Ausencia'nın Gözüyle ...Nerede Kalmıştık ?

Utandım...
Teşekkür ederim.
Melo ve Aus tacınıza, bu yeni üye adımla adayım.
Seneyeki sonuçlar için arkanızı iyi kollayın.

Yeni adıma karar vermemde ve kavuşmamda emeği geçenlere bolca teşekkürler...

Artık Tefo değil Pano

Anla mı nedir tefosun sen tefoooooo

Yirim seni panooo

İnşallah, i çok b-ktan geçecek bu yeni yılım benim =) Bugun sana güzelsin diyen oldu mu abla olmadıysa sıra bende..

Yahu işte bak, hayran dediğin böyle olacak arkadaş
Olmamıştı tatlım, bu hatunlar dürtmeden söylemiyor, her gün ben hatırlatırorum, en ne anladım ben bu işten
Her sabah kırmızı halı döşenecek buraya diyorum dinleyen yok

Şu forumun üyelik kısımlarında açabileceğimiz gruplar olsaydı keşke..

Yada ben hemen hiç bir başlığa uymayan konu altına açacağım bir topic

Melodi Fun Clup diye..

Beyaz Show 'a fala çıktığında ön sırada aus ben repo tefo afo narmik vs herkes oturacak bir kişi hariç oh oh

Hay aklınla bin yaşa, yapın şu organizasyonu, şu seçmen kitlemi de toplayın...Veeee "şöhret ateşten gömlek melo" halkın karşısında
O 1 kişi de gelsin kız günahtır, mahrum etmeyeyim şu güzelliğimden

pano adamın dibisin

Hem de nasıl

Hop ne oluyoruz öyle senin güzelliğini milyonlara göstermek falan da ne oluyor ? Ben şaka yapmıştım. Ben sevdiğimi paylaşamam öyle yok o kitleyle yok bu kitleyle sen buraya özelsin ve güzelsin!

Baba beni okula gönder avatarından anlamalıydım beğenilere bakınca.. Hayırlı olsun Tefo

Teşekkür ederim.
Baba beni okuldan al diye düzeltmeye cesaretim olsa keşke.
Anla mı nedir tefosun sen tefoooooo

Bir gözetim modelinin adı.
Uzunca yıllar aklımda kalmıştır niyeyse.
Röntgenci olacağım ben kesin.

pano adamın dibisin

Hatunun hasısın.

Ausencia gider...

Herkes gidip yatsın derhal...

Melooo ; vukuat olursa ıslık çal

Teşekkür ederim.
Baba beni okuldan al diye düzeltmeye cesaretim olsa keşke.

Bir gözetim modelinin adı.
Uzunca yıllar aklımda kalmıştır niyeyse.
Röntgenci olacağım ben kesin.

Hatunun hasısın.

Röntegenci olmak istiyorsan doğru afoya git o iyi bilir bu işleri ahuahauau

Hop ne oluyoruz öyle senin güzelliğini milyonlara göstermek falan da ne oluyor ? Ben şaka yapmıştım. Ben sevdiğimi paylaşamam öyle yok o kitleyle yok bu kitleyle sen buraya özelsin ve güzelsin!

Ama urandım

Ausencia gider...

Herkes gidip yatsın derhal...

Melooo ; vukuat olursa ıslık çal

Hemen, ıslık çalmakta üstüme yok

İyi geceler kuzum..

Son düzenleyen: Moderatör:
Urandımı uranyum ve arındım şekillerinde algıladım ve okudum.Hiç aklıma utanmak gelmedi

Bu arada melom sen olmasan , vukuat çıksa ben ıslıkta çalamam.. bilmiyorum nasıl çalınıyo

Bu aralar pek bir kavgalıyız klavyemle, bir de yazabilsem

Ben çalarım hepiniz yerine margo

Benim için yılbaşının bir manası yoktur uzunca zamandır...
31 Aralık ile 1 Ocak arasında değişen hiçbirşey olmadığı gibi , senelerin bu kadar hızla tükenmesinin kutlanmasına da anlam veremem.

Ama şunu hissederim hep ; umut ve hayaller için , güzel dilekler dilemek ve yeni bir başlangıç için moral olur insana sanki.

2013...

Yalansız riyasız , takiyesiz geçsin ; herkes biraz daha güzel bakmanın güzellik getirdiğini görebilsin , herkes biraz daha anlayışın kendisini ezmeyeceğini bilsin , onurlu olmanın kibirli olmakla eş görüldüğü zihniyetlerden sıyrılsın , huzurlu olmanın yolunun huzur vermekten geçtiğini farkedebilsin , sağlık denen şeyin kaybedilmeden değerini bilsin , sevdiğinin gözünün içine baksın ve onu neden bu kadar sevdiğinin cevabını düşünmeden verebileceği aşklar yaşasın....İsyan çıkarmanın kolay , fikir üretmenin ve ürettiği fikri hayata geçirtmenin daha zor ama doğru olduğunu kavrayabilsin...
Dünyanın çivisi çıktı diyorlar , bindik bir alamete gidiyoruz kıyamete diyorlar...Dünya durduğu yerde duruyor da bize neler oluyor diye sorgulamayı görebildiğimiz bir yıl olsun.

Kullandığımız takvime göre yeni bir yıl başlıyormuş....Yeni bir yılın sabahına değil de ; yeni bir ben'in sabahına uyanalım bu sene....

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…