Bir de gazelin dayağı var şimdi, neyse onu da yiyeyim, hakettim çünkü, ondan sonra gönlünüzü tek tek tekrar alacağım. :))
Gazelden nasıl kurtulursun bilemem artık , bak beni iki mesajda tavladın
Gerçi o harıl harıl ders çalışıyor , fazla konstre olamaz şimdi siteme
Canım ausum, oyumu verdim de geldim. Yine döktürmüşsün. :))) Sunum harika, yemekler ayrı harika. Üstelik ben kuru patlıcan dolmasını çok severim, ama etlisini. Zeytinyağlısını hiç yemedim. Bugün de berna laçinin programında zeytinyağlı kuru patlıcandan bahsettiler, hatta anneme deneyelim bir yerden tarif bulup dedim. Temiz kalpliyim galiba. :)) Bol şanslar ausum, tekrar ellerine sağlık...
Bak sen gazele, harıl harıl demek. :)) Ben de başlasam hiç fena olmayacak ama konsantrasyonum bozuldu, umarım bir an önce toparlarım...
Huuuuu huuuu ben geldiiiim. Beni dövmeden önce özet geçeyim, en son temizlik yapıyordum (ki içime mi doğmuş nedir) iyi ki yapmışım, önce kayınbiraderim ondan 2 gün sonra da eltim, bebeği, kayınpederim ve eşi geldiler. Normalde kayınbiraderim yurt dışında çalışacak ama bir süre istanbulda çalışması gerekiyor o nedenle hem işe başlamak hem de ev bakabilmek için gelmişler. Evde 8 kişi olduk, geceleri anneme geçmek zorunda kaldık, çünkü yer yoktu. :)) Her gün yemek yap, alışveriş yap, evin üzerinden geç, bulaşıkları hallet, masa kur, masa topla....Böylece buraya girmeyi bırakın, televizyona dönüp bakamadım bile. Şimdi onlar evlerine yerleştiler, kayınpederim ve eşi izmire döndüler, biz de evdeyiz işte. :) Evin halini sormayın, ben bakmıyorum, görmüyorum. :)) Zaten yavaş yavaş yapmak zorundayım. Çünkü dün tam yolcu ettim onları, 10 dakika sonra sırtıma bir ağrı saplandı, dünden beri de boyun ve sırt ağrısı çekiyorum. Sanırım çok ayakta kalmaktan oldu, kasıldım. İlaç filan aldım ama geçmedi, habire ben buradayım diyor. O yüzden çok hareket etmiyorum, artık bir süre böyle oturacağız. :) Bunun dışında en büyük üzüntülerimden biri ders de çalışamadım, nasıl yetiştireceğim bilemiyorum. Sizleri de çok özledim, umarım siz de beni unutmamış ve özlemişsinizdir. :))
gazel geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiama sulugöz gazel geldi...espriden şaklabanlıktan eser yok bugün...anlatsam öyle uzun sürer ki..en iyisi susayım ve pozitif düşeneyim istiyorum...sizlerden de tek ricam motive cümleleri
biraz ailevi meselelerden dolayı çok kötüyüm dünden beri..her nekadar içime atıp yansıtmasamda bugün artık bıraktım gözyaşı zehirimi..aksın ki rahatlayım diye, gecede ağlayarak uyuduğum için heralde sabah müthiş bi baş ağrısı ve yorgunluk hissiyle uyandım...
biliyorum anlat rahatla diyeceksiniz..ama anlattıkça dile getirdikçe tekrar yaşıyorum gibi hissediyorum...
allahımdan önce sabır sonra da mucize istiyorum... benim için dua edermisiniz canlarım...şu aciz gazel kardeşinize dualarının kabul edilmesi için rabbiniz el açarmısınız...
ömrüm boyunca minnettar kalırım...
bu arada biberonum hoşgeldin özlemezmiyiz hiç o nasıl söz...
ama en çok kötü bişey olduğundan korktuk...iyi olduğuna çok sevindim canım...
kızmak dövmek aklıma gelmiyor biberonumsadece dua istiyorum sizden...sadece dua....
Dua ederiz tabii ki ne demek gazelim ama paylaşırsan belki sana , senin göremediğin bir bakış açısı sunarız ya da ne bileyim fazla büyüttüğün bir konudur , hafifletiriz üzüntünü.
Rabbim dermansız dert vermesin gazel , gerisi hep geçici , anlık sınavlar.
Dualarımdasın canım , istediğin zamanda dinleriz seni.
allah razı olsun canım
anlatmayı isterim elbette, paylaşmak hafifletir bilirim inanırım buna...ama şuan çok kötü haldeyim inşallah uygun zamanda anlatırım belki..
çok teşekkür ederim varlığın bile içimi serinletti..
