Ausencia'nın Gözüyle ...Nerede Kalmıştık ?

Bende hemen çocuk düşünüyordumZaten cicim aylarımızı flörtle yaşıoruz die ama yok yaa çocuun bu yönlerini düşünmüyor insan tabi30umdan sonraya bırakayım ben çocuu en iisi

Ben öyle yaptım canım , 26 da evlendim .30 u bitirmeme ramak kala doğum yaptım

Sen bakma bizim anlattıklarımıza çocuk güzeldir isteyene tabii

ay çok güzel aus yaa benim çevre eş dost memleketimde kaldı hepsi, burda daha sıkı dostluk evresine geçemedik hatunlarla :)
eşimin arkadaşlarının hanımlarıyla fena değiliz ama onlarında biri bi yerde biri başka yerde...
iyi kaynatmışsınızdır ne güzel :) çocuklarda olmayınca...:)

Bende şimdi 26dayım evlenebilirsem inşallah bu yılBebeklik halleri gibi kalsalar keşke:26:

Bana göre her halleri güzel canım yaa.
Ne bileyim işte , ben o yukarıdaki yazdıklarımı yaşarken bile oğluna kızamayan bir anneyim .Sinirlenmiyor değilim tabii ama başka bir taraftan (genelde eşimden ) çıkarıyorum.

Gel kuzum sende buralara , hemen seni de sokayım ortama.

Sorma ne kaynattık hem de , gırgır şamata işte . Makara kukaradan saatin nasıl geçtiğini anlamışız ,

Tabiiiiiii eve gelince ev harp alanı gibi olmuştu o ayrı

sen bakma bize canım :) çocuk gibisi varmı evin neşesi onlar...:)
her güzel şeyin zor yanı da vardır haliyle...allah hasretlerini acılarını yaşatmasın...
Aminnn

Rabbim çocuklarınızla ailenizle beraber bir ömür huzurlu kılsın inşallahAnne olmadan anlayamayacağım bu duyguları inşallah Hayırlısıyla bende görrüm o günleri

babalara çocuk emanet edersek sonumuz hüsran olur valla :)
bende bi kere komşuya gittim yarım saat bıraktım eşime, geldiğimde nolmuş biliyomusun :) eşim odada kilitli kalmış :) burak antrede eşim odada :) oğlum kilitlemiş sonrada açamamış :) telefon edip çağırdı beni gel kitlendim diye :)
hey allahım dedim iki dakka bıraktım maşallah çok güzel bakmışsın dedim...uzak bi yere gitsem neler olurdu düşün...mecbur kıracaktı kapıyı :)

Çoooook güldüm be gazel.

Odada telefon olmadığını düşünsene.

Ya bir de çocuk evde yalnız kalacak , artıl kapıya Allah ne verdiyse bir omuz atardı

Bizde de her yer her yerde , çikolata yemişler sözde , onlar mı yemiş koltuklar mı yemiş

Amaaaaaaan , ben çok eğlendim bu gece gerisi salla , yarın hallederim.

Nsıl olsa ders çalıştığım da yok

tam buldum sizi uykummmmmmmmmm geldiii...iyiii birde burayı keşfettim artık iyice ders çalışmammm

anam okadar büyük ve haylazmıydı gazelcim senin veledinnn aman yarabbbiii

tam buldum sizi uykummmmmmmmmm geldiii...iyiii birde burayı keşfettim artık iyice ders çalışmammm

Gel gel , sık kullanılanlara da ekle .

Bende çalışmıyorum ders , geziyorum , geliyorum , lak lak yapıyorum

Mesnevi aldım , 20. sayfadayım ,sözde aranıza katılacaktım.

BiR haller var ki üzerimde bu ara lay lay loom tadında

olsun almışın ve katıldın aramızaaa okursun paylaşırsın ...şimdi bahar çarpmasıdır olur bu mevsimde böyle haller abcım...

Ne geldin ne gidiyorsun
valla bacım dünden gece 3de uyudum 5.30da kalktım neyse işden gelince 2 saaat uyudum amaaa
yoruldum yarında işim varrrrr :) yaaaaa çok bile dayandımmm

aus görüyonmu gökçeyi de kendimize benzettik :)
he ya gazelcim....
güzel paylaşımlarda görüşmek güzel geyiklerde buluşmak ümidiyleeee...
şimdilik hoşçakalın diyorum

aus görüyonmu gökçeyi de kendimize benzettik :)

Sana mı bana mı benzedi ahiretlik ?

Ders konusunda senle ben ayrı dünyaların insanlarız

olsun almışın ve katıldın aramızaaa okursun paylaşırsın ...şimdi bahar çarpmasıdır olur bu mevsimde böyle haller abcım...

Aman ya gökçe ama her daim mevsim çarpması

Devrelerde bir sorun var bu ara , ayarı tutturamıyorum .

Tanışalım seninle, biz tanışmadık daha sanki.

Ben ausencia Kısaca aus

Yaş 34

Şimdilik bu kadar

Hadi git yat canım ya , az uyumuşsun cidden .

Yarın iş yerinde kafan düşü düşü vermesin

aman dikkat et devreleri bakıma al bacım arada
bende gökçe
yaş27,5
evli
çocuksuz
akrep burcu
:)
aradığım özellikler
....... böy

le aus

aşkolsun aus biz böyle mi tanışıyorduk :)
kaynanan varmı görümcen eltin kayının varmı????
unutma bunlar çok önemli hatunnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…