Atlatamıyorum. Her gün yeniden başa dönmek..

Okurken duygulandım şahsen. Ama sana o kadar acıyı yaşatan birini artık yavaştan unutmalısın. Klişe olacak ama inan ki zamanla geçiyor. Ve senin karşına iyi biri çıkacağına da inanıyorum.

Desteğiniz için teşekkür ederim. Bu saatten sonra olmayacağının farkındayım geri dönüşün. Ama insan üzülüyor bir şekilde

Mesajınızı içim ezilerek okudum çok zorluk yaşamışsınız siz de. Ama sonuna değmiş, karşılığını almışsınız.

Bende bazen korkuyorum. Ya bir daha olmazsa diye?
Rabbim büyük iyi ki zaman geçiyor her kötü durumda zamanla geciyor cok şükür....
Sakın umutsuz olma dicem de yeri geldi bende cok pes ettim ama sonra karşına öyle güzel şeyler çıkıyor ki bu yaşadıkların aklına bile gelmiyor inan ki....
Zaman sadece birazcık zaman yaraların iyileşmesi için ama buna birazda sende yardımcı olmalısın....
Iyi düşün iyilik seni bulsun inan bir gün herşey komik birer anı olarak kalacak ve sen kendini duani yaşarken bulacaksın inşallah ❤

Kimsenin ahı kimsede kalmaz gün gelecek senin ayaklarına kapanacak ama o zaman sen çoktan unutmuş olacaksın
Benim de başıma aynısı geldiğinde arkadaşım bana bu sözleri söylemişti o zaman ne zaman sorup dururdum o da sabret bak hep beraber göreceğiz dedi ve üzerinden 2 yıl geçtiğinde vicdan azabından uyuyamıyorum aklımdan seni çıkaramıyorum diye yalvarmıştı ama tabi bu sefer de ben istemedim :halay:-bende ansızın terk edilmiştim nedenini bile söylemedi zaten bir gün bitecekti dedi inanamadım bile en kötüsü de ünide aynı sınıftaydık. O kadar sinirim bozuluyordu ki boğazına yapışmayı çok istiyordum ne yalan söyleyim... ama arkadaş grubum benim kafamı dağıttılar hep gezdik yedik eğlendik yeri geldi sövdük :)))) ama diğer dünyasıda bar çok da sövmemek lazım :)-

Son düzenleme:
Rabbim büyük iyi ki zaman geçiyor her kötü durumda zamanla geciyor cok şükür....
Sakın umutsuz olma dicem de yeri geldi bende cok pes ettim ama sonra karşına öyle güzel şeyler çıkıyor ki bu yaşadıkların aklına bile gelmiyor inan ki....
Zaman sadece birazcık zaman yaraların iyileşmesi için ama buna birazda sende yardımcı olmalısın....
Iyi düşün iyilik seni bulsun inan bir gün herşey komik birer anı olarak kalacak ve sen kendini duani yaşarken bulacaksın inşallah ❤

mesajınız beni umutlandırdı. desteğiniz için çok teşekkür ederim. Düşünmemeye çalışıyor kendimi başka şeyler veriyor onunla ilgili her şeyi bırakıyorum yavaş yavaş.. iyi düşünmeye çalışıyorum. Bir de rüyalar olmasa..

Kimsenin ahı kimsede kalmaz gün gelecek senin ayaklarına kapanacak ama o zaman sen çoktan unutmuş olacaksın
Benim de başıma aynısı geldiğinde arkadaşım bana bu sözleri söylemişti o zaman ne zaman sorup dururdum o da sabret bak hep beraber göreceğiz dedi ve üzerinden 2 yıl geçtiğinde vicdan azabından uyuyamıyorum aklımdan seni çıkaramıyorum diye yalvarmıştı ama tabi bu sefer de ben istemedim :halay:-bende ansızın terk edilmiştim nedenini bile söylemedi zaten bir gün bitecekti dedi inanamadım bile en kötüsü de ünide aynı sınıftaydık. O kadar sinirim bozuluyordu ki boğazına yapışmayı çok istiyordum ne yalan söyleyim... ama arkadaş grubum benim kafamı dağıttılar hep gezdik yedik eğlendik yeri geldi sövdük :)))) ama diğer dünyasıda bar çok da sövmemek lazım :)-

:) sizin adınıza sevindim gerçekten içiniz soğumuştur.. benim de tek duam vicdana azabi rahat bırakmasın onun yakasını.. benim de içim soğusun.

mesajınız beni umutlandırdı. desteğiniz için çok teşekkür ederim. Düşünmemeye çalışıyor kendimi başka şeyler veriyor onunla ilgili her şeyi bırakıyorum yavaş yavaş.. iyi düşünmeye çalışıyorum. Bir de rüyalar olmasa..
Yaşıyorsak ve nefes alıyorsak umut hep olmalı arkadaşım....
Rüyalar su an hep bilinc alti inan ki yavas yavas ondan kurtulunca onlarda olmayacal lakin benim aradan seneler gecmesine ragmen bazen ne alakaysa görüyorum ruyamda ama icimde hicbir duygu yok hoc canım acimiyorda, oylesine sacma sapan birsey diyorum.
Zaman geçtikçe aklina bile gelmeyecek inan ki yeter ki kendine inan, güçlüsün sen çünkü kadin istemiş de neyi başaramamış?

Bence şükret hatta sadaka ver, üzüldüğünü biliyorum ama gececek.. sakın bir sonraki adayların karşısında daha önce ciddi ilişkin olduğu için ezilme, hiç ciddi ilişki yasamayacak olsan ve evlenmesen bile.. 20 yaşından beri birlikte idim sonra evlendik artık otuzbes yaşındayım evladım oldugu ve babasını benden çok sevdiği için devam ediyorum ve edeceğim (bende de hatalar vardır muhakkak) ama keşke keşke diyorum ayrıldığımız zaman tekrar baslamasaydik keske bitseymis.yasam enerjim halim gucum yok hiçbir şeye. Öyle vurma kırma içme aldatma falan hiç yok, akliniza onlar gelir şimdi.. ama böyle olsa idi kötü biri olurdu ve bitmesi kolay olurdu belki de, oysa ki şimdi mecburi devamdan ve karşılıklı çıkar tatmininden ibaret ilişki. dediğim gibi şükret sadaka ver ve daha hayırlısı için dua et Rabbimize.. eminim daha hayırlısı da çıkacak karsina..

Düğünüme o kadar az kaldı ki ama bu yazını okuyunca kendimi buldum bi sene oldu tam ayrılalı bizim ayrılığımızın hemen ardından 19 yaşında bi kız kaçırdı ve evlendi bende senin gibi mesajlara bakıp ağlıyodum gecenin bi saati kalkıp hüngür hüngür ağlıyodum hatta daha geçen gün arkadaşım mutlularmış dediğinde bile öfkem dinmediğinden içim soğumadığından dolayı nasıl mutlu olur 1.5 senemi harcadı ben evlenemem derdi hep nasıl mutlu olur diye sinirlendim ağladım.. dışarı çıktığımda onu arıyodu gözlerim aynı mahallede oturuyoruz bide düşün.. ama birden bişey oldu napıyosun dedim o demek ki senin sandığın kadar değer vermemiş sana da sevilmemek koymuş ama bitir artık dedim ve yanımdaki Adama daha çok sarıldım şimdi sadece hakkım asla helal değil ilahi adalet bi gün tecelli edicek sende bekle..

X