İnşallah ablam benim , ama hemen çacuk yapmak yok . Banane banane yapmıommmmm
Eki Görüntüle 709642
Bilemem orasını ben hemen mi sonra mı ?
Ahanda böyle göreyim sizi
Aslında çok daha güzel bir resim bulmuştum , yuvada yavru yumurtalar , baba kartal yuvanın tepesinde , içeride de 2 tane dişi kartal
Anaaaam dedim kuma bu kuma
O kartalın kanadını kırarım ha !
Sağol canım benim .
Evet , randevuyu aldım , merdivenleri çıktım , tam uzaklaşıyorum , '' neeee 1 haziran mı oldum birden , saat 10:30 birde'' Geri döndüm ve aynı gün içerisinde 17:00 randevusu varmış boş onu aldım . Zaten her ikisi de İzmitte , sınavdan sonra alışveriş , park vs.. yaparız akşama kadar (Rabbim sağlık verirse tabii ) sonra da mr a.
Unutsaydım çok fena olacaktı zaten bilmiyordum da sınavın ayın birinde olduğunu , geçen gün ya biberon ya sen yazdın , bendeolmuştum .
Canım yaa , sen nasıl bir kadınsın .Seninle görüştüğüm (nasipse) ilk gün giysilerinin altına sakladığın kanatlarını arayacağım
Çok teşekkür ederim , bugün ilk fırsatta eğer müsait olursan seni aramak var aklımda , sesli teşekkür için
Canım anlattığın hastanın gidişatını merakla okudum , yalnız şöyle bir durum var . Bende bahsi geçen risk sadece safra kesesi probleminden değil. Ben 3 yıldır bağırsaklarımdan tedavi görüyorum , ülseratif kolit hastasıyım . Ve bu iki rahatsızlık aynı hastada bir araya gelince ,% 20 oranında siroz ya da karaciğer kanseri görüldüğünü söyledi doktor .Bu sebeble daha detaylı bir araştırma istedi.
Sadece safra kesesi değil yani , öyle olsa aldırmakla geçecek kanımca. Sarılık aşamasınıda atlattım şuan . Değerlerim geçen sefer ki operasyon önce çok çok yüksekti. Ama Allahın izniyle o dönemi atlattım .
Çok öpüyorum seni , günün ilerleyen saatlerinde görüşebiliriz umarım
Merhaba
Öncelikle, adıma hitaben öylesine güzel bir tanımlama için çok ama çok teşekkür ediyorum. Sağol. Eksik olma, inan senin güzel görüşünden ve sen öyle düşündüğün içindir. Kendimi çok mahçup hissettiğim için ancak bu kadar yazabildim. (Zaten, ancak sadece böyle zamanlarda kısa yazmayı becerebiliyorum, malumun üzere; bir şeyi kısaca yazabilme konusunda sorunluyum aslında biliyorsun.) :))
İnşallah, problemsiz ve rahat bir ameliyat ve ardından da rahat ve iyi bir nekahat döneminden başka bir şey çıkmayacak karşımıza...
Bu arada, ben yukarıdaki alıntıyı yaparken; şimdi bu iletiyi iptal edip adına bakmadan bilemeyeceğim bir arkadaşın da yorumu dikkatimi çekti... Ve sanırım minik bir yavruyla alakalı ciddi bir sağlık problemi için tedavi sürecindeymişler anladığım kadarıyla.
Muhtemelen samimi ve görüştüğün birine benziyor. Eğer görüştüğünde olur da hatırlayabilirsen, benim de özellikle çok çok geçmiş olsun ve acil şifalar dileklerimi iletir misin lütfen mümkün olursa...
Allah yardımcısı olsun tüm hastalara beraberinde şifasını, tüm dertlilere beraberinde devasını eksik etmesin inşallah.
bugün ben açayım burayı....günaydın herkese
1032 deyim....aus ,inşallah herşey güzel olacak....gücünü taze tutmana sevindim.
sevgiler......
ebushh.......yavrulara kıyamam...Allah şifa versin..sağlığına kavuşsun inşallah..lütfen yerime öpermisin.
canım allah yardımcınız olsun dualarımız sizinleHerkese selamlar.
Ausum cok cok gecmis olsun. Dert verem rabbim sofasinida verir insallah.
Hen en kotusunu dusunme. Kaldiki herseyin tedavisi var artik.
Biz sali gunu ankara sami ukus hastanesine yattik. Ignenjn sayisini dusurmd ve sekeri dengekemeye calisiyorlar.
Banada egitim veriyorlar. Egitim sonunda sinav oluyor iyi not alirsam taburcu olmayi hak kazaniyorum.
Ama bebegim sabahtan beridir ateslr mucadele ediyor. Bu gun havalenin esiginden donduk. Vucudu bir anda mirardi ve titremeye basladi. Cok sukur cabuk atlattik.
Ama saat 15 dgibi 41 e cikan ates 38 den asagiya dusmemek icin inat ediyor. Cam acik bebegim ciplak. Elimizden gelen her seyi denedik en az 38.4 e dusurebildik.
