- 11 Ocak 2012
- 10.411
- 2.199
selam canlarım
ausum evet bugün girdim hemen iki dakka aöfye yazdım çıktım...
şimdide pc eşimde işleri var yazıcıdan bol bol bişiler çıkarıyor ama anlamadım
hemen iki dakka bakayım dedim aldım...:)
işi bitince yine girerim öpüldünüz...
Günaydınlaaaaaaaaaaaaaar....
Hepinize keyifli , güzel gayet enerjik hafta sonları diler ve giderim şimdilik
Canımmmmmmmmmmm sıkıldıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı
Oğlum çok yoruldu bugün deniz havası çarptı hala uyuyor , eşim sınav haftasında ders çalışıyor , ben diyetteyimmm ve hiççç ders çalışmıyorummmmmmmmm.
Bugünün ikindi sonrası ne sıkıcı geçti yahu
Gazel , kitap kurdu başlığı var gelsene oraya , orada da aylık okuma listeleri var , sen seversin çizelgeler
severim çizelgeleri ausum da işi yarışa vurdummu stres basıyo beni :) yoksa ben yemek yarışmasına bile niyetliydim ama vazgeçtim...
aslında düşündüm kazanmak kaybetmek bahane, sırf değişklik olsun diye katılayım dedim ama ııhh caydım..
hatta karar bile vermiştim zeytinyağlı fırında türlü, ve bizim burda bilinen bi patlıcan salatası var çok severiz belki bilirsin onu yapıcaktım sonra yemedi totom :)
Daha bir sürü kategori olacak canım , onlara katılırsın sende .Hatta aynı kategoride rakip olalım bir gün
Birbirmizin yemeğine komşuculuğa gider geliriz
senin eline su dökemem ki ausum...
sırf ekşın olsun diye belki birgün katılabilirim
Seviyorum bu başlığı
burada da herkese iyi pazarlar
Bu başlıkta seni seviyor canım
Pazartesi oluversin de hayatımdaki ekşınlar başlasın
Aus takımdaşım maçı izliyor musun?
bilmem hatırlıyor musun bu başlığa dalışım bi olay vardı bende hemen zıpladımduramam illa fikrimi beyan edeceğim haksız gördüğüm noktayı belirteceğim sonrası hep gözüm bu başlıkta oldu paylaşımlarınızı ve arkadaşlıklarınızı sevmiştim gerçi nazara geldiniz ama neyse
Nerede ekşın orada ben dermişim ama gri renk bana çok yakışıyorrenklerin hepsi bizim Ausencia hepsini sevelim
İzlemez miyim canım ? Şimdi de maç sonu kritiklerini izliyoruz.
Artık telafisiz maçlar , hiç firesiz 5 maçıda almalıyız .
Ahhh be bu başlık dedin mi o zamanlar 3 günde bir ekşın vardı yahuuu
Tüm arızalar bulmuştuk birbirimizi
Şimdi nekahat dönemi , huzur yuvası gibi olduk
Bende griler direk UI şeklinde oluyor bir de
süper çete idinizbizim çete çakma tırsık çete
cidden ekşını bol paylaşımı güzel bi başlıktıahahahah huzur evi yuvası iyi uydu
Ne diyosun sen uleeeeeeennnnnbizim çete tırsık çete miii Ben şimdi bi ekşin patlatiim de gör gönünü yersin tırnaklarını :18:
Ne diyosun sen uleeeeeeennnnnbizim çete tırsık çete miii Ben şimdi bi ekşin patlatiim de gör gönünü yersin tırnaklarını :18:
ayyy bu başlık çok hoşuma gitti sayfaları tek tek oyuyacagım ausum