Atopik dermatit

LeylaKaya

Hayaller dualara emanet...
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2016
2.444
1.405
133
35
Merhaba kızımda çoklu Gıda alerjisi var. Ve atopik dermatit de var çok kaşınıyor her yeri kalınıyor. Bıktım artık çok yoruldum şuruplar fayda etmiyor bir akıl verin ne olur geçecek mi bu ne yapmam lazım çok bunaldım ...ağlamaktan helak oldum ..

Benim kızımın da 43 günlük iken yüzü biranda kızarıp kabarmaya başlamıştı. Ensesine ve sırtına filan da yayılmıştı, sürekli kaşıdıkça ben de ağlamaya başlıyordum. Daha sonra doktor pembe coresatin verdi ve tüm kızarıklar geçti. Ara ara kulak arkası vs gibi yerleri kızarıyor yine ilacı sürüyorum geçiyor.

Benim oğlumda da vardı neredeyse tüm vücudunda. Doktorum la roche un bir ürününü önerdi. Her gün bununla nemlendireceksin dedi. Şimdilik çok şükür geçti. Eczanelere sorabilirsin bebekler için bu losyon.

kortizonlu hiçbirşey sürme lütfen kızına maalesef ileride daha büyük problemlere yol açıyor. ben yüzüne pembe coresatin vücuduna da losyon formu kullandım çocuğumda çok memnun kaldım. inşallah sizinkine de iyi gelir

Benim kızımda da vardı. Şimdi daha iyi çok şükür. Kaşıyıp kanlandırdığı bölgeler oluyordu. Mecbur kortizonlu kullanmak zorunda kalıyorsun. Her gün duş aldır. Bebeği çok rahatlatıyor. Sonrasında nemlendir. Insallah gecer.

Kortizonlu kremden niye korkuyorsunuz anlamıyorum. Ağızdan direk alınmıyor ki.
Yüzdü %1 bile değil çoğunun ciltte emilimi.
Nişastayla suyu kremleştirip egzamasına sürüyordum kaşıntısı alıyordu. Kaşıntı azalınca egzama da büyümüyor daha çabuk kontrol altına alınıyor. Ben çok faydasını gördüm. Araştırın siz de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…