Ausencia'nın Gözüyle ...Nerede Kalmıştık ?

ayy gazel:KK60::KK60::KK60:
sanada selam olsun bacım:KK52:
cümleten herkese geç bir günaydın diyeyim bende:KK1::KK1:

stresin dışa vurumu bu gözdem :)
üniteler yetişmeyecek ya ondan şavtım kaydı biraz :KK1:
sınava kadar böyle saçmalıklar görürseniz bende sakın şaşırmayın :)
sınavdan sonra belki normale dönersem dönerim yani inşallah :KK60:

ausucum bu arada senin üniteler ne alemde??? sen yine çalışmıyorsun dimi :KK47:
vizelerden de notlar gayet iyi olunca çalışmadan da yapılabiliyormuş nasılsa modundasın şuan kesin :KK1:
kuzum fazla rahat olma, vizeler genelde kolay olur bilirsin, finallerde kazık kazık soruları görünce pörtler bak gözlerimiz bunun gibi ona göre :KK53::KK53::KK53::KK53:
bu arada biberon pek uğramıyor ders çalışıyor sanırım...hiç rahatsız etmeyelim çalışsın çalışsın :KK16:

stresin dışa vurumu bu gözdem :)
üniteler yetişmeyecek ya ondan şavtım kaydı biraz :KK1:
sınava kadar böyle saçmalıklar görürseniz bende sakın şaşırmayın :)
sınavdan sonra belki normale dönersem dönerim yani inşallah :KK60:

ausucum bu arada senin üniteler ne alemde??? sen yine çalışmıyorsun dimi :KK47:
vizelerden de notlar gayet iyi olunca çalışmadan da yapılabiliyormuş nasılsa modundasın şuan kesin :KK1:
kuzum fazla rahat olma, vizeler genelde kolay olur bilirsin, finallerde kazık kazık soruları görünce pörtler bak gözlerimiz bunun gibi ona göre :KK53::KK53::KK53::KK53:
bu arada biberon pek uğramıyor ders çalışıyor sanırım...hiç rahatsız etmeyelim çalışsın çalışsın :KK16:

farkındayım stresten olduğunun:KK9::KK9::KK9::KK9:
sıyırdık valla iyice bende deli dana gibiyim bi oraya saldırıyorum bi buraya:KK53:
sinir geldi en sonunda boşver herşeyi otur totonun üstüne dedim:KK53:
ev ayaklanmış gidiyor o vaziyette:KK9::KK9::KK9:
şimdi kalkıp etrafı toplucam sonra bulaşık sonra çamaşır sonra yemek ooyy ooooyyyy erkek olmak lazımmış:KK1::KK1:
bir biteydi şu sınav
o zaman rahat edicez inşallah

farkındayım stresten olduğunun:KK9::KK9::KK9::KK9:
sıyırdık valla iyice bende deli dana gibiyim bi oraya saldırıyorum bi buraya:KK53:
sinir geldi en sonunda boşver herşeyi otur totonun üstüne dedim:KK53:
ev ayaklanmış gidiyor o vaziyette:KK9::KK9::KK9:
şimdi kalkıp etrafı toplucam sonra bulaşık sonra çamaşır sonra yemek ooyy ooooyyyy erkek olmak lazımmış:KK1::KK1:
bir biteydi şu sınav
o zaman rahat edicez inşallah

hakkaten gözdem, bizde şans olsa anamızdan oğlan doğardık :)

Hayırdır şekerler ne stresi bu yaa :KK6::KK6::KK6:

Bende neden hiç yok o dediğinizden :KK52:

Hesap yaptım dün akşam , daha erken başlamaya gibi geldi bana :KK8::KK8::KK8:

Bugün Kocaeli kitap fuarındaydık . Ayaklarıma kara sular indi resmen .Her sene gideriz , eller kollar dolu döndüm yine eve . Bu gece o kitaplardan birine başlayacağım . Yusufa da bir sürü eğitim seti vs.. aldık :KK55:

Hayırdır şekerler ne stresi bu yaa :KK6::KK6::KK6:

Bende neden hiç yok o dediğinizden :KK52:

Hesap yaptım dün akşam , daha erken başlamaya gibi geldi bana :KK8::KK8::KK8:

Bugün Kocaeli kitap fuarındaydık . Ayaklarıma kara sular indi resmen .Her sene gideriz , eller kollar dolu döndüm yine eve . Bu gece o kitaplardan birine başlayacağım . Yusufa da bir sürü eğitim seti vs.. aldık :KK55:

Ne güzel yaa buradaki kitap fuarları çok dandik oluyor, öyle ki bu sene Can yayınları bile katılmamıştı. :KK50: Artık almıyorum gerçi kütüphaneye dadandım ama yine de sahip olmak istediğim kitaplar var.

