Günaydınlaaaaaaaaaaaaar herkese
Ziyaretçi sana da , sabah sabah mazin mi depreşti
Dua edin bana , canım sıkkın çok .
Yarın bir sürü tahlil olacağım bir de mr için randevum var .
Ben safra kesesi ameliyatı derken doktor şuan onu 2 . plana attı ve karaciğerde şüpheleri var .
Siroz ya da kara ciğer kanseri için tetkikler istedi.
Kafam bi dünya . Belki de hiçbir şeyim yok sapasağlamım ama o hastalığı ihtimal olarak bile duymak , dua edin bana yaa , yusufta aklım hep , yoksa bir gün önce , bir gün sonra ölsem ne !
Moralim bozuk bile değil , bir umursamazlık geldi içime doktordan çıktığımdan beri. Kuruyorum kafamda yol boyunca belki de boş yere.
İşin kötüsü daha mr a randevu verecek sonra sonucu beklenecek ,daha kaç gün daha kuracağım böyle.
Neyse ,
Ben safra kesesi ameliyatı derken doktor şuan onu 2 . plana attı ve karaciğerde şüpheleri var .
Kafam bi dünya . Belki de hiçbir şeyim yok sapasağlamım ama o hastalığı ihtimal olarak bile duymak , dua edin bana yaa , yusufta aklım hep , yoksa bir gün önce , bir gün sonra ölsem ne !
Moralim bozuk bile değil , bir umursamazlık geldi içime doktordan çıktığımdan beri. Kuruyorum kafamda yol boyunca belki de boş yere.
İşin kötüsü daha mr a randevu verecek sonra sonucu beklenecek ,daha kaç gün daha kuracağım böyle.
Neyse ,
Canım Ausencia cım bak sende yazmışsın.Sadece şüphe.Tabiiki doktorlar her ihtimali düşünüp işlerini sağlama alıyorlar.Ben kendi adıma sana bol bol dua edeceğim güzel kardeşim.İnşallah Allahın izni ile sonuçların hepsi iyi çıkacak.Lütfen iyi şeyler düşün ki iyilikler seni bulsun tamammı? Sana özel den bir şey yazacağım ama 5 dak.beklemek gerekiyor.Şimdilik öpüyorum gece uzun olacak nasıl olsadaha çok kaynatırız bebişim
aman ausu hemen en kötü senaryoyu yazma lütfenAllah korusun tetkik adı üstünde lütfen bozma moralini canım benim bi şey ihtiyacın var mı yapabileceğim bi şey varsa yaz özelden yetişirim inan... haber ver durumunla ilgili kurma kafanda yavrunla kafanı dağıt
Canım Ausencia cım bak sende yazmışsın.Sadece şüphe.Tabiiki doktorlar her ihtimali düşünüp işlerini sağlama alıyorlar.Ben kendi adıma sana bol bol dua edeceğim güzel kardeşim.İnşallah Allahın izni ile sonuçların hepsi iyi çıkacak.Lütfen iyi şeyler düşün ki iyilikler seni bulsun tamammı? Sana özel den bir şey yazacağım ama 5 dak.beklemek gerekiyor.Şimdilik öpüyorum gece uzun olacak nasıl olsadaha çok kaynatırız bebişim
bak o özelden yazacağın neyse bana da gönder yolarım sacını başını tüylüüüüüü
Neyse ,
Sen bi tanesin yahuuu , kanatsız melek
seviyorum seni biliyoooon
:124::124::124::124::124::124::124::124:
Amaaaaaaaaaan yahu bende şimdi okudum da tekrar yazdıklarımı , oooooooo ooooooo aus kızım dedim sen daha ihtimal üzerine böyle olursan Allah muhafaza başına bişey gelse Karacaahmette nöbete dikilirsin
İyiyim iyi geldi geçti şekercikler ,
Geliyorum diğer topiğede kaynatmaya
ahahahahahah kız bide çevrem bana der en kötüsünü düşünüyorsun diye :))) gelsinler de seni görsünler
iyi ol tabi bozma moralini sakın gelde ekşın yapıp 2.ban yiyelim
Bana daha gelmedi ki mesaj sana yollasın , umutlandım bende hemen bakıverdim aşkımı ilan etti giderayak bana diye
aman Allah korusun, çağırma öyle şeyler, tamam her ihtimali düşünür insan ama herşey artık o kadar geliştiki hiçbişeyi dert etmeye değmez...
kız unutmuştur o tüylü yaşlı ya bunak
bende bunamışım yazıları aralara yazmışım :)))
kız unutmuştur o tüylü yaşlı ya bunak
bende bunamışım yazıları aralara yazmışım :)))
aman Allah korusun, çağırma öyle şeyler, tamam her ihtimali düşünür insan ama herşey artık o kadar geliştiki hiçbişeyi dert etmeye değmez...
ya bi dakka bi dakka, 14 sene sonra 2. mi yaptın, cesarete bak ya:)
aynen öyle şekertavsiye ederim harika bi duygu eşim,ben ve abi bu durundan çok memnunuz tadını çıkarıyoruz o yüzden biraz şımarık tekne kazıntısı hemde ne cesaret işi gücü kariyeri bıraktım ve planladık yaptık
Hey Allahımm yaa , kaldım mı bunakların arasında
Tüylüüüüüüüüüü nerde benim özel mesajım ninecimmmm
Aman bee beraber olsun da yiyeceğimiz ban olsun
aynen öyle şekertavsiye ederim harika bi duygu eşim,ben ve abi bu durundan çok memnunuz tadını çıkarıyoruz o yüzden biraz şımarık tekne kazıntısı hemde ne cesaret işi gücü kariyeri bıraktım ve planladık yaptık
ya sana söylüyorumda benimki daha akıllara zarardı, 9 aylıktı kızım 2, ye hamile kaldığımda, kihkihkihhhh....