çişli yavrucakların analarıııı
şuraya bak benim adım hiç geçmemiş küstüm size
insan bi merak eder ama nerdeeeeee
ama ben giremesemde hep merak ediyorum sizi
özlüyorum valla hemen
Bak benim tatlı kuzuma , hemende alınırmış
Sen buralardasın , en azından benim gibi bir ceee diyerek kaçıyorsun , biberon hiç yok ya , onu o sebeble doladık ağzıma şekerparem
çok hırs yapmışsın biliyormusun
çocuğunuda kendinide hırpalama
bu tuvalet konusu bize normal bir konuymuş gibi gelsede çocuklar bu konusa çok incinebiliyorlar
üstelik sen annenin kayınvalidenin dediğine bakma
her çocuk bir değil
sakın kimseyle kıyaslatma çocuğunu
bence biraz zamana bırak
çünkü oğlunda korkmuş
zaten çocuklar lazımlıktan çok korkarlar
ne yalan söyleyeyim bende çok korkardım
oturunca popomu ısırcak falan sanardım
ama çocukluk işte
birde başınd ahadi yağ hadi yap diye bekleyince hepten kasılıyorlar
belli etmeselerde korku içine kapanabiliyorlar
Allah yardımcın olsun gazelciğim ama bence çok sıkmayın kendinizi
her şeyin bir yeri ve zamanı vardır olmuyorsa oluruna bırak
valla bilmem gözdecim şimdilik devam edicem bakalım bi iki gün daha gideyim böyle..baktım hiç değişiklik yok, ozaman bırakırım...ama inşallah bırakmak zorunda kalmam...
ders çalışıyordur nerde olcak
Kızlar selamlar ne yapıyorsunuz bakalım beni özleyen hiç yok mu yahuu
Yüksek Onur Belgelerini asacak yer bulamayacak duvarlarında bu gidişle
Adacım , kara batak gibisin valla , bir dalıp bir çıkıyorsun ; heeh gelmiş selam vereyim diyorumçoktaaaan çıkmış oluyorsun :26:
Gazelim bu topik vakti zamanında öyle ekşınlar gördü ki , bizzat içinde bulunduğum , bırak iyi böyle.
Arada selam sabah verdiğimiz bir alanımız olsun işte
atraksiyonda lazım bazen ausum :)
şaka tabi aman allah bozmasın dostluklarımızı.... :) neyse biberon gelsin de ekşını ona yaparız...hanımefendi uğradığı yok...:) mezun olup geri dönecek heralde.. :)
Günaydınnn. Nasılsınız bakalım Topik güzelleri
Dün maç süperdi aus izledin mi? Gözlerimi ayıramadım valla. Gollerde uçtuk havalarda
Günaydın tatlım , hoşgeldin sefalar getirdin
Lütfen kk yı eşsiz yorumlarından mahrum bırakma
İzlemez olur muyum ? Giydik formaları üçümüzde , hop oturdum hop kalktım , direklerden dönünce
Sen neler yaptınNiye güldüğümü sen anlamışsındır
cidden öyle. Yakında tüm formumla geri döneceğim inşallah.
Bu hafta sonu program bitiyor artık. Müşterinin ''m'' sini bile duymak istemiyorum valla. İş miş getirme bana dedim.
Sorma şu adını tam söyleyemediğim dövmeli yaramaz çocuğumuzunkinde çok üzülmüştüm
Bakalım rövanş nasıl olacak. Bu hızlar gidersek kupayı kaldırırız. Aykut'um olmasa valla ne olurdu halimiz.
Bebişim şarkı öğrendi hapşu hapşu ve yere düştü diye bir şarkı var. o ''apşi apşi velablabla'' diyip kendini atıyor yere
Meireles canıım o dövmeli çocuk .
Sende eşim gibi Aykutcusun. Ben sadece istikrardan yana olduğum için kalmasından yanayım ,oturmuş düzen her zaman işe yarar ; durmak yok yola devam
Minnacık örümcek boruya tırmandı mıydı o
Hah o meireles. Yaramaz çocukum. Birde Salih var ben onada bayılıyorum. Baroniyle çok karıştırıyorum. Bonus ya. Dün baroniyi çıkartmış salihi almış orayı kaçırmışım. Bende hakana diyorumki baksana Baroni kendini toplamış nasıl oynuyor. Bide üstüne neden salih'i almadıki daha diyorumMeğersem baktığım salih miş. Aykut'um bitane ya .Arada eşimin lig tv merakından küfür yesede bitanedir o. O tepsikiz sakinliği. Dudaklarını ikide bir bükmeler falan. Bacak kadar boyu, ondan uzun zekası. Gururu bide Görende yanlış anlayacak.
Yok tatlım şu baby tv varya orda çıkıyor. Hiç bilmediğim şarkılar var. Saçma çoğuYabancı kanalı türkçeye çevirmek ancak bu kadar olur.
Tamam işte bende baby tv ezberlemiştim 1 yıl kadar önce ;
Minnacık örümcek boruya tırmadı
Sonra yağmur yağdı ve yere düştü
Sonracığıma ;5 küçük maymun zıplıyor yatakta :119::119:
Salih bomba yaa , messi geliyoe messi
Ay o beş küçük maymuna deli oluyorum ya
Bu şarkı örümcek değil saçma sapan bişi ama belinay çok sevdiBiri sebzeleri taşıyormuş sonra bir anda hapşurmuş. Hapşu hapşu vee yere düştüü diye bitiyor
Melodi güzelde sözlerde hayır yok. Sen hiç Maşa ile medved i gördün mü. Youtube de var. Rusyanın en ünlü çizgi dizisi. onada bayılıyor. Girişte bir gülüşü var maşa nın belinay yarılıyor orda
Bak videosunu ekleyeyim bende en çok bu bölümünü seviyorum
Maşanın giyiminede dikkat et. Türkiye'de olsa ne derler acep?
[video=youtube;KYniUCGPGLs]http://www.youtube.com/watch?v=KYniUCGPGLs[/video]
Şimdi oğlumla parka çıkıyoruz tatlım , açarsam tepemde zaten ayrılmaz başından
Ama gördüm maşayı , pek takva sahibi bir kızcağız
Daha sık gel