ausum senin hesabında bi yanlışlık var gibi geldi bana :KK60: bi daha hesapla istersen... :KK60: 2 hafta var kuzum duydunmu bak 2 hafta ..... 2 cik....:)
hayatta en sevdiğim şeylerden biridir kitap fuarı gezmek biliyomusun nasıl imrendim sana şimdi....
hangi kitapları aldın anlatsana....
MARY BOLEYN gözüne çarptı mı :) yeni bir yazar daha çıkarmış diye duydum...eskisinden daha heyecanlı ve gerçekçiymiş....
ilk aklımda o var şimdi, bende şu sınavlar bitsin, 3 k4 kitap var aklımda kesin alıcam...
CARİYENİN KIZI MİHRİMAH
CARİYENİN GELİNİ NURBANU
BEYAZITIN BÜYÜK AŞKI OLİVERA
BOLEYN KIZI ( MARY BOLEYN)
bu aralar tarihi roman merakım depreşti :) tirajları ben artırıyorum bu sıralar :KK1:
birde TALHA UĞURLUEL diye bir tarihçi var bilirsin, sanat tarihçisi...o kitap yazmış inegölde bulamadım, eşimde bende acaip arayıştayız :)
çok gerçekçi ve uzman bir elden çıkan kitap, KANUNİ adı....
onuda alıcam inşallah....

ausum senin hesabında bi yanlışlık var gibi geldi bana :KK60: bi daha hesapla istersen... :KK60: 2 hafta var kuzum duydunmu bak 2 hafta ..... 2 cik....:)
hayatta en sevdiğim şeylerden biridir kitap fuarı gezmek biliyomusun nasıl imrendim sana şimdi....
hangi kitapları aldın anlatsana....
MARY BOLEYN gözüne çarptı mı :) yeni bir yazar daha çıkarmış diye duydum...eskisinden daha heyecanlı ve gerçekçiymiş....
ilk aklımda o var şimdi, bende şu sınavlar bitsin, 3 k4 kitap var aklımda kesin alıcam...
CARİYENİN KIZI MİHRİMAH
CARİYENİN GELİNİ NURBANU
BEYAZITIN BÜYÜK AŞKI OLİVERA
BOLEYN KIZI ( MARY BOLEYN)
bu aralar tarihi roman merakım depreşti :) tirajları ben artırıyorum bu sıralar :KK1:
birde TALHA UĞURLUEL diye bir tarihçi var bilirsin, sanat tarihçisi...o kitap yazmış inegölde bulamadım, eşimde bende acaip arayıştayız :)
çok gerçekçi ve uzman bir elden çıkan kitap, KANUNİ adı....
onuda alıcam inşallah....

Yok yok benim hesap tamam tatlım .

12 gün var ; her birinde sabah 06:00 dan 09:00 a kadar 3 saat 2 ünite eder 24 ünite . Bitti gitti işte , ohhh tüm günlerde bana ait .:KK8::KK8::KK8:

valla o zaman bende bi sorun olmalı ahretim :) 1 aydır 39 üniteyi bitiremedim gitti :KK60:
senin taktik eli öpülesi bi durum ausum :KK1:

Hergün çalışmadın da ondan canım benim .
Seninde hesap ortada her gün iki üniteden 20 güne ihtiyacın vardı sadece ama . Ne bileyim ben anlamıyorum seni fazla stres yapıyorsun , notların zaten muhteşem :nazar:

Günaydınnnnnnnn günaydınnnnnn günaydınnnnnn :KK3::KK3::KK3:

Gazel liste ilk günden şaştı benim çünkü bu sabah çalışmak yerine koşuya çıktım :KK8::KK8::KK8:

Günaydınnnnnnnn günaydınnnnnn günaydınnnnnn :KK3::KK3::KK3:

Gazel liste ilk günden şaştı benim çünkü bu sabah çalışmak yerine koşuya çıktım :KK8::KK8::KK8:

günaydın aus sorma bende gece çok geç yatınca kalkamadım sabah :KK17::KK17:
10 a geliyordu kalktığımda...güya erkenden kalkıp çalışacaktım pehhh :KK24::KK24:
hava çok güzel yaa eve sığamıyorum,...

bugün üçümüzde niyetlenmişiz ama üçümüzde de iş yok:KK53::KK53::KK53:
yarın erkenden kalkıp çalışmaya başlayalım:KK52:
tabi benim annem evde yarın
süpürge gibi bi oraya bi buraya sürter durur artık:KK37::KK37::KK37:

günaydın aus sorma bende gece çok geç yatınca kalkamadım sabah :KK17::KK17:
10 a geliyordu kalktığımda...güya erkenden kalkıp çalışacaktım pehhh :KK24::KK24:
hava çok güzel yaa eve sığamıyorum,...

Aynen canım ama bu hafta gün içinde hep planlarım var , o yüzden bugün evden çıkmayacağım .Sadece yusufla parka çıkarız onu da saymıyorum bile artık , rutin oldu her gün .
Temizlik yapayım biraz , daha kışlıkları kaldırmadım :KK52::KK52::KK52:
Zaten şimdi eşim gelir yemeğe , akşamda çalışacağım söz bu sefer .Bakın ilk kez vaat vermeden söz dedim , söz verdiysem 1 ünitede olsa başlarım .
Aaaa iyi fikir bu yaa , siz bana söz verdirin en iyisi :KK34:

bugün üçümüzde niyetlenmişiz ama üçümüzde de iş yok:KK53::KK53::KK53:
yarın erkenden kalkıp çalışmaya başlayalım:KK52:
tabi benim annem evde yarın
süpürge gibi bi oraya bi buraya sürter durur artık:KK37::KK37::KK37:

Bugün daha bitmedi tatlım , akşama kadar bu dolu vakit var .
Mesela şimdi , pc yi kapatıp , derse oturabilirsin ve aus ablan için bir ünite bitirebilirsin , söz mü :KK34::KK34: ?

X