Ausencia'nın Gözüyle ...Nerede Kalmıştık ?

düşündüm:KK31:
duramam doğru :KK19:

kuzum ne yapayım dersler ah dersler elim kolumu bağlıyor.
zaten çalışamadım bugün uyuyana kadar 400 soruya ulaşırsam benden iyisi yok:KK12:
haydi gittim ben:KK55:

Tabi ders onemli. Bende temizlik yapayim. Yurt disinda okudum ama bir hizmetcim yok. :KK5: Iyi dersler. :KK33:

Topikdaşın baharı gördü , eve girmez oldu :KK55:

Bugün akşama kadar evdeyim gibi gözüküyor , ama sadece öyle gözüküyor:KK34:

Gece seni rüyamda gördüm , ister inan ister inanmaaaa.
:KK9:Avatarını değiştirmişsin :KK52::KK52::KK52:

Sorma ben de bugün kendimi saldım çayıra mevlam kayıra hesabı:KK8: Bağdat caddesinde yürüyüşler yaptık arkadaşlarımla.Bir dee ani bir kararla hızma taktırıveedim burnuma.Tam halkalı köle şeklinde şinanay Ausenci şinanay:KK76:

Ceee yapıp çıkıyorum. Bitmedi bitmedi anacım bu dersler, son 1 ünite kaldı, onu da gece bitiririm eğer sabahlarsam. Şimdi çekirdek eşliğinde maç izleyeceğim, sonrasında derse gömüleceğim...

Son düzenleme:
bizim yaşlılar uyuyor yine heralde :KK33:

Kimmiş onlar , söyle de uyandırayım :KK33:

Topikdaşın baharı gördü , eve girmez oldu :KK55:

Bugün akşama kadar evdeyim gibi gözüküyor , ama sadece öyle gözüküyor:KK34:

Gece seni rüyamda gördüm , ister inan ister inanmaaaa.
:KK9:Avatarını değiştirmişsin :KK52::KK52::KK52:

Sorma ben de bugün kendimi saldım çayıra mevlam kayıra hesabı:KK8: Bağdat caddesinde yürüyüşler yaptık arkadaşlarımla.Bir dee ani bir kararla hızma taktırıveedim burnuma.Tam halkalı köle şeklinde şinanay Ausenci şinanay:KK76:

Oyyyyyyyy cadde deme bana be gülüm cadde deme.
Dün maçtan sonra içim gide gide izledim oraları ama Fenerbahçe Uefa kupasını alsın gece yarısı metrelerce bayraklarla yollardayız oraya doğru.
Şinanay asıl o zaman şinanay :KK76:

Ceee yapıp çıkıyorum. Bitmedi bitmedi anacım bu dersler, son 1 ünite kaldı, onu da gece bitiririm eğer sabahlarsam. Şimdi çekirdek eşliğinde maç izleyeceğim, sonrasında derse gömüleceğim...

Aferin arkadaşıma benim , bende de 24 ünite kaldı , nasıl :KK53:

Maçtan sonra çalışacaktım sözde , nerdeeeeeeeeee
:KK14:

Gazelle gzdky fena daldılar derslere

Günaydın melekler
Dün fekalet bir gündü. Giyindik alışverişe çıktık ilk defa belinay için yedek kıyafet almadım yanıma ve sonuç bebeğim oluk oluk istifra etti. Allahtan içliği külotlu çorabı vardı içinde. Çok kötü bir görünüşü vardı bayılacak gibi oldu. Çok korktum. :KK5:
Hiç neşesi yok 2 gündür. Bu gün doktora gideceğiz. Hala çok su içiyor. Çok işiyor. Dişte çıkarıyor hangi biri yaptı bunu anlamadım.
Moralim çok bozuldu.:KK43: Eve geldik normalde poşet gördümü içindekileri hemen boşaltan kızım yanına bile yanaşmadı. Yaramazlık bile yapmıyor. Telefonu veriyorum hiç isteksiz oynuyor.:KK5: Doktor ne diyecek bakalım. Kan tahlilide isteyeceğim şeker için iyice şüphelendim.
Bu arada Aus maç süperdi. Masaya sürekli elimi vurmaktan sağ elim iflas bugün:KK52: Acayip goller kaçtı. Baroninin penaltısı ise tam bir felaketti. Ama adam hıçkıra hıçkıra ağladı. Üzüldüm sonra. Gol olduğundada ağladı kıyamadım.:KK54:
BU KUPAYI ALICAZ BAŞKA YOLU YOK:KK52::KK52::KK19::KK19:

Ebushhh sendromu diyorum ben sen ne diyorsun?:KK53:

ben de her türlü sendrom mevcut
hepsi olabilir yani
bebişe de geçmiş olsun ebuşum ya
iyi bak ona:KK19:

ha kupa mupa diye fenere yakışmayan cümle kurmuşsun da görmedim o cümleyi:KK14:

günaydın aus:KK23:
üzerimde bi kırgınlık. bi bitkinlik. hatta boşvermişlik var
ne diyorsun bu işe:KK14:

Ne diyeyim canım , bize yaşlı diyen kaderin utansın .

