• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Abartıyor muyum sizce ..

onları ısteselerde yapamazlar farklı sehırdeyız ama bızım burada yaptıgımız yada yapacagımız bırseyın haberını alınca aynısını yapıyorlar bız gelınle zaten ıletısım halınde degılız ama teyzesı herseyden haberdar oluyor kaynanam esım soyledıgı ıcın. Ve bakıyoruz bızım yaptıgımızı onlarda yapmıs.

Yaptığımızın aynısını yapıyorlar dediğiniz evlenmek ve bebek yapmak farkında mısınız? İnsanlar ay zehranın yaptığının aynısını yapmayalım o yüzden evlenmeyelim ve bebek yapmayalım diye mi düşünmelilerdi? Dünyada saniyede dört kadın hamile kalıyor, ne siz özel, kıskanılacak, taklit edilecek bir şey yapmışsınız ne onlar sizi taklit etmişler. Bakış açınız çok komik. Kendinizi diğer gelinle bu kadar kıyasladığınıza göre siz mi onları takıntı haline getirdiniz acaba?

onlar belki evlendikleri günden beri istiyolar yeni hamile kalmıştır. bebek yapmak hiç kolay değil kendimden biliyorum ve yaşıyorum. öyle biri hamile kalmış hemen bizde yapalım die olmuyo.sen kadının son adet tarihini öğren bakalım senin hamile olduğunu söylediğin tarihten sonrayamı geliyo

özentilik sezıyorum.

bakıs acınızla yaklasırsak belkıde sız teyzenın sureklı sormasından o tarafın bebek ıstedıgını bılıp acele ettınız ? bu sonucda cıkar ozaman
ozentı ıcın ya da kıskanclıktan dogurabılecek bırılerı oldugunu dusunen kendı oyledır , ınsanın fıkrı neyse zıkrı odur cunku

bırının benden heveslenıp doguracagı hıc aklıma gelmez 9 ay hamılelık dogum ve sonrası bambaska hayat ? kım bırıne ozentı ıcın yasar bunu :KK70: masa ortusu degıl kı ozenıp alsın ıstemezse burusturup atsın ?

degısık

Tabiki siz abartıyorsunuz eşinizin tepkiside gayet normal. Siz hamilesiniz diye onlar hemen bebeğimi yerliştirdiler 1 ay sonra?? Komik olmayın allah aşkına sizinki hemen olmuş olabilir ama çocuk yapmak o kadar kolay birşey değil aylarca deneyip hamile kalamayan insanlar var. Teyzenin gelinin hamileliğide nasipmiş tameman tesadüf denk gelmişsiniz yani siz hamile olmasaydınıız bile o gelin hamile olacaktı bu kadar basit. Kendinizle nasıl bağdaştırıyorsunuz anlayamadım.ayrıca teyze ve gelini değilde onun hamileliği sizinkiyle denk gelmiş diye siz bir kıskançlık içindesiniz bence. Bu formu hep takip ederim konulardan bu kadar saçmasınıda görmedim

Son düzenleme:
Yarıstıran ben degılım ama evet herseyı kendıme dert ettıgım dogru

Bir zarari var mi kadinin hamile kalmasinin sizin icin ?Size dokunan bir tarafi vs ? Yoksa bu kadar kafaniza takmayin ya.Birakin herkes sag saglim kucagina alsin bebegini.
Esinize soz gecirin siz.Tutsun cenesini.Asil problem orda.Ona soz geciremeyip teyzeye saldirmissiniz cunku.

Elti görümce kv neyse de teyze nedir ya😄
Mesafe candır. Uzak durun hepinizin akıl sağlığı için 😊

Uzaktaymissiniz.Gelinle iletisimde degilsiniz.Neyinizi ozeniyor olabilirler?
Teyzenin gelininin konu sahibinin varlığından bile haberi yoktur bence öyle bir akrabası var mı yok mu bilmiyordur biye kızcağız:KK70::KK70:kim kimi takıntı haline getirip özenip kıskanıyor acaba????

Maaile tuhaf haller ve ilişkiler içindesiniz.
Sizin de egosantrik kişilk özellikleri sergilediğinizi düşünüyorum.
Konu başlığınıza cevabım evet, abartıyorsunuz,
hem de çok.
Dünyanın,sizin etrafınızda dönmediğini anlayacağınız günler diliyorum.

bakıs acınızla yaklasırsak belkıde sız teyzenın sureklı sormasından o tarafın bebek ıstedıgını bılıp acele ettınız ? bu sonucda cıkar ozaman
ozentı ıcın ya da kıskanclıktan dogurabılecek bırılerı oldugunu dusunen kendı oyledır , ınsanın fıkrı neyse zıkrı odur cunku

bırının benden heveslenıp doguracagı hıc aklıma gelmez 9 ay hamılelık dogum ve sonrası bambaska hayat ? kım bırıne ozentı ıcın yasar bunu :KK70: masa ortusu degıl kı ozenıp alsın ıstemezse burusturup atsın ?

degısık
Bız ılk ayımızda bebek ıstıyorduk ama ben vajınısmus yasadıgım ıcın o hayalımızı ertelemek zorunda kaldık yanı bızım bebek yapmamızın sorgu sualle alakası yok. Ve tam tersı onlar sordukca ben sınırlenıp bebek ıstemeyen konuma geldım bahaneler buldum kılo vereyım borcumuz bıtsın o olsun bu olsun dıye ama sonra dayanamadım cunku anne olmayı ıstıyordum ve oldu.
Eğer tepenızde sıze baskı kuran bırı varsa bence denersiniz.

