Ausencia'nın Gözüyle ...Nerede Kalmıştık ?

ahretim sen o içindeki sese kulak ver bence, vardır içindeki sesin bi bildiği, ausu dinleme, ausun içindeki sesi dinle
kağnı gibi yavaş ilerlesemde bir ünite en az bitirmeye çalışıyorum ben, bugün hedefim 2 ünite bakalım nasipse.. :)

ahh kuzum benim sen gel yeter ki, ben senin için kilo alırım hiç üzülme inegöl köftelerini biz yicez sen bakıcanmı :) döverim valla zorla sokarım ağzına...başlarım senin diyetine derim zorla yediririm :)

havalar güzelleşti, valla evlere sığamıyorum :)
dün yağmur bardaktan dökülür gibiydi bugün güneş kızgın :) hayırlısı ola...:)

Tik tik gelebilir miyim ben de.

Kim o ?

Buyrun

Yok canım vazgeçtim içimdeki sesi dinlemekten , şimdi oğlumla markete çıkıcağım , oradan tabii ki park diye tutturacak , oradan da arkadaşa uğrayacağım.

Artık akşam ola hayrola demişler.

İnegölleri hepinizden önce mideye indirdirdiğimi görünce beni daha yakından tanımış olacaksın gazelim

Hosbulduk. Artik buraya takilicam. Size bir yakin hissettim kendimi. BDV benim icin bitmistir.

Harbiyim ama sevmiyorlar beni arkamdan konusuyorlar. Cokta tinnn....

Efendim ben Londra'dan katiliyorum. Arkadaslar bana london der. Ben kankam demenizi tercih ediyorum. Birde Asimela'yi almayin hep pesimde Ayrica boyle dedigimi de duymasin kendisi.

sen gelirsen ben de gelirim ama
merhaba kızlaar

Gel gel kardesim yasindasin zaten. Sensiz olmaz, merhaba. 10 dk engeli yok iste konusalim burdan . Izin aldik, daldik sonucta.

Son düzenleme:

Yaa benimle de buluşun ben de merak ediyoruuum.

Yaa benimle de buluşun ben de merak ediyoruuum.

garengcim ben inegölde oturuyorum ya, aus söz verdi havalar ısınınca gelicek kocasıyla..ausun eşiyle benimkini tanıştırcaz, sonra çocukları onlara bırakıp biz alemlere akıcaz
şaka garengim yaa alem malem yok da buluşucaz inşallah, aus gelcek eşiyle inegöle köfte yemeye.... buluşup kaynatıcaz işte inşallah...
sende gel kuzum benim beraber yeriz köfteleri...nerdeydin sen ben unuttum, mazur gör yaşlılık işte :)

canım doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlarmış duymadınmı sen :) benide pek sevmezler bdv bölümünde, içimdekini direk söylerim suçlu olurum....insanlara ikinci yüzünü gösterecn ki sevilesin, dürüst oldunmu sevilmiyorsun...tıpkı ben gibi :) ama biz burda aus biberon gzdbky gareng ada birlikte takılıyoruz, sağolsunlar onlarda ben gibi aynı geçinip gidiyoruz sevmeyen sevmesin sende gel kankamcım, :)

Uzak bana oralar Ankara'dayım ben. Buluşunca foto çekin de onları gösterirsiniz artık.

Hani eskiden dort goz diye dalga gecerlerdi. Simdi insanlar 4 yuzlu olmus. Neyse ki ayrimi yapabiliyorum. Tamam takilirim burda. Asi'de burda. O da az degildirrr, ne anasinin gozu o.

Hoşgeldin Bdv benim psikolojimi bozuyor hayat enerjimi çalıyor resmen. Okuduğum dertler karamsarlığa sebep oldukları yetmezmiş gibi, yorumlar da beni benden alıyor, öyle ki bazılarının sahipleriyle aynı türe ait olduğumuza inanamıyorum. Ama kimseyle tartışma durumum olmadı çabuk parlayan biri değilim, bir insanın görüşünü beğenmezsem iletişimi keserim çünkü belli ki o de benimkini beğenmeyecek. Bu yüzden ne zamandır bdv okumuyorum hep buralardayım kitap topiğinde, işsizler topiğinde, aöf topiğinde falan. 22 yaşındayım, yüksek lisans + aöf öğrencisiyim, bekarım. Tekrar hoşgeldin.

Hosbulduk. Benimde catismam olmadi, bana gelip cattilar Bir kisi neyse de , toplu halde, grup indirimi. Hic tanimadigim insan geldi arkamdan yorum yapti. Sasirdim. Fazla takilmiyorum bende. Bir kac arkadas ozelde geyikte takiliyoruz sizinle de iyi arkadas oluruz belki .

BDV insanin enerjisini calabilir evet dogrudur. Ben sadece kesmiyorum artik engelliyorum . Benim okul coktan bitti. Ise giricem de, simdilik okulda takiliyorum hocalarla cunku kesin donus niyetim var.

Dedigim gibi ben burdayim otekileri bilmem.

Ne mezunusun? Türkiye'de mi çalışacaksın? Ben olsam gelmezdim buralara

Ne mezunusun? Türkiye'de mi çalışacaksın? Ben olsam gelmezdim buralara

Diploma cok bende bilgisayar, istatistik, finansal muhendislik ama alanimda calismiycam Turkiye'de . Dershane dusunuyorum.

Sen olsan gelmezsin ama ben gelicem. Ozledim ben gavur memleketi burasi guzel degil.

Diploma cok bende bilgisayar, istatistik, finansal muhendislik ama alanimda calismiycam Turkiye'de . Dershane dusunuyorum.

Sen olsan gelmezsin ama ben gelicem. Ozledim ben gavur memleketi burasi guzel degil.

İşsizlik sıkıntısı var diye dedim, yoksa özlenir tabi özlenmez mi. Ben bi 6 ay İtalya'da kaldım da, Ankara'nın aptal sokaklarını bile özlemiştim. Gerçi şimdi de orayı özlüyorum. Ben 8 ay önce mezun oldum hala iş arıyorum, yüksek lisansa başladım belki hoca olurum diye ama hiç istemiyorum hoca olmak falan. Bir işe girseydim...

Son düzenleme:

Mezun mu oldun hangi bolum? Hoca olmakta iyi ama doktora yapman gerekmiyor mu?

Londro bulvarı izlemeye değer bi film mi kızlar?
kirli işler yapan adamların hastasıyım da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…