glsh_ercn Popüler Üye Kayıtlı Üye 12 Ocak 2009 104 0 34 29 Ocak 2010 Konu Sahibi rKn #41 canım çok güzel olmuş. ellerine sağlık ama sende ilk örnek gibi sırayla birazını anlatsaydın. ben ilk defa saç örgüsü yapacam nasıl olacağınıda bilmiyorum. yardımcı olursan sevinirim Son düzenleme: 29 Ocak 2010
canım çok güzel olmuş. ellerine sağlık ama sende ilk örnek gibi sırayla birazını anlatsaydın. ben ilk defa saç örgüsü yapacam nasıl olacağınıda bilmiyorum. yardımcı olursan sevinirim
EzeLCaN Aktif Üye Kayıtlı Üye 29 Eylül 2009 46 0 43 29 Ocak 2010 Konu Sahibi rKn #42 Canım uzman tv sitesine girip saç örgüsü diye aratırsan videosunu zileyip daha güzel anlayabilirsin.eğer bulamazsan bana yaz yardımcı olayım.
Canım uzman tv sitesine girip saç örgüsü diye aratırsan videosunu zileyip daha güzel anlayabilirsin.eğer bulamazsan bana yaz yardımcı olayım.
glsh_ercn Popüler Üye Kayıtlı Üye 12 Ocak 2009 104 0 34 29 Ocak 2010 Konu Sahibi rKn #43 EzeLCaN .!.: Canım uzman tv sitesine girip saç örgüsü diye aratırsan videosunu zileyip daha güzel anlayabilirsin.eğer bulamazsan bana yaz yardımcı olayım. Genişletmek için tıkla... teşekkürler cnm buldum ama o firkete gibi şeyi nerden alacağımı bilmiyorum onun kolay yolu falan var mı
EzeLCaN .!.: Canım uzman tv sitesine girip saç örgüsü diye aratırsan videosunu zileyip daha güzel anlayabilirsin.eğer bulamazsan bana yaz yardımcı olayım. Genişletmek için tıkla... teşekkürler cnm buldum ama o firkete gibi şeyi nerden alacağımı bilmiyorum onun kolay yolu falan var mı
EzeLCaN Aktif Üye Kayıtlı Üye 29 Eylül 2009 46 0 43 29 Ocak 2010 Konu Sahibi rKn #44 Kürdan gibi bişey kullanabilirsin .Bende biraz iri bi tel toka var.Bildiğin siyah tel saç tokası yani.Onu kullandım.
Kürdan gibi bişey kullanabilirsin .Bende biraz iri bi tel toka var.Bildiğin siyah tel saç tokası yani.Onu kullandım.
julyan ne zaman büyüyeceksiniz Kayıtlı Üye 24 Eylül 2008 559 9 5 Şubat 2010 Konu Sahibi rKn #45 galiba acemisin benim gibi en iyisi ve kolayı klasik atkı 2 ters 2 düz