Kızlar selam hepinize
Gazelim, ne olur kendini üzme, her karanlığın bir aydınlığı vardır. Tahmin edebiliyorum içinde bulunduğun durumu, her ne kadar konuyu bilmesem de, ama gerçekten üzülme. Bu dünyada senin için senden değerlisi yok ve bu dünyaya da bir daha gelme şansımız yok. Ausumun dediği gibi dermansız dert olmasın da, her şeyin bir çaresi bulunur. Benim her zaman sığındığım gibi, her hayırda bir şer, her şerde bir hayır vardır. Ve yaşanan ne olursa olsun yaşanması gerektiği için yaşanıyor. Bu dünyada geçtiğimiz bütün sınavların, çektiğimiz sıkıntıların ve olayların hepsinin bir sebebi var. Biz şimdi sebebini bilmesek de, anlayamasak da her şeyin bir nedeni var. En ufak bir olayın bile...Bütün dualarım seninle, en kısa zamanda yüreğinin ferahlaması için...
ausum ve biberonum allah ikinizden de razı olsun bin kere...yemin ederim gözyaşlarımı sile sile okudum yazdıklarınızı... yabancı nedemek tanımam etmem ne demek, biz aylardır gönlümüzü açtık biribirimize, yeri geldi şamata yeri geldi hüzün vardı aramızda...
bazen yüzümüz güle ama içimiz kan ağlar ya ve bunu belli etmemek için saçma sapan eprilerle durumu kurtarma veya unutma çabasına gireriz...hepinizin başına gelmiştir bu..
inanın bende uzun zamandır böyleydim..belki gözünüzde çok esprlili şen şakrak bi gazel canlandı benim hakkımda...ama inanın bir süredir sıkıntıların içinde yüzmekteyim..
rabbimden umudu hiç kesmedim..şükür bin kere sağlığıız yerinde en azından buna şükür dedim..oğlum var eşim var yaşıyoruz hayattız çok şükür dedim ve şükürden kopmadım hiçbizaman...ama öyle şeyler oldu ve hala olmaya devam ediyor ki artık kaos içine düşmüş ve nereye el atsam kuruyan bi durumdayım...
yeri geliyor ailem hatta annem bile anlamıyor.. çıldırmak haykırmak bağıra bağıra sokaklarda ağlamak itiyorum, artık gözyaşlarım içime bile sığmaz oldu saldım herşeyi...
iyiki varsınız iyiki GAZEL isminin geçtiğini birilerinin hakkımda merakta olduğunu hissettirdiniz bana..çok teşekkür ederim..çok..
inşallah biraz toparlanırsam anlatıcam herşeyi..belki burda direk yazamasamda, özelinize gönderecem ikinizinde...
hakkınızı helal edin özellikle de ausum sen helal et...böyle şen şakran bi topiği kendime has derdimle bdv ye çevirdiğim için...çok özür dilerm...
sizi çok seviyorum..can dostumdan yakın oldunuz...şuraya yazdığınız iki cümle bile içimi ferahlatmaya yetti...en azından ne olursa olsun şükürden ayrılmamam gerektiğini idrak ettim...sıkıntılar insanı karamsarlığa sürükler ümidini alırmış...
sayenizde her şerde bir hayır olabileceğini idrak ettim tekrardan...allah razı olsun canlarım..iyiki varsınız...
nasılsın diye somuyorum durum belli belki konuya dalmış gibi oldum ama yazdıkların içimi acıttı.hak teala sevdigi kuluna dünyayı daraltır sevmedigine dünyayı genişletir ve kendini unutmaya sebeb kılar. demek rabbimin sevgili kulusun ki seni kendine yaklaştırıyor. unutma kardeşim her gecenin sabagı oldugu gibi her sıkıntının sonu mutluluktur mevlam bu günlerin hürmetine alemlere rahmet olarak gönderilen efendimiz hürmetine sıkıntılarını sevince çevirsin içine huzur mutluluk versin bütün güzellikler seninle olsun AMİN
nasılsın diye somuyorum durum belli belki konuya dalmış gibi oldum ama yazdıkların içimi acıttı.hak teala sevdigi kuluna dünyayı daraltır sevmedigine dünyayı genişletir ve kendini unutmaya sebeb kılar. demek rabbimin sevgili kulusun ki seni kendine yaklaştırıyor. unutma kardeşim her gecenin sabagı oldugu gibi her sıkıntının sonu mutluluktur mevlam bu günlerin hürmetine alemlere rahmet olarak gönderilen efendimiz hürmetine sıkıntılarını sevince çevirsin içine huzur mutluluk versin bütün güzellikler seninle olsun AMİN
ausum ve biberonum allah ikinizden de razı olsun bin kere...yemin ederim gözyaşlarımı sile sile okudum yazdıklarınızı... yabancı nedemek tanımam etmem ne demek, biz aylardır gönlümüzü açtık biribirimize, yeri geldi şamata yeri geldi hüzün vardı aramızda...
