Mezun mu oldun hangi bolum? Hoca olmakta iyi ama doktora yapman gerekmiyor mu?
Londro bulvarı izlemeye değer bi film mi kızlar?
kirli işler yapan adamların hastasıyım da
Kimya mühendisliği mezunuyum. Önce yüksek lisans yani master işte ondan sonra doktora. Bunlar biter ve üzerinde kadro alabilirsem hoca olabiliyorum.Epey uzun ve zorlu bir yol anlayacağın, istediğim hayalini kurduğum bir şey olsa seve seve emek veririm tabi ki ama ben mühendislik yapmak istiyorum. Hayırlısı olsun bakalım arıyorum hala iş inşallah gönlüme göre olur.
Ocean's serilerini seyret o zaman. Bunun puani 6.2 imis seyredebilirsin. Kacis var. Sonra Adalet Pesinde . Bu arada Gerard Butler ikinci favorim. Bulamadim bir tane burda ona yanarim.
Ocean's serilerini seyret o zaman. Bunun puani 6.2 imis seyredebilirsin. Kacis var. Sonra Adalet Pesinde . Bu arada Gerard Butler ikinci favorim. Bulamadim bir tane burda ona yanarim.
Ne istiyorsan onu yap. KPSS hakkinda fazla bilgim yok ama sana yaramiyor mu? Direk ona girseydin.
tv'den bakınıyordum bu denk geldi canım pc'yi başka amaçlar için kullanıyorum şu an
ama önerilerini not edicem hemen
Romantik komedilerim var haaaaaaaaaniiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmm Onlardan da ister misin .
Girdim de son sene sınava çalışmaya fırsat bulamadığımdan ve o zamanlar devlet pek istemediğimden 77-86 arası puanlar aldım. Atanabilmek için 90-95 civarı almam gerek.Tekrar gireceğim ama baya zamanı var onun. Sıkıldım ben iyice 8 aydır, para kazanmak istiyorum artık. Bu konuda dertli olduğum için ben olsam gelmezdim dedim
kankam uzatma harfleri aman diyim site kurallarına aykırı filan diye kibl'lerler belli mi olur?
elalem ne kelimeler yazıyor ceza almıyor şans eseri! de biz hop diye alıveririz vallahi
Herkesin kendi tercihi tabi. Burasi cok guzel ama Turkiye daha guzel. Emek vermeden yemek olmuyor canim. Biraz kendini kasacaksin.
mesut yar: terzi kendi söküğünü dikemezmiş, sizin cinsel hayatınız nasıl?
haydar dümen: neden bu kadar çok merak ediyorsun, video göndereyim seyret?
Kastım kasmıyorum değil, oturduğum yerden gelsin iş beni bulsun demiyorum ben de. Neyse 8 aydır neler yaptığımı anlatmayacağım tabi tek tek de elimden geleni yaptığıma emin olabilirsin. Emekten başka şeyler de dönüyor ne yazık ki
Türkiye dışarıdan mı hoş görünüyor nedir, ya da biz şu anda ülkenin gidişatından memnun olmadığımızdan mıdır bana hiç de güzel görünmüyor bu aralar. Gurbet farklı oluyor tabi ne desek boş.
Günaydınlaaaar
Az işlerim var bugün yineDiyet takımıma rapor verip çıkacağım .
Gazel geldiler mi artık
Biberon yine feci firarda gazel , bir el atıver artık bu işe
Kankamstyle , sanırım London2012 (rakamı sallamış olabilirm ) eski adın.
Asimela , sen eskilerden kimsin
ben biberona bi el atacam da fena atıcam ausum :) valla gitti gelmez unuttu buraları, havalar ısındıkça kaçtı :)
sorma ausum burağı çişe alıştırıyom berbat haldeyim
delirmek üzereyim sabretmeye mecal kalmadı inanya ben bu işi beceremiyecem sanırım moralim bozuk...lazımlığa oturmuyor feryat koparıyor, tuvalete de korktuğu için girmiyor, ağlaya ağlaya oturtmaya çalışıyorum lazımlığa, bir saat otursa bile yapmıyor inadına...
sonra kalkınca hemen yapıyo çişini
çişi var biliyorum ama yapmıyor lazımlığakalkınca yapıyor dünden beri banyo ıslak donla doldu
varmı bi fikrin? akıl ver çok ihtiyacım var...çiş bölümüne topik açsam işe yararmı?? daha önce bi açmıştım ama cevap yazmıyor ki kimse...
