Ausencia'nın Gözüyle ...Nerede Kalmıştık ?

Günaydınnnnnnnnn ve keyifli hafta sonları herkese....

Selam hanımlar nasılsınız... Şu güzel havalar bizim bu taraflara da gelse

İyidir adacım , senden ne var ne yok
Sizin o taraflar ne taraflar ?

Gareng zaten senin çıta yüksekliğine bayılıyorum , hadi bakalım hayırlısı canım

Unuttuğumuz zamanlar sıyrılmış tabakları falan mı çeksek ahiretlik

Ben dün akşam yemekte evde yoktum zaten ,eltimdeydik . Maalesef bizim yeğen omuz , kol kırık , boyun çatlak .

Bugünde dışarda oluruz sanıyorum.

selamlar bacılarrr nasılsınızzz bende inişli çıkışlıııı ufff neyse sabah eşim gelyor artık hafta sonu çamaşır ütü yemek derken derse de başalrım inşlhhh

Biz iyiyiz de seni pek bir solmuş gördüm

Vukuatın ne bacı ?

herkese günaydııııııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
nasılsınız bakalım
benim sabah sabah keyfim kaçtı
kardeşim hasta olacak gibi
burnu falan tıkanmış boğazlarda şişmiş
yandım vallahi
zaten huysuz birde hasta olunca kök söktürüyor bana
bu arada gökçeye nolmuş dün gece gayet normaldi:26: solmuş cidden
çabuk gelir umarım

Günaydınlar herkeseeee,

Bugün benim temizlik günüm, yoğun bir program beni bekliyor. :))

Arada uğrarım molalarımda, onun dışında çamaşır, ütü, süpürge, toz alma aktivitelerime destek vermek isteyenleri yanıma bekliyorum. :)))

Çok öpüldünüz....

Günaydın canım , geçmiş olsun kardeşine çok , hemen adaçayı , ıhalamur kaynat limonlu ballı içir canım.

Gökçe sanırım tamamen ortadan kaldırılan bir konu var , orada ceza aldı.

Günaydın canımmm

Kolay gelsin çok , iş sonunda kahveni alıp geliver

selam canlar :) ilk olarak gökçe solmuş hakkaten ne oldu acaba, dün gece hararetli bi konuda gördüm onu ordanmı aldı ceza acaba?? çabuk gelir inşallah..

gözdecim aöf sayfasında tebrik ettim burdan da edeyim maşallah canım allah devamını getirsin inşallah..:)
kardeşine geçmiş olsun...bahar geldi hala çocuklar hasta yaa sorma valla..

biberoncum kolay gelsin sanada canım, yardıma gelelim topik olarak 1 saate bitirirz :)
ama ben ütü almayım canım yaa, dün gece kaç saat ütü yaptım valla kolum koptu, ben mutfağı halledebilirim :) pırıı pırıl yaparım evelallah :) yemeklerini de yaparım :)

auscum sen nereye kaçtın gene bakıyım haftasonu iyice gelmezsin artık..
mesnevi ne alemde, okuyormusun... :)

Bana demişsin kendin bir mesaj yazıp gitmişsin hemen ahiretlik , beni hatırla ya tıklamadığım için , pc açıksa da kk da işlem yapmayınca düşüüyorum siteden , buralardaydım yoksa

Mesnevi okumaktan çok sindirmeye çalışıyorum , yavaş yavaş gidiyorum .

Bugün daha çıkmadık , eşimin biraz işleri var , gelsin hafta sonu turuna başlarız

Günayydııınnnnnnnnnn

Bugün hava ne kadar güzel hep böyle olsunn insanın içi açılıyor.

Günayydııınnnnnnnnnn

Bugün hava ne kadar güzel hep böyle olsunn insanın içi açılıyor.

Evet canım yaa , misss miiiisss hava burada da . Bir iki saate bizde çıkarız dışarı.

Yarın birde saatler alınıyor , erkende kararmayacak hava .Yazın en sevdiğim özelliği hep aydınlık .Akşam 7-8 de oğlumu alıp parka gidiyorum mesela.

İçim kıpır kıpır oldu bak

Ben de çıkıyorum şimdi. Yaz gibisi yokk ben de havanın geç kararmasına bayılıyorum. Ayyy uçasım geldi valla.

dünyadan bihaberim saatler mi alınıyormuş
burasıda olmasa nolcak benim halim

Evet canım , yarın alınıyor saatler bir saat ileri , gün ışığından faydalanalım değil mi ?

