Ausencia'nın Gözüyle ...Nerede Kalmıştık ?

selam canlarım
ausum evet bugün girdim hemen iki dakka aöfye yazdım çıktım...
şimdide pc eşimde işleri var yazıcıdan bol bol bişiler çıkarıyor ama anlamadım :KK9:
hemen iki dakka bakayım dedim aldım...:)
işi bitince yine girerim öpüldünüz...:KK16::KK16::KK16::KK16:

selam canlarım
ausum evet bugün girdim hemen iki dakka aöfye yazdım çıktım...
şimdide pc eşimde işleri var yazıcıdan bol bol bişiler çıkarıyor ama anlamadım :KK9:
hemen iki dakka bakayım dedim aldım...:)
işi bitince yine girerim öpüldünüz...:KK16::KK16::KK16::KK16:

Tamam gelince bol bol ilgilenirsen benimle o zaman affederim :KK14:

Günaydınlaaaaaaaaaaaaaar....

Hepinize keyifli , güzel gayet enerjik hafta sonları diler ve giderim şimdilik :KK16:

Günaydınlaaaaaaaaaaaaaar....

Hepinize keyifli , güzel gayet enerjik hafta sonları diler ve giderim şimdilik :KK16:

günaydın kuzum :KK16:
gzdbky nin dediği gibi camış gibi yattım valla :KK53::KK53: 11 e kadar uyumuşum..gece 3 e kadar kitap okudum ondan kalkamadım...
eski kitap okuma performansım geri yüklendi galiba :)
eşim diyo ki gece gündüz ders çalışıyon bari erkenden yat da uykunu al :) birde eline kitabı bi alıyon oku allah oku...
alim mi olcan diyo :KK9::KK9::KK9::KK9:
yaa sorma ne alim ne alim :KK52::KK52::KK52:

Canımmmmmmmmmmm sıkıldıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı :KK53::KK53::KK53:

Oğlum çok yoruldu bugün deniz havası çarptı hala uyuyor , eşim sınav haftasında ders çalışıyor , ben diyetteyimmm ve hiççç ders çalışmıyorummmmmmmmm.

Bugünün ikindi sonrası ne sıkıcı geçti yahu :KK14:

Gazel , kitap kurdu başlığı var gelsene oraya , orada da aylık okuma listeleri var , sen seversin çizelgeler
:KK52:

Canımmmmmmmmmmm sıkıldıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı :KK53::KK53::KK53:

Oğlum çok yoruldu bugün deniz havası çarptı hala uyuyor , eşim sınav haftasında ders çalışıyor , ben diyetteyimmm ve hiççç ders çalışmıyorummmmmmmmm.

Bugünün ikindi sonrası ne sıkıcı geçti yahu :KK14:

Gazel , kitap kurdu başlığı var gelsene oraya , orada da aylık okuma listeleri var , sen seversin çizelgeler
:KK52:

severim çizelgeleri ausum da işi yarışa vurdummu stres basıyo beni :) yoksa ben yemek yarışmasına bile niyetliydim ama vazgeçtim...:KK9::KK9:
aslında düşündüm kazanmak kaybetmek bahane, sırf değişklik olsun diye katılayım dedim ama ııhh caydım..
hatta karar bile vermiştim zeytinyağlı fırında türlü, ve bizim burda bilinen bi patlıcan salatası var çok severiz belki bilirsin onu yapıcaktım sonra yemedi totom :)

Son düzenleme:
severim çizelgeleri ausum da işi yarışa vurdummu stres basıyo beni :) yoksa ben yemek yarışmasına bile niyetliydim ama vazgeçtim...:KK9::KK9:
aslında düşündüm kazanmak kaybetmek bahane, sırf değişklik olsun diye katılayım dedim ama ııhh caydım..
hatta karar bile vermiştim zeytinyağlı fırında türlü, ve bizim burda bilinen bi patlıcan salatası var çok severiz belki bilirsin onu yapıcaktım sonra yemedi totom :)

