Ausencia'nın Gözüyle ...Nerede Kalmıştık ?

Günaydınlaaaaaaaaaaaaar herkese :KK3:

Ziyaretçi sana da , sabah sabah mazin mi depreşti :KK51:

Günaydınlar herkeseeeeee :)))

Ausum, göndermedim maili, ama taslaklara yazmıştım, şimdi bulamıyorum. Umarım yanlışlıkla gitmemiştir, ben silmişimdir komple. Bu aralar mail kutum bir tuhaflaştı çünkü, birileri mail atıyor ama bana ulaşmıyor, sonra mail attım neden cevap yazmadın diye bana kızıyorlar.:26:

Bugün burada hava nasıl kapalı, 2 gündür resmen evde donuyorum hırkayla oturuyorum. Kış geri geldi sanki, sarp'ı da çıkaramıyorum dışarı hava çok soğuk. Ben daha hala ders çalışma havasına giremedim, bu akşam başlıyorum inşallah...

tünaydın ausum :KK60:
10 a kadar totomda pireler uçuştu maşallah maşşşşallah :)
herkes iyidir inşallah...ders çalışmaya başlayan yok mu, ben iki ünite devirdim bile pehh :KK60:

Dua edin bana , canım sıkkın çok .

Yarın bir sürü tahlil olacağım bir de mr için randevum var .

Ben safra kesesi ameliyatı derken doktor şuan onu 2 . plana attı ve karaciğerde şüpheleri var .

Siroz ya da kara ciğer kanseri için tetkikler istedi.

Kafam bi dünya . Belki de hiçbir şeyim yok sapasağlamım ama o hastalığı ihtimal olarak bile duymak , dua edin bana yaa , yusufta aklım hep , yoksa bir gün önce , bir gün sonra ölsem ne !

Moralim bozuk bile değil , bir umursamazlık geldi içime doktordan çıktığımdan beri. Kuruyorum kafamda yol boyunca belki de boş yere.

İşin kötüsü daha mr a randevu verecek sonra sonucu beklenecek ,daha kaç gün daha kuracağım böyle.

Neyse ,

Ben safra kesesi ameliyatı derken doktor şuan onu 2 . plana attı ve karaciğerde şüpheleri var .

Kafam bi dünya . Belki de hiçbir şeyim yok sapasağlamım ama o hastalığı ihtimal olarak bile duymak , dua edin bana yaa , yusufta aklım hep , yoksa bir gün önce , bir gün sonra ölsem ne !

Moralim bozuk bile değil , bir umursamazlık geldi içime doktordan çıktığımdan beri. Kuruyorum kafamda yol boyunca belki de boş yere.

İşin kötüsü daha mr a randevu verecek sonra sonucu beklenecek ,daha kaç gün daha kuracağım böyle.

Neyse ,

aman ausu hemen en kötü senaryoyu yazma lütfen :KK19:Allah korusun tetkik adı üstünde :KK34: lütfen bozma moralini canım benim bi şey ihtiyacın var mı yapabileceğim bi şey varsa yaz özelden yetişirim inan... haber ver durumunla ilgili kurma kafanda yavrunla kafanı dağıt

Neyse ,

Canım Ausencia cım bak sende yazmışsın.Sadece şüphe.Tabiiki doktorlar her ihtimali düşünüp işlerini sağlama alıyorlar.Ben kendi adıma sana bol bol dua edeceğim güzel kardeşim.İnşallah Allahın izni ile sonuçların hepsi iyi çıkacak.Lütfen iyi şeyler düşün ki iyilikler seni bulsun tamammı? Sana özel den bir şey yazacağım ama 5 dak.beklemek gerekiyor.Şimdilik öpüyorum gece uzun olacak nasıl olsa:KK34: daha çok kaynatırız bebişim:KK16:

Canım Ausencia cım bak sende yazmışsın.Sadece şüphe.Tabiiki doktorlar her ihtimali düşünüp işlerini sağlama alıyorlar.Ben kendi adıma sana bol bol dua edeceğim güzel kardeşim.İnşallah Allahın izni ile sonuçların hepsi iyi çıkacak.Lütfen iyi şeyler düşün ki iyilikler seni bulsun tamammı? Sana özel den bir şey yazacağım ama 5 dak.beklemek gerekiyor.Şimdilik öpüyorum gece uzun olacak nasıl olsa:KK34: daha çok kaynatırız bebişim:KK16:

bak o özelden yazacağın neyse bana da gönder yolarım sacını başını tüylüüüüüü:KK9::KK9::KK9:

aman ausu hemen en kötü senaryoyu yazma lütfen :KK19:Allah korusun tetkik adı üstünde :KK34: lütfen bozma moralini canım benim bi şey ihtiyacın var mı yapabileceğim bi şey varsa yaz özelden yetişirim inan... haber ver durumunla ilgili kurma kafanda yavrunla kafanı dağıt

