Atessu'nun Diyet Günlüğü

uzun zaman sonra geri geldim uzun zamanıdr yazmayı istiyordum ama utandım çünkü geçtim kilo vermekten 91 kilo oldum geri geldim
ne hedeflediğim gibi 80 kiloya inebildim ne kaç senedir çabalayıp bitirdiğim üniveiste sonucu mezuniyet töreninde düzgün bişey giyebldim.. herkes elbise ile geldi ben etek gömlek neden 91 kiloyumda ondan o kdar kızdım ki deliler gibi yedim havan gibi hatta hiç durmamacasına yedim yedim ve 91 kiloyum. mutsuzum güzel değilim çirkinim bunu çok iyi biliyorum yahu birinsan nasıl olurda hiç zayıf olmaz bir kere bile olmadım.böyle gidersem olamayacamda artık bitsin istiyorum yahu yolda yürürken aynaya bakabilmek ben çok açııım diyebilmek istiyorum çünkü hiç çok açım diyemedim utandım hep.. bi kere de en şık olmak istiyorum bi kere de üzülmemek beğenilmek istiyorum. önemli olan nsanın içi ruhu gibi tesellilerde sürünme istemiyorum zarif çekici olmak istiyorum kendm iç,n istiyorum senelerdir bu konuda benimli ileri geri konuşan insanları susturmak için en genç yıllarımı kaba kıyafetlerle geçirmemek için istediğimi giymek için 500 gram aldı diye bir saat zırlayan kızlarasus diyebilmek için bi kere de masadaki en şişman olmamak için zayıflamak istiyorum doktora gitmeye utanmamak için otobüste herkes bana mı bakıyor dememek için artık zayıflamak istiyorum bin kere karar verdim bin kere vazgeçtm ama binbirincide bari başarılı olayım bi kere de ben tam anlamıya mutlu olayım hemen kiloalrım aklıma gelmesin. yazacak o kadar çok şey var ki.ama bir çoğunu biliyorsunuz eminim yaadınız yaşattılar neyse bu son olsun istiyorum ve ,Allahın izniyle ilk hedef 85 fırsat buldukça yazacam buraya yardımlarınızı dualarınızı bekliyorum..

canım boyum 175 demıssın ve 90 kıloyum dıyorsun 85lere kadarda ınmıssın bence 85 senın boyunda abarttıgın kadarda kötü durmaz. moralini hiç bozma ben 1.54 boyundayım ve suan 80 kıloyum bende sürekli vercem vercem diyip kilo alıyorum hatırlıyorumda 58 kılo ıkende vercem dıyerek basladım bu yola ama gordugun gıbı 80 kılodayım yazarken bıle ıcıme oturuyor ama benı seven boyle sevsın ben mıllet ıcın zayıflamıcam kı kendım ıcın zayıflıcam zayıflarsam. kı ben 24 yasına kadar falan 45 kıloydum sonra pastanelerde ıse basladım hıc dıkkat etmedım ve bu kılodayım butun gun masa basında oturup homidi gırtlak yedim. 87 kılolara kadar cıktım 74 kılolarada ındım ve kıs basladı spor bıttı gene oldum 80 yaz geldı gene basladık spora yememeye falan.. kilo almak vermek bunlar hepimizn yaşadıgı seyler yasın kucuk oldugu ıcın bu kadar kafana takıyorsun bılıyorum. ama dusunsene 28 yasına geldıgınde hala kılolumu olmak ıstıyorsun.. yıllar cok cabuk gecıyor.. gecen sene haziranda kosu bandı aldım bir sene gectı kılı aldım verdım derken 80kıloyum yıne.. eger hıc bırakmadan yapsaydım belkı bu yaza 55 kılolarda gırebılırdım ama iş yoğunlugu yorgunluk yaşanan olaylar gelen misafirlikler gidilen misafirlikler yenen tatlılar hadi canım bundan da birşey olmaz denilen tatlılar...

hepsini hepimiz yapiyoruz.. kilolu oldugun icin cirkin olmazsın bunu sakın aklından cıkarma...

meğer ne kadarda çok mutluymuşum o zamanlar. okurken gözlerim doldu geçen sene şubatta 87 yi görmüşüm ben ve şu an tam 96 kiloyum. mezuniyetime istediğim gibi gidemeyince bıraktım tamamen yedim sadece yedim üzüldüm yedim sevindim yedim ağladım yedim hep yedim ve sonuç 96 kiloyum. kimseye değil kendime kızgınım iradesizliğim tutamadığım pis boğazımgerçekleemeyen hayaller ve bir zamanlar 87 kiloyum diye üzüldüğüm anları dehşet özledim şu dakikalar..10 kilo almış bi kat daha çirkinleşmiş halimle tekrar geldim üzgünüm kırgınım kendime içim yanıyor yüreğim paramparça bir sene öncesine göre 10 kilo almış halimle burdayım üzüntünün en dibine vurmuş durumda bu defa sanırım gerçekten çok üzüldüm hiç yemek yemek istemeyecek kadar çok. tabi bizamanlar ay bol oluyor artık diye sevindiklerimin içine giremeyince bi kere daha yüzleştim. evet pis kilolarım var onlar yüzünden mutsuzum üzgünüm..yine geldim tekrar yazdım buraya keşke mutlu haberleri vermiş olsaydım defalarca başlayıp vazgeçtim bu son olsun dediğim 239473865874648956945067340. kez kararım. burdayım bi kere daha denemek için desteğinize ihtiyacım var o kadar.hoşçakalın

canım bende 97 kiloyum yani 98 imişim ama 1 haftada oldum dieyet başlayalım 1 hafta oldu destek olalaım birbirimize biz neden şık güzel her beğendimizi alan bayanlar olmayalım hadi zayıflamaya şuana kadar yedikte ne oldu?

