ahretlik bende yemek arkası tatlıya sıcak bakmayanlardanım, ki zaten tok karna en güzel tatlı bile fazla yenmez...yemekten sonra illaki çay içileceğine göre bende çayla ikram edeyim, revani ve gül tatlısı arasında gidip geliyorum bakalım son karar nolcak :)
bu arada mercimek çorbasına tereyağsız eşim zaten yemez bu ne lapa gibi der :) ona özel pul biber kekik ve naneyi tereyağında yakarım, vıcır vıcır döker yer ıyyy ben sevmem fazla :)onun hatrına yapıyom zaten
garengim hoşgeldin bak özletiyorsun hımmm
bende derslere 20 km hızla devam ediyorum takıl tokmak işte :)
beş ünite bakalım hayırlsı bugün bursa'ya gittim taa eşimle nasıl yağmur görseniz bardaktan dökülüyor...:26: kalan kitaplarımı aldım, sadece bilgisayar kalmış onunda acelesi yok zaten sona bırakacaktım onu
auscum bu arada kitap konusunda bi konu açtım bi bakarsan sevinirim, bir kitap kurdu olarak sana danışayım :)
ordan da güzel fikirler geldi boleyn kızı falan ama onun filmini izlemiştim pek cazip gelmez sanırım sonunu bildiğim için...
demet altınyeleklioğlunun serisini almayı düşünüyorum...hürremden başlıcam..saray hatunları sultanları çok merak ediyorum...tarih kitabı okur gibi savaş barış şeklinde değil de daha derin saray yaşantısı merakındayım..sadece türk olması da şart değil yabancı da olabilir ama önce şu seriyi bitirmek istiyorum, eğer sürüklerse haftada bir birini bitiririm bakalım...eski okuma şevkimin geri gelmesini istiyorum
derslerle birlikte zor ama bakalım....
tey teyy bekarken falan ne kitap okurdum ben bee, pehh
evlendik çocuk oldu pörsüdüm resmen yaa çürüğe çıkıcam yakında