hahaahaha
ay bu çocuklar yok mu
itme oyunuda neymiş yeni yeni oyunlar icat ediyolar
Çalışkan arkadaşım, adaşım benim, sana da maşallah.Belki birileri görür de kıskanır bizi, yoksa ağustosböceği ve karınca masalı gibi olacağız, ona göre.
Ausum, benimki de sabahtan beri ilgi istiyor, ilgi manyağı yaptım onu. Habire televizyondaki reklamların fotoğrafını çekiyoruz, bu aralar en yoğun hobimiz bu. :)))
Anne koltukta oturur.
Doğaçlama bir replik söyler , mesala ;
-Ayy çok yorulmuşum , kimse bana dokunmasın , şurada biraz oturayım der .
Sonra yusuf sinsi sinsi arkama geçer ve beni koltuktan aşağı iter.
Ben uçarak karşı koltuğa uçunca yusufta bir kahkahaaa tufanı
Neeeeee ? Kim buradan beni düşürdüüüüü ? Yoksaaaaaaaaaa yusuf mu diyerek ; yusuf kucaklanır , yatağa atılıp gıdıklanır.Bu kısır döngü yusuf bu oyundan sıkılına kadar devam eder
Tabii sen okulda uygulama bu oyunu
Ben sana daha öğretici oyun tecrübelerimi paylaşırım , bu konuda çok iyiyim
Sanatçı ruhlu çocuklar işte şekercim
Geçen gün anlattım mı bilmiyorum , telefonumdan bluetooth açmış ve galerideki resimleri yollamış apartmanda tabii birine
Allahtan kendi resimlerini yollamış
Biberon hanım hoşgeldiniz efendim
Ne güzel üniteler bir bir azalıyor , darısı tüm darda kalmışların başına
Gazele söyle sen bunların hepsini , ben de daha tık aramayın zaten takvimler itibarıyla , ama gazel feci cozuttu
Ya bak hele akmak dedin ya aklıma ne anılar geldi sana anlatamam.Sene m.ö 1995 falanTabii bizde bir akmar hevesi ki sorma gitsin , nerede bitli palas bir kıyafet varsa , postallar , gunses roses kolyeleri onun merdivenlerinde oturmak , sırtta yeşil bir asker çantası ve illa ki kulaklarda bol küpe ve walk man
Ayyyy hey gidi ausencia dedim beee , ne günlerdi onlar
Tabii sen ancak kitap aramaya girmişsindir oralara , bize de burun kıvırıp bakmışsındır , tinerci gibiyiz yaaa
Buluşursak bir gün kısmet , gidip nostalji yapalım o zaman
Yaza inegöle köfte yemeğe gidiyoruz , sonra bize geliyorsun Kocaeli furına sonra da İstanbulda alıyoruz soluğu , ohhh planlar misss.
Gzdy canım sen de gel emi kuzum
Yaş ortalamanın üzerindeyiz diye bakma sen , kafa kadınlarız vesselam
oooooo iyi valla allah versinkambersiz düğün olurmu??
bensiz nasıl kaynattınız dedikodu kazanınıaus yaa şu biberon hanfendiye söylermisin ben çok gıcık oluyorum :)
bi zahmet sen iletiver ben muhatap almıyorum artık kendilerinigelmiş bide utanmadan neymiş efendim 2 ünite bitirmiş
şaka biberonum şaka :) hem sevindim hem üzüldüm canım valla ne yalan söyliyim...üzülme sebebim hala bir üniteyle kalmış olmam
neden böyle oldum bilmiyorum ama sanırım üniteler bu dönem az diye olsa gerek...
ama birazdan başlıyorum tekrar gerçekten az kaldı ben nasıl yetiştircemüniteler yetişse bile test çözmeye zaman kalmıyor hesabıma göre...o yüzden günde en az 2 ünite bitirmem lazım ki test çözmeye zamanım kalsın, biliyorsun ben test çözmeye ünite bitirmekten daha çok önem veriyorum daha iyi öğreniyorum sanki test çözerken...o tuğla gibi kitaptan bende aldım maşallah daha kapağını açmadım
ama bugün söz allah izin verirse 2 üniteyle çıkıcam karşınıza :)
aus bu arada sen nerelerdesin dün hiç uğramadın...gece de bekledim kimsecikler yoktu..biberon belli zaten kesin ders çalışıyordur dedim :) gözde de zavallım fırsat bulursa çalışır dedim :) aus da kesin maç seyrediyordur dedim
bende çıktım gelen giden olmayınca...yemek topiğine uğradığınız yok kuzular hayırdır yemek yapma oldunuz heralde :)
noldu kocişleriniz dışarı yemeğe mi götürüyo :)
gözde ve ben ekliyoruz devamlı ama biberon ve austan ses yok :)
yazık nevreste takip ediyordu girip bakıp çıkıyor sadece :) bunlarda tık yok diyordur kimbilir :)
kesinlikle bekliyorum bak ona göre heveslendirip gelmezseniz eğer intikamım çok acı olur
çoluğu çocuğu arkadaşları dostları akrabaları toplar yatıya gelriz ona göre :) ceza olarak çok güzel bi ceza bence :)
Yemek topiğine akşam resim koyarım canım
Ya oraya da yazdım gazel , senin oğlun da yusufla aynıymış.
