Ausencia'nın Gözüyle ...Nerede Kalmıştık ?

bu arada biberoncum sende istanbuldan yolun düşmezmi inegöle :) beraber gelin yaa köfte yemeye :)
gecede kalırız sabaha kadar kaynatırız :) yokmu ufukta bursa yolu??

Bu yaz belki kaçabilirim, hem de ne güzel olur gazelim.:)) Köfte bahane, sohbet şahane yaparız. :)))

Bu yaz belki kaçabilirim, hem de ne güzel olur gazelim.:)) Köfte bahane, sohbet şahane yaparız. :)))

her zaman beklerim ne zaman isterseniz başımın üstünde yeriniz var canımın içi...:)
ahanda şuraya yazdım bak haaaa, unutmayın aus da sende bu sözünüzü...söz olarak aldım ona göre...:)

Sevgi pıtırcığı olduk tam haa

Amin gazelim amin

Süper olur süpeeeeeeeeeeeeeeeer

kızlar ben kaçıyorum eşimin işi var bilgisayarı istiyor...hayırlı geceler dilerim..öpüldünüz kuzularım..

Aus abla gelmiş diyeydin yaaa (burada tespih sallayan bir smiley iyi giderdi aslında )

Tamam canım sana da iyi geceler , bende kaçarım yavaş yavaş

MaşallahBenim askerim bozdu hep düzenimi hep dışardan yedikYarın yeniden başlıyorum bakalım

Ya zaten o dışarıda yemek bozuyor hep işi , ben ne zaman öğle öğününde dışarıda olacaksam sandviç hazırlıyorum yanıma , utanmasam sefer tası alacağım

Hadi Allah kavuştursun diyeyim , yarın başladığına göre diyete yolcu etmişsin .

Ne kadarı var daha ?

Ben de ders çalışmaya kaçıyorum ufaktan. Herkese iyi geceler, iyi muhabbetler...:)

Sefer tası mantıklı ama dışardakler ne eti ne yağı derken çok sağlıksız besleniyoruz
Dün ettim yolcuBunalımdayım 2 gündür ne bulduysam yedim
Şafak attı 63 oldu Şanlıurfa

Ben de ders çalışmaya kaçıyorum ufaktan. Herkese iyi geceler, iyi muhabbetler...:)

Aman zaten çalışmasan şaşardım

Baştan çıkaramayacaksın beni işte hıhhh , çalışmayacağım bana ne bana ne

İyi geceler canım ... Aksatma bizi

Sefer tası mantıklı ama dışardakler ne eti ne yağı derken çok sağlıksız besleniyoruz
Dün ettim yolcuBunalımdayım 2 gündür ne bulduysam yedim
Şafak attı 63 oldu Şanlıurfa

Ooooo Allahın izniyle bir şey kalmamış be güzelim .Gel sen bir de bize sor diyorsun şimdi , duyar gibiyim .

Teskere şarkıları söyleriz 2 ay sonra burda

Ooooo Allahın izniyle bir şey kalmamış be güzelim .
Gel sen bir de bize sor diyorsun şimdi , duyar gibiyim .

Teskere şarkıları söyleriz 2 ay sonra burda

İnşallahh
Bende kpss çalışcam güyaa açamadım doru dürüst yüzünü 3 ay kaldı
Sende ablasın galiba aus 33 mü gördüm yaşını
:26:

kadınlar kulübünün güzel hatuuuuuuuuunnnnnnnnlarıııııııııı günaaaaaaaaaaayyyyyyyyyyddddddııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

İnşallahh
Bende kpss çalışcam güyaa açamadım doru dürüst yüzünü 3 ay kaldı
Sende ablasın galiba aus 33 mü gördüm yaşını
:26:

34 canım

Azıcık ablayım evet güzelim

Çok az kaldı yapma ama insanlar harıl harıl çalışıyorlar , umarım karşılığını alırlar , çok sevdiğim kardeşlerim dediğim kişiler kampta şuanda

kadınlar kulübünün güzel hatuuuuuuuuunnnnnnnnlarıııııııııı günaaaaaaaaaaayyyyyyyyyyddddddııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Biri beni mi çağırdı

Ohhh gazelle biberon uyuyadursun , ben bu güzel iltifatları kapayım hemen

Sana da günaydın , asıl dünya güzeli , çıtır şekerimiz

pazar keyfi yapıyorlar tabi oohh vallaa
teşekkür ederim ablacım güzel sözlerin için
bir selam vereyim gideyim dedim hadi ben gidiyorum kardeş kahvaltı bekler
görüşürüz

pazar keyfi yapıyorlar tabi oohh vallaa
teşekkür ederim ablacım güzel sözlerin için
bir selam vereyim gideyim dedim hadi ben gidiyorum kardeş kahvaltı bekler
görüşürüz

Tamam canım benim , afiyet olsun .

Biz oğlumla 8 de kalktık , kahvaltı keyfimizi yaptık .

Babamız kalksın , biz öğle yemeği niyetine artık onun kahvaltısına eşlik ederiz

ikini hatun olaraktan bende günaydınımı alayaım
sana da günaydın gözdecim...
maşallah öğlene kadar uyumuşum höhh

valla auscum hemde ne uyku...sabah ezanı okunuyordu en son uykuya dalacağımda...sabahta böyle kalkamıyorum işte
11 di saat oyandığımda eşşek gibi yatmışım..

valla auscum hemde ne uyku...sabah ezanı okunuyordu en son uykuya dalacağımda...sabahta böyle kalkamıyorum işte
11 di saat oyandığımda eşşek gibi yatmışım..

Hey maaşallah ne uyumuşsun beee.

Hiç öyle geç yattım falan deme , bende 4 de yattım , 8 de uyandım .

Yahu senin ufaklıkta uykucu galiba , ben öğle uykusunu bırakmadığım için erken yatıp erken kalkıyor genelde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…