Gazelcim ben 3 yaşına girerken niyetlenmiştim , hatta konuda açtım .
http://www.kadinlarkulubu.com/tuvalet-aliskanligi-egitimi/569169-tuvalet-egitimi-3-yas.html
Oku bak başıma gelenleri
Bu yaz yine başlayacağım kesin ama yeter artık , sen de katıl beraber başlarız .Birkaç arkadaş var orada , onlarda henüz 3-4 yaşında alıştıramayanlardan
valla auscum yazı bekleyemedim çünkü yeter artık dedim...annem bi yandan kaynanam bi yandan söylenip duruyorlar...kaynanam 1,5 yasiında alıştırmış çocuklarını, annmede 2 ye girer girmez...onların lafından bıktım inan...bizimkide 3 e girecek işte temmuzda...çevremdeki bütün arkadaşlarım buraktan küçük çocuklarını alıştırdıbeden neden yapamıyorum neden beceremiyorum...yöntemi falanmı var allah aşkına bişey söyle çıldırcam iki gündür uğraşıyorum inan üzüntümden hasta olucam evde batırmadık yer kalmadı, lazımlığa otrmuyor yırtıyor ortalığı...
napcam ben yaa allahım sabır versin de acaba boşuna mı uğraşıyorum aus yaayol alamayacakmıyım?? bıraksam mı acaba?? sanki iki gündür bir milim yol almadık gibi...
Canım eğer çocuk sürekli itiraz ediyor ve korkuyorsa ; bence bekleyeceksin .
Benim oğlumda korku yok , tuvalette 50 dakika oturduğumuzu bilirim , ama 51. dakika kalkınca çişini yapmıştı.
Ahhh gazelim ya , ben yolunu bilsem zaten oğlumda uygularım . Doğru zaman her çocukta da değişir , o yüzden dışarıdan duyduğun sözlere kulak tıka . Eğer çocuk hazırsa , ki bu anlaşılır iki üç denemede o zaman erken başlanır ama çocuk hazır değilse zorlamak sadece onu daha da korkutacaktır.
Çok yakın bir arkadaşımın oğlu 4,5 yaşında bırakmıştı.O da 3 yaşlarında denedi , 3-4 ay bekledi yine denedi.Çıldırdı.Çocuğa bağırdı çağırdı , delirdi resmen o dönem . En sonunda 4.5 yaşında falndı bir gün artık tuvalete yapacaksın dedi , bir daha da ne gece ne gündüz bezlenmedi. Şimdi 7 yaşında.
O arkadaş hep der bana '' kim popusunda bezle kalmış , elbet bırakascak diye''
ahretim haklısın ama hep bundan küçükler bile bırakmışken bunun hala umrunda olmaamsı sinir ediyor...dediğin gibi dakikalarca oturturyorum lazımlığa yok dior ağlıyor kalkıyor sonra hemen fışşş..eh be yavrum oturdun okadar yap kalak hem sen boş yere oturma hemde ben rahatlıyım...anlamıyor aus yaa, benimki beni deli edecek...4,5 yaşına kadar falan duramam ben aus niyetliyim allah izin verirse bi daha takmayacam bez...gerekirse kafaya koydum inat ettim yapıcam...sadece geceleri bağlayacam bi süre...gündüze alışınca geceye başlarım...
ama ısrarla devam edicem gerekirse ev koksun bıkmadan deneyecem...kanepede halıda ıslanmadık yer kalmadızaten bukadar koktu ev tekrar bırakırsam boşa gidecek kirlendiği...
inatlaştım bende, o mu inat benmi görecez bakalım..