- 14 Kasım 2015
- 1.365
- 2.384
- Konu Sahibi Kahlofrida
Selam kızlar buraya uzun yıllardır ara vermiştim. Ancak dertleşmeye o kadar ihtiyacım var ki. Kolay elektrik alabilen biri değilim. Ancak başıma saçma bir olay geldi. Şimdi ise yana yakıla çözmeye çalışıyorum. Bana 3 sene önce bir arkadaşım sana şu kişiyi ayarlayalım olur mu acaba dedi benden 10 yaş büyük. (Yaş soranlar için şu an ben 32 o 42.) Ama lafta kaldı ben de çok emin olamadım açıkçası. Neyse ben 8 ay önce falan fake bir hesaptan merak edip bunu takibe aldım. Ama hiç konuşma vs olmadı o kabul etti bana istek attı o kadar. Bundan 2 ay önce attığı bir resmi beğendim o da bana kimsin diye ilk o gün yazdı. İlk birkaç gün kim olduğumu merak etti falan derken yüzeysel ama samimi konuştuk. Ben ne olduysa ondan sonra bu kişiden hoşlanmaya başladım. Ve git gide yazma sıklığımı artırdım. Ama bu sefer o kendini geri çekmeye başladı. Normalde fotoğrafım yoktu sonra onu da koydum derken bizim konuşmamız benim yazmam onun beş saat sonra cevap vermesine döndü. O yazmadıkça ben daha çok üstüne düştüm. Derken baktım olmayacak bıraktım. Aradan bir hafta geçmişti biz bunla dışarda karşılaştık. Tabi o beni görmedi ama ben onu ilk defa canlı da görmüş oldum. Konuşmak istedim ama arkadaşım vardı ortam hiç müsait değildi. Her neyse işte en son dün benimle aynı ilgiyi paylaşmadığını düşündüğümü ve iletişimimizi nasıl devam ettirmek istediğimi istediğimi yazdım. O bana tabi yine dönmedi ertesi gün buna bile cevap vermiyorsun dedim o da bana ‘evet haklısın. Ben bu konuşmanın farklı boyuta geçmesini istemiyorum’ dedi.
Ben yanlış başladım o ayrı, beni begenmedi o ayrı, sanal ortam tabi nereye kadar ilerler o da ayrı, artık bu konuşmadan sonra yazılmaz onu da biliyorum, zaten hep belli etmişti ona da okey, kaçan kovalanır o da tamam…. Ben aptal değilim hep anladım ama belki bir şans verir yüz yüze konuşursak iş değişir demiştim nitekim… ben düştüm kızlar bilmiyorum zamana bırakmam gerekiyor onu da biliyorum ama böyle duyguları unutmuştum o yüzden üzülüyorum ne yapabilirim diye
Ben yanlış başladım o ayrı, beni begenmedi o ayrı, sanal ortam tabi nereye kadar ilerler o da ayrı, artık bu konuşmadan sonra yazılmaz onu da biliyorum, zaten hep belli etmişti ona da okey, kaçan kovalanır o da tamam…. Ben aptal değilim hep anladım ama belki bir şans verir yüz yüze konuşursak iş değişir demiştim nitekim… ben düştüm kızlar bilmiyorum zamana bırakmam gerekiyor onu da biliyorum ama böyle duyguları unutmuştum o yüzden üzülüyorum ne yapabilirim diye