- 8 Kasım 2022
- 152
- 71
- 28
- 35
- Konu Sahibi Dertlimomy
-
Apandisit olabilir kontrol ettirin. Cocuklarda kismayla basliyor, son ana kadar agri olmuyor4 yasındakı oğlum geçen gece anıden kusmaya basladı, (benım için travma oldu) hemen doktora gıttık bıraz enfeksıyon var ishale cevırır ve atar dedı kan değerlerine bakarak, ıkı gun oldu henuz ishale cevırmedı ve akşam yattıktan bıkac saat sonra kalkıp kusuyor, tabı ılk geceye göre azaldı ama mode bulantısı devam edıyor, sureklı yatmak istiyor. Basına gelen annelerden yardım istiyorum ne ıyı gelir acaba bılen varmı yada basına gelen varmı, bu arada ateşi de yok
Evet salgın varmış bende veriyorum enterogermina belkıde o yuzden ishale cevırmıyor olabılır dıye düşündüm, gunduzde pek yemıyor midesi bulanıyor ama kusmamak için gıdıyor yatıyor yutkunuyor gece uyuduktan bıkac saat sonra artık tutamuyor ıkı gundur, ateş varmıydı sizdeBu aralar kusma ,ishal salgını var sanırım. 3 yaşında ki oğlum da geçen hafta birden yemekde kusmaya basladi. Arkasına bir kez daha kustu. Doktora götürdügum de ayni şekilde ishale çevireceğini söyledi. Ama çevirmedi de. Karnım agriyor dedi hep. Ama sürekli kusmadi da günde bir kez ancak istifra etti. Bir kaç kez de gaz çıkarırken kaçırdı ama tuvalete gittiğinde normal yaptı. Entogermina verdim her gün ( yanlış yazmış olabilirim ) . 4- 5 gün sonra normale döndü şükür
İki tane dr da fiziksel ve kan alarak baktı apandisit değil, zaten kusması azaldı ama midenın toparlanması uzun zaman alıyor sanırımApandisit olabilir kontrol ettirin. Cocuklarda kismayla basliyor, son ana kadar agri olmuyor
İlk gece baya kustu durup dururken götürdük serum taktırdık, sonra kusması bire indi, dr mide hemen toparlanmıyor ishalle atcak dedi, bızımkınınde karnı ağrıyo hep ve katı yapıo kakasını inşallah çabucak gecer sizinki gıbıBu aralar kusma ,ishal salgını var sanırım. 3 yaşında ki oğlum da geçen hafta birden yemekde kusmaya basladi. Arkasına bir kez daha kustu. Doktora götürdügum de ayni şekilde ishale çevireceğini söyledi. Ama çevirmedi de. Karnım agriyor dedi hep. Ama sürekli kusmadi da günde bir kez ancak istifra etti. Bir kaç kez de gaz çıkarırken kaçırdı ama tuvalete gittiğinde normal yaptı. Entogermina verdim her gün ( yanlış yazmış olabilirim ) . 4- 5 gün sonra normale döndü şükür
Hayır ateşi olmadı. Aynen yemek yemek istemiyordu midesi bulandigi için ve yatmak istiyordu. Midesini çok yormayacak şeyler verin demişti doktor bize. Kızartma ,yağlı salçalı yemekler yedirmedim hic. Tuzlu ayran içiyordu ara ara,elma yiyordu. Çok da zorlamadim yemek yemesi içinEvet salgın varmış bende veriyorum enterogermina belkıde o yuzden ishale cevırmıyor olabılır dıye düşündüm, gunduzde pek yemıyor midesi bulanıyor ama kusmamak için gıdıyor yatıyor yutkunuyor gece uyuduktan bıkac saat sonra artık tutamuyor ıkı gundur, ateş varmıydı sizde
Bende zorlamıyorum patates, muz vs verıyorum. Bide soğuk soğuk terliyor hep, bıraz panık atagım bende buyutuyorum hep kendı kendıme iyi geldi sizin cevap vermenjz tesekkur ederimHayır ateşi olmadı. Aynen yemek yemek istemiyordu midesi bulandigi için ve yatmak istiyordu. Midesini çok yormayacak şeyler verin demişti doktor bize. Kızartma ,yağlı salçalı yemekler yedirmedim hic. Tuzlu ayran içiyordu ara ara,elma yiyordu. Çok da zorlamadim yemek yemesi için
Bende panik atağım , annemi darladim sürekli niye bu çocuk böyle oldu diye . Sonra ablamın kızı aynen böyle hasta oldu. O zaman normal demekki diye düşündüm. Kendinizi iyi hissedin diye yazdım görünce bende . Anladim telaşınizi. Bir kaç gün gözlemleyin olmadı yeniden goturursunuz doktora , o zamana iyileşmiş olur inşallah. Bir de ayağını sıcak tutunBende zorlamıyorum patates, muz vs verıyorum. Bide soğuk soğuk terliyor hep, bıraz panık atagım bende buyutuyorum hep kendı kendıme iyi geldi sizin cevap vermenjz tesekkur ederim
Yani genel durumı iyi zaten bıkac gecedır beraber yatıyoruz ya ateşi çıkarsa dıye, sdece yemek yemıyor ve ne yerse mıdesı bulandığından yatmak istiyor, gece kusması bende travma oldu zaten şuan, birde boynu ağrıyor heralde kusmamak için kendını sıktıgından, tesekkur ederım gercekten daha iyiyimBende panik atağım , annemi darladim sürekli niye bu çocuk böyle oldu diye . Sonra ablamın kızı aynen böyle hasta oldu. O zaman normal demekki diye düşündüm. Kendinizi iyi hissedin diye yazdım görünce bende . Anladim telaşınizi. Bir kaç gün gözlemleyin olmadı yeniden goturursunuz doktora , o zamana iyileşmiş olur inşallah. Bir de ayağını sıcak tutun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?