Ausencia'nın Gözüyle ...Nerede Kalmıştık ?

Fatmagülü görmeden konu okumaya çalışıyorum kuzum :KK52:

Ders çalışıordum , uykum geldi , açılsın az diye nete girdim , giriş o giriş

Sen çalıştın mı güzelce bakayım ?

fatmagül hatunun dibi :120:

bugün performansım iyi değildi 2oo soru çözdüm henüz
300 yapayım diye gözlerimle savaş halindeyim

sanırım o kazanacak:KK14:

Son düzenleme:

fatmagül hatunun dibi :120:

bugün performansım iyi değildi 2oo soru çözdüm henüz
300 yapayım diye gözlerimle savaş halindeyim

sanırım o kazanacak:KK14:

Eeee be kuzum sanki pc başında durmak az yararlı gözlerine .

Uykun varsa git yat , sabah uykunu almış kalkarsın .Yok açılacak gibiyse 100 soru daha çöz madem öyle uyu.

Ben 3 e kadar çalışacağım şimdi.

Eeee be kuzum sanki pc başında durmak az yararlı gözlerine .

Uykun varsa git yat , sabah uykunu almış kalkarsın .Yok açılacak gibiyse 100 soru daha çöz madem öyle uyu.

Ben 3 e kadar çalışacağım şimdi.

sorma pc etkiliyor tabi etkilemez mi?
2 ye kadar vakti var uyumak için. sınırım bu
e biraz da söz dinlesin gözlerim:KK53:

sorma pc etkiliyor tabi etkilemez mi?
2 ye kadar vakti var uyumak için. sınırım bu
e biraz da söz dinlesin gözlerim:KK53:

Senin niyet belli kuzum , 2 ye kadar takılmak , 100 soru daha hayal bu gece sana :KK14:

Ben çıktım ama , bir ünite daha patlatayım , sırada 21 tane ve bir hafta var :KK52:

Senin niyet belli kuzum , 2 ye kadar takılmak , 100 soru daha hayal bu gece sana :KK14:

Ben çıktım ama , bir ünite daha patlatayım , sırada 21 tane ve bir hafta var :KK52:

deme öyle deme:KK1:. kitap önümde pcye bakmak da vicdanen rahatlatıyor beni
vicdan işte :KK53:

tamam kuzum iyi çalış sen de:KK54:

günaydın herkese, çok uyumuşum yaa üff kafam ağır taşıyamıyor gibiyim :KK43:
sınava kadar gezme tozma işlerini bıraktık bakalım...ahretim sizlere normalde bir hafta var sınava ama bana göre 4 gün var :KK43: çünkü perşembe günü yola çıkıyoruz..
ve malum memlekette ders çalışamıyorum herkes dört gözle bizi beklediği için. :KK43:
şu dört günde ne yaptım yaptım yoksa asla çalışamam...aus sen naptın, nasıl gidiyor yetişebilecekmisin...
ah be ausum onca günleri heba ettin, şimdide uykusuz geceler geçiriyorsun...
bu arada mesnevi ne alemde, ben moskof cariyeyi bitirmek üzereyim çok az kaldı...:) bak bunca işimin arasına kitabı da sıkıştırmışım he :KK9:

kızlar merhaba ben prajnaparamita bu ikinci üyeliğim.melodi inciseli afterbefor ebush margariton ausence .........diğerleri tekrar eklemek istersem sizi benim praj.ama galibe diğerlerinin bir çoğu uı olmuş tekrar açtılar mı onlarda hesap bilen var mı melodiyi özellikle çok özledim:KK43:

ebuşş bebeğin nasıl oldu girdiğinde haber et
merak ediyorum

Son düzenleme:
ebuşş bebeğin nasıl oldu girdiğinde haber et
merak ediyorum

Geldim canım.
Bebeğim iyi çok şükür. Normal odaya alındı. Şuanda babası yanında ben evdeyim. Rusçam fazla olmadığı için onun kalması gerekti yanında.
Yüksek şekeri var. İnüsiline bağlı bir hayatı olacak bundan sonra. Şuanda günde 4 iğne yapılacak.
Her gün şekeri kontrol edilecek. Evde yapacağız bunları.
Yemek doktorlar yarın bize liste verecek ona göre hazırlıyacağız. Artık çocukluk istekleri bitecek.
Şeker, çikolata, pasta, dondurma- özel yapacağım çocuğuma mümkün olursa.
Genetik bir rahatsızlık dedi doktor sizden kaynaklanan bir durum yok dedi.
Öğrendiğim kadarıyla zaten yiyecekler sadece tetikleyici oluyormuş. Ailede şeker hastası olan bir birey varsa çocukta şeker hastalığı potansiyeli taşıyor doğal olarak. Kızlar yazmış ya çok şeker tüketiyor diye onlar için söylüyorum. Yinede dikkatli olun. Çok kötü bir şey.
Beterin beteri var tabiki ama Allah kimseye hastalık yaşatmasın, evladınla sınamasın.
Yarın taburcu olacak. Sabah gidip alacağım.
Babasıyla kordine olarak bir düzen oturtacağız iğne yapma kan alma yemek vs.
Son durum böyle canım. Araştırıyorum internette sürekli notlar alıyorum.
Sen nasılsın?

Geldim canım.
Bebeğim iyi çok şükür. Normal odaya alındı. Şuanda babası yanında ben evdeyim. Rusçam fazla olmadığı için onun kalması gerekti yanında.
Yüksek şekeri var. İnüsiline bağlı bir hayatı olacak bundan sonra. Şuanda günde 4 iğne yapılacak.
Yemek doktorlar yarın bize liste verecek ona göre hazırlıyacağız. Artık çocukluk istekleri bitecek.
Öğrendiğim kadarıyla zaten yiyecekler sadece tetikleyici oluyormuş. Ailede şeker hastası olan bir birey varsa çocukta şeker hastalığı potansiyeli taşıyor doğal olarak. Kızlar yazmış ya çok şeker tüketiyor diye onlar için söylüyorum. Yinede dikkatli olun. Çok kötü bir şey.
Beterin beteri var tabiki ama Allah kimseye hastalık yaşatmasın, evladınla sınamasın.
Sen nasılsın?
kıyamam ben ona ebuşum iyi bakın ya
olabiliyor böyle hastalıklar kücük yasta da olsa.
benım komsu da öyle ilkokula gidiyor şeker hastası kuzum
Allah saglık versın ebusum aman siz yapılması gerkenı yapın zaten yaparsınız da.
ben iyiym canım

Geldim canım.
Sen nasılsın?

canım geçmiş olsun allah yaşatmasın bi daha...
çok üzüldüm cnm yaa günde 4 iğne nasıl olcak yavrum benim kıyamam :KK43:
ne kadar devam edicek böyle iğneler falan...çok üzüldüm yaa :KK43:

canım geçmiş olsun allah yaşatmasın bi daha...
çok üzüldüm cnm yaa günde 4 iğne nasıl olcak yavrum benim kıyamam :KK43:
ne kadar devam edicek böyle iğneler falan...çok üzüldüm yaa :KK43:

Saol canım.
Hayatı boyunca ine vurulacak.
Yetişkin olunca belki durumuna göre 2 ye düşebilirmiş iğne. Ama şimdilik 4 iğne vurulacak.
Yeni kalem insülinlerle hiç hissetmiyormuş bile çok ince uçlularmış. Sivri sinek ısırığı gibi geliyormuş. Ama her gün tabi bir kaç kez şeker kontrolu yapacağız parmağından. Ona biraz canı sıkılıyor. Artık iğneleri görünce tipine göre nereye olduğunu anlıyor. Orayı tutup ağlamaya başlıyor.
Zamanla alışacak artık sağlığı için yapacak birşey yok.
Yarın çıkacak hastaneden, ayın 4 üne kadar bilet yok. Başhekim eşime götürmek istiyorsanız hemen götürün Türkiye'de daha iyi tetikler yaparlar demiş. Duruma göre Ankarada tedavi başlatacağız.
Bundan sonra her ay sık kontrol yapılması gerekliymiş sadece şeker değil genel kontrollerde. Şeker dengesizliği tüm vucud organalarına özelliklede göz ve karaciğere zarar veriyormuş. Herşeyi dengede tuttuğunda düzenli yapıldığında bir problem olmazmış.
Bize Türkiye yolu gözüktü. Babayı burda bırakıp yerleşeceğim artık İstanbul'a başka çare yok.