Hiç geri alınmayacak diyorlardı bir ara ama .

Sezonun ilk külahta dondurmasını ya yedimm. Mis gibi hava, incecik trençkotla bile terledim.

gareng boğzında kalsın emi kuzum
nasıl geçti bizsiz o külah dondurma nasıl da severim olsa da yesem ama daha havalar serin burda yaa bugün yağmur yağdı, siz ise hava güneşli diyorsunuz bana nispet yapar gibi

ahretlik bu aralar bende pek vakit bulamıyorum, komşunun bebeği oldu demiştim ya ona gittim bugün, akşam üzeri de merkeze gittim alışverişe eşimle..
anca geldim işte..bi bakayım çıkayım dedim..derse oturacam ahretim valla çok serdim iyice yan gel osmana bağladım

gözdecim tarfiler süper, özelden de yazdım o pasta çok hoşuma gitti :) deneyecem inşallah :)
bu arada 10 üniteyi bitirdin şimdi buralarda fink atarsın dimi
hadi bakayım ders başına..bende kaçıyorum öpüldünüz hepiniz canlar :)

Ya bir kere de benden büyük biri gelse yahu

selam aus......

ben hepinizden büyüğüm.yani kafa kağıdı öyle söylüyor...ama gerçek öyle değil....geleceğm yazacağım da....kızdan vakit zor...böyle geçmiş gün dizisi izler gibi geriden.....
sizin çocukları okuyorum da....biz daha laylaylomuz....hep te böyle gider....umarım...inşallah...artık yaşının gereği ne olacaksa yaşayacağız..

herkese sevgiler

beni hatırla??

nerede?:26:

Sezonun ilk külahta dondurmasını ya yedimm. Mis gibi hava, incecik trençkotla bile terledim.

Ohhhh afiyet şeker olsun canım , diyetteyim ama takımımız bu haftada derece yaptı ve ödül var , belki bende dondurma yerim :131:

Bizde dün senden sonra çıktık , akşama kadar ...Süperdi hava yaaa , böyle yazın buram buram terleten sıcağıda yok , eve girmek istemedik

Ya canım , senin ne yemek hazırlasam konunu daha yeni gördüm , geldi mi misafirlerin ?

Gelmediyse konuşalım canım , aşk olsun insan önce ahiretliğine bir sorar yahu

İstediğin herşeyin tarifini mail atarım sana , tatlıda karar veremedim galiba .Çok güzel tatlı tarfilerim var , kolay istersen kolayda var

Selamlar canım , az büyüsün senin fıstık , daha sık bekleriz aramıza
Amaaaan kafa kağıdına bakan kim

Ben 34 yaşındayım , kendimi 34 gibi hissediyorum ama çok genç hissediyorum ayrıca Yani ayrıca genç hissetmeme gerek kalmıyor , yaşım bana zaten genç geliyor

beni hatırla??

nerede?:26:

Siteye giriş yaparken kullanıcı adını ve şifreni girdiğin sırada , yanda küçük bir kutucuk var beni hatırla yazıyor , oraya tıklayarak giriş yaparsan siteye uzun süre düşmeden kalıyorsun.

[Q
UOTE=DenizGeldi;29637887]mutlu pazarlar [/QUOTE]

Benden de sana ve herkese keyifli pazarlaaaaaar

Şu saatlerin alındığı ilk günü hiç sevmiyorum , bir müddet eski saate göre şimdi 10 muhabbeti dönüyor beynimde

Gunaydin kizlar aus un mekanini bi ziyaret edem dedim
eli bos gelmedim tabi buyrun tatli yiyelim tatli konusalim

Canım hoşgelddddinnnnn ama ama ama ben diyetteyim

Dur bir tanecik atıvereyim , kaçamak kaçamak

Naber güzellik , nasılsın ?

Canım hoşgelddddinnnnn ama ama ama ben diyetteyim

Dur bir tanecik atıvereyim , kaçamak kaçamak

Naber güzellik , nasılsın ?

olmaz bir sey korkma bebeem diyet cikolata bunlar
aus kuzum saatler mi cekilmis ay dunyadan haberim yok ben de sabah saati gorunce ne cok uyumusum diye dusunduydum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…