Daha bir sürü kategori olacak canım , onlara katılırsın sende .Hatta aynı kategoride rakip olalım bir gün :KK52:

Birbirmizin yemeğine komşuculuğa gider geliriz :KK34:

Bu başlıkta seni seviyor canım :KK16:

Pazartesi oluversin de hayatımdaki ekşınlar başlasın :KK34:

bilmem hatırlıyor musun bu başlığa dalışım bi olay vardı bende hemen zıpladım :KK34: duramam illa fikrimi beyan edeceğim haksız gördüğüm noktayı belirteceğim :KK23: sonrası hep gözüm bu başlıkta oldu paylaşımlarınızı ve arkadaşlıklarınızı sevmiştim :21:gerçi nazara geldiniz ama neyse :KK14:

Nerede ekşın orada ben dermişim ama gri renk bana çok yakışıyor :KK1: renklerin hepsi bizim Ausencia hepsini sevelim :KK16:

Aus takımdaşım maçı izliyor musun?:KK52::KK52:

İzlemez miyim canım ? Şimdi de maç sonu kritiklerini izliyoruz.

Artık telafisiz maçlar , hiç firesiz 5 maçıda almalıyız .

bilmem hatırlıyor musun bu başlığa dalışım bi olay vardı bende hemen zıpladım :KK34: duramam illa fikrimi beyan edeceğim haksız gördüğüm noktayı belirteceğim :KK23: sonrası hep gözüm bu başlıkta oldu paylaşımlarınızı ve arkadaşlıklarınızı sevmiştim :21:gerçi nazara geldiniz ama neyse :KK14:

Nerede ekşın orada ben dermişim ama gri renk bana çok yakışıyor :KK1: renklerin hepsi bizim Ausencia hepsini sevelim :KK16:

Ahhh be bu başlık dedin mi o zamanlar 3 günde bir ekşın vardı yahuuu :KK14:

Tüm arızalar bulmuştuk birbirimizi:KK52:

Şimdi nekahat dönemi , huzur yuvası gibi olduk :KK6:

Bende griler direk UI şeklinde oluyor bir de :KK37:

İzlemez miyim canım ? Şimdi de maç sonu kritiklerini izliyoruz.

Artık telafisiz maçlar , hiç firesiz 5 maçıda almalıyız .

Ahhh be bu başlık dedin mi o zamanlar 3 günde bir ekşın vardı yahuuu :KK14:

Tüm arızalar bulmuştuk birbirimizi:KK52:

Şimdi nekahat dönemi , huzur yuvası gibi olduk :KK6:

Bende griler direk UI şeklinde oluyor bir de :KK37:

süper çete idiniz :KK34:bizim çete çakma tırsık çete :KK1:

cidden ekşını bol paylaşımı güzel bi başlıktı :KK34:ahahahah huzur evi yuvası iyi uydu :KK1:

süper çete idiniz :KK34:bizim çete çakma tırsık çete :KK1:

cidden ekşını bol paylaşımı güzel bi başlıktı :KK34:ahahahah huzur evi yuvası iyi uydu :KK1:

Ne diyosun sen uleeeeeeennnnn:KK47: bizim çete tırsık çete miii:KK20: Ben şimdi bi ekşin patlatiim de gör gönünü :KK51: yersin tırnaklarını :18:

Ne diyosun sen uleeeeeeennnnn:KK47: bizim çete tırsık çete miii:KK20: Ben şimdi bi ekşin patlatiim de gör gönünü :KK51: yersin tırnaklarını :18:

Dış ses : Aman yapmayın etmeyinnn ben hasta ve yaşlı kadınım , yüreğim kaldırıvermez :KK52:

İç ses:Aman şöyleeee güzelinden bir ekşın ne güzel olurdu :KK52::KK52::KK52::KK52:

Senin o avatarın ne öylee ha :KK76::KK76::KK76:

ayyy bu başlık çok hoşuma gitti sayfaları tek tek oyuyacagım ausum :KK1:

Kitap gibi burası zeynep oku oku bitmez :KK34:

X