Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
ÖrgüAtkı örmeyi düşünüyorum, atkı örmeyi bilen var mı?
Sonunda atkımda beremde bitti.Ben yaptım diye mi beğendim bilmiyorum ama güzel olduğunu düşünüyorum.Sırada klasik lastik örgü berem var.Bu arada bi de kolay bolero örüyorum.Fotografını çekecek birini bulunca eklerim inşallah.
Mesaj sayım yetmediği için atkı ve beremin resmi eklentide
yaaaa ne gusel olmuss :)) benımde sözlüm askere gitti..malum kış gelmek uzere ona bole atkı yapmak ıstıorm..ama elime şiş dahii almış degılım bu zamana kadar :) yazmıssınız ya arkadaslar ayrıntılı nasıl yapılacagını, o tabırlerın ne demek oldugunu bıle bılmıorm yanı..ıkı ters bı duz, ordan batır burdan cıkar
napcam ben :'(
Ördüğüm atkının modeli böyle
120 cm oldu 60 cm kaldı
Bereyi nasıl yapcam şimdiden onun derdine düştüm...
Resmini bi türlü ekleyemedim.merak edenler eklentiden bakabilir Eki Görüntüle 26075
EzeLCaN ]Sonunda atkımda beremde bitti.Ben yaptım diye mi beğendim bilmiyorum ama güzel olduğunu düşünüyorum.Sırada klasik lastik örgü berem var.Bu arada bi de kolay bolero örüyorum.Fotografını çekecek birini bulunca eklerim inşallah.
Kolay bolero resimlerini ekledim arkadaşlar.Tarifini merak eden olursa seve seve yardımcı olurum.Beğenecekmisiniz çok merak ediyorum.fotograflar malesef gelişigüzel oldu.Kusuruma bakmayın lütfen...
Kolay bolero resimlerini ekledim arkadaşlar.Tarifini merak eden olursa seve seve yardımcı olurum.Beğenecekmisiniz çok merak ediyorum.fotograflar malesef gelişigüzel oldu.Kusuruma bakmayın lütfen...
canım atkı ve bere çok güzel olmuş ellerine sağlık... atkıyı nasıl yaptığını anlatabilir misin... yani hem arkası hem önü düz olmuş... onu nasıl yaptın...
canım atkı iki taraftanda aynı gibi duruyo... yani hem tersinden hem düzünden...
hani örgülerin arkası ters olur ya.... senin iki tarafda aynı gibi onu soruyorum nasıl yaptın...
bloğunda yapılışını okudum aslında ama orada anlattığına göre iki tarafı aynı olmaz...
anlatabildim mi yaa...
ben nişanlıyken nişanlıma doğum gününde örmüştüm,eşimin gözleri yeşil olduğu için 2 ton yeşil kullanmıştım.herkes çok beğenmişti:) ezelcan atkı ve bere süper olmuş
Kubbar40 ben burdaki anlatımdan resimdeki modeli çıkaramadım :) Modeli kendim yaptım yapılışını aşağıya yazdım.Anlamadığın yer olursa yardımcı olurum.
esr_a atkı örmenin ayrılık getirdiğini hiç duymadım.Çok şükür bize öyle bişey olmadı.Hatta Allah kısmet ederse önümüzdeki hafta nişanlanıyoruz
Saç Örgülü Atkı Modeli:
40 ilmekle başladım.
İki yanına birer tane başlangıç ilmeği bıraktım.
2 düz 2 ters lastik yapıp 10 sıra ördükten sonra
1 başlangıç ilmeği 2 ters 2 düz 6 ters 2 düz 2 ters 2 düz 6 ters 2 düz 2 ters 2 düz 6 ters 2 düz 2 ters 2 düz 2 ters ve 1 başlangıç ilmeğini örerek modelimi koydum ve bundan sonraki sıralarda örneği takip ettim.
Bu şekilde 14 sıra örüp saç örgülerini koydum.Saç örgülerini 6 ters ilmeği 3 lü saç örgü yaparak oluşturdum.Ve bu şekilde devam ettim.
Atkıyı bitirirken de 10 sıra 2 ters 2 düz lastik örerek tamamlıyoruz.