Ahhh bi dertleşelim hele
Süpeeeeeeeeeeeer ceza tatlım , süperr
valla dertleşelim ahretlik yaainan romantizmden falan geçtim de eşimle şöyle yolda el ele tutup yürüyemez olduk :)
sağa sola koşturur yolda yürürken, bi yere gitsek durmaz oturmaz...
misafirliğe bile gitsek küp gibi dolup dönüyoruz...
şu aralar zaten iyice nazlı oldu, herşeye ağlayıp duruyor...inan sana bunu yazarken bile eşimi delirtti, çok nazlanıyor çok eziyetli bu aralar...şurdan kalk şuraya otur desek hıçkıra kıçkıra ağlıyor
az önce yeleğini çıkarmaya çalışıyor bende kendi çıkarsın diye ellemedim, düğmesini açamadım diye nasıl ağlıyor bi görsen..
bende dertliyim inan, hayattan soyutlanıyorum, çıkamıyorum gitmiyorum vaz geçiyorum hep bişeylerden...
Sokakta bizde cehennemiz bildiğin.
Bak yazın Antalya ya yola çıkmışız , Afyon da durduk , mola için . Neyse girdik işte wc. falan filan çıktık .Babamızı bekliyoruz çıksın diye , bekle gelmez , o gelmedikçe yusuf ağlar babaaaaaaaaa babaaaaaa diye .
Zaptedemiyorum.
Yusufun bir huyu var ağlarken kendini yere atar , tutamıyorum diye bırakıyorum bu sefer yere atıp ağlıyor kendini.
Kucağıma alıyorum , başörtümü yoluyor .
Ağlayacağım bildiğin.
Adamın birine dedim dayamadım ,içeriye seslenir misiniz , Eşimin adını verdim , oğlunuz ağlıyor durmuyor diye.Çaresizlik işte ...Ulan adamın işi bitse tuvalette zaten çıkar , neyin haberini salıyorsun
Neyse , adam geldi içeride o isimde kimse yok dedi.Yusuf hala ağlıyor , ben,m telefon arabada kalmış.Neyse ahiretlik uzatmayayım,tuttum kolundan sıkıca çekiyorum artık arabaya gidelim diye , ama eşime de ne sayıyorum artık tahmin et
Bu arada güvenlikler gelmez mi ?
Neden ?
Çünkü yusuf , imdaaaaaaaaaaaat kurtarın beniiiiiiiiiii , babaaaaaaaaaaaaa diye ağlıyor
O sırada eşim geldi , mescide gitmiş , arıyorum telefona niye bakmıyorsun diyor o da. Yani ömrümden ömür gitti anlayacağın .Yazarken bile stres oldum
Sokakta bizde cehennemiz bildiğin.
Bak yazın Antalya ya yola çıkmışız , Afyon da durduk , mola için . Neyse girdik işte wc. falan filan çıktık .Babamızı bekliyoruz çıksın diye , bekle gelmez , o gelmedikçe yusuf ağlar babaaaaaaaaa babaaaaaa diye .
Zaptedemiyorum.
Yusufun bir huyu var ağlarken kendini yere atar , tutamıyorum diye bırakıyorum bu sefer yere atıp ağlıyor kendini.
Kucağıma alıyorum , başörtümü yoluyor .
Ağlayacağım bildiğin.
Adamın birine dedim dayamadım ,içeriye seslenir misiniz , Eşimin adını verdim , oğlunuz ağlıyor durmuyor diye.Çaresizlik işte ...Ulan adamın işi bitse tuvalette zaten çıkar , neyin haberini salıyorsun
Neyse , adam geldi içeride o isimde kimse yok dedi.Yusuf hala ağlıyor , ben,m telefon arabada kalmış.Neyse ahiretlik uzatmayayım,tuttum kolundan sıkıca çekiyorum artık arabaya gidelim diye , ama eşime de ne sayıyorum artık tahmin et
Bu arada güvenlikler gelmez mi ?
Neden ?
Çünkü yusuf , imdaaaaaaaaaaaat kurtarın beniiiiiiiiiii , babaaaaaaaaaaaaa diye ağlıyor
O sırada eşim geldi , mescide gitmiş , arıyorum telefona niye bakmıyorsun diyor o da. Yani ömrümden ömür gitti anlayacağın .Yazarken bile stres oldum
Yazdıklarınızı okuyunca çocuk yapmamaya karar verdim
Bende hemen çocuk düşünüyordumçocuk yapın yapmasına da, hayatınızı iyice yaşayın gezin tozun eşinizle güzel günlerin tadını çıkarın...en son yapın çocuğu :)
biz tersten başlamışız :) ben hemen hamile kalmıştımdaha cicim aylarında....
Beni örnek alın hiç çocuk yapmaya niyetim yok
Huuu huuuu
Ben geldimmmmmmmmmmmm
hoşgeldin ahretlikkkkk :) nerelerdesin kuzum unuttun bizi
aus toplam 3 ünitem bittiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
ufacık çocuğum sanki yaaa sevindiğim şeye bak