Ausencia'nın Gözüyle ...Nerede Kalmıştık ?

İnşallah ablam benim , ama hemen çacuk yapmak yok . Banane banane yapmıommmmm

Bilemem orasını ben hemen mi sonra mı ?

Ahanda böyle göreyim sizi

Aslında çok daha güzel bir resim bulmuştum , yuvada yavru yumurtalar , baba kartal yuvanın tepesinde , içeride de 2 tane dişi kartal

Anaaaam dedim kuma bu kuma

Merhaba

Öncelikle, adıma hitaben öylesine güzel bir tanımlama için çok ama çok teşekkür ediyorum. Sağol. Eksik olma, inan senin güzel görüşünden ve sen öyle düşündüğün içindir. Kendimi çok mahçup hissettiğim için ancak bu kadar yazabildim. (Zaten, ancak sadece böyle zamanlarda kısa yazmayı becerebiliyorum, malumun üzere; bir şeyi kısaca yazabilme konusunda sorunluyum aslında biliyorsun.) :))

İnşallah, problemsiz ve rahat bir ameliyat ve ardından da rahat ve iyi bir nekahat döneminden başka bir şey çıkmayacak karşımıza...

Bu arada, ben yukarıdaki alıntıyı yaparken; şimdi bu iletiyi iptal edip adına bakmadan bilemeyeceğim bir arkadaşın da yorumu dikkatimi çekti... Ve sanırım minik bir yavruyla alakalı ciddi bir sağlık problemi için tedavi sürecindeymişler anladığım kadarıyla.

Muhtemelen samimi ve görüştüğün birine benziyor. Eğer görüştüğünde olur da hatırlayabilirsen, benim de özellikle çok çok geçmiş olsun ve acil şifalar dileklerimi iletir misin lütfen mümkün olursa...

Allah yardımcısı olsun tüm hastalara beraberinde şifasını, tüm dertlilere beraberinde devasını eksik etmesin inşallah.

bugün ben açayım burayı....günaydın herkese

1032 deyim....aus ,inşallah herşey güzel olacak....gücünü taze tutmana sevindim.

sevgiler......

ebushh.......yavrulara kıyamam...Allah şifa versin..sağlığına kavuşsun inşallah..lütfen yerime öpermisin.

Evet candanncım , arkadaşımın 21 aylık bebeği biraz zor bir hastalık sürecinde. Tedavi için yaşadıkları Moskova dan Ankara ya geldiler şuan , mümkün oldukça görüşüp sesini duyuyorum evet.
Sizlerde dua edin canım .

Bu arada o yazdıklarım senin için cidden az bile :26:

bugün ben açayım burayı....günaydın herkese

1032 deyim....aus ,inşallah herşey güzel olacak....gücünü taze tutmana sevindim.

sevgiler......

Ya bir insanla bu kadar az canlı canlı konuşup bu kadar mı içi ısınır , çok tatlısın yahu . 1032 eee hadi az kalmış , saat kaçta sona geldin

Yoluna koy da herşeyi muhabbete gel

ebushh.......yavrulara kıyamam...Allah şifa versin..sağlığına kavuşsun inşallah..lütfen yerime öpermisin.

Ben bu güzel dualarıda ebusha ileteceğim , muhtemelen bir süre daha buralarda olamayacak çünkü.

canım allah yardımcınız olsun dualarımız sizinle

Gazelimmmmmmmmmmmm

Özledim yahu seni , derslerden başını kaldır da az ahiretliğine bakıver.

Biberon yine kayıplara karıştı zaten

Sağol sevgicim , hallice bir durumda yuvarlanıp gidiyoruz , sen nasılsın ? Torun nasıl ?

Beni seni karşıladım bile sen yazarken

Tetkik sonuçlarını bekliyorum canım .

ahretim kuzum bende seni özledim vallahi
derslere baya gömülmüştüm ama dün ve bugün hiç kitap açamadım...dün arkadaşımın davetine gittik lay lay lom geçti ders çalışamadım... bugün çalışırım diyordum eşim biraz rahatsız hastaneye gittik geldik, bugünde böyle geçer heralde.... zaten kaptırınca iyi çalışıyor insan da, elinden kitabı koymayagör, ondan sonra yamışıp gidiyorum :))
biberon kesin derslere dalmıştır..benimde çok fazla üüitem var nasıl yetişecem bilmiyorum

Sağol sevgicim , hallice bir durumda yuvarlanıp gidiyoruz , sen nasılsın ? Torun nasıl ?

