Ben çocukluğumda yazmayı çok severdim...
Anneme/babama kızdığımda, neye üzüldüğümü, kendilerinden ne beklediğimi uzun uzun yazar, görebileceği yerlere bırakırdım...
Şiir yazmayı beceremezdim, ama hikaye ve nesir yazmaya bayılırdım...İlkokulda yeni yılla ilgili bir yazım, neredeyse 1 ay panoda asılı kalmıştı...80 li yıllardaydık..Siz düşünün artık melo'nun okul koridorlarında nasıl salına salına gezdiğini :)
80'li yıllarda çocuk olmanın tadı bambaşkaydı...Bambaşkaydı benim neslim...
Takvim sayfaları hızla ilerledi...2000'lere geldik... Heyecanlıydık..Öyle ya, "Milenyum" a girmiştik...
Milenyumu da geride bırakalı tam 12 sene olmuş...
Seneler geçtikçe, hayatımız da hızla değişti. Kimimiz içinde ki çocuğu gömdü, kimimiz ise onu beleyerek daha da güçlendirdi...
Bir zaman sonra takvimler 2020'leri gösterecek (Allah 2023'ten bizleri korusun demezsem içimde kalır
)...
Geride bunca zaman; kimine sorunları, kimine hüzünleri, kimine gözyaşını, kimine mutluluğu, kimine ise kayıplarını hatırlatacak...
2012'de, çevrenizde birileri belki yeni bir aşka başlamış ya da sevdiği adamla / kadınla evlenmiştir...
Belki birileri çocuk sahibi olmuş ya da çocuklarının gurur duydukları gelişimlerini yaşamıştır...
Belki birileri, borcundan, sıkıntısından kurtulmuştur...
Belki birileri uzun süredir beklediği başarıya kavuşmuştur...
Ya da birileri belki, beklediği, umduğu, dilediği sağlığa kavuşup sevenlerini mutluluktan uçurmuştur...
Eğer sizin de 2013'ten beklediğiniz böyle şeylerse; umarım, çok daha büyüklerini yaşarsınız...
Sıkıntıların, mücadelelerin, sağlık sorunlarının, uykusuz bırakan gecelerin 2012 gibi geride kalması ve yüreklerinizi, yüreklerimizi mutlulukla attıracak güzelliklerin yaşanacağı bir yıl olmasını canı gönülden diliyorum....
Hepinizi çok seviyorum....