Sen bi tanesin yahuuu , kanatsız melek :KK19:

:124::124::124::124::124::124::124::124:

Amaaaaaaaaaan yahu bende şimdi okudum da tekrar yazdıklarımı , oooooooo ooooooo aus kızım dedim sen daha ihtimal üzerine böyle olursan Allah muhafaza başına bişey gelse Karacaahmette nöbete dikilirsin :KK52:

İyiyim iyi geldi geçti şekercikler , :KK16:

Geliyorum diğer topiğede kaynatmaya :KK6::KK6:

bak o özelden yazacağın neyse bana da gönder yolarım sacını başını tüylüüüüüü:KK9::KK9::KK9:

Bana daha gelmedi ki mesaj sana yollasın , umutlandım bende hemen bakıverdim aşkımı ilan etti giderayak bana diye :KK52:

Neyse ,

aman Allah korusun, çağırma öyle şeyler, tamam her ihtimali düşünür insan ama herşey artık o kadar geliştiki hiçbişeyi dert etmeye değmez...

Sen bi tanesin yahuuu , kanatsız melek :KK19:

:KK16::KK16::KK16: seviyorum seni biliyoooon :KK54:

:124::124::124::124::124::124::124::124:

Amaaaaaaaaaan yahu bende şimdi okudum da tekrar yazdıklarımı , oooooooo ooooooo aus kızım dedim sen daha ihtimal üzerine böyle olursan Allah muhafaza başına bişey gelse Karacaahmette nöbete dikilirsin :KK52:

İyiyim iyi geldi geçti şekercikler , :KK16:

Geliyorum diğer topiğede kaynatmaya :KK6::KK6:

ahahahahahah kız bide çevrem bana der en kötüsünü düşünüyorsun diye :))) gelsinler de seni görsünler :KK23:

iyi ol tabi bozma moralini sakın gelde ekşın yapıp 2.ban yiyelim :KK9:

Bana daha gelmedi ki mesaj sana yollasın , umutlandım bende hemen bakıverdim aşkımı ilan etti giderayak bana diye :KK52:

kız unutmuştur o tüylü yaşlı ya bunak :KK1::KK1::KK1:

bende bunamışım yazıları aralara yazmışım :)))

Son düzenleme:
kız unutmuştur o tüylü yaşlı ya bunak :KK1::KK1::KK1:

bende bunamışım yazıları aralara yazmışım :)))

:KK60::KK60::KK60::KK60::KK60:

Hey Allahımm yaa , kaldım mı bunakların arasında :KK52::KK52::KK52:

Tüylüüüüüüüüüü nerde benim özel mesajım ninecimmmm :KK37:

Aman bee beraber olsun da yiyeceğimiz ban olsun :KK52:

aman Allah korusun, çağırma öyle şeyler, tamam her ihtimali düşünür insan ama herşey artık o kadar geliştiki hiçbişeyi dert etmeye değmez...

Doğru diyorsun canım yaaa , sanki iki bunalım olasım varmış o vakit :KK34:

Şimdi iyiyim :KK76:

Sağol bu arada :KK34:

ya bi dakka bi dakka, 14 sene sonra 2. mi yaptın, cesarete bak ya:)

aynen öyle şeker :KK34:tavsiye ederim harika bi duygu eşim,ben ve abi bu durundan çok memnunuz tadını çıkarıyoruz o yüzden biraz şımarık tekne kazıntısı:emir_bebek: hemde ne cesaret işi gücü kariyeri bıraktım ve planladık yaptık :KK76:

aynen öyle şeker :KK34:tavsiye ederim harika bi duygu eşim,ben ve abi bu durundan çok memnunuz tadını çıkarıyoruz o yüzden biraz şımarık tekne kazıntısı:emir_bebek: hemde ne cesaret işi gücü kariyeri bıraktım ve planladık yaptık :KK76:

ya sana söylüyorumda benimki daha akıllara zarardı, 9 aylıktı kızım 2, ye hamile kaldığımda, kihkihkihhhh....

:KK60::KK60::KK60::KK60::KK60:

Hey Allahımm yaa , kaldım mı bunakların arasında :KK52::KK52::KK52:

Tüylüüüüüüüüüü nerde benim özel mesajım ninecimmmm :KK37:

Aman bee beraber olsun da yiyeceğimiz ban olsun :KK52:

nineciiiiiim mi :KK1::KK1::KK1: ay koptum altıma kaçırdım don gönder :KK9:

çetenin hepsi yemesin 2.3.kişi dışarıda olalım :KK31:

İdolümsüm jelesec :KK14:

Ama ben 14 yıl fark beklesem aralarında 45 olurum :KK52:

X