olmaz bir sey korkma bebeem diyet cikolata bunlar
aus kuzum saatler mi cekilmis ay dunyadan haberim yokben de sabah saati gorunce ne cok uyumusum diye dusunduydum
Evet canım benim , şuanda saat 11:04 ama aslında 10:04
Rahmetli annem saatler geri alındı mesela , alınmasından birkaç geçse de , erkenden yatacağı zaman , anne daha saat 9:30 desem olur mu eski saate göre 10:30 derdi
Bende bu sabah 1 saat az uyudum , 8 de kalkıyorum genelde , ama aslında 7 de kalkmış oldum
Allah annene rahmet eylesin canim
ben de oyleyim ya daha 1 hafta karistiricam saatlerimesela esime soruyorum saat kac 2 diyor eski saati soruyorum saat kac diyorum
aus bebeem kusura bakma benim kiz kokutmus o yuzden gec geldim
havalar isinsin ben de kizimi bezden cikaricam topigim var tuvalet egitimi bolumunde seni de beklerim aus cum beraber biraktiririz bezleriAmin canımm
Aman benimki hala kokutuyor
Yaş 3,5 ama popoda bez
Benimkide parka gitmek istiyor , çıkayım bari , gezmeye ,sokağa doymuyor çocuk
Sizin tatlı oylamaları 1 inde bitiyor değil mi , ben daha oy kullanmadım . Oyum 1. belli etsin mi acaba
havalar isinsin ben de kizimi bezden cikaricam topigim var tuvalet egitimi bolumunde seni de beklerim aus cum beraber biraktiririz bezleri
heee 1 inde bitiyor ben de oyumu kullanmadim dahabelki kendime gerkli olur basabas gidersem kendime verecem oyumu
daha gelmedikler asusum :) iyi oldu aslında rahat rahat hazırlanıyorum :)
eşinin işleri varmış bitmeden gelemeyiz diyor...şu bir iki gün içinde haber edicem dedi :)
gül tatlısı çok hoşuma gidiyor görsel olarak çok hoş gerçekten..ama bu revanide, sanki revani gibi değilde güzel bi pasta gibi olmuş..:) çok leziz görünüyor canım vallla nasıl canım çekti :)
GünaydınnnNasılsınız bakalım??? Muhabbet almış yürümüş ama şimdi bana baştan cevap vereceksiniz ben anlamam.
Ben sana hemen özet geçeyim canım , gündemdeki en mühim mesele gazele çok çoook önemsediği bir misafir gelecek , akşam yemeğinde onlara ne pişirsin derdi ?
Bunun dışında ben hala ders çalışmaya başlamadım , biberon ortalarda yok (kesin harıl harıl özet çıkıyor)
Arada gelip selam verenlerin hepsi iyi
Eeee , sen nasılsın ?
Ben sana hemen özet geçeyim canım , gündemdeki en mühim mesele gazele çok çoook önemsediği bir misafir gelecek , akşam yemeğinde onlara ne pişirsin derdi ?
Bunun dışında ben hala ders çalışmaya başlamadım , biberon ortalarda yok (kesin harıl harıl özet çıkıyor)
Arada gelip selam verenlerin hepsi iyi
Eeee , sen nasılsın ?
Ehehe sağolBenim boynum tutuk ya feci ağrıyor boynumda fularla geziyorum öyle. Hiç de sevmem fular atkı falan boynumu kapatmaya tahammül edemiyorum boğazlı bile giyemiyorum ama mecbur kalınca işte. :44: Yeni kitaba başladım, ama daha ders çalışmaya başlamadım. Hiç hevesim nedense bu dönem. Pazar günkü sınava da çalışmadım, hayırlısı olsun 50 lira boşa gidecek gibi.
Gazel ablam, Boleyn Kızı gerçekten güzel bir kitap, filmine aldanma. Kraliçenin başına gelenler tarihten biliyor zaten sonunu biliyorum diye okumayacaksak hiç bir tarih romanını okuyamayız.Üstelik kitaplar filmlerle kıyaslanamaz, çok şey atlanıyor, yazarın kendine has anlatımı görülemiyorum hatta diyalogları bile değiştiriyorlar. O yüzden oku derim ben çok çabuk bitiyor.
gareng beni caydırcan şimdi hürremden kösem deno seriyi okuyum önce demiştim...boleyn kızını çok sevdim soluksuz izledim hatta, ne bileyim sonunu bilince sürüklemez belki diye ama okurum yaa dediğin gibiyse, yabnacı yazarları çok seviyorum haliyle romanlarıda...
