• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ausencia'nın Gözüyle ...Nerede Kalmıştık ?

kuzum sen böyle yazma ilk def yazdıgın icin sana patlar şimdi. yapmaz ınsan degıl emın ol.

umrumda bile degıl canım
sizin de olmasın
bu site bana ekmek su vermiyor

gerçekten bu site bana ekmek su vermiyor saçmalıklar dolu bugün şu yapılanlarda bende ne diye muatap oluyrsam ya adam üyesini topic açmış şikayet ediyor yuhhhhh yuhhhhhh yani bu kadar olamaz özel mesaj at uyar demi herşeyi kopyala yapıstr yapmı insanları rezil ediyor

kuzum sen böyle yazma ilk def yazdıgın icin sana patlar şimdi. yapmaz ınsan degıl emın ol.

inciseli, meleğim benim..insanların gözüne perde inmiş, gerçekleri göremiyorlar buna canım sıkılıyor..patlasa da patlasın! gerçekleri söylüyorum diye mi ceza alcam, varsın alayım !:19: ama gerçekten yapılanlar hiç hoş değil..bu haksızlığa da göz yumamam..

gerçekten bu site bana ekmek su vermiyor saçmalıklar dolu bugün şu yapılanlarda bende ne diye muatap oluyrsam ya adam üyesini topic açmış şikayet ediyor yuhhhhh yuhhhhhh yani bu kadar olamaz özel mesaj at uyar demi herşeyi kopyala yapıstr yapmı insanları rezil ediyor

Kötü içerik yaptık diye rezil olmadık hayatım...Eğer öyle düşünülüyorsa kendi zanları...
Dua edelim velilerimize edilmedi şikayet..Üyelerle sınırlı kaldı..

Selam kuzucuklar:3:
Nasılsınız bakalım sinirler neden bu kadar gergin :26:
Yoksam çok mu özlediniz beni:27:

aynen konu zaten mantıklı değil olmadıgı gibi
sadece gülüyorum hala da yani
ben normalde cok cabuk sinirleniyordum ama valla karşımdakileri görünce sinir minir kalmadı
patrona yalakalık yapanlar ayrıca komik zaten :60:
ki bu yalakalıklar patronun umrunda olmuyor olsa icim yanmaz:60:

inciseli, meleğim benim..insanların gözüne perde inmiş, gerçekleri göremiyorlar buna canım sıkılıyor..patlasa da patlasın! gerçekleri söylüyorum diye mi ceza alcam, varsın alayım !:19: ama gerçekten yapılanlar hiç hoş değil..bu haksızlığa da göz yumamam..

tatlım sen bu forumda kimlerin ne yüzden cezza aldıgını biliyorsundur
hem öyle sebepler ki agzın açık kalır
valla muneyi melek kazeni şeytan ilan etmek icin demıyorum ama mune insaflı yine bence egri otur dogru konusalım
atılsam da son demlerimi rahatca yasamak istiyorum :60::60:

aynen konu zaten mantıklı değil olmadıgı gibi
sadece gülüyorum hala da yani
ben normalde cok cabuk sinirleniyordum ama valla karşımdakileri görünce sinir minir kalmadı
patrona yalakalık yapanlar ayrıca komik zaten :60:
ki bu yalakalıklar patronun umrunda olmuyor olsa icim yanmaz:60:

Kim kime yalakalık etmiş.
Ne kaçırdım, iyice fransız kalmışım valla:26:

tatlım sen bu forumda kimlerin ne yüzden cezza aldıgını biliyorsundur
hem öyle sebepler ki agzın açık kalır
valla muneyi melek kazeni şeytan ilan etmek icin demıyorum ama mune insaflı yine bence egri otur dogru konusalım
atılsam da son demlerimi rahatca yasamak istiyorum :60::60:

aa Mune'ye laf yok, o bitanedir :)
birde yok artık fikrimizi beyan ettiğimiz için bizleri banlayacak halleri yok ya..fikir ve düşünce özgürlüğüne aykırı :)

ebushh malum konuyu oku canım
pranj uı olmus:53:
len cete üyelerim toplanın hele yamacıma :ssz:

aa Mune'ye laf yok, o bitanedir :)
birde yok artık fikrimizi beyan ettiğimiz için bizleri banlayacak halleri yok ya..fikir ve düşünce özgürlüğüne aykırı :)

o aykırı konusu her yerde işlemiyor canım
yeter ki patrona aykırı olmasın
:51:

Son düzenleyen: Moderatör:
aus ogluyla ilgileniyor canım

melodi ui oldu
.............

Son düzenleyen: Moderatör:
ben hala yasıyorum cok şaşırtıcı yaa:60:

doğruyu söyleyeni 9 köyden kovarlarmış..bu herkes için geçerli..

İnanamıyorum:53:
Bu resmen rezillik ,yok böyle bir şey.
Nasıl sinirliyim şu anda anlatamam
Çok zor tutuyorum kendimi:47:

Back
X