Ausencia'nın Gözüyle ...Nerede Kalmıştık ?

kuzum benım ya kıyar mıyım:26:
nesi vardı canım sen nasıl yazıyorsun şimdi?
inşallah iyileşir ya:KK5:

Şekeri çok yüksek çıktı komaya girecekmiş neredeyse.
Bizi eve yolladılar kapatıyorlarmış hastaneyi kalamazsınız dediler.
Moralim çok bozuk
Bomboş ev ya yarın saat 12 ye kadar duracakmış
Durumu düzelirse normal odaya alacaklarmış.
Ne olur dua et yavruma

Moralim çok bozuk
Ne olur dua et yavruma

ne şekeri küçücük çocukta kuzum ya:KK5:
etmez miyim ederim dua tabi. sen de kötü düşünme. iyileşr Allah çok büyük

ne şekeri küçücük çocukta kuzum ya:KK5:
etmez miyim ederim dua tabi. sen de kötü düşünme. iyileşr Allah çok büyük

İnşallah canım ya.
Şüphelenmiştim zaten ama hep dişten diye avutuyordum kendimi.
Bu gün bayılacak gibiydi.
Hastaneye kaldırdılar işte .
Nasıl dayanıcam bilmiyorum rengina.
Eşim olmasa mahvolmuştum ben.
Daha 21 aylık küçücük bedeni

İnşallah canım ya.
Şüphelenmiştim zaten ama hep dişten diye avutuyordum kendimi.
Bu gün bayılacak gibiydi.
Hastaneye kaldırdılar işte .
Nasıl dayanıcam bilmiyorum rengina.
Eşim olmasa mahvolmuştum ben.
Daha 21 aylık küçücük bedeni

ebuşum ama sen böyle düşündükçe hiç dayanamazsınki
yani senin güçlü olman lazım
dua her şeyin ilacıdır. biliyorsun
iyileşir Allahın izniyle hiç korkma

Son düzenleme:
Ebushh canım konuştuk zaten ama buraya da yazayım , dua et bol bol . Bizde ediyoruz arkadaşım , sonuçta şeker hastalığı kontrol altına alınan bir hastalık .

Kuzum yarın odaya alınacak Allahın izniyle

Ebushh canım konuştuk zaten ama buraya da yazayım , dua et bol bol . Bizde ediyoruz arkadaşım , sonuçta şeker hastalığı kontrol altına alınan bir hastalık .

Kuzum yarın odaya alınacak Allahın izniyle

ausum ahretim hayrolsun inşallah, kaç gündür şöyle bi bakıp çıkıyorum geçmiş yorumlara bakmadım...ebushla öyle muhabbet ediyorsunuz diye bölmek de istemedim, zaten fırsatımda yoktu pek uğrayamadım....hayırdır bi sorunmu var canım, yusuf mu hasta yoksa??

ausum ahretim hayrolsun inşallah, kaç gündür şöyle bi bakıp çıkıyorum geçmiş yorumlara bakmadım...ebushla öyle muhabbet ediyorsunuz diye bölmek de istemedim, zaten fırsatımda yoktu pek uğrayamadım....hayırdır bi sorunmu var canım, yusuf mu hasta yoksa??

Yok canım benim , ebushum 21 aylık kızı yoğun bakımda bu gece .Şeker değerleri yüksek çıktı , sabaha düzelirse odaya alınacak.

Sende dua et kuzuya canım ya , bende şimdi ders molası verdim şöyle bir bakıp çıkayım dedim.

Daha ilk dersimi bitiyorum , kalcak 5 ders daha .

Sana seslenmiyorum hiç bu ara , sınavdan sonra hele bir gelme , kapına dayanırım valla

Moralim çok bozuk
Ne olur dua et yavruma
[/QUOTE

aa ben yanlış okumuşum pardon ebushcum canım benim, allah sabır versin öncelikle..
şu hayatta dayanamadığım kıyamadığım tek şey çocuklardır..benimde oğlum var 3 yaşında ayağına taş değse benim yüreğim kanar, o yüzden seni çok iyi anlıyorum canım, bizde geçen yıl bronşitten hastanede yattık...öyle zor günlerdi ki rabbim kimsenin evladına sevdiklerine hastalıkla hasretiyle imtihan etmesin...ellerini aç rabbinden şifa dile... dua herşeyin devasıdır canım..
dualarımız seninle ve bebeğinle canım benim..allah yardımcın olsun..geçmişler olsun..

