- 11 Ocak 2012
- 10.411
- 2.199
Hey maaşallah ne uyumuşsun beee.
Hiç öyle geç yattım falan deme , bende 4 de yattım , 8 de uyandım .
Yahu senin ufaklıkta uykucu galiba , ben öğle uykusunu bırakmadığım için erken yatıp erken kalkıyor genelde.
sorma auscum bi düzene sokamadım bizimki biraz numunelik :)
eğer öğlen uykusunda yatırırsam asla gece 2 lere 3 lere kadar uyumuyor...
doktora bile sordum neden böyle sizce diye, bi süre gündüz uykusunu kes, gece uyusun sadece dedi...
epeydir öğlen uykusunda yatırmıyorum...
ama yavaş yavaş tekrar başlayacam...illaki öğlen uykusu bebelere şart :)
auscum bu arada bişey danışayım size, arkadaşım bugün doğuma gitti...akşama falan doğurur sanırım geceden beri sancı odasındaymış...telefon ettim annesiyle konuştum, bekliyoruz az kaldı dedi... yarın sabaha çıkarırlar hastaneden bugece doğum olur zaten büyük ihtimal...
sence gece gideyimmi??
sabaha git diyo eşim bu seferde sabaha çıkarsa hastaneden gidemeden gelmiş olurlar...
gitmem şartmı sence??
çok samimi değiliz ama annesi ve kardeşiyle çok samimiyiz..
gece 10 a kadar ziyaretci alınıyormuş hastaneyi aradım....birde eğer gidersem ne götüreyim sence?? boş gitmek olmaz...
bebek görmeye eve çıkınca giderim kesin bi kaç gün sonra, ama şimdi hastaneye ne gider bilemedim...
sen olsan gidermiydin...?? birde benim oğlan hastanede yatmıştı annesi gelmişti ziyarete...bi nevi borç gibi düşündüm gitmelimiyim sence??
Canım ya yoktum evde , sormuşsun ama gittiysen de gitmediysen de cevap için iş işten geçmiş .
Ama yine de gitmek için müsaitsem giderdim değilsem gitmez , ertesi gün giderdim diyeyim .
Biz de yusufumla oturuyoruz şimdi , boyama yapıyoruz , daha doğrusu o renkleri seçip bana yaptırıyor , azıcık tembeliz de
oy canım yerim onu ben öp benim yerime...:)
gitmedim canım yaa, aslında gidecektim eşim gitmek istersen götüreyim dedi, ama öyle bi baş ağrısı ve isteksizlik vardı ki, gidemedim yani bi nevi...
yarın sabah çıkarırlar sanırım, eve gelince güzel bi hediyeyle giderim artık...napıyım nasip olmadı...
sen naptın özledim kuzum..nerelerde gezdin bakayım :)
Biraz alışveriş yaptık canım , biraz market vs... Akşam yemeğinide dışarıda yiyip geldik . Şimdi de pinekleme moduna geçtik.
Yusufu yatırayım belki ders çalışırım bu gece
Böyle bir içim sıkılıyor arkadaşım , yere göğe sığmıyorum sanki.
allahümme meassabirin diyeceksin ausum...eşimde bende her sıkıntı da söyleriz dilimize dolarız..allah feraha eriştirir inşallah...
bizde bugün accık sürüş talimi gittik geldik :) eşim bıktı benden zavallım :)
geri geri çalışıyorum bu aralar :)
Hemen okuyayım canım , bende inşirah suresini okurum hep ferahlamak için.
Ya bizde geçen sene 2-3 kez gittik talime . Sonra anladım ki kocadan hoca olmuyor
aynen ausum ya sanıyorlar ki usta şöför var karşılarında hata yapmaya hakkın yok gibi :)
ama ben bi ara sinirlendim babama bekarken, onla talime çıkmadım :)
taa ki evlenene kadar :) eşim babama nazaran daha anlayışlı sağolsun :)
Oooooooooooooo babamla bende bir kere çıkmıştım MÖ.200 yıllarında
İlk gün , 1 saat sonunda hadi evin önüne kadar sen git , park et arabayı demişti
Rahmetli anneme de telefon açmıştı ,biz geliyoruz cama çık sana bir süprizimiz var diye. Annem öyle bakıyor camdan , ta ki gözleri şöför koltuğunda oturanın ben olduğumu farkedene kadar.Ondan sonra annemden gelen camdaki tüm akrobasi ,el kol hareketlerini sen düşün
Günaydınlar bu arada herkeseeee
günaydın sana da canım, ne var ne yok bakalım...bugün hava kapalı burda içime afakanlar basıyor bu havalarda...
ben anladım ki benim bu baş ağrılarımın artmasının sebebi sanırım geç kalkıyor olmam...gece çok geç yatıp sabah da 11 e kadar uyuyorum...ondan sonra akşama kadar esnemekten ağzım yırtılıyor...
kafam zaten allak bullak oluyor...geç kalkmak tatlı görünse de, aslında çok zararı var vücuda...
bütün gün salak gibi oluyorum....
