- Konu Sahibi siyahbeyazbilgisayar
-
bende 80 kiloydum şişmanlık başa bela resmen 175 boyum ve şuan 51 kiloyum tabi bunu 2 sene icerisinde verdim çok hırs yapmıştım gidip mağzadan küçük beden kıyafet almıştım o kıyafeti giyememk beni hırslandırmıştı açıktıkça gidip kıyafete bakıyodum resmen ve işede yaradı azimli olmak çok önemli diyet yaparken spora vakitim olmadığı için 55 kilodayken plates yapmaya başladım ve greyfurt içtim sabahları aç karnına mütiş işe yarıyo hala devam ediyorum yine yediklerime dikkat ediyorum
şu an 88 kiloyum:) kaldı 3 kilo
85 e inince kendime hediye alacam
beğendim bi etek vardı onu alacam inş:)
tabi sınavdı şuydu buydu derken kaçamaklar yaptım arada:)
yeşil çay içmeye başladım bakalım faydasını görecek miyim:)
zannettiğiniz ve beklediğiniz gibi 80 kilo filan olamadım..
o kadar çok isterdim ki 80 kiloyum ve mutluyum demeyi...
ama diyemiyorum işte en son 87 yi gördüm ve sonra 88 e çıktım tekrar yani bu defa da olmadı
keşke şurda evet 80 im diyebilseydm ne istediğim gibi 15 şubata 80 kilo olabildim ne de pis boğazımı tutabildim..
ordan burdan fırlayan fazlalıklarım utancım iğrençliğim kırılan azmim coşmuş durumdaki iştahım başarısı<lığım ve ben geri geldim..
aslında hep burdaydım ama gelip yazmaya utandım hala 88 kiloyum demeye utandım..
ama geldim işte 88 kilo başarısız olmuş umudu azalmış kilolarının çirkinliğinde olan bi insan nasılsa öyleyim şu an. bu sene üniversite bitiyor ve mayısta mezuniyetim var o zamana kadar çok zayflamış olmaktı hayalim şöyle çok gzel bi elbise almak utanmadan acaba şuram nasıl buram nasıl görünüyor demeden almaktı elbiseyi ama olmadı yapamadım veremedim o pis kilolarımı o pis boğazımı tutamadım...
karalı azimli olmama rağmen yapamadım..
üzgün müyüm yoksa kendime kızgın mı kırgın mı yoksa utangaç mı bilmiyorum..
tek bildiğim evet hala şişman ve çirkinim..
geçen bi yerde otururken karşıdaki dolabın camında kendimi gördüm eğilmiştim gözüme takıldı sırtımdaki iğrenç çıkıntılar göbeğim kalçam özetle fazlalıklarım nefret ettim o an hepsinden
bu kendime verdiğim bilmem kaçıncı söz hadi kızım bu son dediğim bilmem kaçıncı sefer
neyse sonuç itibariyle veremdiğim pis kilolarımla burdayım...
zannettiğiniz ve beklediğiniz gibi 80 kilo filan olamadım..
ama diyemiyorum işte en son 87 yi gördüm ve sonra 88 e çıktım tekrar yani bu defa da olmadı
keşke şurda evet 80 im diyebilseydm ne istediğim gibi 15 şubata 80 kilo olabildim ne de pis boğazımı tutabildim..
ordan burdan fırlayan fazlalıklarım utancım iğrençliğim kırılan azmim coşmuş durumdaki iştahım başarısı<lığım ve ben geri geldim..
aslında hep burdaydım ama gelip yazmaya utandım hala 88 kiloyum demeye utandım..
ama geldim işte 88 kilo başarısız olmuş umudu azalmış kilolarının çirkinliğinde olan bi insan nasılsa öyleyim şu an. bu sene üniversite bitiyor ve mayısta mezuniyetim var o zamana kadar çok zayflamış olmaktı hayalim şöyle çok gzel bi elbise almak utanmadan acaba şuram nasıl buram nasıl görünüyor demeden almaktı elbiseyi ama olmadı yapamadım veremedim o pis kilolarımı o pis boğazımı tutamadım...
geçen bi yerde otururken karşıdaki dolabın camında kendimi gördüm eğilmiştim gözüme takıldı sırtımdaki iğrenç çıkıntılar göbeğim kalçam özetle fazlalıklarım nefret ettim o an hepsinden
bu kendime verdiğim bilmem kaçıncı söz hadi kızım bu son dediğim bilmem kaçıncı sefer
merhaba arkadaşım hiç kırılma ama eğer bir rahatsızlığın yoksa bu kadar zamandır hiç kilo vermemiş olman gerçekten kararlı ve azimli olmadığını gösterir bak kırıldıysanda bu belki seni hırslandırır diyeyim çünkü hepimiz birilerine kırılarak diyet yapmaya başladık üzerine basarak söylüyorum bir hastalığın varsa kilo vermeni engelleyen biran önce doktora git aslında herhalukarda bir diyetisyene gitmen lazım arkadaşım devlet hastanelerinde ücretsiz diyetisyenler var ve süper zayıflatıyorlar hadi bakalım kalk ve silkelen......zannettiğiniz ve beklediğiniz gibi 80 kilo filan olamadım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?