sayısının zaman geçtikçe azaldığı şu ortamda ,gözde gibi kardeşlerime ayakta sağlam kalabilme ve değişmeme gücü versin.

Ablammmm canım benim inan sen böyle söyleyince gözlerim doluyor benim
elimden geldiğince hayırlı bir evlat olmaya çalışıyorum
saol o güzel sözlerin için:KK54:
güzel duaların ve dileklerinede canı gönülden amiiinnn diyorum
Rabbim herkesi kötü yoldan, kötülükten korusun, kimseyi yolundan şaşırtmasın inşallah

Canım benim sağol duaların için :KK16:

1-2 Haziran sınavlar gözdem , biran önce çalışmaya başlasak iyi olacak :KK52:

Sınav günü ama saat 17:00 de mr randevum , sınavdan üstün başarı ile çıkıp , oraya gideceğim kuzum :KK76:

evet ablacım öyleymiş benim hep huyumdur tarihleri karıştırmak:KK1::KK1:
ben dün başladım çalışmaya ama pekte hızlı değil:KK1::KK1:
bugünde çalışamadım malesef ama gece çalışıcam kesin
sende son günlere bırakma bak sonra bir aksilik çıkabiliyor:KK54:
bu arada üstün başarı diyince bizim onur belgeleri noldu:KK52::KK52:
anneme diyorum asıcam ben bunların hepsini:KK52:
saçmalama sen çocukmusun diyor:KK52:
ne var diyorum motive etcek beni:KK1::KK1::KK1::KK1:
astırtmadı hiçbirini ya
bende diyorum görürsün evleneyim asıcam heryere deliriyor:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

Kızlaaar! Ben yine dua istemek için geldim. :KK17:
Yarın öğleden sonra sunumum var ve ben haftalardır buna hazırlanıyorum. Ama hoca çok gaddar beğenmezse kötü olmuş bir daha yap diyor. Ben çok yoruldum, bir daha yapmak istemiyorum. Bu sabah 10da oturdum bilgisayarın başına akşam 6 da kalktım. Her tarafım sırtım boynum ağrıyor. :KK50: Yine de çok içime sinmedi ama bundan daha fazlasını da yapabileceğimi sanmıyorum, bir sürü makaleyi en az 3-4 defa okudum bu kadar oldu. İnşallah bir daha yap demez yaa. :18: Nolur dua edin benim için. :KK5:

Son düzenleme:
Kızlaaar! Ben yine dua istemek için geldim. :KK17:
Yarın öğleden sonra sunumum var ve ben haftalardır buna hazırlanıyorum. Ama hoca çok gaddar beğenmezse kötü olmuş bir daha yap diyor. Ben çok yoruldum, bir daha yapmak istemiyorum. Bu sabah 10da oturdum bilgisayarın başına akşam 6 da kalktım. Her tarafım sırtım boynum ağrıyor. :KK50: Yine de çok içime sinmedi ama bundan daha fazlasını da yapabileceğimi sanmıyorum, bir sürü makaleyi en az 3-4 defa okudum bu kadar oldu. İnşallah bir daha yap demez yaa. :18: Nolur dua edin benim için. :KK5:

Arkadaşım 8saat ugraşmışsın o kadar emek vermişsin neden begenmesin gözunde buyutme
sen elinden geleni yapmışsın işte :):)
İcine de sinsin bence
önce sen begenki başkalarıda begensin
dualarım seninle
inşallah emeginin karşılıgını alırsın
Bol şans :)

Günaydınlar herkese :KK3:

Sabah gülü oldum çıktım iyice. Sabahları günaydın ceeee diyorum , sonra dışarı :KK55::KK55::KK55:

Havalar güzelleşti yine ne yapalım ama :KK31:

Bu gece eşimle plan yaptık , derslere başlıyoruz .Onun finalleri önümüzdeki hafta , benimde malum iki haftam var hemen hemen . Ona uyarsam eğer bende geceleri çalışırım diye umuyorum .

Günaydınlar herkese :KK3:

Sabah gülü oldum çıktım iyice. Sabahları günaydın ceeee diyorum , sonra dışarı :KK55::KK55::KK55:

Havalar güzelleşti yine ne yapalım ama :KK31:

Bu gece eşimle plan yaptık , derslere başlıyoruz .Onun finalleri önümüzdeki hafta , benimde malum iki haftam var hemen hemen . Ona uyarsam eğer bende geceleri çalışırım diye umuyorum .

Günaydın ablacımm:KK16:
sabahları erkenden uyanmak çok güzel birşey ya
ama bunu yapamayanlardan ve durmadan sızlananlardan biriyim
aslında her sabah 7 de uyanıyorum ev ahalisiyle birlikte:KK1:
onlar kalkınca ses falan oluyor uyanıyorum uykumda yok ama bu saatte napıcam diyip geri yatıyorum
sonrada 2.uykuya dalıyorum sanki hiç uyumamış gibi 10dan aşağı kalkamıyorum
bu ara erken kalkmam lazım benimde dersler sıkıştı yine
bugünde evde temizlik yapıcam pazara çıkıcam kuaföre gidicem bir ton işim var şimdiden telaş sardı yani:KK55::KK55:

Günaydın ablacımm:KK16:
sabahları erkenden uyanmak çok güzel birşey ya
ama bunu yapamayanlardan ve durmadan sızlananlardan biriyim
aslında her sabah 7 de uyanıyorum ev ahalisiyle birlikte:KK1:
onlar kalkınca ses falan oluyor uyanıyorum uykumda yok ama bu saatte napıcam diyip geri yatıyorum
sonrada 2.uykuya dalıyorum sanki hiç uyumamış gibi 10dan aşağı kalkamıyorum
bu ara erken kalkmam lazım benimde dersler sıkıştı yine
bugünde evde temizlik yapıcam pazara çıkıcam kuaföre gidicem bir ton işim var şimdiden telaş sardı yani:KK55::KK55:

Günaydın güzelim :KK19:

Uyuma yaaa hazır uyanmışken , bende sabah 7-8 gibi kalkardım , şimdi eşim işe çıkmadan yürüyüşe çıkıyorum 06:30 da . Gelip kahvaltı falan derken Yusuf Paşa uyanıyor , sonra akşama kadar koştur dur.

Sende o 7-10 arası uykuda geçirmek yerine sabah zihnin açıkkken 2 ünite patlat :KK34:

Saçlarını mı boyatacaksın :KK6:

X