Ehehe sağolBenim boynum tutuk ya feci ağrıyor boynumda fularla geziyorum öyle. Hiç de sevmem fular atkı falan boynumu kapatmaya tahammül edemiyorum boğazlı bile giyemiyorum ama mecbur kalınca işte. :44: Yeni kitaba başladım, ama daha ders çalışmaya başlamadım. Hiç hevesim nedense bu dönem. Pazar günkü sınava da çalışmadım, hayırlısı olsun 50 lira boşa gidecek gibi.
ahretlik bende yemek arkası tatlıya sıcak bakmayanlardanım, ki zaten tok karna en güzel tatlı bile fazla yenmez...yemekten sonra illaki çay içileceğine göre bende çayla ikram edeyim, revani ve gül tatlısı arasında gidip geliyorum bakalım son karar nolcak :)
bu arada mercimek çorbasına tereyağsız eşim zaten yemez bu ne lapa gibi der :) ona özel pul biber kekik ve naneyi tereyağında yakarım, vıcır vıcır döker yer ıyyy ben sevmem fazla :)onun hatrına yapıyom zaten
garengim hoşgeldin bak özletiyorsun hımmm
bende derslere 20 km hızla devam ediyorum takıl tokmak işte :)
beş ünite bakalım hayırlsı bugün bursa'ya gittim taa eşimle nasıl yağmur görseniz bardaktan dökülüyor...:26: kalan kitaplarımı aldım, sadece bilgisayar kalmış onunda acelesi yok zaten sona bırakacaktım onu
auscum bu arada kitap konusunda bi konu açtım bi bakarsan sevinirim, bir kitap kurdu olarak sana danışayım :)
ordan da güzel fikirler geldi boleyn kızı falan ama onun filmini izlemiştim pek cazip gelmez sanırım sonunu bildiğim için...
demet altınyeleklioğlunun serisini almayı düşünüyorum...hürremden başlıcam..saray hatunları sultanları çok merak ediyorum...tarih kitabı okur gibi savaş barış şeklinde değil de daha derin saray yaşantısı merakındayım..sadece türk olması da şart değil yabancı da olabilir ama önce şu seriyi bitirmek istiyorum, eğer sürüklerse haftada bir birini bitiririm bakalım...eski okuma şevkimin geri gelmesini istiyorumderslerle birlikte zor ama bakalım....
tey teyy bekarken falan ne kitap okurdum ben bee, pehh
evlendik çocuk oldu pörsüdüm resmen yaa çürüğe çıkıcam yakında
O zaman Kleopatra'yı oku kesinlikle Karen Essex'in. Safiye Sultan ve Ramses serilerini okuduğunu düşünüyorum tarihi sevdiğine göre. Margaret George'un Truvalı Helen'i de güzeldir. Dediğin seriyi de oku yine niye cayıyorsun aaa beni suçlarsın sonra okutmadı diye.
senmi benmi ausum valla muallakta kaldım...aradım bugün valla bende ölüyorum ama eşim işleri bitirmeden gidemeyeiz dedi diyor...beni evham yaptılar boş yere..işiniz bitince arayın madem dimi :)Geçmiş olsun canım , yabancı dil sınavında sorun yaşayacağını sanmıyorum , yabancı dilde ters köşeye yatıracak sorular olmaz , biliyorsan biliyorsundur ve yaparsın zaten
Aöf e bende başlamadım hiç.Bilmiyorum ne zaman başlarım , hiç içimden odaya kapanıp ders çalışmak gelmiyor , niçinse
Aman be gazel gelsin artık şu misafirlerin , ha bugün ha yarın ben sinir oldum burada
Okudum canım açtığın konuyu , buradan yazayım istersen ,
Yılmaz Öztunanın , Osmanlı Hareminde Üç Haseki Sultan ( kösem sultan , safiye sultan ve tarhan sultanı anlatıyor ) Akıcı , zevkle okusun diye tahmin ediyorum.
Tabii bunlar genelde tolu kitaplar sultanarı anlatan , sen tek tek o konuda arkadaşın tavsiye ettiği kitaplara da başlayabilirsin .
Birde şimdi yazarını hatırlamıyorum , Osmanlı Sarayında Kadın Sultanlar vardı , onda da kadınların siyasi , ahlaki mücadeleri anlatılıyordu .