• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları ateş:(

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

quart

Guru
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2011
20
0
286
İstanbul
kızım cumartesiden beri ateşleniyor:59: dr götürmeme rağmen ateş düşürücülerle geçiştirdiler virüs kaynaklı diyorlar ne yapacağımı bilmiyorum yardım eden varmı...

Geçmiş olsun;

başka doktora götürmeyi deneyin bence.

virus kaynaklı ise yapılacak çok bir şey olmuyor. genellikle 7-10 gün sonra toparlamaya başlıyor. ateş düşürücüleri dönüşümlü ve düzenli saat aralıklarıyla veriyorlar genellikle. ılık duş ve ıslatılmış pamukla eklem yerlerine kompres (dirsek içleri, kol altları, diz ve kasıklara) iyi gelior. virusun üzerine bakteride gelişmesin diye antibiyotik veriyorlar. son 1,5 senesini değişik hastanelerde viruslerle boğuşarak geçirdi benim oğlum. erken doğdu ve bağışıklığı zayıf.

benim gördüğüm heryerde aynı tedavi uygulanıyor. yavrularımız sandığımızdan çok daha güçlüler. çok çok geçmiş olsun.

Bu konuda benim bir bilgim yok malesef.Allah acil şifalar versin..

sureklı ılkı suyla dus aldır bencee vee uzanırken koltuk altına ve alnına nemlı bez koy bu aradada bol bol su ıcır kııznaa :72:

sureklı ılkı suyla dus aldır bencee vee uzanırken koltuk altına ve alnına nemlı bez koy bu aradada bol bol su ıcır kııznaa :72:

Konu içeriği nedeniyle "Bebek sağlığı ve hastalıkları" başlığına taşındı.

hepinize teşekkür ederim bu gün başka dr'a götürdüm antibiotik verdi .şimdi bakıcaz işe yarıyacakmı:34:

dr a götürdüm tahlillere göre bağışıklık sistemi düşük çıktı :(normal sınır yaşa göre 780 miş benim kızımın 698 çıktı. nasıl bişey anlamadım çapa ,cerrahpaşa hastanesi alleji ve immunoloji bölümüne götürmem gerekiyomuş.arıyorum randevu için tam düşüyo tekrar meşkule dönüyo ne yapıcam bilemiyorum bağışıklık sistemi ile ilgili bişey bilen varsa lütfen yazsın :(şimdiden teşekkür ederim..

Back