Gazelim ne demek, ben seni o kadar iyi anlıyorum ki, gerçekten bunu laf olsun diye söylemiyorum...Ben de her zaman yanındayım; dediğin gibi beraber güldük, gerekirse beraber de ağlarız. Dertleşmek istediğin her an, paylaşmak istediğin her an biz buradayız. Bütün dualarım seninle canım benim...
can dostum benimvarlığını bilmek bile ferahlamaya yeter inan....
sadece bugün değil her zaman benim için neşe kaynağı olmuş ve hüznümü kederimi burdaki esprilerinle şakalarınla bana unutturmuş birisin biliyormusun...
çoğu zaman sırf kalbimi burda ferahlattığımı bilirim...
allahın izni ile dualarınızla aşacağıma inanmak istiyorum...sabır diliyorum...derman diliyorum rabbimden...can acısıyla açılan elleri geri çevirmek onun hikmetine yakışmaz, biliyorum ki sabır etme erdemine erişebilirsem o bana refahı verecek....
çok haklısın hepimiz zaman zaman kan kusup şerbet içtik diyoruz...şakaya vurup geçiyoruz...peki geçiyormuyuz gerçekten?
aslında geçmiyoruz sadece üstünü örtüyoruz ateşin...ama o ateş köz olup ince ince yakmaya devam ediyor....
allah seninde hepimizin de sıkıntılarına derman sabır sebat nasip etsin inşallah...
kk da sıkıntıları değil de hep sevinçlerimizi paylaşmayı nasip etsin rabbim...
allah razı olsun canım helal et hakkını...
Canımsın
Her zaman buralardayım , uzaktır , yabancı kadının biridir diye düşünme .Tam destek hep destek unutma
Selamlaar adacım
Neler yapıyorsunuz ?
İyim auscuğum eşim izindeydi gezdik tozduk o işe ben derse başladım... Bende mayısın ilk haftasını bekliyorum eşimin tayini çıkacak buradan kurtulacağım ama inşallah iyi bir yer olur benimde tek sıkıntım o şuan...
Canım tercihlerinizi yaptınız mı , kısmetse nereleri istediniz ?
Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah
Adacığım nasılsın, inşallah istediğin, gönlüne göre bir yere gidersiniz canım benim...
İyim biberoncuğum sen nasılsın gözükmüyorsun ne zamandır harıl harıl çalışıyor musun yoksa
Beni de seeeeeeeev
Oyyy canımın içi helal olsun canım benim .
Hadi hadi yeter , ağlama duvarına çevirdik topiği , bir de sevgi pıtırcığı gibi olduk
Ben hele bir geleyim İnegöle , ne dert kalır ne tasa sende :111::111:
Haaa , böyle dertli numarası yapıpta biran önce gelmeme sebeb olmak istiyorsan ,
az güneş açsın alırım soluğu tepende.
Hadi bakalım , silkelen azıcık. Kim sıkıyorsa da canını salla gitsin
Canım tercihlerinizi yaptınız mı , kısmetse nereleri istediniz ?
Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah
Yaptık canım tercihleri. İstanbul,ankara,kocaeli,eskişehir,bursa,bolu falan yazdık ama tek ankarâ'yı istemiyorum. Benim için de dua edin ki ankara çıkmasınTercihlerimiz de Bursa'da var bakarsınız orası çıkar topluca görüşürüz artık
Beni de seeeeeeeev
Oyyy canımın içi helal olsun canım benim .
Hadi hadi yeter , ağlama duvarına çevirdik topiği , bir de sevgi pıtırcığı gibi olduk
Ben hele bir geleyim İnegöle , ne dert kalır ne tasa sende :111::111:
Haaa , böyle dertli numarası yapıpta biran önce gelmeme sebeb olmak istiyorsan ,
az güneş açsın alırım soluğu tepende.
Hadi bakalım , silkelen azıcık. Kim sıkıyorsa da canını salla gitsin
Yaptık canım tercihleri. İstanbul,ankara,kocaeli,eskişehir,bursa,bolu falan yazdık ama tek ankarâ'yı istemiyorum. Benim için de dua edin ki ankara çıkmasınTercihlerimiz de Bursa'da var bakarsınız orası çıkar topluca görüşürüz artık
Kocaeli olursa ben buradayım , Bursa olursa gazel yakın , İstanbul da biberon .
Tamam canım bundan sonra dualarımdasın , inşallah hayırlı bir yer çıkar
Kocaeli olursa ben buradayım , Bursa olursa gazel yakın , İstanbul da biberon .
Tamam canım bundan sonra dualarımdasın , inşallah hayırlı bir yer çıkar
Benim isteğim ist.dan yana hem ailem de orda hem de tekrar çalışmaya başlarım sıkıldım evde otur oturSen Kocaeli'de mi oturuyordun artık birinizden birinize komşu olurum doğunun ücra köşesinden kurtulucam...
Benim isteğim ist.dan yana hem ailem de orda hem de tekrar çalışmaya başlarım sıkıldım evde otur oturSen Kocaeli'de mi oturuyordun artık birinizden birinize komşu olurum doğunun ücra köşesinden kurtulucam...
Evet canım Kocaelindeyim ben ama bir ayağım İstanbulda , oralıyım çünkü
Sen istersin de ben sevmem miii :)))
Canımcım gel gel, hem buluşup görüşüp birilerini çatlatırız belki. :)))
Selam uykucu kuzular.
Siz uyurken geldim topiği havalandırdım. Süpürdüm sildim her tarafı batırmışsınız güzel bir temizledim kokukar sıktım.
Hani söyleyeyimde geldiğinizde bir hoşluk görürseniz sebebi benim
Kız ben sana dün , hadi kalk sil süpür dedim de bu kadar da abart demedim
Ellerine sağlık , yeni güne misleeer gibi gibi olmuş her yer
Ben 06:50 de uyandım , neee uykusucu bee , yusuf yanıma geldi , anne günaydın diye , gözümün yarısı açık saate baktım ve tam olarak 06:51 i gösteriyordu
Aus ise , gece film izlemeye dalınca 3:30 ta uyumuştu
ne oluyor orda bakem
Kıskancımdır ben
Meg
Gel öpeceğimmmmmmmm