cnm hiç bozma moralini. bazen insan geriye dönüp baktıgında ben nerdeymişim diyebiliyor kendi hayatı için. geriye dönüp 10 yılıma bakıyorumda neler yapmak istiyordum neler yapmısım. simdi yeniden ayaga kalkmanın zamanı. 2 sene sonra neden istediklerimi yapmamısım diye düsünmek istemiyorum. bunun yerine baska şeyler denemek istiyorum.
bende 84kg lardaydım. azmettim yapıcam bu isi dedim. cok ciddi yapmasamda 75,5 e dusdum. verdiğim kiloları geri almaminş. simdi diyetisyen yardımıyla zayıflıyorum. sende mutlaka bi diyetisyene git. bi spor salonuna yazıl. hayatına yeniden basla..

kendini sev kendinle barış. mutlu olmayı hak ediyorsun.

yazını okudum ve üzüldüm
yemek yiyerek mutsuz olmaktansa yeme mutlu ol canım sabah 2dilm ekmekle kahvaltıyap haşlanmış yumurta tok tutuyo
öğlen tavuk salata yada sebze ye ama az yağlı
akşam 1 kase çorba iç yoğurt ye
ara öğünlerde meyve ye
amaaa akşam yemeğinden sonra hiç bişey yeme
akşam yediğin herşey yağa dönüşüyomuş
gerçi sen biliyosundur sadece hatırlatmak istedim
canım diyet gruplarına takıl çok iyi geliyo motive ediyolar onlarla menülerini paylaşdıkca nerde yanlış yaptığını anlıyosum
kendin için kilo ver bende ağır kilo veriyorum ama topikte motive oluyorum pes etmiyorum

kıyamam sana yazdıklarını okudum da seni iyi anlıyorum.hiç okadar kilo almadım ama benimde kendime göre bölgesel fazlalıklarım var o rahatsızlığı çok iyi anlıyorum.Ne güzel karar vermişsin ama bu sefer bırakmamaya özen göster canım.
Senden ricam (şahsen ben denedim ve baya kilo verdim) aktarcıdan MAURERS diye bitkisel bi hap var sabahları aç karnına alıyorsun üstünede elma sirkeli su içip doğru 1 saat spora (ister yürüyüş yap,ister dans et,ister kondisyon aletlerinde çalış).
yağı azalt,tatlıyıda kesmeye çalış çokmu canın istedi küçük bi parça tarçın kabuğu at ağzına onu gevele yavaş yavaş.Tarçın tatlı isteğini azaltır ve
en önemlisi günde 3-4 fincan yeşilçay (benim tarifimi vereyim demliğe yeşilçay karanfil ve tarçın kabuğu at demle aklına geldikçe sıcak soğuk farketmez iç.hatta dışarda işinmi var koy pet şişeye at çantana ara ara iç.) ve çantanda hep grissini ve diyet ekmeği bulundur.olurda çok acıkırsan kalorili şeylere saldırma kendini kandır diye.
Umarım faydam olur.Ama moralini hep yüksek tut ve Güçlü olduğunu hisset..