Teyzenin gelininin konu sahibinin varlığından bile haberi yoktur bence öyle bir akrabası var mı yok mu bilmiyordur biye kızcağız:KK70::KK70:kim kimi takıntı haline getirip özenip kıskanıyor acaba????
hahah cok komıksınız o yuzden mı yaptıgım herseyı yapıyor :D ve ınsanlar gelıp benı ovunce suratını asıyor :D benım kımseyı kıskanıp ozendıgım yok ozensem onun yaptıklarını yapma cabam olurdu bız onunla aynı ortamda bır hafta bulunduk ve kımın kıme ozendıgı kımın kımı kıskandıgı herkes tarafından goruldu zaten. o konuda ıcım rahat

hahah cok komıksınız o yuzden mı yaptıgım herseyı yapıyor :D ve ınsanlar gelıp benı ovunce suratını asıyor :D benım kımseyı kıskanıp ozendıgım yok ozensem onun yaptıklarını yapma cabam olurdu bız onunla aynı ortamda bır hafta bulunduk ve kımın kıme ozendıgı kımın kımı kıskandıgı herkes tarafından goruldu zaten. o konuda ıcım rahat

O kadar basit dusunuyorsun ki senin yaptigin birseyin aynisini yapani kiskanclikla,ozenclikle sucluyorsun.Ne guzel ben guzel bir dey yaptim o da yapsin diyecek olgunlukta degilsin.
Beni kiskaniyor diyorsun ama kilometrelerce öteden gelinin hamilelik haberi canini sıkıyor .Neden ki ?

Birbirinden uzakta yaşayan birbiriyle alakası olmayan iki kadınsınız neden size bu kadar uzak bir insanı bu kadar takıntı haline getirdiniz anlamadım. Siz kendi hayatınıza bakın bence her şeyi kendimiz kazanıyoruz diyorsunuz boşta değilsiniz bir de üzerine hamilesiniz sanki bütün gün bomboş oturan düşünecek bir şeyi olamayıp saçma sapan şeylere takılan insanlar gibi davranmayın. Kaldı ki sizin yerinizde kim olsa hiç bir aşamada sizin yanınızda olmamış evinize bile gelmeyip sizi ailenize karşı utandıran kalkıp sadece misafir gibi düğününüze gelen bir aileyle görüşmeyi bırak yüzene bile bakmaz. Siz bence kendinize bu aileyi hiç bir zaman yanınızda olmadığı için takıntı yapmışsınız teyze dediğiniz kişinin gelinine her şeyi yapıp destek olması sizi kıskandırmış ve düğünlerinde kavga çıkması sizi mutlu etmiş oh olsun bana neler yaptılar ailem yine de iyi davrandı birde bunlara bak demişsiniz küçük çocuklar takdir bekler ya yaptıklarından sizde bu aileden bekliyorsunuz ama bence ilişkinizi kesin kimseye ihtiyacınız yok arkanızda kendi aileniz var, işiniz var, hamilesiniz bırakın başka insanlarla yarışmayı takıntı haline getirmeyi ne kadar güzel bir aile kurmuşsunuz ne gerek var böyle şeylere

Bence tesadüf degil :) kiskanmislsr zaten bastan beri bi kiskanclik varmis :)

Birbirinden uzakta yaşayan birbiriyle alakası olmayan iki kadınsınız neden size bu kadar uzak bir insanı bu kadar takıntı haline getirdiniz anlamadım. Siz kendi hayatınıza bakın bence her şeyi kendimiz kazanıyoruz diyorsunuz boşta değilsiniz bir de üzerine hamilesiniz sanki bütün gün bomboş oturan düşünecek bir şeyi olamayıp saçma sapan şeylere takılan insanlar gibi davranmayın. Kaldı ki sizin yerinizde kim olsa hiç bir aşamada sizin yanınızda olmamış evinize bile gelmeyip sizi ailenize karşı utandıran kalkıp sadece misafir gibi düğününüze gelen bir aileyle görüşmeyi bırak yüzene bile bakmaz. Siz bence kendinize bu aileyi hiç bir zaman yanınızda olmadığı için takıntı yapmışsınız teyze dediğiniz kişinin gelinine her şeyi yapıp destek olması sizi kıskandırmış ve düğünlerinde kavga çıkması sizi mutlu etmiş oh olsun bana neler yaptılar ailem yine de iyi davrandı birde bunlara bak demişsiniz küçük çocuklar takdir bekler ya yaptıklarından sizde bu aileden bekliyorsunuz ama bence ilişkinizi kesin kimseye ihtiyacınız yok arkanızda kendi aileniz var, işiniz var, hamilesiniz bırakın başka insanlarla yarışmayı takıntı haline getirmeyi ne kadar güzel bir aile kurmuşsunuz ne gerek var böyle şeylere
şu oh olsuna kadar haklısınız ama oh olsun demedım ama oradakı ınsanların gelıp bana ıyı davranması hosuma gıttı belkıde degerımı anladıklarını sandım ama yok ya esımın aılesı ıle evet takıntım var ama teyze vs degıl anne ve babası takıntım suan bıle gelın gıbı degılım ve bu zoruma gıdıyor. Ama o kıza ozenmıyorum yada ona bu yapıldı bana yapılmadı demıyorum kaynanasının yaptıklarından sonra o kızın arkasından neler dedıgını duyduktan sonra ve yuzune guldugunu gordukten sonra o kadının bıze karsı tavrını da daha net gordum aslında boyle dusunmemde bu yuzden. ,belkı banada aynı davranıyorlar bılmıyorum.

Back
X