- 11 Ocak 2012
- 10.411
- 2.199
Ciddiyim canım ya , ben eşime zaten anlatırım öyle çenem düşüktr azıcık
Tanır sizi ismen , hatta biberonu beraber izlemişliğimiz var. Zaten yazın o tarafa illa geliyoruz bir hafta sonu en az köfte yemeğe falan . Gelmişken ohhh sefamız olsun der buluşuruz şekercağızım
hahaha aus sendemi öylesinbende birtek ben öyle eşime durum raporu veriyorum sanıyordum :)
aynen biberonu birlikte izlemiştik, hatta pazartesi günü tekrar çıkmıştı ya ben bi an unutmuşum :) eşim diyorki bugün biberonu izlemicenmi
kafam basmadı biberon ne ya, burak'ın biberonumu? dedimay çok güldüm resmen
yok bee hani yarışma vardı ya biberonmuydu sulukmuydu neydi unuttum diyo
geberdim gülmekten
haa evet yaa dedim açtım hemen :)
seni de biliyor hatta aus ceza almış tüh yaa niyeki dedim ona :)
az öncede burda yazışırken komik bişeye güldüm, ne diyo biliyomusun AHU mu gelmiş gözünaydınvallahi abartmadan yazdım aynen böyle oldu...ahu diyo yaa, amma kulak var adamda kaç aydır asu şöyle biberon böyle diyorum, hı hı diye dinlermiş meğerse beni...
anlayacağınız çenem maşallah hep anlatırım ona :) tanışıyor gibiyiz.
Nasıl şımarsam bilemedim canım ya
En iyisi şımarmayayım , zaten şımarmak bana 2 beden büyük gelir hep , hiiiiiiiiiç beceremem
Canım ben zamanında pro üye oldum, editör olduğum zamanlarda... Pro üyelerin konuya girdiğinde kendini gizleme özelliği var, o yüzden aşağıda adımı göremiyorsun ama kaç üye yazdığı görünüyor, oradan tahmin ediliyor...Onur üyelik de zamanla ilgili olmalı, o konuda tam bilgili değilim...
Ciddiyim canım ya , ben eşime zaten anlatırım öyle çenem düşüktr azıcık
Tanır sizi ismen , hatta biberonu beraber izlemişliğimiz var. Zaten yazın o tarafa illa geliyoruz bir hafta sonu en az köfte yemeğe falan . Gelmişken ohhh sefamız olsun der buluşuruz şekercağızım
hahaha aus sendemi öylesinbende birtek ben öyle eşime durum raporu veriyorum sanıyordum :)
aynen biberonu birlikte izlemiştik, hatta pazartesi günü tekrar çıkmıştı ya ben bi an unutmuşum :) eşim diyorki bugün biberonu izlemicenmi
kafam basmadı biberon ne ya, burak'ın biberonumu? dedimay çok güldüm resmen
yok bee hani yarışma vardı ya biberonmuydu sulukmuydu neydi unuttum diyo
geberdim gülmekten
haa evet yaa dedim açtım hemen :)
seni de biliyor hatta aus ceza almış tüh yaa niyeki dedim ona :)
az öncede burda yazışırken komik bişeye güldüm, ne diyo biliyomusun AHU mu gelmiş gözünaydınvallahi abartmadan yazdım aynen böyle oldu...ahu diyo yaa, amma kulak var adamda kaç aydır asu şöyle biberon böyle diyorum, hı hı diye dinlermiş meğerse beni...
anlayacağınız çenem maşallah hep anlatırım ona :) tanışıyor gibiyiz.
Oy ne güldüm yahu . Acep biberon mudur suluk mudur lafına biberonun tepkisi ne olacak
Ver çoşkuyu aus ver çoşkuyu
Geldi geldi de ahu , cihada gitmiş gazası mübarek dönmüş de
Oyyy ahiretlik , senin meşhur lafını yazacağım tam buraya '' sen ölme emi gazel ''
Hangi bölümün editörüydün biberonum ?
