çok mu güzel yahu ?
Bana cazip yanlarını anlat bakayım hele
kız olursa aman Allahım kimseye bırakmamof bi kızım olsaydı diye çok istedim ama nasip 2.evladımla çok mutluyum hayatımın anlamı tadı tuzu Rabbim tüm evlatları esirgesin kötülüklerden
Sağol canım ahretliğim
Yok ya bende kızdım sonradan kendime bu ne karamsarlık dedim
İyiyim balım şimdi , sen kaç ünite bitirdin ondan haber ver hele ?
artık içindeki uhdeyi gelinler kaldırır:) ama 2 gelin yerine 2 damat kulağa daha hoş geliyo beee:) şaka şaka Allah bütün çocuklarımızı ii insanlarla karşılaştırsı, Allah oğullarımıza, bizim seçtiğimiz, beğendiğimiz, bir dediğimizi 2 etmeyen , saygılı, sevgili, canım kayınvalidem diyen başka bişey demeyen kızlarlarla tanıştırsın, bu arada iyi yemek yapsın oğlumun ayaklarını yıkasın suyunu içsin,,,, geldik bi masalın daha sonunaaa:::)))
tüylünün totooooo çok büyük paçalı anca kapatır
ben diğerini alayım o bana cuk oturur
sahibinden az kullanılmış pro kart var elimde
Isteyene yarı parasına veririmBenim işime çok yaramadı açıktan geziniyorum gizli değil :))) bi 10.dakika mesaj beklemiyorsun o var
4 ünite devirdim kuzum
bakalım bu hız devamında da benimle olacak mı yoksa beni terk mi edecek...:)
ay ahretim ve diğer kızlar JUSTİN BİEBER meselesini duydunuzmu sinirim zıpladı az önce tövbe tövbe.....
justin beyefendi kendisiyle fotoğraf çekinmenin karşılığında kişi başı 2700 TL şartı koymuş..ve bizim akıllı (?) kızcağızlarımız da 7 kişi aralarında para toplayıp toplu resim çekinmişler...parayı bulamayaıp çekinmeyenler de hönküre hönküre ağlama krzilerine girip bayılanlar olmuş...vallah diyecek laf bulamıyorum....
kız unutmuştur o tüylü yaşlı ya bunak
YAşlı ve bunak mıBen sana kafiyeli ve ahenkli şiirler yazayım,kafamı yorayım.Sen bana hem tüylü,hem yaşlı,hem bunak .Senin şiirin de ahenkli olmuş
artık içindeki uhdeyi gelinler kaldırır:) ama 2 gelin yerine 2 damat kulağa daha hoş geliyo beee:) şaka şaka Allah bütün çocuklarımızı ii insanlarla karşılaştırsı, Allah oğullarımıza, bizim seçtiğimiz, beğendiğimiz, bir dediğimizi 2 etmeyen , saygılı, sevgili, canım kayınvalidem diyen başka bişey demeyen kızlarlarla tanıştırsın, bu arada iyi yemek yapsın oğlumun ayaklarını yıkasın suyunu içsin,,,, geldik bi masalın daha sonunaaa:::)))
tamam ya, azcık hayal kurmanın ne sakıncassı var dimi ama, erkek annesiyim ben, aslan gibi oğlum, yakışıklı dalyan gibi, tamam şimdi8 yaşında ama büyüyünce aynı böyle olucak, ne emekler verdim ben ona,,,,,,,,,, biri beni durdursun yahu, duramıyorum ben:)))
YAşlı ve bunak mıBen sana kafiyeli ve ahenkli şiirler yazayım,kafamı yorayım.Sen bana hem tüylü,hem yaşlı,hem bunak .Senin şiirin de ahenkli olmuş
Oyyyyyyyyy uyumuş uyanmış mı tüylüm yoksa koltukta için mi geçti yahu
Siz nerelerde şiirler yazıyorsunuz bakayım birbirnize
bunları yazarken şiiir den haberim yoktu :26::26::26: VAKKO ÇANTA ALACAĞIM SANA AFFET BENİ
sahibinden az kullanılmış pro kart var elimde
Isteyene yarı parasına veririmBenim işime çok yaramadı açıktan geziniyorum gizli değil :))) bi 10.dakika mesaj beklemiyorsun o var
bir dediğni 2 etmem işin şakası büyütmüş bana vermiş gerekli saygıyı görecek elbette, ama ben oğlumu işliym şimdiden, akıllılık yapayım, ne ekersen onu biçersin o ayrı, kocam yemeklerimi daha çok beğeniyo annesinden ama naber,,,,,,aman Allahım ya oğlumda babasına çekerse, ya onun gibi nankör olursa;Aman Allahım sana gelenler yandı :18::18::18: sen hayalini kurduğun gelinlerden misin
dalyan gibi benim büyük oğlan :))) şimdiden aklım çıkıyor karşısına biri çıkarda kandırır evladımı diye :18: kötü huylu kız çoooook
kalsın seninkiler senle everme
He ya cuk valla
Tüylü ninem uyudu mu ki ne ???
Yok tatlım duymadım yaaa , bana dedeefendilerle gel , olmadı moğallarla gel o biber kim tanımam ki ben
Kızlara lafım olmaz da , gençlik , hayranlık , aklı bir karış havadalı da ,,,o parayı istemek öküzlük !
bunları yazarken şiiir den haberim yoktu :26::26::26: VAKKO ÇANTA ALACAĞIM SANA AFFET BENİ
Hayıl küstümogületakaneme seni söölicim yarın.Şikayet edicim
4 ünite devirdim kuzum
bakalım bu hız devamında da benimle olacak mı yoksa beni terk mi edecek...:)
ay ahretim ve diğer kızlar JUSTİN BİEBER meselesini duydunuzmu sinirim zıpladı az önce tövbe tövbe.....
justin beyefendi kendisiyle fotoğraf çekinmenin karşılığında kişi başı 2700 TL şartı koymuş..ve bizim akıllı (?) kızcağızlarımız da 7 kişi aralarında para toplayıp toplu resim çekinmişler...parayı bulamayaıp çekinmeyenler de hönküre hönküre ağlama krzilerine girip bayılanlar olmuş...vallah diyecek laf bulamıyorum....
Artık 5 dak. cicimyakında onu da kaldırırlar.Sende boşuna para vermiş olursun.Elinde patlayacak pro kart elindeee
Hayıl küstümogületakaneme seni söölicim yarın.Şikayet edicim
bak üzülüyoooomtamam Vakko çanta, yanında cüzdan afettin mi
Artık 5 dak. cicimyakında onu da kaldırırlar.Sende boşuna para vermiş olursun.Elinde patlayacak pro kart elindeee
Olabiliiii
bir dediğni 2 etmem işin şakası büyütmüş bana vermiş gerekli saygıyı görecek elbette, ama ben oğlumu işliym şimdiden, akıllılık yapayım, ne ekersen onu biçersin o ayrı, kocam yemeklerimi daha çok beğeniyo annesinden ama naber,,,,,,aman Allahım ya oğlumda babasına çekerse, ya onun gibi nankör olursa;))
et et et af et af et:) yada biraz daha beklesenmi, ayakkabı kokusu alıyorum:)