bu arada biberoncum sende istanbuldan yolun düşmezmi inegöle :) beraber gelin yaa köfte yemeye :)
gecede kalırız sabaha kadar kaynatırız :) yokmu ufukta bursa yolu??
Bu yaz belki kaçabilirim, hem de ne güzel olur gazelim.:)) Köfte bahane, sohbet şahane yaparız. :)))
Bilmem ki ausum, ben bir de sessiz sedasız bir üyeyim. Yani sivri ya da popüler değilim, o nedenle yeniden yapılandırmada gözden kaçmış olma ihtimalim yüksek. :)
Haklısın gazelim, bu kadar görüşemezdik, böyle özgür olmak daha iyi...:) Canımsınız siz benim, hep burada olalım, hep güzel muhabbetler edelim...
aynen canım sizde benim canımsınız...kaybetsem çok üzülürüm...
sanki dip komşum gibi, en yakın arkadaşım gibi...üzüntümüde sevincimi de paylaşabileceğim can dostlarımsınız...
inşallah kopmayız hiç...
Bu yaz belki kaçabilirim, hem de ne güzel olur gazelim.:)) Köfte bahane, sohbet şahane yaparız. :)))
kızlar ben kaçıyorumeşimin işi var bilgisayarı istiyor...hayırlı geceler dilerim..öpüldünüz kuzularım..
kızlar ben kaçıyorumeşimin işi var bilgisayarı istiyor...hayırlı geceler dilerim..öpüldünüz kuzularım..
Selamlarr
Diyet nasıl gidiyor aus:26:
Maşallah
İyi gidiyor canım benim .
Takımda tam gaz devam .
68.8 başladım 2 hafta önce 65.6 oldum
Sen ne alemdesin :26:
MaşallahBenim askerim bozdu hep düzenimi hep dışardan yedik Yarın yeniden başlıyorum bakalım
Ya zaten o dışarıda yemek bozuyor hep işi , ben ne zaman öğle öğününde dışarıda olacaksam sandviç hazırlıyorum yanıma , utanmasam sefer tası alacağım
Hadi Allah kavuştursun diyeyim , yarın başladığına göre diyete yolcu etmişsin .
Ne kadarı var daha ?
Ben de ders çalışmaya kaçıyorum ufaktan. Herkese iyi geceler, iyi muhabbetler...:)
Sefer tası mantıklı ama dışardakler ne eti ne yağı derken çok sağlıksız besleniyoruz
Dün ettim yolcuBunalımdayım 2 gündür ne bulduysam yedim
Şafak attı 63 oldu Şanlıurfa
Ooooo Allahın izniyle bir şey kalmamış be güzelim .Gel sen bir de bize sor diyorsun şimdi , duyar gibiyim .
Teskere şarkıları söyleriz 2 ay sonra burda
İnşallahh
Bende kpss çalışcam güyaa açamadım doru dürüst yüzünü 3 ay kaldı
Sende ablasın galiba aus 33 mü gördüm yaşını :26:
kadınlar kulübünün güzel hatuuuuuuuuunnnnnnnnlarıııııııııı günaaaaaaaaaaayyyyyyyyyyddddddııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
34 canım
Azıcık ablayım evet güzelim
Çok az kaldı yapma ama insanlar harıl harıl çalışıyorlar , umarım karşılığını alırlar , çok sevdiğim kardeşlerim dediğim kişiler kampta şuanda
Biri beni mi çağırdı
Ohhh gazelle biberon uyuyadursun , ben bu güzel iltifatları kapayım hemen
Sana da günaydın , asıl dünya güzeli , çıtır şekerimiz
pazar keyfi yapıyorlar tabi oohh vallaa
teşekkür ederim ablacım güzel sözlerin için
bir selam vereyim gideyim dedim hadi ben gidiyorum kardeş kahvaltı bekler
görüşürüz
kadınlar kulübünün güzel hatuuuuuuuuunnnnnnnnlarıııııııııı günaaaaaaaaaaayyyyyyyyyyddddddııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
34 canım
Azıcık ablayım evet güzelim
Çok az kaldı yapma ama insanlar harıl harıl çalışıyorlar , umarım karşılığını alırlar , çok sevdiğim kardeşlerim dediğim kişiler kampta şuanda
Biri beni mi çağırdı
Ohhh gazelle biberon uyuyadursun , ben bu güzel iltifatları kapayım hemen
Sana da günaydın , asıl dünya güzeli , çıtır şekerimiz
valla auscum hemde ne uyku...sabah ezanı okunuyordu en son uykuya dalacağımda...sabahta böyle kalkamıyorum işte
11 di saat oyandığımda eşşek gibi yatmışım..