Ausencia'nın Gözüyle ...Nerede Kalmıştık ?

Oh oh masallah masallah
sohbet muhabbet ne guzel bi beni soran yok merak eden yok hayrszlar
Bende merak edeym aus ablam napms gazel napms diye
Sınavlarınz iyi geçmistr insallah
benim bugun biraz kotuydu çok abuk sabuk sorular vardı resmen kafa durdu algılayamadm hcbiseyi
lanet olası finallerede çok az var
cok yoruldm ben artk ya
Bu arada hayırsz arkadaslarım yemek yarışmasına bende katıldm bi yorumcuk isterim belki öyle barışırm sizle :):):):)

Bir müddet yoktum ama sınavlardan dolayı değil , 5 gündür hastanelerdeyim.

Safra kesem yine iltihaplandı ve alınması gerek .Ağrısı dayanılmazdı , her gün serumlarla ve ilaçlarla ayaklandım ancak . İltihabın kuruması bekleniyor hemen ameliyata alınacak.

Sınavlara o şekilde gittim ama nasıl gittim bir ben bir Allah bilir.

Dua edin canlarım , biran önce bitsin şu ağrılar ve ameliyatımı olayım.

Çok geçmiş olsun canım:26:Allah kolaylık versin
Sonrasında iyi olursun inşaallah yıllar önce ben de olmuştum

Çok geçmiş olsun canım:26:Allah kolaylık versin
Sonrasında iyi olursun inşaallah yıllar önce ben de olmuştum

Sağol canım , bilseydim bu kadar ihmal etmezdim . Geçen senede bir operasyon geçirdim ama alınmadı .Şimdi biran önce geçsin diye bekliyorum şu süreç.

ahretim kıyamam yaa, geçmişler olsun canımın içi, allah görmemişe döndersin inşallah...
üzülme korkma kuzum benim, ben çok kişiyi tanıyorum bundan ameliyat geçiren...
şuan çok da sağlıklılar..elbette ameliyat denilince bile insan ürperiyor ama derdi veren allah dermanını da verirmiş kuzum şükür ki dermanı var...
dularımdasın canım benim..rabbim şifanı versin inşallah çok çok öpüyorum...

kızlar nasılsınız sınavlarınız nasıl geçiyor
biraz uğrayıverin buraya

renginacım ben iyiyim şükür vizeler bitti ohh diyemeden finallere başladık 20 gün sonra finaller var
ama ausumuz pek iyi değilmiş çok üzüldüm...rabbim şifa versin inşallah çabucak dönsün...onsuz tadı yok kk nın
sen nasılsın görüşmeyeli??

gözdem kuzum çitlembiğim benim..yeyiveririm bak senin küsen dillerini :)
sınavlar fena değildi ama bu körolasıca final beni boğuyor..daha başlamadım bugün başlıcaktım ama hiç gözüm yemedi...
yarın nasipse inşallah..yeni çizelgemizi eklicem aöf topiğine...
bu arada yemek topiğine bakayım hemen, :) bakalım neler döktürdün

geçmiş olsun aus....çok çabuk iyi ol lütfen.....

herkese selam.......

Sağol canım , daha iyiyim , ameliyat olayım bomba gibi döneceğim inşallah

Gazelim , ahretliğimmmm , ben hastalandım çokkk nerelerdeydin sen

Canım çok halsizim bu aralar , ilaçlardan dolayı sürekli midem bulanıyor ama asıl şiddetli ağrılarım dindi .

Sen neler yaptın canım benim ? Nasıl geçti kayınvalide ile aşk dolu günlerin

Hayır bakmadım açıklanmış mı? Sen baktın mı nasıl?

Baktım canım , o şartlara göre fena değil bana göre , hiç kapağını açmadığım dersler bile vardı .

Sırayı sıka sıka çözdüm cumartesi oturumunu biliyorsunuz , 80 ,65,65,45,40,35 ve hatırlamadığım bir kaç soru her birinden . Ama benim bölümde geçme notu 30-45 arası değişiyor her derste .Bu notlar gayet iyi yani.

E süper hasta hasta gidip sınava girdin daha ne olsun

E süper hasta hasta gidip sınava girdin daha ne olsun

Hiç bakmadıklarımdan biri 65 , en çok çalıştığım 40 ...en çok buna güldüm .

Geçen dönemde vize notlarım böyleydi , finalde biraz daha toparladım ve aa lar ba lar doluydu , çan çok etkiliyor.

Sende bakacak mısın ?

Evet geçen dönem ortalamalar baya düşüktü hep aa ba geldi bu dönem de öyle olur umarım. Sonra bakarım hiç havamda değilim valla.

ah ahretim kıyamam ben sana kuzum yaa o halde birde sınava girmişsin..yemişim sınavı kuzum niye girdin, sağlığından önemlimi canım yaa..
hayırlısı olsun bakalım fena değil notların....
sorma ahretim yaa gittik geldik valla bişey anlamadım, annemle oturup nasılsın iyimisin bile diyecek zaman olmadı inanırmısın..... :)
ama finallere giderken 10 günlüğüne gidecez inşallah, eş dost arkadaş gezicem bu sefer...:)
ben sonuçlara bakmadım sinir oldum amann açıklanana kadar beklicem

Sen aöf topiğine sınav maceramı yazdım ,bir oku da ağlarsın halime .

Nasıl bir mücadele , gözetmen ara ara geliyor , iyi misiniz diyor ? Öyle bir ağrı giriyor ki tarif edemem , sağa sola rahatsızlık vermekte istemiyorum kendimi sıkmaktan bir hal oldum .

Ama işte , ben miyim son 2 gün pazar gününe çalışırım diyen . Evdeki hesap çarşıya uymadı işte , neyse çalışmadım sonuçta , bu notları da sırf o halde sınava gittiğim için hakkettim ancak.

Sen genelde bakmıyorsun zaten canım cevap anahtarına .

cevap anahtarına bakmayı istiyorum aslında ama sınavda genelde iki şık arasında gidip geldiğim için hangisini işaretlediğime emin olamıyorum şuan baksam bile...boş yere üzülüp veya boş yere sevinmek istemiyorum bekleyecem o yüzden... dananın kuyruğu kopacak öyle veya böyle :)
canım valla çok üzüldüm inan, benim sinüzitim var biliyorsun ve sınav öncesi ne dualar ettim allahım nolur sinüzitim tutmasın azıtmasın da şu sınava hayırlısıyla atlatayım diye..çünkü kampüs çok uzak bir buçuk saat dolmuşla yol gittim üstelik gece 4 de uyudum, sabah 6 da kalktım düşünsene 2 saatlik uykuyla..yanıma ağrı kesiciler aldım nolur nolmaz diye...
ben bir sinüzitin bile derdine bu kadar düşmüşken, sen o sancılarla kan revan halde nasıl becerdin bu sınavı canım benim yaa...
keşke girmeseydin diyecem ama notların da gayet iyi, iyiki girmişsin gerçekten..yoksa finalde umudun zor olurdu...
rabbim şifanı versin canım benim, korkma üzülme çok var bundan ameliyat olan, eski sağlıklarına kısa zamanda kavuşuyorlar...
sen güçlü kızsın atlatırsın inanıyorum....

Üçümüz birbirimizi bulduk yine kaynatma başladı diye geyik topiğine geldim. :)) İnegöl'e gelirken fosforlu kalemlerimi getireyim mi ister misiniz?

Bu arada sorumu cevaplayın a canım dostlarım, şu temel bilgi tek. için aöf'ye mail atayım mı???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…