Ausencia'nın Gözüyle ...Nerede Kalmıştık ?

hooo hooo hooo vi viş yu ar meri krismıs : ))
encoy niv yiır : ))

hepinize mutlu seneler hanımlar
şişkolar zayıflasın
işsizler iş bulsun
kredi kartı borçları acilen kapansın
az harcama yapılsın
ve hepppp mutlu oluunnn
sağlığı unutmadım tabii
sağlık sağlık sağlık eksik olmasıııınnnn : ))

hepinizi çoookkk seven karyaaaaa : )

Kıpkırmızı gözlerle herkese tünaydınlar =)

Şu sene o sene bu sene hiç farketmez

Sabırdan başka hiçbir şey istemiyorum

İyi seneler..

herkesin güzel seneler geçirmesini diliyorum :119:
:119::119::119::119::118::118::118::118:
:122::122::122::122::123::123::123::124::124::124::124::111::111::111::111::116::116::116:
:116::114::114::114::92::92::92::92:

Herkese iyi seneler dilerim....

Gönlünüzden geçen tüm güzelliklerin gerçekleşmesi dileğiyle...............

Ben çocukluğumda yazmayı çok severdim...
Anneme/babama kızdığımda, neye üzüldüğümü, kendilerinden ne beklediğimi uzun uzun yazar, görebileceği yerlere bırakırdım...

Şiir yazmayı beceremezdim, ama hikaye ve nesir yazmaya bayılırdım...İlkokulda yeni yılla ilgili bir yazım, neredeyse 1 ay panoda asılı kalmıştı...80 li yıllardaydık..Siz düşünün artık melo'nun okul koridorlarında nasıl salına salına gezdiğini :)

80'li yıllarda çocuk olmanın tadı bambaşkaydı...Bambaşkaydı benim neslim...

Takvim sayfaları hızla ilerledi...2000'lere geldik... Heyecanlıydık..Öyle ya, "Milenyum" a girmiştik...
Milenyumu da geride bırakalı tam 12 sene olmuş...

Seneler geçtikçe, hayatımız da hızla değişti. Kimimiz içinde ki çocuğu gömdü, kimimiz ise onu beleyerek daha da güçlendirdi...

Bir zaman sonra takvimler 2020'leri gösterecek (Allah 2023'ten bizleri korusun demezsem içimde kalır)...

Geride bunca zaman; kimine sorunları, kimine hüzünleri, kimine gözyaşını, kimine mutluluğu, kimine ise kayıplarını hatırlatacak...

2012'de, çevrenizde birileri belki yeni bir aşka başlamış ya da sevdiği adamla / kadınla evlenmiştir...
Belki birileri çocuk sahibi olmuş ya da çocuklarının gurur duydukları gelişimlerini yaşamıştır...
Belki birileri, borcundan, sıkıntısından kurtulmuştur...
Belki birileri uzun süredir beklediği başarıya kavuşmuştur...

Ya da birileri belki, beklediği, umduğu, dilediği sağlığa kavuşup sevenlerini mutluluktan uçurmuştur...

Eğer sizin de 2013'ten beklediğiniz böyle şeylerse; umarım, çok daha büyüklerini yaşarsınız...

Sıkıntıların, mücadelelerin, sağlık sorunlarının, uykusuz bırakan gecelerin 2012 gibi geride kalması ve yüreklerinizi, yüreklerimizi mutlulukla attıracak güzelliklerin yaşanacağı bir yıl olmasını canı gönülden diliyorum....

Hepinizi çok seviyorum....

ahali dışarda
ben aus ve melo da evi bekliyoruz
şikayetçi de değilm tabi
iki sohbet edeydik iyiydi...

1,5 saate yakın oldu
marga kafan iyi mi bebegim cok alkol alma demıstım

Son düzenleyen: Moderatör:
Kafam iyi olsa bu kadar güzel hesap yapamam.Hem benim kafam güzel olmaz.Psikolojik o işler.

Sarhoş olucam dersen olursun,bünye sağlam benim

Allahtan saat denen bir şey var
neyse senın nişanlı nereye çıktı bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…