Kıpır kıpırım ben , aktif , dinamik , heyecanlı :124::124::124:

Malum dönemdeysen olabilir :KK14:

Günaydın melekler
Dün fekalet bir gündü. Giyindik alışverişe çıktık ilk defa belinay için yedek kıyafet almadım yanıma ve sonuç bebeğim oluk oluk istifra etti. Allahtan içliği külotlu çorabı vardı içinde. Çok kötü bir görünüşü vardı bayılacak gibi oldu. Çok korktum. :KK5:
Hiç neşesi yok 2 gündür. Bu gün doktora gideceğiz. Hala çok su içiyor. Çok işiyor. Dişte çıkarıyor hangi biri yaptı bunu anlamadım.
Moralim çok bozuldu.:KK43: Eve geldik normalde poşet gördümü içindekileri hemen boşaltan kızım yanına bile yanaşmadı. Yaramazlık bile yapmıyor. Telefonu veriyorum hiç isteksiz oynuyor.:KK5: Doktor ne diyecek bakalım. Kan tahlilide isteyeceğim şeker için iyice şüphelendim.
Bu arada Aus maç süperdi. Masaya sürekli elimi vurmaktan sağ elim iflas bugün:KK52: Acayip goller kaçtı. Baroninin penaltısı ise tam bir felaketti. Ama adam hıçkıra hıçkıra ağladı. Üzüldüm sonra. Gol olduğundada ağladı kıyamadım.:KK54:
BU KUPAYI ALICAZ BAŞKA YOLU YOK:KK52::KK52::KK19::KK19:

Oyyy ben kıyamam kuzuma , bende yusufun o hastayken hiçbirşeyle oynamaması durumda kalksa da yaramazlık yapsa diye beklerim .
Kötü düşünme canım , doktordan gelince haber yaz ama hemen .

Maça gelince , delirdim delirdim kaçanlara.Baroniye bende önce çok sinirlendim ama sonra öyle ağladığını görünce affettim:KK14:

Çok hırslıydık ama:KK51:

Gunaydin Arkadaslar.

Kaytarma Rengina. Biraz ara ver kaytarma. Sinemaya git, arkadaslarinla calis, film izle. Bugun sadece 2-4 saat calis. Bence 2 saat ama sen kesin 4 dersin. :KK9:

Cikmam lazim simdi, arkamdan yazmayin. :KK55:

ben de her türlü sendrom mevcut
hepsi olabilir yani
bebişe de geçmiş olsun ebuşum ya
iyi bak ona:KK19:

ha kupa mupa diye fenere yakışmayan cümle kurmuşsun da görmedim o cümleyi:KK14:

Saol canım. Kuzum mutsuz mutsuz salyangozunu izliyor.:KK31:

Son cümleni okuyamadım. Çatlamaca dilindemi yazıyor:KK23:

Gunaydin Arkadaslar.

Kaytarma Rengina. Biraz ara ver kaytarma. Sinemaya git, arkadaslarinla calis, film izle. Bugun sadece 2-4 saat calis. Bence 2 saat ama sen kesin 4 dersin. :KK9:

Cikmam lazim simdi, arkamdan yazmayin. :KK55:

2. 4 saat mi :KK51:
ben bi oturunca 8 9 saat çalışıyorum neyin peşindesin :KK14:
ha bu arada günaydın:KK19:

Saol canım. Kuzum mutsuz mutsuz salyangozunu izliyor.:KK31:

Son cümleni okuyamadım. Çatlamaca dilindemi yazıyor:KK23:

baroni maroni:63:
hayır gereksiz cümleler, kelimelr bunlar size de yazık:KK51:
yakışmıyor siz hanımefendilere :KK14:

Ne diyeyim canım , bize yaşlı diyen kaderin utansın .

Kıpır kıpırım ben , aktif , dinamik , heyecanlı :124::124::124:

Malum dönemdeysen olabilir :KK14:

Oyyy ben kıyamam kuzuma , bende yusufun o hastayken hiçbirşeyle oynamaması durumda kalksa da yaramazlık yapsa diye beklerim .
Kötü düşünme canım , doktordan gelince haber yaz ama hemen .

Maça gelince , delirdim delirdim kaçanlara.Baroniye bende önce çok sinirlendim ama sonra öyle ağladığını görünce affettim:KK14:

Çok hırslıydık ama:KK51:

İnşallah iyi bişey çıkar doktorda.
Evet canım acayip hırslıydık. O diğer net 3 pozisyon gol olaydı şimdi kesin final vardı önümüzde.
Rövanş bakalım nasıl olacak ama bu gidişle bizim olacağı belli.
Zaten herkes benfika kupayı alır Chelsea nin şansı yok diyormuş. Bu demekki Benfikayı yenmek kupanın sol kulubunu tutmak olacak:KK52:

ben kaçtım bacılar ders bekler:KK6:
öyle fener mener duymayım bir daha ağzınızdan :KK14:
öptüm çok çok:KK19:

X