Bende hemen çocuk düşünüyordumZaten cicim aylarımızı flörtle yaşıoruz die ama yok yaa çocuun bu yönlerini düşünmüyor insan tabi 30umdan sonraya bırakayım ben çocuu en iisi
Ben öyle yaptım canım , 26 da evlendim .30 u bitirmeme ramak kala doğum yaptım
Sen bakma bizim anlattıklarımıza çocuk güzeldir isteyene tabii
Tebrikler canım benim .Tamam başlaman yeter zaten senin artık devamı gelir .
Kimse tutmasın gazeliiiiiiiiiii
Ben arkadaşlarla toplandık canım , çocuklar evde babalarla
Yaparız ayda bir iki kez böyle gece muhabbeti.Az önce geldim .
Bende şimdi 26dayım evlenebilirsem inşallah bu yılBebeklik halleri gibi kalsalar keşke:26:
Bende şimdi 26dayım evlenebilirsem inşallah bu yılBebeklik halleri gibi kalsalar keşke:26:
ay çok güzel aus yaabenim çevre eş dost memleketimde kaldı hepsi, burda daha sıkı dostluk evresine geçemedik hatunlarla :)
eşimin arkadaşlarının hanımlarıyla fena değiliz ama onlarında biri bi yerde biri başka yerde...
iyi kaynatmışsınızdır ne güzel :) çocuklarda olmayınca...:)
Aminnnsen bakma bize canım :) çocuk gibisi varmı evin neşesi onlar...:)
her güzel şeyin zor yanı da vardır haliyle...allah hasretlerini acılarını yaşatmasın...
Bana göre her halleri güzel canım yaa.
Ne bileyim işte , ben o yukarıdaki yazdıklarımı yaşarken bile oğluna kızamayan bir anneyim .Sinirlenmiyor değilim tabii ama başka bir taraftan (genelde eşimden) çıkarıyorum.
Bana göre her halleri güzel canım yaa.
Ne bileyim işte , ben o yukarıdaki yazdıklarımı yaşarken bile oğluna kızamayan bir anneyim .Sinirlenmiyor değilim tabii ama başka bir taraftan (genelde eşimden) çıkarıyorum.
Gel kuzum sende buralara , hemen seni de sokayım ortama.
Sorma ne kaynattık hem de , gırgır şamata işte . Makara kukaradan saatin nasıl geçtiğini anlamışız ,
Tabiiiiiii eve gelince ev harp alanı gibi olmuştu o ayrı
babalara çocuk emanet edersek sonumuz hüsran olur valla :)
bende bi kere komşuya gittim yarım saat bıraktım eşime, geldiğimde nolmuş biliyomusun :) eşim odada kilitli kalmış :) burak antrede eşim odada :) oğlum kilitlemiş sonrada açamamış :) telefon edip çağırdı beni gel kitlendim diye :)
hey allahım dedim iki dakka bıraktım maşallah çok güzel bakmışsın dedim...uzak bi yere gitsem neler olurdu düşün...mecbur kıracaktı kapıyı :)
anam okadar büyük ve haylazmıydı gazelcim senin veledinnn aman yarabbbiiibabalara çocuk emanet edersek sonumuz hüsran olur valla :)
bende bi kere komşuya gittim yarım saat bıraktım eşime, geldiğimde nolmuş biliyomusun :) eşim odada kilitli kalmış :) burak antrede eşim odada :) oğlum kilitlemiş sonrada açamamış :) telefon edip çağırdı beni gel kitlendim diye :)
hey allahım dedim iki dakka bıraktım maşallah çok güzel bakmışsın dedim...uzak bi yere gitsem neler olurdu düşün...mecbur kıracaktı kapıyı :)
tam buldum sizi uykummmmmmmmmm geldiii...iyiii birde burayı keşfettim artık iyice ders çalışmammm
kızlar iyi gecelerrrrr :) yarın görğüşürzzzz
tam buldum sizi uykummmmmmmmmm geldiii...iyiii birde burayı keşfettim artık iyice ders çalışmammm
olsun almışın ve katıldın aramızaaa okursun paylaşırsın ...şimdi bahar çarpmasıdır olur bu mevsimde böyle haller abcım...Gel gel , sık kullanılanlara da ekle .
Bende çalışmıyorum ders , geziyorum , geliyorum , lak lak yapıyorum
Mesnevi aldım , 20. sayfadayım ,sözde aranıza katılacaktım.
BiR haller var ki üzerimde bu ara lay lay loom tadında
valla bacım dünden gece 3de uyudum 5.30da kalktım neyse işden gelince 2 saaat uyudum amaaaNe geldin ne gidiyorsun
he ya gazelcim....aus görüyonmu gökçeyi de kendimize benzettik :)
aus görüyonmu gökçeyi de kendimize benzettik :)
olsun almışın ve katıldın aramızaaa okursun paylaşırsın ...şimdi bahar çarpmasıdır olur bu mevsimde böyle haller abcım...
valla bacım dünden gece 3de uyudum 5.30da kalktım neyse işden gelince 2 saaat uyudum amaaa
yoruldum yarında işim varrrrr :) yaaaaa çok bile dayandımmm
he ya gazelcim....
güzel paylaşımlarda görüşmek güzel geyiklerde buluşmak ümidiyleeee...
şimdilik hoşçakalın diyorum
aman dikkat et devreleri bakıma al bacım aradaSana mı bana mı benzedi ahiretlik ?
Ders konusunda senle ben ayrı dünyaların insanlarız
Aman ya gökçe ama her daim mevsim çarpması
Devrelerde bir sorun var bu ara , ayarı tutturamıyorum .
Tanışalım seninle, biz tanışmadık daha sanki.
Ben ausenciaKısaca aus
Yaş 34
Şimdilik bu kadar
aşkolsun aus biz böyle mi tanışıyorduk :)Sana mı bana mı benzedi ahiretlik ?
Ders konusunda senle ben ayrı dünyaların insanlarız
Aman ya gökçe ama her daim mevsim çarpması
Devrelerde bir sorun var bu ara , ayarı tutturamıyorum .
Tanışalım seninle, biz tanışmadık daha sanki.
Ben ausenciaKısaca aus
Yaş 34
Şimdilik bu kadar