Ausencia'nın Gözüyle ...Nerede Kalmıştık ?

hımm anladım canım... editör nasıl olunuyor ki :)
bana da öğretsene biberonum bazen keşke editör olsam da sinir olduklarımı iptal edi ediversem diye geçmiyor değil içimden :)

Hangi bölümün editörüydün biberonum ?

Neden iptal oldu

Ayy, ben de anlatıyorum, bugün aus böyle dedi, gazel şöyle yaptı, bak sınav kağıtlarına böyle böyle yazmışlar diye. :)) O da sizleri tanıyor böylece. :))

Benim nickimin de hikayesi, sarp'a hamileyken bir şey araştırıyordum, karşıma kk çıktı. Üye olmak istedim, o zamanlar da kafamda hamilelik ve bebekten başka bir şeye çalışmadığı için biberon yazdım. :))) Sonra da öylece kaldı, hatta kayınbiraderime buradan bahsetmiştim, eltim de hamileyken girip baksın diye. Bana biberon abla nasılsın diye telefon açıyordu bir aralar.:)))

Hangi bölümün editörüydün biberonum ?

Neden iptal oldu

Ocak annelerinin editörüydim ausum, 2 sene önce. 1 sene yaptım sonra yılbaşında bir baktım kırmızı olmuşum. Ben de bilmiyorum yani neden iptal oldu. :)) Çok da iyi çalışıyordum halbuki. :))

Ocak annelerinin editörüydim ausum, 2 sene önce. 1 sene yaptım sonra yılbaşında bir baktım kırmızı olmuşum. Ben de bilmiyorum yani neden iptal oldu. :)) Çok da iyi çalışıyordum halbuki. :))

nasıl yani kendi isteğinle mi editör olunuyor
yok yok ben almıyım ozaman :) ben sinir oldukça milleti banlar dururum

Neden diye sormadın mı hiç kuzum ?

Gazelcim demin sormuşsun onur üyesini , bende mune ye sormuştum mreak edip , belli yaşın üzerinde bazı üyelere saygı amaçlı zamannında verilmiş bir şeymiş.

Az kaldı bende yakında alırım

hımm zaten çok nadir görüyorum onur üyelik yazısını...
birde unutmadan sorayım bu nickimizin altındaki kalpler ne demek oluyor??
artıyor bazen sayısı???

Sormadım ausum, biraz gurur yaptım herhalde. Bir de sinirlendim biraz, o yüzden uzun süre de girmedim buraya. Sonra sinirim geçti, ben de geri geldim. :))

hımm zaten çok nadir görüyorum onur üyelik yazısını...
birde unutmadan sorayım bu nickimizin altındaki kalpler ne demek oluyor??
artıyor bazen sayısı???

Canım yazdığın mesaj sayısı artıkça ona göre kalplerde artıyor.
Yahu gazel sanki iki günlük üyesin ha , daha bilmediğin neler vardır kimbilir , sor sor kuzum

Sormadım ausum, biraz gurur yaptım herhalde. Bir de sinirlendim biraz, o yüzden uzun süre de girmedim buraya. Sonra sinirim geçti, ben de geri geldim. :))

Aman iyi ki geçmişte gelmişsin .

Yok belki bir yanlış anlama olmuştur o sebeble demiştim :26:

boşver bibieronum yaa, editör olsan zaten senle burda böyle sohbetler edemezdik fırsatın olmazdı :)
seni her daim burda görmek isteriz biz ona göre editör meditör anlamam

auscum valla sorma :) bir seneyi geçti sanırım üye olalı :) çok cahil kalmışım :) o aralar hiç merak etmedim sanırım...ilk başlarda evim güzel evimde çok vakit geçiriyordum :)
zamanla sıkıyor orası da :)

bu arada biberoncum sende istanbuldan yolun düşmezmi inegöle :) beraber gelin yaa köfte yemeye :)
gecede kalırız sabaha kadar kaynatırız :) yokmu ufukta bursa yolu??

Bilmem ki ausum, ben bir de sessiz sedasız bir üyeyim. Yani sivri ya da popüler değilim, o nedenle yeniden yapılandırmada gözden kaçmış olma ihtimalim yüksek. :)

boşver bibieronum yaa, editör olsan zaten senle burda böyle sohbetler edemezdik fırsatın olmazdı :)
seni her daim burda görmek isteriz biz ona göre editör meditör anlamam

Haklısın gazelim, bu kadar görüşemezdik, böyle özgür olmak daha iyi...:) Canımsınız siz benim, hep burada olalım, hep güzel muhabbetler edelim...

aynen canım sizde benim canımsınız...kaybetsem çok üzülürüm...
sanki dip komşum gibi, en yakın arkadaşım gibi...üzüntümüde sevincimi de paylaşabileceğim can dostlarımsınız...
inşallah kopmayız hiç...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…