• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yöresel Tarif Ausencia'dan...Beşamel Soslu Sebzeli Tas Kebabı&Ali Nazik&Dondurmalı İrmik Helvası

Yöresel Yemekler
Evet,çok fazla giremiyorum vakit ayıramıyorum foruma.Vakit olunca bakmaya çalışıyorum tabi kim ne yapmış,ne eklemiş tarif aliyim,değişik birşeyler yapiyim diye ..Ama bu ramazan çok yordum kendimi..Mutafakla çok haşır neşirim yaa :31:Değişik tarifler denemek,yapmak istiyorum hep..Yemek sonrasıda çok yorgun oluyorum tabi,kendimi biraz frenlemem lazım :45: Ben yarıştım birinciliği kaptım.Tekrar yarışsamda eskisi gibi heyecanlı olmuyor biliyormusun.Tekrar birincilik şansım yok zaten,çok değişik beğendiğim tarifler olursa,fotoğraflayabilirsem zaten eklemeye çalışıyorum :34: Sizleri izlemek,sizinle beraber aynı heyecanları yaşamakta çok zevkli :29: Bak,burayı,sizleri terk etmiyorum sonuçta..Bir gözümde burada :34:

Tamam her daim gözün üzerimizde olsun :34:

Bende rekora gidiyorum , 4. katılışım :52::52:

Ama çok keyifli oluyor :16:

Ohooo 2 ay oldu abla döneli:52::52: Bekliyorum davetini:37: Bu arada sizden iyi olmasında benimkide süper yemek yapar evlenir evlenmez ben davet edecem:52:

Hmmm sen o yüzden yoksun ortalarda :27:

Sıcak mıcak bahane :23:

Ooooo yemekler damattan haa ,

eniştende çok güzel menemen yapar :52:

bebegim bu akşam dısarda iftar edicez ama yarın akşam tatlından bizimkiler yapcam okurken bile tadı harıka geldi :) resimlerinde yaptıgımı :)

Çok çok teşekkür ederim :17:

Zeyneple masa komşuculuğu oynayacağız , ben onun sofrasından tuz isteyeceğim o benden su :1:

Not:söyleyin ona lüften daha kilo vermesin :53:

ikinize de başarılar canım , bende söylüyorum yeter diye fakat kendini durduramıyor zayıflamanın dayanılmaz hafifliği :1:

Canım tarıfler birbirinden güzel ellerine sağlık yarışmada başarılar dilerim :16:

bebegim bu akşam dısarda iftar edicez ama yarın akşam tatlından bizimkiler yapcam okurken bile tadı harıka geldi :) resimlerinde yaptıgımı :)

Yap yap canım ama sende yiyeceksinnnnnnnn :52:

ikinize de başarılar canım , bende söylüyorum yeter diye fakat kendini durduramıyor zayıflamanın dayanılmaz hafifliği :1:

Teşekkürler lacey , gelinliğini giyecek hayali o heralde :12:

Önce sorular, sonra tebrikler
Soru 1: Patatesi ve patlıcanı neden tuzlu suda beklettin ?
Soru 2 : Etleri duduklude de yapabilirdin değil mi ? Neden tavada 1 saat pişirmeyi tercih ettin ? Tavan seramik değil mi ?

Önce sorular, sonra tebrikler
Soru 1: Patatesi ve patlıcanı neden tuzlu suda beklettin ?
Soru 2 : Etleri duduklude de yapabilirdin değil mi ? Neden tavada 1 saat pişirmeyi tercih ettin ? Tavan seramik değil mi ?

Önce cevaplar , sonra teşekkürler ...

1. Tuzlu su patlıcanın acısını alır , patatesleride o anda kızartmayacağım için kararmasın diye .

2.Düdüklü tencerem yok . Evet seramik.

Hmm..
Şimdi tebrige sıra geldi

Ausencia, sen gözlemdigim kadarıyla hem pratiksin, çabuk yapıyorsun yaptıgın şeyi. Hem de sunuma görüşüne önem veriyorsun. Bu ikisi bizim evde aynı anda bulunması zor şeyler :) Patlıcanı fırına koymadan çatalla delmek, kaşık ile kabugundan sıyırmak çok pratik fikirler, ben de deneyecegim. Aksam ne pişirsem topiginizi takip ediyordum ama artık daha bir dikkatle takip edecegim tariflerinizi. Yemekler, sunumlar, sofra harika görünüyor ellerine saglık. Sofranızdan huzur eksik olmasın, yarışmada başarılar

Hmm..
Şimdi tebrige sıra geldi

Ausencia, sen gözlemdigim kadarıyla hem pratiksin, çabuk yapıyorsun yaptıgın şeyi. Hem de sunuma görüşüne önem veriyorsun. Bu ikisi bizim evde aynı anda bulunması zor şeyler :) Patlıcanı fırına koymadan çatalla delmek, kaşık ile kabugundan sıyırmak çok pratik fikirler, ben de deneyecegim. Aksam ne pişirsem topiginizi takip ediyordum ama artık daha bir dikkatle takip edecegim tariflerinizi. Yemekler, sunumlar, sofra harika görünüyor ellerine saglık. Sofranızdan huzur eksik olmasın, yarışmada başarılar

Ohh be , şimdi gönül rahatlığıyla teşekkür edebilirim :9:

Sağol , her zaman bekleriz yemek topiğine takibe .Benim aklımda her daim bir pideyi tek başına bitiren üye olarak varsın :52:

Eğer telaşlanmazsan inan herşey çok kolay ve özenli ve aynı zamanda çabuk yapılabiliyor:34:

evet fazla giremiyorum bu ara:31: , sürede uzatılmış iyi olmuş süpriz yapıp rakip olurmuyum acaba diyom ama hiç şansım olmaz sizin karşınızda :1:

Aşk olsun , artık yarışmaktan çıktı zaten keyif almaya döndü olay , gel gel sende gel :31:

Aşk olsun , artık yarışmaktan çıktı zaten keyif almaya döndü olay , gel gel sende gel :31:

ha ha ha :) evet kesinlikle, zaten hobilerim arasında bile:1:
katılırsam kendimle ropörtaj yapmayı düşünüyom
hobilerim, kk yemek yarışmasına katılmak
-hiç kazandınız mı?
- Ne münasebet:63::27:

ha ha ha :) evet kesinlikle, zaten hobilerim arasında bile:1:
katılırsam kendimle ropörtaj yapmayı düşünüyom
hobilerim, kk yemek yarışmasına katılmak
-hiç kazandınız mı?
- Ne münasebet:63::27:
Sen katıl ben senle röportaj yaparım:34:Söz veriyorum özel konu açarım:27::52::52::52:

Back
X