• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ausencia'nın Gözüyle ...Nerede Kalmıştık ?

toplanın çete kuracagım
baskan benim :ssz:

Kazen'in de amacı bu..ben art niyetle yapıldığını düşünmekteyim artık! konu saptı hala editörlerden tık yok! ne yapmaya çalışılıyor?
kuzum zaten öyleydi en basında da dedik ya ama kazenn yandasları hala onu tutuyor.
Lider sen ol kulun köpeğin olsamda olur lan :17:
ah kuzum benim sacmalama deme öyle yaa:26:
bıktım bu siteden ne boş konular bunlar resmen yöneticiler birbirimize düşelim diye konu açıyor

küfretsem ban yer miyim :51:

bıktım bu siteden ne boş konular bunlar resmen yöneticiler birbirimize düşelim diye konu açıyor

kesinlikle! amaç kk'yı canlı tutmak, insanların dikkatine çekerek sürekli kk 'ya girmelerini sağlamak..mağlum nerede akşın orada saatlerce vakit geçirmek demek

Banlanmak için açık fırsat sunuyorlar , aman ... Orada ''aranızdaki meseleleri özelden halleden diyenlerin biride çıkıpta diyemiyor kazen niye özelden halledilmedi de ,buradan konuşuluyor diye ''

Duyurdu herkes birşeyler birbirlerine . İyi oldu mu

Herkeste kin ve ön yargı oluştu .

Yanlış yapıldı

Ben hala şoktayım...Hiç ama hiç beklemediğim, hiç yakıştıramadığım bir tavır.....
Evet, resmen seyirlik konu açıldı...
Biz de ortaya atıldık...Onca hakaret edildi, tık yok...
Ne edepsizliğimiz kaldı, ne densizliğimiz ne terbiyesizliğimiz..Ne iq seviyemiz ne zeka geriliğimiz ne de hiç bir işi gücü olmayan ev kadınlığımız...

Bir günden bir güne nereye toplu dalmışız da çete damgası yedik, hala anlamış değilim..Yaptığımız, burada toplanıp muhabbet etmek, herkes kendi ilgisini çeken konuya gidiyor bunun haricinde...

Bu kadar büyük bir sitenin, nasıl bu kadar objektiflikten uzak, öznel bir sahibi olur bir kere daha hayret ettim.

İyi ki sanalı önemsemiyorlarmış..
Bir de önemseselermiş, mazallah...Mahkemeye falan verilirdik heralde çete suçundan...

çok boşmuş bu site bunu gerçek hayatta arkadaşlarım söylediğinde itiraz etmiştim ama öyle kız resmen orda kazene yaranmak için bana sataşıyr sonra ona yazacağını yazyr yuhh ya istedikleri banı versinler yemin ederim ben sildircem üyeliğimi yok böyle bi saçmalık

kzaen ve ona yaranmak için doluşanlar guruhu ... allahım bir erkek niye bunlarla ilgilenir.ban falan umrumda değil saçmalığın dik alası bu erkek yönetici olayı

çok boşmuş bu site bunu gerçek hayatta arkadaşlarım söylediğinde itiraz etmiştim ama öyle kız resmen orda kazene yaranmak için bana sataşıyr sonra ona yazacağını yazyr yuhh ya istedikleri banı versinler yemin ederim ben sildircem üyeliğimi yok böyle bi saçmalık

canım bırak yazma sende, sataşıyorsa satışsın..olay sana patlar..

kesinlikle! amaç kk'yı canlı tutmak, insanların dikkatine çekerek sürekli kk 'ya girmelerini sağlamak..mağlum nerede akşın orada saatlerce vakit geçirmek demek
kuzum sen böyle yazma ilk def yazdıgın icin sana patlar şimdi. yapmaz ınsan degıl emın ol.
Banlanmak için açık fırsat sunuyorlar , aman ... Orada ''aranızdaki meseleleri özelden halleden diyenlerin biride çıkıpta diyemiyor kazen niye özelden halledilmedi de ,buradan konuşuluyor diye ''

Duyurdu herkes birşeyler birbirlerine . İyi oldu mu

Herkeste kin ve ön yargı oluştu .

Yanlış yapıldı

umrumda bile degıl canım
sizin de olmasın
bu site bana ekmek su vermiyor

Sen sakin olsana kuzu ..

Sanki sadece sen konuyu şakaya dalgaya vurmuşsun gibi sana yüklenip durmasınlar ..

Açsınlar teker teker okusunlar o yorumları ! Şakaya işi dalgaya vuran çok var orda ..

Seslerini sana çıkartmayı tercih ediyorlar boşversene kuzum
:34:

Back
X