- 18 Aralık 2012
- 224
- 1
İdolümsüm jelesec
Ama ben 14 yıl fark beklesem aralarında 45 olurum
bencede, en iyisi bekleme:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İdolümsüm jelesec
İdolümsüm jelesec
ay kızlar bizm kalpler nıye azalmış haberi olan var mı :44:
evet ya dünya kalbim vardı gitmiş
ay senin ki daha zor ya ikinci ne kız mı ? benim 2.side erkek
ay kızlar bizm kalpler nıye azalmış haberi olan var mı :44:
Allah seni ne yapmasın emiiiiiiiiii
Ben burada bu kadar hastalık paylaşmışım doktordan gelip , bu kalkmış bana kalp diyor
Sen demesen farketmemiştim hiç kuzum , dereceleri değiştirmişlerdir.
kız yap sen ben bakarım manyak derecede bebek seviyorum çok iyi bakarım ama bak peşin peşin yazayım 1.erkek çocuğu daha bakmam kız yapman lazım
ausum felaket tellalımısın kuzum yaa yapma böyle lütfen...iyi düşün ki iyi olsun...
rabbimin izniyle hiçbişey çıkmayacak ben inanıyorum... tamam haklısın insan duyunca bile bi kötü oluyor ama doktorlar araştırma evresinde bu tür terimleri kullanıyorlar ki ciddiye alsın hasta diye...
eğer çok vasat davransalar, kendimiziden pay biçelim aman turp gibiyim bişeyim yok diyip önemsemeyiz...
bir nevi doktor yöntemi bu inan bana...ailemde çok hastalıklar yaşadık atlattık şükür annemde babamda, babam daha bir ay önce ikinci ameliyatını oldu, anneme sürekli kan veriliyor...şükür tedavileri var ki oldular...ama doktorlar herzaman kötü tarafından yaklaşırlar ki, iyi zaten iyidir mantığı ile....
gönlünü ferah tut, bol dua et...namaz kıl...rabbine sığın...dua kaderi bile değiştirir derler..inan buna....
allahın izni ile sonuçlar temiz çıkacak inşallah tatlım...
tüylünün totooooo çok büyük paçalı anca kapatır
ben diğerini alayım o bana cuk oturur
anammm ne hastalığı kız hani nerdee
ben bakmam azcık sevebilirim ama ay bak onada karar veremedim şimdi, tamam tamam zorda kalınırsa ilgilenebilirim, ama azcık:)
Doktor azıcık korkttu beni bende veda fermanımı yazmışım ama şimdi iyiyim tatlım benimmmmmmmm
Oy benim kuzuma kırmızılarda ne yakışmış
sen bakma doktorlara pek severler vehameti
proyum artık ben görünmezlik şeysim de var
ayyyy kendımden iğrendim ya hu
ausum sen de pro olll:84:
Çok mu güzel yahu ?
Bana cazip yanlarını anlat bakayım hele