Ausencia'nın Gözüyle ...Nerede Kalmıştık ?

Beni de seeeeeeeev

Oyyy canımın içi helal olsun canım benim .
Hadi hadi yeter , ağlama duvarına çevirdik topiği , bir de sevgi pıtırcığı gibi olduk

Ben hele bir geleyim İnegöle , ne dert kalır ne tasa sende :111::111:

Haaa , böyle dertli numarası yapıpta biran önce gelmeme sebeb olmak istiyorsan ,

az güneş açsın alırım soluğu tepende.

Hadi bakalım , silkelen azıcık. Kim sıkıyorsa da canını salla gitsin

Canımcım gel gel, hem buluşup görüşüp birilerini çatlatırız belki. :)))

Selam uykucu kuzular.
Siz uyurken geldim topiği havalandırdım. Süpürdüm sildim her tarafı batırmışsınız güzel bir temizledim kokukar sıktım.
Hani söyleyeyimde geldiğinizde bir hoşluk görürseniz sebebi benim

Kız ben sana dün , hadi kalk sil süpür dedim de bu kadar da abart demedim

Ellerine sağlık , yeni güne misleeer gibi gibi olmuş her yer

Ben 06:50 de uyandım , neee uykusucu bee , yusuf yanıma geldi , anne günaydın diye , gözümün yarısı açık saate baktım ve tam olarak 06:51 i gösteriyordu

Aus ise , gece film izlemeye dalınca 3:30 ta uyumuştu

Bize görev verildiğinde tam yaparız şekerim. Görev namustur
Kız bizim kızla müstakbel damat arasında bir bağmı vardır ne bizimkide aynı saatte kalktı. Bi baktır 2 kilo bez var altında bir doldurmuş sorma. Ee uzun zamandır 8.30 da kalkıyordu erken kalkınca dayanamadı 10 da yattı kuzucuk. Bende boş oturmayayım dedim. Temizlik yaptım şöyle bir sonra bir baktım topik ... içinde Hertaraf çekirdek bari yere dökmeyin çitlerken Temizleyeyim dedim.
Valla sendromuma en güzel çözüm 7 de kalkmakmış herhalde kuzu bu gün mükemmel hissediyorum
Birde müzik dinlemiyordum gündüzleri uzun zamandır. Açılışımı yatcaz kalkçaz la yaptım sonra bir ankaralı tutturdum ohhhh
Sen ne izledin dün bakem. Bide internetim gitti dün ya para bitmiş. Sabah yatırdık.

[video=youtube;hYaRoS71Mf8]http://www.youtube.com/watch?v=hYaRoS71Mf8&list=RD11zFD8ZF8svzw[/video]
Burayada ekliyim barim

Ausencia
_AlkadRaZKaçkıNı_

Şimdiki Aktivite: Gülümsemeleri Görüntülüyor

bu olaya bayılıyorum yav

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…