son bir haftadır falan hep geç kalkar oldum, bişey değil alışkanlık yapacak :)
ben yine erken kalkma zamanlarıma dönsem iyi olacak...
burağı da erken kaldırıp öğle uykusuna yatırmaya başlamam lazım...çok ağlayıp sızlayacak uyandırınca ama napıyım öğlen uykusu şart çocuklara...
neyse biberon nerde bu arada, aus bişeyler yapmak lazım ahretim, fosforlu kalemleriyle başbaşa kalmaya bayılıyor bu kız valla, :) o kalemlerle oyarız gözlerini dedik yine kar etmedi..başka bi strateji geliştirmemiz lazım kuzum, yoksa kaybedecez bu kızı
Onu cezbedecek muhabbetler açalım hep , dayanamayıp gelsin bari.
Gazelimmmmmmmmmmmmmm
Sonra okuyup okuyup kaçırdıklarına yansın ya da
Bende şimdi cam ve kapı silmeye niyetlendim hava misss gibiyken , ama bunun için öncelikle birinin beni oturduğum yerden kaldırması lazım
Akşam erken çıktım , belki ders çalışırım dedim ya ; inanmadın değil mi :111::111:
3 e kadar oturdum ama kitapları evde nereye kaldırdığımı bile unuttum , yaşasınnnnn çalışmamak :119::119:
ben de dün gece pc kapatıp kalksam ne güzel çalışılır şimdi dedim kendi kendime :)
derken kapattım, koltukta oturuyorum :) gözüm kitaba bakıyor, kitap da gözüme :)
hadi gazel al şu kitabı eline hadi accık uzağında duruyor hadi gayret dedim :)
dedim de kime dedim
eşime dedim azcık sesini kıs tv nin iki üç sayfa ne okursam kar dedim :)
oda survivor izliyordu :)
aman gülüm boşver, yarın çalışırsın geç oldu zaten bu saatten sonra okusanda kafaya girermi dedi :)
hahh dedim, ay ausum bende tam bahane arıyormuşum meğerse
hemen uzandım koltuğa ohh mis...:) bende tv izlemeye evam ettim..
sonrada uykumuz geldi yattık
anlayacağın iştah yok, iştah gelince de bahane çok
ben sanrım daha vakit var diye böyle rahatım :) sen son haftalar gör beni :) stresimden ve panikliğimden sizi de strese sokarım kesin
Günaydıııııııııııııın :)))
Siz daha pinekleyin, 2 ünite daha bitirdim ben, ohhh canıma değsin.Hadiii, artık bahane aramayın, bakın 1 ay kalıyor neredeyse, nasıl yetiştireceksiniz o kadar üniteyi, ne zaman tekrar edeceksiniz, ne zaman soru bankası çözeceksiniz???
Birinin çalışma isteği bir türlü gelmez, birinin var ama az, onu da survivor alır götürür. :))) Aaaaa, hepinizi nasıl kitap açmaya ikna edeceğim ben???? Kolay ünitelerden başlayın bari, mutlaka vardır 1-2 dersiniz diğerlerine göre daha kolay olan, mesela ben isim, sıfat, zarf vs..dersinden başladım, aslında ortaokulda öğrendiklerimizin aynısı, ama ders bitmek üzere, böylece 1 dersin üzerini çizeceğim.
Pazar günü tırım tırım egemin kitabını aradım kadıköyde, nihayet akmar pasajının içinde bir dükkanda buldum. Murat'ın kitabını da kurstan aldım, hakikaten tuğla gibi, umarım soruları bitirebilirim. Bir de netten sipariş ettiklerim vardı, hala gelmediler, ona da sinir oldum, bugün arayacağım, kargoda gözüküyor.
Günlük fırçamdan sonra daha evvel yazdıklarınıza da ben de katkıda bulunayım.:)) Eşim de bana araba talimi yaptıracak yaklaşık 5 senedir, bir türlü fırsatını bulamadık. :))) Benim ehliyet 17 senelik, ama sorsanız apartmanın otoparkından çıkmışlığım yok. :)) Bakalım umarım bu sene artık bu işi çözerim. :))
Gazelim, benim oğlanın uykusu da aynen seninki gibi. Gündüz uyutunca gece 1-2 arası yatıyor. Ama gündüz uyutmazsam da çok ama çok huysuz oluyor. Öyle çok erken de yatmıyor, yine 10-11 arası. Ben de uyutuyorum gündüzleri, yoksa bir saatten sonra mümkün değil başa çıkamıyorum...
günaydıııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnn
köyün zır deliside geldi
keyifler nasıl bakalım ablacımm
İyiyim ablasının güzeli
Yusufla boğuşuyorduk , itme oynayalım diyor sabahtan beri , kakılmışa döndüm
ayy maşallah ya
bende türkçe yazılı anlatımdan başlamıştım kolaydı rahat rahat gitti onu bitirdim
müzik dersine geçtim o biraz sıktı malesef müziğin tarihi türleri akımları dönemleri beynimi yedi dün:18:
biz ders ders diyelim bunlar tembellik yapsınlar görcem ben bunları sonra