Ausencia'nın Gözüyle ...Nerede Kalmıştık ?

ay kızlar bizm kalpler nıye azalmış haberi olan var mı :44:

ausum felaket tellalımısın kuzum yaa yapma böyle lütfen...iyi düşün ki iyi olsun...
rabbimin izniyle hiçbişey çıkmayacak ben inanıyorum... tamam haklısın insan duyunca bile bi kötü oluyor ama doktorlar araştırma evresinde bu tür terimleri kullanıyorlar ki ciddiye alsın hasta diye...
eğer çok vasat davransalar, kendimiziden pay biçelim aman turp gibiyim bişeyim yok diyip önemsemeyiz...
bir nevi doktor yöntemi bu inan bana...ailemde çok hastalıklar yaşadık atlattık şükür annemde babamda, babam daha bir ay önce ikinci ameliyatını oldu, anneme sürekli kan veriliyor...şükür tedavileri var ki oldular...ama doktorlar herzaman kötü tarafından yaklaşırlar ki, iyi zaten iyidir mantığı ile....
gönlünü ferah tut, bol dua et...namaz kıl...rabbine sığın...dua kaderi bile değiştirir derler..inan buna....
allahın izni ile sonuçlar temiz çıkacak inşallah tatlım...

ay senin ki daha zor ya ikinci ne kız mı ? benim 2.side erkek

haayyyıırr:) 2. erkek ama şimdi iyiki böyle olmuş diyorum, tamam epey huni eksilttim, epey başının etini yedim(çok lezzetliydi)eşimin ama, çok şükür geçti gitti, herkesin evledına sağlık, sıhhat versin Allah ama ben bi daha cesaret edemem, aynı tür olsalardı aklımdan geçerdi belki,) ama şimdi biri 3 e 1 i 2 ye gidiyo, yeni rahata erdim yahu onları bırakıp, bişeyler içmeye bile gidiyoruz artık (yakın yerlere:)

ay kızlar bizm kalpler nıye azalmış haberi olan var mı :44:

Allah seni ne yapmasın emiiiiiiiiii

Ben burada bu kadar hastalık paylaşmışım doktordan gelip , bu kalkmış bana kalp diyor

Sen demesen farketmemiştim hiç kuzum , dereceleri değiştirmişlerdir.

Allah seni ne yapmasın emiiiiiiiiii

Ben burada bu kadar hastalık paylaşmışım doktordan gelip , bu kalkmış bana kalp diyor

Sen demesen farketmemiştim hiç kuzum , dereceleri değiştirmişlerdir.

anammm ne hastalığı kız hani nerdee

kız yap sen ben bakarım manyak derecede bebek seviyorum çok iyi bakarım ama bak peşin peşin yazayım 1.erkek çocuğu daha bakmam kız yapman lazım

ben bakmam azcık sevebilirim ama ay bak onada karar veremedim şimdi, tamam tamam zorda kalınırsa ilgilenebilirim, ama azcık:)

Sağol canım ahretliğim

Yok ya bende kızdım sonradan kendime bu ne karamsarlık dedim

İyiyim balım şimdi , sen kaç ünite bitirdin ondan haber ver hele ?

inanmıroyum aus ya hu
kendini git köprüden at şu yazdıklarından daha iyi vallahi
kötüyü çağırma kuzum pek karamsar olmuşsun:26:

Allah'ın izniyle atlatırsın inanıyorum

ben bakmam azcık sevebilirim ama ay bak onada karar veremedim şimdi, tamam tamam zorda kalınırsa ilgilenebilirim, ama azcık:)

kız olursa aman Allahım kimseye bırakmam of bi kızım olsaydı diye çok istedim ama nasip 2.evladımla çok mutluyum hayatımın anlamı tadı tuzu Rabbim tüm evlatları esirgesin kötülüklerden

Doktor azıcık korkttu beni bende veda fermanımı yazmışım ama şimdi iyiyim tatlım benimmmmmmmm

Oy benim kuzuma kırmızılarda ne yakışmış

sen bakma doktorlara pek severler vehameti
proyum artık ben görünmezlik şeysim de var
ayyyy kendımden iğrendim ya hu

ausum sen de pro olll:84:

Çok mu güzel yahu ?

Bana cazip yanlarını anlat bakayım hele

aslında tek iyi yanı görünmezlik şeysi
diğerlerini kendin de yapabiliyorsun
imzan var profilini benm profil gibi çingeneye çevirebilirsin
gerçi mesajlar 5 dkda bir oldu o konuda da cazip değil proluk artık

ama işte ne bileyim bir havası var sanki

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…