- 7 Mart 2013
- 3.126
- 43
Dış ses : Aman yapmayın etmeyinnn ben hasta ve yaşlı kadınım , yüreğim kaldırıvermez
İç ses:Aman şöyleeee güzelinden bir ekşın ne güzel olurdu
Senin o avatarın ne öylee ha
Kitap gibi burası zeynep oku oku bitmez
bos zamanlarımda okurum :)
Dış ses : Aman yapmayın etmeyinnn ben hasta ve yaşlı kadınım , yüreğim kaldırıvermez
Avatarım canım avatarım, yan bakanı paralarım
Avatarım canım avatarım, yan bakanı paralarım
Tüylüsü daha güzeldi ama , bak sıkı fanınım haberin ola
Kesinlikle tüylüsü daha iyi idinerede oturuyorsun sen
Kesinlikle tüylüsü daha iyi idinerede oturuyorsun sen
Buyrun huzur evimizeeee ...daha dün sordun ya şekerim .Kocaelindeyim .
Dur iki tüylü bebişimi gezdirip geleyimhemen geliorum
Buyrun huzur evimizeeee ...daha dün sordun ya şekerim .Kocaelindeyim .
kız ben tüylüye gönderme yaptımsenin mekanı öğrendim ausenci her ana basabilirim yemek içmek hazır olsun
kız ben tüylüye gönderme yaptımsenin mekanı öğrendim ausenci her ana basabilirim yemek içmek hazır olsun
Baskın basanındır şekerim
Beklerim her daim....
Alacağız da ebushum , 3 kulvarda koşarken takımda rotasyon yapmak lazım .
Pestile döndüler.
Off yaaa , geçen sene bayrak diktirdik özel , kursağımızda kaldı , bu sene çığlık çığlığa İstanbula gaza basmak istiyorum şampiyonluk için.
3 de olursa gidip kremline fener bahçe bayrağı dikerim
Lafın gelişi değil hee yaparım bilirsin
Huuuuu huuuu ben geldiiiim. Beni dövmeden önce özet geçeyim, en son temizlik yapıyordum (ki içime mi doğmuş nedir) iyi ki yapmışım, önce kayınbiraderim ondan 2 gün sonra da eltim, bebeği, kayınpederim ve eşi geldiler. Normalde kayınbiraderim yurt dışında çalışacak ama bir süre istanbulda çalışması gerekiyor o nedenle hem işe başlamak hem de ev bakabilmek için gelmişler. Evde 8 kişi olduk, geceleri anneme geçmek zorunda kaldık, çünkü yer yoktu. :)) Her gün yemek yap, alışveriş yap, evin üzerinden geç, bulaşıkları hallet, masa kur, masa topla....Böylece buraya girmeyi bırakın, televizyona dönüp bakamadım bile. Şimdi onlar evlerine yerleştiler, kayınpederim ve eşi izmire döndüler, biz de evdeyiz işte. :) Evin halini sormayın, ben bakmıyorum, görmüyorum. :)) Zaten yavaş yavaş yapmak zorundayım. Çünkü dün tam yolcu ettim onları, 10 dakika sonra sırtıma bir ağrı saplandı, dünden beri de boyun ve sırt ağrısı çekiyorum. Sanırım çok ayakta kalmaktan oldu, kasıldım. İlaç filan aldım ama geçmedi, habire ben buradayım diyor. O yüzden çok hareket etmiyorum, artık bir süre böyle oturacağız. :) Bunun dışında en büyük üzüntülerimden biri ders de çalışamadım, nasıl yetiştireceğim bilemiyorum. Sizleri de çok özledim, umarım siz de beni unutmamış ve özlemişsinizdir. :))
Baskın basanındır şekerim
Beklerim her daim....
Hoşgeldin
Seninle ilgili aklımızdan milyon tane acaba bir şey mi oldu geçti gazelle.
Dönüp bak geçmiş sayfalara , aöf topiğine kaç kez sorduk seni
Neyse , nasıl telafi edeceğini biliyorsun , hergün düzenli olarak girip gönlümüzü yeniden kazanabilirsin mesela
Offffffffffff yaaaa , deli kadın nasıl merak ettim , eşime bile dedim en son temizlik yapacağım demişti bir kaza mı oldu acaba diye ?
O da manyak mısın sen ? Kadın girmek zorunda mı sürekli diyor
Tamam hepsini hakettim ben, dayağımı da yedim, oturdum aşağıya. :)) Gönlünüz hala kırıksa bana anlattıklarımdan sonra, öncesonra da
Diyorum size tv dahi seyredemedim, takip ettiğim tek dizi var, intikam kanal d de. İki bölümü kaydettim, daha seyredemedik eşimle. Haaa bir tek real-gs maçını seyrettim, iyiki de seyretmişim. :)))