bazen yüzümüz güle ama içimiz kan ağlar ya ve bunu belli etmemek için saçma sapan eprilerle durumu kurtarma veya unutma çabasına gireriz...hepinizin başına gelmiştir bu..
inanın bende uzun zamandır böyleydim..belki gözünüzde çok esprlili şen şakrak bi gazel canlandı benim hakkımda...ama inanın bir süredir sıkıntıların içinde yüzmekteyim..
rabbimden umudu hiç kesmedim..şükür bin kere sağlığıız yerinde en azından buna şükür dedim..oğlum var eşim var yaşıyoruz hayattız çok şükür dedim ve şükürden kopmadım hiçbizaman...ama öyle şeyler oldu ve hala olmaya devam ediyor ki artık kaos içine düşmüş ve nereye el atsam kuruyan bi durumdayım...
yeri geliyor ailem hatta annem bile anlamıyor.. çıldırmak haykırmak bağıra bağıra sokaklarda ağlamak itiyorum, artık gözyaşlarım içime bile sığmaz oldu saldım herşeyi...
iyiki varsınız iyiki GAZEL isminin geçtiğini birilerinin hakkımda merakta olduğunu hissettirdiniz bana..çok teşekkür ederim..çok..
inşallah biraz toparlanırsam anlatıcam herşeyi..belki burda direk yazamasamda, özelinize gönderecem ikinizinde...
hakkınızı helal edin özellikle de ausum sen helal et...böyle şen şakran bi topiği kendime has derdimle bdv ye çevirdiğim için...çok özür dilerm...
sizi çok seviyorum..can dostumdan yakın oldunuz...şuraya yazdığınız iki cümle bile içimi ferahlatmaya yetti...en azından ne olursa olsun şükürden ayrılmamam gerektiğini idrak ettim...sıkıntılar insanı karamsarlığa sürükler ümidini alırmış...
sayenizde her şerde bir hayır olabileceğini idrak ettim tekrardan...allah razı olsun canlarım..iyiki varsınız...
Güzel gazelim benim , canım ahiretliğim . Hangimizin derdi tasası yok , hangimiz yeri gelipte kendimizi sanki hiç kimse bizi anlamıyormuş gibi hissetmiyoruz ki.
Dua canıım benim en büyük yardımızdan istemeye çekinmeyeceğiz.Ve birde sabredeceğiz.
Her zaman bekliyorum canım , maddi manevi bütün sıkıntılarında yanında olacağımı bil.
Amin.
Gazel arkadaşımızda şükrü çok iyi bilen , dualara sığınan biridir ama her kulun zaman zaman başına geldiği gibi o da kendi köşeye sıkışmış hissetmiş.
Güzel dualarınız ve desteğiniz için bende teşekkür ederim size.
Canımsın
Her zaman buralardayım , uzaktır , yabancı kadının biridir diye düşünme .Tam destek hep destek unutma
Selamlaar adacım
Neler yapıyorsunuz ?
İyim auscuğum eşim izindeydi gezdik tozduk o işe ben derse başladım... Bende mayısın ilk haftasını bekliyorum eşimin tayini çıkacak buradan kurtulacağım ama inşallah iyi bir yer olur benimde tek sıkıntım o şuan...
can dostum benimvarlığını bilmek bile ferahlamaya yeter inan....
sadece bugün değil her zaman benim için neşe kaynağı olmuş ve hüznümü kederimi burdaki esprilerinle şakalarınla bana unutturmuş birisin biliyormusun...
çoğu zaman sırf kalbimi burda ferahlattığımı bilirim...
allahın izni ile dualarınızla aşacağıma inanmak istiyorum...sabır diliyorum...derman diliyorum rabbimden...can acısıyla açılan elleri geri çevirmek onun hikmetine yakışmaz, biliyorum ki sabır etme erdemine erişebilirsem o bana refahı verecek....
çok haklısın hepimiz zaman zaman kan kusup şerbet içtik diyoruz...şakaya vurup geçiyoruz...peki geçiyormuyuz gerçekten?
aslında geçmiyoruz sadece üstünü örtüyoruz ateşin...ama o ateş köz olup ince ince yakmaya devam ediyor....
allah seninde hepimizin de sıkıntılarına derman sabır sebat nasip etsin inşallah...
kk da sıkıntıları değil de hep sevinçlerimizi paylaşmayı nasip etsin rabbim...
allah razı olsun canım helal et hakkını...
Canımsın
Her zaman buralardayım , uzaktır , yabancı kadının biridir diye düşünme .Tam destek hep destek unutma
Selamlaar adacım
Neler yapıyorsunuz ?
İyim auscuğum eşim izindeydi gezdik tozduk o işe ben derse başladım... Bende mayısın ilk haftasını bekliyorum eşimin tayini çıkacak buradan kurtulacağım ama inşallah iyi bir yer olur benimde tek sıkıntım o şuan...
Adacığım nasılsın, inşallah istediğin, gönlüne göre bir yere gidersiniz canım benim...