Ausencia'nın Gözüyle ...Nerede Kalmıştık ?

O zaman mekanimiz artik burasi. Kullerimizden yeniden dogalim. Voltran geldi aklima ama yazmadim. Eee madem oyle olsun :)

Ben Oxford'a gittim ustun zekalisin dediler almadilar. :KK52: Sonra kala kala Londra universite'sinde master yaptim. Ustun zekanin problemi bu iste ne yapacan. :KK14:

Kız ne diyeceğimi bilemedim ya yardın beni üstadım :KK60::KK60::KK60:

içimdeki ahlar isyana geçiyor
nasıl durdurmalı ya hu:KK5:

Kaşıntı tuttu , rengina hep senin yüzünden :KK23:

Gayet doğaçlama yazıyorum , yazarken google , vikipedia , TDK , imla kılavuzu vs.. kullanmadan . Beni idol alanlara duyrulur , serbest bırakacaksınız , kasmadan , olduğu kadar annem :KK24:

Öyle yeni arkadaşlara kendimi tanıtayım istedim :KK51:

Gayet doğaçlama yazıyorum , yazarken google , vikipedia , TDK , imla kılavuzu vs.. kullanmadan . Beni idol alanlara duyrulur , serbest bırakacaksınız , kasmadan , olduğu kadar annem :KK24:

gaza getirme beni
getirme ki akibetimi görebileyim:KK53:

Hadi hadi ben seni bilmezmiyim google amca olmazsa nasıl yazacaksın, yurtdışı mezunuda değilsin:KK53:

Voltran benim çağımda yoktu onu Aus patron bilir:KK53:

Voltran zamanı ben koca kadındım yavrum bilemeyeceğim , bana daha eskilerden sor :KK53:

kpss demeyin ya hu
eğlenmeye geldim şurda ne var çok mu:KK5:

Çok değil canım da , arada dürtmek lazım .

Bir arkadaş vardı dürtmeden bulaşık yıkamazdı , öyle bir anekdot işte.

X