Geçmiş olsun ebush Allah acil şifalar versin:KK5:

Dua edin kızlar sizde , yavrucak tek başına hastanede , yoğun bakımda .Ailesinin hastanede durmasına izin vermemişler , sabah gidecekler .
Gözünü sevdiğimin Türkiyesi , yurt dışında ebusshh , 21 aylık yavrum anne ister gece ağlar ama yasakmış.

Yok canım benim , ebushum 21 aylık kızı yoğun bakımda bu gece .Şeker değerleri yüksek çıktı , sabaha düzelirse odaya alınacak.

Sende dua et kuzuya canım ya , bende şimdi ders molası verdim şöyle bir bakıp çıkayım dedim.

Daha ilk dersimi bitiyorum , kalcak 5 ders daha .

Sana seslenmiyorum hiç bu ara , sınavdan sonra hele bir gelme , kapına dayanırım valla

ya ahretim valla okadar üzüldümki ebusha ya inan kendi çocuğumun başına gelmiş gibi ürperdim birden...allahım görüyor inşallah bebeğin şifasını verir..kuzum benim yaa, dualarım onlarla inşallah kısa zamanda çıkarlar hastaneden...:KK43:

Dua edin kızlar sizde , yavrucak tek başına hastanede , yoğun bakımda .Ailesinin hastanede durmasına izin vermemişler , sabah gidecekler .
Gözünü sevdiğimin Türkiyesi , yurt dışında ebusshh , 21 aylık yavrum anne ister gece ağlar ama yasakmış.

ya hastanede bari kalmalarına izin verselermiş bu nebiçim hastane ya, bebek ağlasa anne diye yalvarsa yazık yavrum annesi uyuyamazki sabaha kadar bebeği olmadan...vicdan yok işte...ne düşüncekler annesinin canı yanmış bebek ağlamış falan...
allahım koru yarabbim yavrularımızı eşlerimizi, rabbim ayırmasın hastalıklarıyla hasretleriyle imtihan etmesin inşallah...

ya ahretim valla okadar üzüldümki ebusha ya inan kendi çocuğumun başına gelmiş gibi ürperdim birden...allahım görüyor inşallah bebeğin şifasını verir..kuzum benim yaa, dualarım onlarla inşallah kısa zamanda çıkarlar hastaneden...:KK43:

Amin canım benim .

Benimde keyfim kaçtı duyduğumdan beri.

Gelinim der dururdum fıstığa , hastalık geçer Allahın izniyle de , gece gece hastanede bir başına ya , aklıma geldikçe ona üzülüyorum .

Neyse , sağol canım arkadaşım duaların için .

Çıkayım ben yine , özletme kendini ahiretliğim .

Ne biçim iş o yaa:KK19::KK19:Allah yardımcıları olsun:KK5:

ya hastanede bari kalmalarına izin verselermiş bu nebiçim hastane ya, bebek ağlasa anne diye yalvarsa yazık yavrum annesi uyuyamazki sabaha kadar bebeği olmadan...vicdan yok işte...ne düşüncekler annesinin canı yanmış bebek ağlamış falan...
allahım koru yarabbim yavrularımızı eşlerimizi, rabbim ayırmasın hastalıklarıyla hasretleriyle imtihan etmesin inşallah...

He tam onu düşünecekler gazel.

Rusya da ebushh , bakalım hemen hallederlerse tedavi için Türkiyeye gelecekler .Hiç olmazsa dilinden halinden anladığın doktorlar.

He tam onu düşünecekler gazel.

Rusya da ebushh , bakalım hemen hallederlerse tedavi için Türkiyeye gelecekler .Hiç olmazsa dilinden halinden anladığın doktorlar.

nasıl olmuş birden öyle...belirti iz bişey olmamışmı...
durduk yerde mi olmuş aniden...benim oğlanda sürekli şeker çikolata yer...kesmeliyim çikolatayı falan...korktum iyice...
valla moralim sıfır oldu yaa..yavrum benim koca hastanede tek başına bebeğim...

nasıl olmuş birden öyle...belirti iz bişey olmamışmı...
durduk yerde mi olmuş aniden...benim oğlanda sürekli şeker çikolata yer...kesmeliyim çikolatayı falan...korktum iyice...
valla moralim sıfır oldu yaa..yavrum benim koca hastanede tek başına bebeğim...

Bir kaç gündür konuşuyorduk , çok su içmesinden şüpheleniyordu hatta bana da dedi ailede şeker hastası çok var şüpheleniyorum , tahlile götüreceğim diye.
2 gündürde halsizleşmiş artık bayılacak gibi olmuş yavrucak , hastaneye götürdüklerin de hemen yoğun bakıma almışlar .

Yusufta yer çikolata çok .Şeker ırsidir ama bildiğim kadarı ile.

X