Saol canım.
Hayatı boyunca ine vurulacak.
Yetişkin olunca belki durumuna göre 2 ye düşebilirmiş iğne. Ama şimdilik 4 iğne vurulacak.
Yeni kalem insülinlerle hiç hissetmiyormuş bile çok ince uçlularmış. Sivri sinek ısırığı gibi geliyormuş. Ama her gün tabi bir kaç kez şeker kontrolu yapacağız parmağından. Ona biraz canı sıkılıyor. Artık iğneleri görünce tipine göre nereye olduğunu anlıyor. Orayı tutup ağlamaya başlıyor.
Zamanla alışacak artık sağlığı için yapacak birşey yok.
Yarın çıkacak hastaneden, ayın 4 üne kadar bilet yok. Başhekim eşime götürmek istiyorsanız hemen götürün Türkiye'de daha iyi tetikler yaparlar demiş. Duruma göre Ankarada tedavi başlatacağız.
Bundan sonra her ay sık kontrol yapılması gerekliymiş sadece şeker değil genel kontrollerde. Şeker dengesizliği tüm vucud organalarına özelliklede göz ve karaciğere zarar veriyormuş. Herşeyi dengede tuttuğunda düzenli yapıldığında bir problem olmazmış.
Bize Türkiye yolu gözüktü. Babayı burda bırakıp yerleşeceğim artık İstanbul'a başka çare yok.

oy yavrum kıyamam...inşallah yeni düzenine çabuk alışır yavrucun...

herkee selam....

Ebusssshhhhhhhh , hiçbir yerden ulaşamadım bugün sana.

Canım kuzum , inşallah iyi olacak annesi .Türkiyeye dönmekle çok isabetli bir karar almışsınız .

Dualarım da aklımda kalbimde seninle arkadaşım .

Herkese çok çok selamlar , artık gerçekten ders çalışmam lazım son beş gün ve felaket durumdayım .Beş ders bitirmem lazım .

Koskoca beş kitap , öpüyorum hepinizi

ebush canım benim çok üzüldüm bebeğine kıymam ben yavrum benim yaa...allah daha beterini vermesin şükredin en azından tedavisi olan bi hastalık...tıp hergün ilerliyor...inşallah çok yeni tedavilerle kurtulur bebeğin...
türkiyeye yerleşmek iyi karar bencede..
evladının sağlığı için herşeye katlanacaksın tatlım mecburen...allah yavrularımızn eşlerimizin hasretiyle acısıyla sınamasın çok zor seni anlamaya çalışıyoruz ama güçlü olmalısın ki bebeğine güç veresin...
zamanla oda alışacak yavrum benim.. geçmişler olsun allah göstermesin bi daha...

nerde ki benim çalışkanlarım:KK54:
ebuşum nasıl ve diğerleri:KK6:
selam verip kacayım derse:KK24:

nerde ki benim çalışkanlarım:KK54:
ebuşum nasıl ve diğerleri:KK6:
selam verip kacayım derse:KK24:

selam ben burdayım :26: tabi burda denrse iki dakka cee diyip kaçıcam..dersler beni bekliyor üfff bunaldım....aus da ders başında...şayet havanın güzelliğine aldanıp dersleri bırakıp gezmeye kaçmadıysa :KK60: bi selam verse yeterdi yani :) kaytarıyor sanırım...
hepinizi öpüyorum..ben çözülmeyi bekleyen testlere gideyim :KK5::KK5::KK5:

selam ben burdayım :26: tabi burda denrse iki dakka cee diyip kaçıcam..dersler beni bekliyor üfff bunaldım....aus da ders başında...şayet havanın güzelliğine aldanıp dersleri bırakıp gezmeye kaçmadıysa :KK60: bi selam verse yeterdi yani :) kaytarıyor sanırım...
hepinizi öpüyorum..ben çözülmeyi bekleyen testlere gideyim :KK5::KK5::KK5:

kacmıstır o kesin:KK53:
böyle son güne bırakıyor sonra da canı istemıyor kıyamam:KK19:
kolay gelsın canım sana da:KK6:

X