Ausencia'nın Gözüyle ...Nerede Kalmıştık ?

İnşallah iyi bişey çıkar doktorda.
Evet canım acayip hırslıydık. O diğer net 3 pozisyon gol olaydı şimdi kesin final vardı önümüzde.
Rövanş bakalım nasıl olacak ama bu gidişle bizim olacağı belli.
Zaten herkes benfika kupayı alır Chelsea nin şansı yok diyormuş. Bu demekki Benfikayı yenmek kupanın sol kulubunu tutmak olacak:KK52:

Evet canım , bende dedim dün eeee bu işler öyle ; real i 3-2 yenip ELENMEYE benzemez , böyle kupanın favorisini yollarız evine , yeter ki rövanştada böyle oynayalım.

dur bakalım nereye :KK12:

ha demek öyle
çok özlersin beni ama
bu topiği de yakar giderim:KK47:

İlla bir yeri yakacağım diyorsun yaniii....Yak kuzum senden kıymetli mi :KK14:

Aus $skype_log-100010026-large.jpg :KK31::KK31:

Son düzenleme:
hayırlı cumalar:KK14: hava çok güzel nöbetten çıktım ama gezecek arkadaşım yok:2::2:

olmaması için bir sebep söyle :KK51:

Sadece 7 gün ,

Bir eş , bir çocuk , her dakika arayıp program yapan arkadaşlar , pc , işler , yemek ......

Ve bu koskoca kitaplarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.

$20130425_110055.jpg

Bu resmi masa üstü yaptım , gördükçe ders çalışmam gerektiğini hatırlamak için :KK52:

Sadece 7 gün ,

Bir eş , bir çocuk , her dakika arayıp program yapan arkadaşlar , pc , işler , yemek ......

Ve bu koskoca kitaplarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.

Eki Görüntüle 696257

Bu resmi masa üstü yaptım , gördükçe ders çalışmam gerektiğini hatırlamak için :KK52:

yaparsın kuzucum
bu engeller sana işler mi be :KK51:

neee sınava yedi günmü kaldı...sadece yedi..bildiğimiz yedi....on yedi falan değil mi?? :18::18::18:
üç gündür kitap kapağı açmadım...6 ünitem kaldı ve tuğla gibi test kitabına siftah yapmadım napıcam ben aussss bişeyler yaz kuzum şu kardeşceğizine...:KK43::KK43::KK43::KK43::KK43:

nerde ki benim yaşlı ninelerim:KK6:

Son düzenleme:
neee sınava yedi günmü kaldı...sadece yedi..bildiğimiz yedi....on yedi falan değil mi?? :18::18::18:
üç gündür kitap kapağı açmadım...6 ünitem kaldı ve tuğla gibi test kitabına siftah yapmadım napıcam ben aussss bişeyler yaz kuzum şu kardeşceğizine...:KK43::KK43::KK43::KK43::KK43:

Ahhh gazelim kelin ilacı olsa demişleeer , sende kalmış 6 ünite bende var 6 ders 25 ünite :KK52:

Yetişir canım benim , stres yapma , koskoca bir hafta var.

Bu gece söz verdim kendime başlayacağım ama bakalım ne zaman:KK76:

nerde ki benim yaşlı ninelerim:KK6:

Bilmem bende bugün hiç görmedim canım :KK51:

X