Ufak burun akintisindan baska bir sey yok. Enfeksiyon kaptigini soylediler ama onlarda emin degil. Hafta sonu olmasi ise buyuk talihsizlik.
Geyik topigi burasi ben moralinizi bozacak seyler anlatiyorum hkkinizi helal edin.
Bebegim icin bol bol dua istiyorum sozden Allah rizasi ile.
Telefondan yaziyorum kizlar yazi karakteri bozuk olabilir.
Neuse kendinize cok iyi bakin.15-20 gun dedi doktor bkalim kaldi 15 gunumuz.
Bebegim turp gibi olur evimide kurarsam ozaman sahalara geri donusu yaparim
O zamana kadar hoscakalin.
merhaba canlar nasılsınız
merhabalar herkse...ahretim nasılsın görüşemiyorz
sağlık durumlarında bi değişme varmı....dualarım seninle...
Sağol sevgicim , hallice bir durumda yuvarlanıp gidiyoruz , sen nasılsın ? Torun nasıl ?
Beni seni karşıladım bile sen yazarken
Tetkik sonuçlarını bekliyorum canım .
Sağol sevgicim , hallice bir durumda yuvarlanıp gidiyoruz , sen nasılsın ? Torun nasıl ?
Beni seni karşıladım bile sen yazarken
Tetkik sonuçlarını bekliyorum canım .
gözdecim hoşgeldim kuşum :) iyiyim elhamdülillah sağlığımız yerinde çok şükür rabbime...Herkese kucak dolusu sevgiler ben geldimmm :):)
Bir selam vereyim dedim
bir önceki sayfayı okuyabildm sadece
Rahatsız bir minik varmış Rabbim acil şifalar versin inşallah bol bol dua edicem
Aus ablam sen nasılsn iyimisin sanada cok dua ediyorum bir an önce saglıgına kavuşcaksn inşallah
1haziranda randevm var demşsn
sınav 2,3haziran degilmiydi
Yoksa benim kafam mı karıştı yine :):)
Hemen bakcam takvime :)
Çok öpuyorum seni
Denizgeldi sanada selam deniz pıtırcıgını benim ic öp kokla emi :):)
Candan hanım sizede merhaba :):)
Guzel insan nazar degdircem uzaktan size diye korkuyorum hehe :):)
Gazelcim merhaba naber nasılsn dersler ne alemde
ben birazdan unitelerimi sayp baslıcm kısmetse
Çok az var bu sınava
bakıorumda herkes bslams ama benim beynim o kadar yorgundu ki
1hafta defter kitap gormek istemedim
Neyseki dnlendm toparlandm bomba gibi geliyorum :):)
Herkesi çok öptüm hoşçakaln :):):)
torun süper onunla vakit nasıl geçiyor anlamıyorum çok tatlı oluyorlar sen naılsın canım
Herkese kucak dolusu sevgiler ben geldimmm :):)
Bir selam vereyim dedim
Rahatsız bir minik varmış Rabbim acil şifalar versin inşallah bol bol dua edicem
Aus ablam sen nasılsn iyimisin sanada cok dua ediyorum bir an önce saglıgına kavuşcaksn inşallah
Çok öpuyorum seni
Çok az var bu sınava
ausum ahretim bu köfteleri sana ithaf ediyorumcosur cosur dumanı üstünde geeeellll gelllll geeellllll köfteye gel
Eki Görüntüle 710765
Herkese kucak dolusu sevgiler ben geldimmm :):)
Bir selam vereyim dedim
Çok öpuyorum seni
Çok az var bu sınava
Ausencia sana da merhaba diyerek başlayayım.
Yemek yarışmasında bu cici kızı gördüğümden beri kendi kendime diyorum ki; Bana aşina geliyor ama nereden? Bir türlü çıkaramamıştım.
Şimdi anladım. Muhtemelen daha önce de büyük bir ihtimalle buradan veya senin yazıştığın başka bir başlıktan aşinayım demek ki.
Sevgili (umarım adınızı doğru yazıyorumdur) Gözde;
Siz ne tatlı, ne cici bir insansınız böyle. :) Maşallah, gerçekten hayran olmamak elde değil.
Sanırım Ausencia dahil, diğer arkadaşlar da bu konuda en az benim kadar aynı fikirdeler zaten. :)
Herkese ayrı ayrı hiç atlamadan yazmışsınız, üstelik beni de eklemişsiniz. Çok teşekkür ediyorum. Çok naziksiniz.
Ayrıca; ben size yarışma topiğinde de cevap verdim bir kaç satırla da olsa, siz bana yazdıktan sonra. Onu da hatırlatayım istedim buradan.
Ausencia;
Sana ve diğer topik sakinlerine de iyi geceler ve sevgilerimi gönderiyorum. Yusufu da çok ama çok öpüyorum sevgimle. Görüşmek üzere inşallah.