• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ausencia'nın Gözüyle ...Nerede Kalmıştık ?

O zaman mekanimiz artik burasi. Kullerimizden yeniden dogalim. Voltran geldi aklima ama yazmadim. Eee madem oyle olsun :)

Ben Oxford'a gittim ustun zekalisin dediler almadilar. :52: Sonra kala kala Londra universite'sinde master yaptim. Ustun zekanin problemi bu iste ne yapacan. :ssz:

Kız ne diyeceğimi bilemedim ya yardın beni üstadım :60::60::60:

içimdeki ahlar isyana geçiyor
nasıl durdurmalı ya hu:5:

Kaşıntı tuttu , rengina hep senin yüzünden :23:

Gayet doğaçlama yazıyorum , yazarken google , vikipedia , TDK , imla kılavuzu vs.. kullanmadan . Beni idol alanlara duyrulur , serbest bırakacaksınız , kasmadan , olduğu kadar annem :24:

Öyle yeni arkadaşlara kendimi tanıtayım istedim :51:

Gayet doğaçlama yazıyorum , yazarken google , vikipedia , TDK , imla kılavuzu vs.. kullanmadan . Beni idol alanlara duyrulur , serbest bırakacaksınız , kasmadan , olduğu kadar annem :24:

gaza getirme beni
getirme ki akibetimi görebileyim:27:

Hadi hadi ben seni bilmezmiyim google amca olmazsa nasıl yazacaksın, yurtdışı mezunuda değilsin:27:

Voltran benim çağımda yoktu onu Aus patron bilir:27:

Voltran zamanı ben koca kadındım yavrum bilemeyeceğim , bana daha eskilerden sor :27:

kpss demeyin ya hu
eğlenmeye geldim şurda ne var çok mu:5:

Çok değil canım da , arada dürtmek lazım .

Bir arkadaş vardı dürtmeden bulaşık yıkamazdı , öyle bir anekdot işte.

Back