Beni seni karşıladım bile sen yazarken

Tetkik sonuçlarını bekliyorum canım .

torun süper onunla vakit nasıl geçiyor anlamıyorum çok tatlı oluyorlar sen naılsın canım

Herkese kucak dolusu sevgiler ben geldimmm :):)
Bir selam vereyim dedim
bir önceki sayfayı okuyabildm sadece
Rahatsız bir minik varmış Rabbim acil şifalar versin inşallah bol bol dua edicem
Aus ablam sen nasılsn iyimisin sanada cok dua ediyorum bir an önce saglıgına kavuşcaksn inşallah
1haziranda randevm var demşsn
sınav 2,3haziran degilmiydi
Yoksa benim kafam mı karıştı yine :):)
Hemen bakcam takvime :)
Çok öpuyorum seni
Denizgeldi sanada selam deniz pıtırcıgını benim ic öp kokla emi :):)
Candan hanım sizede merhaba :):)
Guzel insan nazar degdircem uzaktan size diye korkuyorum hehe :):)
Gazelcim merhaba naber nasılsn dersler ne alemde
ben birazdan unitelerimi sayp baslıcm kısmetse
Çok az var bu sınava
bakıorumda herkes bslams ama benim beynim o kadar yorgundu ki
1hafta defter kitap gormek istemedim
Neyseki dnlendm toparlandm bomba gibi geliyorum :):)
Herkesi çok öptüm hoşçakaln :):):)

gözdecim hoşgeldim kuşum :) iyiyim elhamdülillah sağlığımız yerinde çok şükür rabbime...
sen nasılsın bakalım yerleştinizmi iyice...bu arada masayı merak ettim naptınız :)

torun süper onunla vakit nasıl geçiyor anlamıyorum çok tatlı oluyorlar sen naılsın canım

Yaşam enerjisi çocuklar değil mi

Bende oğlumla tüm sıkıntılarımdan şifa buluyorum .İyi canım , bu aralar biraz hastalıklarla uğraşsam da moralim yerinde

Bomba gibi gel zaten kuzum , sana o yakışır

Bende daha başlamadım , sözde geçen tecrübeden nasibimi almıştım , erken başlayacaktım :26:

ausum ahretim bu köfteleri sana ithaf ediyorum cosur cosur dumanı üstünde geeeellll gelllll geeellllll köfteye gel

Eki Görüntüle 710765

Gelmem miiiiiiiiiiiiiii

Yutkundum resmen yahu , ne fenasın sen gece gece başım döndü , kokusu bile geldi burnuma .

Ausencia sana da merhaba diyerek başlayayım.

Yemek yarışmasında bu cici kızı gördüğümden beri kendi kendime diyorum ki; Bana aşina geliyor ama nereden? Bir türlü çıkaramamıştım.

Şimdi anladım. Muhtemelen daha önce de büyük bir ihtimalle buradan veya senin yazıştığın başka bir başlıktan aşinayım demek ki.

Sevgili (umarım adınızı doğru yazıyorumdur) Gözde;

Siz ne tatlı, ne cici bir insansınız böyle. :) Maşallah, gerçekten hayran olmamak elde değil.

Sanırım Ausencia dahil, diğer arkadaşlar da bu konuda en az benim kadar aynı fikirdeler zaten. :)

Herkese ayrı ayrı hiç atlamadan yazmışsınız, üstelik beni de eklemişsiniz. Çok teşekkür ediyorum. Çok naziksiniz.

Ayrıca; ben size yarışma topiğinde de cevap verdim bir kaç satırla da olsa, siz bana yazdıktan sonra. Onu da hatırlatayım istedim buradan.

Ausencia;

Sana ve diğer topik sakinlerine de iyi geceler ve sevgilerimi gönderiyorum. Yusufu da çok ama çok öpüyorum sevgimle. Görüşmek üzere inşallah.

Sağol canım , yusufu öpülmüş bil , daha uyanmadı bu sabah

Gzdky dünya tatlısı kuzum benim canndanncım , hep onu ve yazdıklarını görünce aklıma ''hayırlı evlat '' diye geliyor. Allah böyle gençlerin sayısının zaman geçtikçe azaldığı şu ortamda ,gözde gibi kardeşlerime ayakta sağlam kalabilme ve değişmeme gücü versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…