Ausencia'nın Gözüyle ...Nerede Kalmıştık ?

kız olursa aman Allahım kimseye bırakmam of bi kızım olsaydı diye çok istedim ama nasip 2.evladımla çok mutluyum hayatımın anlamı tadı tuzu Rabbim tüm evlatları esirgesin kötülüklerden

artık içindeki uhdeyi gelinler kaldırır:) ama 2 gelin yerine 2 damat kulağa daha hoş geliyo beee:) şaka şaka Allah bütün çocuklarımızı ii insanlarla karşılaştırsı, Allah oğullarımıza, bizim seçtiğimiz, beğendiğimiz, bir dediğimizi 2 etmeyen , saygılı, sevgili, canım kayınvalidem diyen başka bişey demeyen kızlarlarla tanıştırsın, bu arada iyi yemek yapsın oğlumun ayaklarını yıkasın suyunu içsin,,,, geldik bi masalın daha sonunaaa:::)))

Sağol canım ahretliğim

Yok ya bende kızdım sonradan kendime bu ne karamsarlık dedim

İyiyim balım şimdi , sen kaç ünite bitirdin ondan haber ver hele ?

4 ünite devirdim kuzum
bakalım bu hız devamında da benimle olacak mı yoksa beni terk mi edecek...:)
ay ahretim ve diğer kızlar JUSTİN BİEBER meselesini duydunuzmu sinirim zıpladı az önce tövbe tövbe.....
justin beyefendi kendisiyle fotoğraf çekinmenin karşılığında kişi başı 2700 TL şartı koymuş..ve bizim akıllı (?) kızcağızlarımız da 7 kişi aralarında para toplayıp toplu resim çekinmişler...parayı bulamayaıp çekinmeyenler de hönküre hönküre ağlama krzilerine girip bayılanlar olmuş...vallah diyecek laf bulamıyorum....

tamam ya, azcık hayal kurmanın ne sakıncassı var dimi ama, erkek annesiyim ben, aslan gibi oğlum, yakışıklı dalyan gibi, tamam şimdi8 yaşında ama büyüyünce aynı böyle olucak, ne emekler verdim ben ona,,,,,,,,,, biri beni durdursun yahu, duramıyorum ben:)))

tüylünün totooooo çok büyük paçalı anca kapatır

ben diğerini alayım o bana cuk oturur

He ya cuk valla

Tüylü ninem uyudu mu ki ne ???

sahibinden az kullanılmış pro kart var elimde

Isteyene yarı parasına veririm Benim işime çok yaramadı açıktan geziniyorum gizli değil :))) bi 10.dakika mesaj beklemiyorsun o var

Yok tatlım duymadım yaaa , bana dedeefendilerle gel , olmadı moğallarla gel o biber kim tanımam ki ben

Kızlara lafım olmaz da , gençlik , hayranlık , aklı bir karış havadalı da ,,,o parayı istemek öküzlük !

Aman Allahım sana gelenler yandı :18::18::18: sen hayalini kurduğun gelinlerden misin

dalyan gibi benim büyük oğlan :))) şimdiden aklım çıkıyor karşısına biri çıkarda kandırır evladımı diye :18: kötü huylu kız çoooook

kalsın seninkiler senle everme

sahibinden az kullanılmış pro kart var elimde

Isteyene yarı parasına veririm Benim işime çok yaramadı açıktan geziniyorum gizli değil :))) bi 10.dakika mesaj beklemiyorsun o var

Artık 5 dak. cicim yakında onu da kaldırırlar.Sende boşuna para vermiş olursun.Elinde patlayacak pro kart elindeee

bir dediğni 2 etmem işin şakası büyütmüş bana vermiş gerekli saygıyı görecek elbette, ama ben oğlumu işliym şimdiden, akıllılık yapayım, ne ekersen onu biçersin o ayrı, kocam yemeklerimi daha çok beğeniyo annesinden ama naber,,,,,,aman Allahım ya oğlumda babasına çekerse, ya onun gibi nankör olursa;))

veriyorlar ki istiyor ausum :) akıllı adammış baksana nasıl olsa vereceklerinden emin olunca çıtayı da baya yüksek tutmuş...bizim saçı uzun aklı kısa kızcağızlarımız da ana babalarının paracıklarını bi resim uğruna saçmışlar justin beyefendinin cüzdanına

bide üstüne ter kokuyolar die mimlendiler iyimi onlara o parayı verip, git yavrum salaklığını cümle aleme gösterelim diyen ebeveynleri napcaz,,,

Artık 5 dak. cicim yakında onu da kaldırırlar.Sende boşuna para vermiş olursun.Elinde patlayacak pro kart elindeee

hadi ya 5.dakika mı para ben vermedim canım sevenim çooooooook k.k.da hediye aldı bana bi arkadaş

pro kartlıların üyelikten atılmıyor kendi gidiyor havalı havalı kırmızı kırmızı

aferin helal vallahi taktir ettim florine senisenin gibi gelinler düşer inşallah bana benimki de över beni annesinin yanında yemekleri bende iyi yaparım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…