canım benım
öncelikle yazını bastan sona okudum süpersin
sonaralar dogru bozmusun ama sana bişiy diyim su anda 14 kilo vermeyi o kadar cok istersim ki
30 yasımdayım ve kendimi bildim bileli hep ama heo kiloluda demek istemiuorum ressmen şişmanım
bu o kadar zor ki
özel bi şirkette müşteri temsilcisiyim ben bir gün bir müşteri ile tartıştık aslında tartışmadık müşteri snirlendi gitti müdüre beni şikayet etti ve şikayet ederkende "şişman kadın beni sinirlendirdi" demiş buraya kadar bişiy yok asıl önemlisi bunu bana mesai arkadaşlarımın gülerek anlatması resmen başımdan aşağıya kaynar sular döküldü o an ve o ana kadar ne kadar şişman olduğumu yada insanların bu kadar abartabilecekleri bilmemiş olmam ben her zaman zekanın üstün olduguna inanırdım ama bu koca bi yalanmış bu ortamda o gün çok üzüldüm sabaha kadar ağladım evde kocam bana sarıldı "üzülme aşkım sen onlara gün gelecek ve gösterceksin dedi saba kalktım aynaya baktım ben kendimle barışık bi insanım dedim çünkü sağlamdım alahtan yana halledilmeyecek bi derdim yoktu kilo mu onu ben yaptıgım gibi bozmasını bilirim dedi duuu daha bitmedi
aradan bayağı zaman gecti müdür beni bir gün odasına cagardı konu konuyu açtı seni şatış sorumluus yapsam yapabilir misin dedi ama ben gözünde zaten onun benım olabilecegimi gördüğü için sordugunu anladım "ben yaparım ama burdaki insanlardan sizin basşını cok ağrır dedim ne demek istiyorsun dedi müdür bey dedim ben şişmanımsizin müşterileriniz şekile çok önem veriyo ona o kadar cok kzımıştım ki o adama karsı benı savunmadığı için ağzımdan kelimeler dökülmüştü işte o an anladı bana dediki "bu insanlar senin tırnağın bile olmaz" (yalnız burda dikat edilmesi gereken bizim müdür müşteriyi çok sever cok sasırmıştım ) başka çok sey dedi gerisi önemli değil önemli olan canım benım gerek bazen insanlardan gerekse midemizden yana zor anlar yasıcas zaten senı yılsırmaya insanlar başlar insanlar cok kıskançtır ve ben inanıyorum ki bana şişman kadın diyen ortalığı ayağa kaldıran sahıs o okuyamadıgı ve benım orda onun yerinde oldugum için yaptı buna eminim çünkü insanların ne kadar haset oldugunu cok iyi anlıyorum
bak sana ben zayıfladım demek istedim ama maalesef :) zayıflamadım ama yılmadım
ne olmus mezuniyet törenınde güzel elbise giyememişsen gelinliğin ona on basar olur biter hem kim hatırlıyo bi müddet sonra üniversite yıllarını
cook uzun oldu oh bende içimi döktüm ama yaşın cok genç hem bizde victoria secret mankeni değiliz mana zaten istemzdim
çoook çook öptüm herkesi

çok teşekkür ederim arkadaşlar destekleriniz ve tavsiyelerniz için:):)

az yemeye çalışarak ve tartılmayarak devam erdiyorum herşey güzel olacak inşallah
arkadaşımızın birinin dediği gibi gelinlik çokgüzel olsun mezuniyet geçti gitti nasılsa:):):)
çorba yemeye dikkat edderek çabalıyorum şu an:)

87 lere gördüğüm günler bir sene geride kalmış ve şu an nerdeyse 10 kilo alarak geri gelmişim.. keşke rüya olsa keşke uyansam ve aman rüyamda da 97 olmuşum neyseki rüya aslında 87 yim filan diyebilsem..
4 sene aşırı yoğun okul hayatı bitince okulun bitmesiyle çalışmayı da bırakıp eve kapanıp kpss ye çalışmaya başlayınca gelsin börekler gitsin kolalar ay benim yoruldu bi çikolata yiyeyim vs derken verecem diye canımın çıktığı tüm kilolarım geri geldi.. az daha yesem nerdeyse 100 ü geçecem
dolabımı döktüm önüme ve ayırdım neden? çünkü yarıdan fazlasının içine giremiyorum
bu kendimi bırakmışlık boşvermişlik hallerim biraz daha devam ederse mahalledeki marketi zengin edip kendimi öldürecem sanırım.. öldürecem derken yemekten ya şeker komasına girtecem ya da çatlayacam.
geçen sene bu zamanlar 87 olan atessu seneye bu zamanlar 70 olsun inşallah.
bugün 21467567435243547. kez diyete başlayıp (gerçi bu diyet lafına sinir oloyorum) hayallerimi gerçekleştirmek için önemli bi gün.
her ne kadar sabah 3 4 dilim ekmeği çikolatayla yesem de bugün geçti yarın başlarım demeyecem!! bugün başlıuyorum şu an şu dakika.pisboğazımla savaş ilan ettim kazanan ben olacam inşallah

bu iş olacak atessu zayıflamalısın özgüvenin tavan yapmalı, tavan yapmalı ki psikolojin normal olsun yapman gerekenleri yap. aç ama mutlu ol. zayıflamalısın atessu banka camlarına bakabilmek için , istediğini giymek için ulen nasıl da acıkmışım be diyebilmek için. zayıflamalısın atessu kilolarınla geçen 22 seneden sonra zayıf olmak nasıl bi duygu bunu öğrenmeden göçmemelisin bu dünyadan :):):)
zayıflamalısın atessu 200 gram aldığı için bunalıma giren kızlar gibi ay 70 kilo 200 gramım diye üzülmelisin yok vazgeçtim bunu yapmamalıyım. zayıflamalısın atessu sende ki boy bende olsa varya diyen zayıf kızlar ne demek istiyor bunu anlamalısın :)
zayıflamalısın atessu seni görünce insanlar vavvv nasılda değişmişsin nasılda zarif biri olmuşsun demeli. zayıflamalısın atessu acıyarak bakan insanların bakışlarından kurtulmak için. zayıflamalısın atessu sonra gidip bi boy aynasına bakıp vay be bu benim demek için:):)

oh be içimdekileri yazdım :):):):))

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…