Neden iptal oldu
Oy ne güldüm yahu . Acep biberon mudur suluk mudur lafına biberonun tepkisi ne olacak
Ver çoşkuyu aus ver çoşkuyu
Geldi geldi de ahu , cihada gitmiş gazası mübarek dönmüş de
Oyyy ahiretlik , senin meşhur lafını yazacağım tam buraya '' sen ölme emi gazel ''
Çok güldüm ausum yaaa, suluk. :)))) O yüzden yazdım ya hikayesini, şimdiki aklım olsa tabii bambaşka bir nick seçerdim, ama ne yazık ki değiştirme şansım yok. Zamanında bdv'ye yazdığımda kimse beni ciddiye almıyormuş gibi hissediyordum sırf bu yüzden. Fikrimi yazıyorum, birileri okuyor, sonra nicke bakıyor: biberon. :)) Karizma yerlerde. :)))
Ocak annelerinin editörüydim ausum, 2 sene önce. 1 sene yaptım sonra yılbaşında bir baktım kırmızı olmuşum. Ben de bilmiyorum yani neden iptal oldu. :)) Çok da iyi çalışıyordum halbuki. :))
Çok güldüm ausum yaaa, suluk. :)))) O yüzden yazdım ya hikayesini, şimdiki aklım olsa tabii bambaşka bir nick seçerdim, ama ne yazık ki değiştirme şansım yok. Zamanında bdv'ye yazdığımda kimse beni ciddiye almıyormuş gibi hissediyordum sırf bu yüzden. Fikrimi yazıyorum, birileri okuyor, sonra nicke bakıyor: biberon. :)) Karizma yerlerde. :)))
biberoncum en azından benim nikimi görenlerin dilara şarkısı akıllarına geliyormuş...seninkinde böyle bi sorun yok en azından :) benide ciddiye alan yok sanırım şarkı söylemekten :)
bu arada aus birde sen yaz nick hikayeni :) sorayım sorayım diyorum unutuyorum :) ne demek ausencia??
nasıl yani kendi isteğinle mi editör olunuyor
yok yok ben almıyım ozaman :) ben sinir oldukça milleti banlar dururum
Ocak annelerinin editörüydim ausum, 2 sene önce. 1 sene yaptım sonra yılbaşında bir baktım kırmızı olmuşum. Ben de bilmiyorum yani neden iptal oldu. :)) Çok da iyi çalışıyordum halbuki. :))
Neden diye sormadın mı hiç kuzum ?
Gazelcim demin sormuşsun onur üyesini , bende mune ye sormuştum mreak edip , belli yaşın üzerinde bazı üyelere saygı amaçlı zamannında verilmiş bir şeymiş.
Az kaldı bende yakında alırım
hımm zaten çok nadir görüyorum onur üyelik yazısını...
birde unutmadan sorayım bu nickimizin altındaki kalpler ne demek oluyor??
artıyor bazen sayısı???
Sormadım ausum, biraz gurur yaptım herhalde. Bir de sinirlendim biraz, o yüzden uzun süre de girmedim buraya. Sonra sinirim geçti, ben de geri geldim. :))
Sormadım ausum, biraz gurur yaptım herhalde. Bir de sinirlendim biraz, o yüzden uzun süre de girmedim buraya. Sonra sinirim geçti, ben de geri geldim. :))
Canım yazdığın mesaj sayısı artıkça ona göre kalplerde artıyor.
Yahu gazel sanki iki günlük üyesin ha , daha bilmediğin neler vardır kimbilir , sor sor kuzum
Aman iyi ki geçmişte gelmişsin .
Yok belki bir yanlış anlama olmuştur o sebeble demiştim :26:
Canım yazdığın mesaj sayısı artıkça ona göre kalplerde artıyor.
Yahu gazel sanki iki günlük üyesin ha , daha bilmediğin neler vardır kimbilir , sor sor kuzum
Aman iyi ki geçmişte gelmişsin .
Yok belki bir yanlış anlama olmuştur o sebeble demiştim :26:
boşver bibieronum yaa, editör olsan zaten senle burda böyle sohbetler edemezdik fırsatın olmazdı :)
seni her daim burda görmek isteriz biz ona göre editör meditör anlamam
Bilmem ki ausum, ben bir de sessiz sedasız bir üyeyim. Yani sivri ya da popüler değilim, o nedenle yeniden yapılandırmada gözden kaçmış olma ihtimalim yüksek. :)
Haklısın gazelim, bu kadar görüşemezdik, böyle özgür olmak daha iyi...:) Canımsınız siz benim, hep burada olalım, hep güzel muhabbetler edelim...